BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #857994 przez mesy
emma a co myślisz o takim ? allegro.pl/materac-dwustronny-pianka-kok...ent-i4051223477.html

CIAŁKO ŻÓŁTE U cb no to teraz odliczamy do testu :lol: :blush: :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857996 przez emma
Pinezka, nie draz tematu w glowie, bo i tak juz po ptakach, czekaj cierpliwie, bo moze sie udalo, jak dziewczyny pisza, w "straconym" cyklu. tu sporo dziewczyn w takich cyklach zaszlo w ciaze :laugh:, a jakbys poczytala, ja od lipca dzialam i przed owu i w trakcie i po i nic z tego nie wychodzi :silly:

mesy, wyglada fajnie, niedrogi, polski (dla mnie to wazne! :)), no i ma KOKOS :lol: :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #858001 przez ferritka
Emma, no aż w końcu.. :silly: :kiss: :lol:
wiecie, że listopad ma być najcieplejszym zimowym miesiącem w tym roku B) B)

a ja bym już kciała 1kwietnia...tak bym chciała zobaczyć czy rośnie mały groch , czy serduszko zaskoczyło :S :S
w sumie to w ksiązy to sie żyje chyba od wizyty do wizyty :lol: :lol: :cheer: no przynajmniej ja teraz tak mam :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #858003 przez Asia K
emma napisał:
Ann - ha ha ha :D No samych dobrych wiesci sie spodziewam ,a dni pracy juz odliczam :P

Pinezka - ilez tu bylo straconych cyklów :S czekamy teraz 14 dni i testujesz i sie cieszymy :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #858004 przez mesy
No to jak będę kupować to będę w taki celowała ;) ;)

ferri no żyję się od wizyty do wizyty .... ja tak żyłam na początku , a teraz to tak hm..... czas leci i nie myślę o wizycie , bo dopiero bym do łba dostała ;)

10 lata 9 miesiąc temu #858008 przez magda1986
ja w tym cyklu zupełnie sie nie spodziewałam, jesli juz to bardziej w nastepnym nawet z testami owulacyjnymi odpuisciłam i nie robiłam w tym cyklu. po ostatniej wizycie u lekarza stwierdziłam ze chyba nic z tego bo powiedział że przy endometriozie to nie ma mowy póki co u mnie, ewentualnie po HSg pomysli co dalej....

10 lata 9 miesiąc temu #858022 przez aggi
Hej kobitki :)

Wczoraj nie nadrobiłam więc dzisiaj nadrabiam :blush:
Kurka gdzie ja skończyłam ostatnio? :P

ferri najlepiej zapytaj czy nie ma nic przeciwko :) Bo niektórzy nadal w zabobony wierzą, więc lepiej spytać żeby jej ewentualnej przykrości nie zrobić :)

Agni ja też siedzę w pomidorach, ogórkach i rzodkiewkach mniaaam :blush:

emma super maliny :D niechaj wióry lecą ! :lol: Trzymam kciuki wszystkie cztery :D

ulka ja z moim źle nie mam :P Więc nie narzekam choć czasem są 'wybryki' ale to chyba w każdej rodzinie :P

Ann i elegancko tak ma być :)

Chudzinka przesyłamy tony dobrych fluidów coby Ci się tam wiodło :kiss:

gwiazdka
mi gin od początku ciąży kazał odstawić wszelkie specyfiki ;)

moof dawaj foty płaskiego pociążowego :P Coby nas pozyytywnie nastawić :D ja to się niczego nie boję jak tego 'flaka' po :huh:

ferr zazdroszczę krawcowej :P

Asia K krosujemy fingersy za Was !

magda no pięknie :) super test ! GRATULACJE :) ja byłam w 5t5d i był pęcherzyk, a za tydzień w 6t5d już serduszko biło :)

julka ja wczoraj dostałam paczkę z 5-10-15 i bluzeczka 62 faktycznie wydawała się jakby miała 68 :P

vika a moja koleżanka miała te łóżeczko i synek grzecznie 2,5 roku w nim spał ;) I łóżeczko nadal wygląda jak nowe ! Dlatego sama zdecydowałam się na takie z zabudowanymi bokami ;) o widzę że nie tylko ja mam dobrą opinię na ich temat

Dotrwałam do końca :) I muszę się pochwalić że w poniedziałek tak mi coś falowało w brzuchu ale tak dziwnie a wczoraj to już pewna byłam że to mały rozrabiaka B) B) bo nawet tata kopa dostał w rękę :) :blush: musiałam się pochwalić :P

Idę poleżakować trochę bo później trzeba za obiad się zabrać - dziś nóżki z kurczaka w ziołach pieczone w piekarniku z ziemniaczkami :blush: :blush:

Miłego dnia :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #858030 przez Ada2424
Witam się :)

Ale naprodukowałyście ostatnio postów, w życiu ich chyba nie nadrobię z braku czasu. U nas wszystko ok, zaczeliśmy remont mieszkania i full roboty teraz mamy no i czasu mniej. Wczoraj kupiłam sobie nowy monitor bo stary się spalił i nie opłacało się go naprawiać, nie ma to jak u siebie na kompie :)

Magda gratulacje :) faktycznie listopadówki szaleją, niezła grupka juz jest u Was :side:

Co do łóżeczek to mi się strasznie podobają te z zabudowanymi bokami, moja kuzynka ma takie i sobie chwali :blink:

No nic lece obiad robić i ogarnąć trochę po remoncie, matko kiedy będzie koniec i czas na umeblowanie :unsure: jeszcze tyle roboty że szok.

U Was tez dziś pada :unsure:

Miłego dnia :)

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #858040 przez ferritka
eh, no i tyle dobrego narobiłam, weszłam poczytać na wrześniówki co i jak u Gosi naszej i wlazłam na te nieszczęsne czerwcówki czy jak im tam i krew mnie zalała, ciśnienie mi się podniosło aż melisy muszę sobię zaparzyć...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #858055 przez Asiaa
Asia K bardzo możliwe że bluzka jest już stracona, bo czerwony barwnik ciężko usunąć. Jeśli plamka jest na tyle widoczna że bluzka nie nadaje się do używania więc nic nie zaszkodzi spróbować potraktować ją zmywaczem do paznokci (o ile jest bez acetonu) może akurat się uda. Samo pranie nie pomoże. Kiedyś koleżance zrobiły się takie rozproszone odbarwione małe plamki na zielonej bluzce to w tych miejscach i innych by to dobrze wyglądało podrapowała bluzkę i cały przód miała taki "poszczypany" dzięki temu mogła nadal ją nosić. Może któryś ze sposobów uda się wykorzystać do Twojej ;)

Ann znaczy się ku coraz lepszemu idzie ;) mąż przeprosił, maluch kopie :) to Wy będziecie się przeprowadzać?

Emma teraz biorę dupka. @ ma przyjść w przyszły weekend, oczywiście może też i przyjść wcześniej. Nie wzięłam dupka w 16dc, bo wtedy testy pokazały mi maliny i zrobiłam tak jak w poprzednim cyklu, choć teraz monitoringu nie miałam.

Magda na drugim o wiele lepiej widać drugą kreskę :) raz jeszcze gratki :)

Ada kupiliście mieszkanie? bo gdzieś mi umknęło :S

Ferri straszne rzeczy piszesz :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #858066 przez Asia K
Asiaa - dzieki za rady :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858069 przez mesy
Ferri nie , że ja usprawiedliwiam , ale ona jest z Białorusi , a tam aborcja jest legalna .... jej wybór , ją będzie sumienie męczyło ..... lepiej podjąć taki krok niż szerzyć patrologię ! dziewczyna jest na Białorusi, z małym dzieckiem, bez pracy, na łasce rodziców a chłop dopiero co wyjechał do niemiec do pracy..JEJ decyzja ona będzie z tym żyć ! generalnie wkurza mnie bo każdy an nią najechał .... a postaw się w jej sytuacji ... nie , że ja pochwalam aborcję , ale ona będzie z tym żyła ..... Tak samo piszą żeby urodziła i oddała dziecko do adopcji ... ona miała traumatyczny poród i depresję poprodową ... nie usprawiedliwiam jej , ale ... no jej życie jej sprawa , a napisała na forum , bo każdy ma prawo napisać tj forum dostępne dla każdego ... na Białorusi inaczej patrzą na aborcję niż u nas w Pl ;)
Nie wiem w którym tyg jest nie zagłębiałam się aż tak bardzo .... ale to tyle co doczytałałm o niej

Bieda nie daje przyzwolenia na aborcję ... przyzwolenie daje tam państwo !

10 lata 9 miesiąc temu #858079 przez ferritka
Mesy ja wiem wiem, wiesz ja byłam cały czas obojętna bo każdy robi to co uważa za słuszne..tylko pogląd mi się skrzywił bo inną miarą zaczęłam mierzyć jak się u nas problem pojawił..raczej krew mnie zalała nie przez to co ona chce zrobić..bo tak jak mówisz to jej sprawa, ale przez to że tyle jest niesprawiedliwości że te co chcą nie mają a te co nie trafiają bez problemu :dry:

Asia no co Ty jak w czerwcu rodzi..teraz się dowiedziała że jest w ciązy..

no bądź co bądź strasznie trudny temat.

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 9 miesiąc temu #858085 przez mesy
Ferri my długodystansowe staraczki inaczej na to patrzymy ..... jej najwidoczniej ciąża w życiu za łatwo przyszła jak i 1 tak i 2 i nie potrafi tego docenić ...

10 lata 9 miesiąc temu #858088 przez ferritka
oo właśnie chyba mi o to chodzi ,że inaczej się na to patrzy jak sie cierpi bo nie mozna tego mieć tak hop siup

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka