BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #857518 przez gwiazdka2014
Hej, dziewczyny mi się dzis płakać chciało sama już mam siebie dość. Jestem taka zmęczona ze szok. Na nic nie mam ochoty.
a co do wizyty u hematologa to powiedział za na razie jest ok, mam pilnować morfologii. Mowie mu ze proszę o nie informowanie o moim stanie zdrowia mojej mamy a on do mnie ze nie moze mi tego obiecać- się tak kuwilam ze szok. Jutro tam zadzwonię di pielęgniarki i jej jeszcze przypomnę!!!

kochane pomocy jak sobie radzicie z brakiem ochoty?? Mój juz narzeka strasznie! :-/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857523 przez ann-sunshine
Emma trzymam kciuki.

Magda :-) a na wizyte 7-8 tydzien zeby serduszko juz zobaczyc. Chyba ze bierzesz stale jakies leki to jak najszybciej.

Agni sie dzieje, ale musisz miec radoche

Gwiazdka nie bardzo rozumiem dlaczego lekarz mialby na twoj temat rozmawiac z twoja mama? Przeciez to ty wskazujesz osobe ktora nalezy powiadomic w razie koniecznosci i ktorej mozna przekazac dokumentacje lekarska. No chyba ze jestes niepelnoletnia.
O ochocie nic mi nie mow bo mam bana pewnie na jakies 17 tygodni.

10 lata 9 miesiąc temu #857528 przez magda1986
tak wyszły drożne:) tylko własnie zastanawiam sie kiedy wybrac sie do lekarza bo ja mam własciwie dopiero w niedziele powinnam dostac@

10 lata 9 miesiąc temu #857532 przez ferritka
Gwiadzka, przecież jesteś pełnoletnia a lekarza obowiązuje tajemnica lekarska i nie ma prawa nikogo informować o Twoim stanie zdrowia..bez sensu że tak Ci odpowiedział :dry:
no chyba że jesteś ubezwłasnowolniona przez rodziców to w obowiązku lekarza jest poinformować ich o Twoim stanie zdrowia.

Magda, czad, zapraszam na miss listopad 2014 ..tylko jak chcesz sie z nami tam rozsiąść to od razu wbijaj z testem, bo u nas taka tradycja jest B) i dokładnie wizyta nie wcześniej niż 7 tydzień, bo wcześniej możesz nic nie zobaczyć i niepotrzebnie się zdenerwujesz

Emma, ja cię pinkolę, czyli co załapiesz się do mojej listopadowej bandy :lol: :lol: krosuje mocno że szok. :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #857536 przez ann-sunshine
Magda od ostatniej malpy wylicz sobie 7-8 tygodni

10 lata 9 miesiąc temu #857537 przez magda1986
test wrzuce jak powtórze bo dzis jest bledzinka bo dopiero 9 dpo... a kiedy powtórzyc? jutro czy w piatek? ok wiec do lekarza najlepiej ok 7 tyg?

10 lata 9 miesiąc temu #857541 przez ann-sunshine
Ferri ide zobaczyc jaka tam macie ekipe.

Magda niektorzy lekarze sa sceptyczni co do ciazy we wczesniejszym stadium, a i ty bedziesz spokojniejsza jak juz bijace serduszko bedzie

10 lata 9 miesiąc temu #857546 przez magda1986
a jak zrobie test jutro może juz byc ciemniejszy? jesli tak to robie jutro z samego ranca i wstawiamn na forum:) pochwale sie na listopadówkach;) choc wedug wyliczen termin wychodzi mi na 30 listopada;) to prawie jak grudzien...

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857550 przez Agnilla
oj mam frajde mam, na sama mysl :)
haa ja to przynajmniej mam spokoj, maz od samego poczatku bal sie do mnie zblizac, chyba ze ja go wzielam w obroty, a teraz jak juz lekarz zabronil to juz w ogole :) zreszta i pod tym wzgledem sie dobrze dobralismy i potrafimy inaczej czas spedzac ;) wlasnie sie z niego mialam, bo mnie stopa smyrał, wiec mowie, ze doszlismy do takiego etapu zblizen :lol:
najwazniejsza w tym momencie jest Pola, a nie czy nam sie chce czy nie :)
gwiazdka, wnioskuje, ze lekarz to jakis znajomy mamy? zreszta tak czy nie, jak Ferri pisze obowiazuje go tajemnica lekarska
dziwie sie, ze wy tak ukrywacie ciaze przed mamami, ja ze szpitala po odebranej becie od razu do rodzicow pojchalam z mezem :) dajcie sie tez babciom pocieszyc ;)
magda ja 12 dpo mialam meeeega bladziocha, beta mnie upewnila, ze to ciaza, ale wszystko zalezy od tego, jakie masz stezenie hormonu

10 lata 9 miesiąc temu #857552 przez emma
Ann, Ferr, dziękuję za kciuki! :kiss:
Hmm, listopad, byłoby cudnie :laugh:.

Dobranoc! :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #857554 przez ferritka
Magda, nooo i już Cię lubię bo podchodzisz z głową i spokojnie do tematu :)))
walnij testa i jutro i w piątek, nie pozbawiaj sie tej przyjemności patrzenia jak linia Groszkowo- Fasolkowa ciemnieje :lol: :lol: ja latałam na betę ( z polecenia Dr Cuda przecież cnie :silly: ) i sikałam na testy jak szalona B) B) bo przecież tak długo na to czekamy :lol:
30 listopad toż to wciąż listopad i ja Cię na grudniówki nie puszczę, bo co sama tam siedzieć będziesz u nas na listopadzie cieplej :lol: :lol:

Agnii jutro wbijam do Ciebie na śniadanie, kupie ciabaty i mocarelle , pomidory masz? a bo nie lubie sama śniadaniować się , a Groszek póki co małomówny jest :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #857561 przez magda1986
ok jutro robie test i wrzucam:):)a bierzecie jakieś witaminki poza kwasem foliowym?

10 lata 9 miesiąc temu #857562 przez julka
Magda, gratki! :) czyli przeczyscili Ci rurki porządnie ;)

Emma,nie gadaj, ze za latwo, daj spokoj, dlugo sie juz staracie i ja trzymam kciuki. Wyglada to na książkowy cykl :D

Gwiazdka, dokladnie tak jak dzoewczyny napisaly. Zlamanie tajemnicy lekarskiej jest PRZESTEPSTWEM, uswiadom to doktorowi. Chyba, ze faktycznie jestes niepelnoletnia, o co juz Cie kiedys podejrzewałysmy, bo sie tak ukrywasz i ukrywasz ciagle ;P

10 lata 9 miesiąc temu #857571 przez gwiazdka2014
Jestem juz pełnoletnia, nie wiem dlaczego mi tak powiedział wkurza mnie to. A moja mama jest strasznie męcząca będzie do mnie 200 razy dziennie dzwonić i pytać zjadlas, jak się czujesz? i Brdzie gadać wszystkim o maluszku a ja nienawidzę jak ktoś o mnie gada. Bardzo się zmieniłam przez moja prace jak najmniej mówić o sobie!!!!

10 lata 9 miesiąc temu #857572 przez Agnilla
Ferri ale ja juz dzis zrobilam zakupy na sniadanie, wiec moge ci fundnac jak chcesz :) jszcze mi zostaly pomidory i mozarella, bazylia w doniczce wiec dokupilam ciabatte i jutro znowu bede sie jarac jedzeniem :lol:
Emma wyczekuj listonosza, nachuchałam na każdy koralik, fluidy wyslane- pakuj sie na listopadówki :)
ej ja kiedys znalazłam gwiazdke na fb, dzieki moim bransoletkom :lol: ale kuwa zapomnialam jak sie nazywa :P ej gwiazdka, masz to foto w zoltej kiecce na fb cnie? bo je kojarze :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka