- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do wizyty u hematologa to powiedział za na razie jest ok, mam pilnować morfologii. Mowie mu ze proszę o nie informowanie o moim stanie zdrowia mojej mamy a on do mnie ze nie moze mi tego obiecać- się tak kuwilam ze szok. Jutro tam zadzwonię di pielęgniarki i jej jeszcze przypomnę!!!
kochane pomocy jak sobie radzicie z brakiem ochoty?? Mój juz narzeka strasznie! :-/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Magda a na wizyte 7-8 tydzien zeby serduszko juz zobaczyc. Chyba ze bierzesz stale jakies leki to jak najszybciej.
Agni sie dzieje, ale musisz miec radoche
Gwiazdka nie bardzo rozumiem dlaczego lekarz mialby na twoj temat rozmawiac z twoja mama? Przeciez to ty wskazujesz osobe ktora nalezy powiadomic w razie koniecznosci i ktorej mozna przekazac dokumentacje lekarska. No chyba ze jestes niepelnoletnia.
O ochocie nic mi nie mow bo mam bana pewnie na jakies 17 tygodni.
- magda1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
no chyba że jesteś ubezwłasnowolniona przez rodziców to w obowiązku lekarza jest poinformować ich o Twoim stanie zdrowia.
Magda, czad, zapraszam na miss listopad 2014 ..tylko jak chcesz sie z nami tam rozsiąść to od razu wbijaj z testem, bo u nas taka tradycja jest i dokładnie wizyta nie wcześniej niż 7 tydzień, bo wcześniej możesz nic nie zobaczyć i niepotrzebnie się zdenerwujesz
Emma, ja cię pinkolę, czyli co załapiesz się do mojej listopadowej bandy krosuje mocno że szok.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- magda1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Magda niektorzy lekarze sa sceptyczni co do ciazy we wczesniejszym stadium, a i ty bedziesz spokojniejsza jak juz bijace serduszko bedzie
- magda1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
haa ja to przynajmniej mam spokoj, maz od samego poczatku bal sie do mnie zblizac, chyba ze ja go wzielam w obroty, a teraz jak juz lekarz zabronil to juz w ogole zreszta i pod tym wzgledem sie dobrze dobralismy i potrafimy inaczej czas spedzac wlasnie sie z niego mialam, bo mnie stopa smyrał, wiec mowie, ze doszlismy do takiego etapu zblizen
najwazniejsza w tym momencie jest Pola, a nie czy nam sie chce czy nie
gwiazdka, wnioskuje, ze lekarz to jakis znajomy mamy? zreszta tak czy nie, jak Ferri pisze obowiazuje go tajemnica lekarska
dziwie sie, ze wy tak ukrywacie ciaze przed mamami, ja ze szpitala po odebranej becie od razu do rodzicow pojchalam z mezem dajcie sie tez babciom pocieszyc
magda ja 12 dpo mialam meeeega bladziocha, beta mnie upewnila, ze to ciaza, ale wszystko zalezy od tego, jakie masz stezenie hormonu
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
walnij testa i jutro i w piątek, nie pozbawiaj sie tej przyjemności patrzenia jak linia Groszkowo- Fasolkowa ciemnieje ja latałam na betę ( z polecenia Dr Cuda przecież cnie ) i sikałam na testy jak szalona bo przecież tak długo na to czekamy
30 listopad toż to wciąż listopad i ja Cię na grudniówki nie puszczę, bo co sama tam siedzieć będziesz u nas na listopadzie cieplej
Agnii jutro wbijam do Ciebie na śniadanie, kupie ciabaty i mocarelle , pomidory masz? a bo nie lubie sama śniadaniować się , a Groszek póki co małomówny jest
- magda1986
- Wylogowany
- gaworzenie
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Emma,nie gadaj, ze za latwo, daj spokoj, dlugo sie juz staracie i ja trzymam kciuki. Wyglada to na książkowy cykl
Gwiazdka, dokladnie tak jak dzoewczyny napisaly. Zlamanie tajemnicy lekarskiej jest PRZESTEPSTWEM, uswiadom to doktorowi. Chyba, ze faktycznie jestes niepelnoletnia, o co juz Cie kiedys podejrzewałysmy, bo sie tak ukrywasz i ukrywasz ciagle ;P
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Emma wyczekuj listonosza, nachuchałam na każdy koralik, fluidy wyslane- pakuj sie na listopadówki
ej ja kiedys znalazłam gwiazdke na fb, dzieki moim bransoletkom ale kuwa zapomnialam jak sie nazywa ej gwiazdka, masz to foto w zoltej kiecce na fb cnie? bo je kojarze