BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu #858093 przez Asia K
ferritka napisał:

eh, no i tyle dobrego narobiłam, weszłam poczytać na wrześniówki co i jak u Gosi naszej i wlazłam na te nieszczęsne czerwcówki czy jak im tam i krew mnie zalała, ciśnienie mi się podniosło aż melisy muszę sobię zaparzyć...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No napisałas "wlazłam na czerwcówki" to tak mi jakos przyszlo :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #858094 przez mesy
Docenisz jak stracisz... stare przysłowie .... ona jest teraz pewnie w szoku , ale jeszcze będzie płakała , że podjęła taką decyzję i się zastanawiała co by było gdyby

11 lata 4 tygodni temu #858103 przez moofka
dzień dobryyy :)

Pinezka ja wysiurałam maliny w pt rano a akcja była w sobote wieczorem i cooo?! i jest Zośka :) także na nic się nie nastawiaj tylko grzecznie czekaj :)

Ferri teraz wisisz nam swoją fote w żółtej kiecy bo narobiłaś zamętu wcześniej :lol: a ten sen to jakiś dobry chociaż był? nie wyglądałam grubo? :S

Ann ja dostałam w spadku sporo ciuszków z cocodrillo i mimo że używane to świetnie wyglądają, więc podzielam opinię :) no i Zośka ma też sporo z Zary, oprócz tego ma już swoje pierwsze conversy, nike i lacosty :P kuwa mała lansiara B) oczywiście ja nic z tego nie kupiłam, wszystko spadkowe :lol:

aggi wystarczy że Zośką się tu chwalę, jak jeszcze pociążowego brzucha będę wrzucać to bana dostane i se będę musiała założyć nowy wątek :P testy owulacyjne - tylko dla tych co już urodziły :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #858106 przez julka
ferri, no bo napisalas, ze ona jest na czerwcówkach... ale to ze starszym dzieckiem, tak?
no ok, ja nie wiem, nie oceniam... nie wiem... faktycznie najlepszym rozwiazaniem chyba urodzic i zrzec sie praw rodzicielskiech.... pierwszy porod miala ciezki, ale drugi z eguly jest latwiejszy (?) nie wiem, ciezka sprawa... ale tez takie pisanie o tym na forum czemu ma sluzyc? po co pisze? przeciez oczywiste ze wszyscy na nią naskoczą... Moze pisze po to, zeby ja od tego odwieźć?
bardzo ciekawi mnie po co pisze...

11 lata 4 tygodni temu #858118 przez Asia K
Julka - moze odwiexc , a moze liczy na usprawiedliwienie :S
Jej sumienie , ale szkoda szkraba :angry:

11 lata 4 tygodni temu #858124 przez ferritka
aa no dobra narobiłam zamieszania, z tymi czerwcówkami :S :S chyba to starsze dziecko ma z czerwca ,kurefka nie wiem bo nie chce tam wchodzić już..

tak czy siak, właśnie po co pisać o takich sprawach,eh no temat reka moje drogie, myślę, że nie ma sensu psuć sobie dnia dzisiaj tą sprawą :S :S

Mooffkkaa sen no..nie powiem Ci bo aż mi gupio :S :S
wszystko żeś o tym płaskim brzuchu powiedziała B) B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #858136 przez Ada2424
Asia

[/url] [/url]

11 lata 4 tygodni temu #858146 przez ann-sunshine
Ferr nie kumam po co pisze o tym, chyba że nie ma wsparcia od nikogo i tutaj go szukała.

Ada mądry wybór :-)

Asiaa,

11 lata 4 tygodni temu #858149 przez gwiazdka2014
Ja ma dziś takie dzień do dupy, że nawet nie będę opowiadać bo mi się nie chce.

Ja już się boje co będę miała w pracy jak wrócę z macierzyńskiego :(

11 lata 4 tygodni temu #858157 przez aggi
moofka hahahaha ale celnęłaś tekstem w samo sedno :D ale taki wątek trzeba będzie założyć wkońcu hahahha :cheer:

11 lata 4 tygodni temu #858182 przez gwiazdka2014
5 10 15 wysłało mi nie ten kombinezon co chciałam :(

11 lata 4 tygodni temu #858184 przez moofka
Ferri zakładam więc że ja robiłam brzuszki a Ty byłaś moją chodakowską :S

aggi no jakby się uprzeć to nas trzeba na co najmniej 3 wątki podzielić, ale po co jak w kupie raźniej :lol:

gwiazdka jeszcze nie urodziłaś to się nie martw co po macierzyńskim będzie, a na kombinezon złóż reklamacje że nie ten.

dzisiaj Zośka ma szczepienie kolejne i ja kuwa nigdy nie wiem ile ona ma tygodni jak mnie babka pyta więc znalazłam sobie kalkulator i przy okazji się dowiedziałam że Zośka ma 2304 godziny B) no mniej więcej bo godziny porodu się nie podaje :)

11 lata 4 tygodni temu #858185 przez aggi
moof no jakby się uprzeć to tak, i pewnie doczekamy tej chwili że taki wątek powstanie bo o ile nam tu się dobrze dogaduje itd to zawsze znajdzie się taki co się mu nie dogodzi :P

11 lata 4 tygodni temu #858238 przez ferritka
Kurefka siedze w korku a tsk mi sie siknac chce ze chyba nie dojade :angry:

Mooffka Wez bo z tego wynika ze ja do zadnego watka nie pasuje bo juz nie staraczka ale wciaz nierodzaca B)

Hehe lans musi byc mój Groch ma pumy orydzinalne juz a póki co go. Nie ma :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 4 tygodni temu #858255 przez Agnilla
doczytam Was pozniej, teraz wlaczam polsat cafe poogladam porody, ktore mnie nie beda dotyczyc :P
poszlam po ziemniaki i wrocilam z ciuszkami z lumpka, oj jak mi sie humor poprawil :P
mloda ma juz spodnie w kwiatki z zary, a ja se strzelilam sukienke, ktora chyba zaloze za 3 lata ale co tam :lol:
chyba zaczne tam pielgrzymki robic :) ale przynajmniej kase, ktora mialam wydac na pizze wydalam na ciuchy a sama zrobie zdrowszy obiad :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka