BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 4 tygodni temu #858452 przez Agnilla
dasz radę :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #858455 przez gwiazdka2014
Julia to wysoka jesteś :) ja mam 170, moi rodzice sa niscy 160 mam a tatko 170. Za to rodzice Michała mama 170, tata 185 :) Nie wiem po kim mój brat ma 188 cm :P hm... podejrzane he he he
Julia a ty jesteś w 11 tygodniu? Mi też tak wychodzi ale cos jest tu nie tak, u mnie do zapłodnienia doszło jakoś 11-13 wiec w piątek będzie 10 tydzień. Też chce znać już płeć!! A czego się spodziewasz jak myślisz?
Agnilla a te lampy takie drogie ze złota? Jak tam łożeczko kupujesz ten nasze wymarzone ?

11 lata 4 tygodni temu #858460 przez Agnilla
no wlasnie lampe stojaca ciezko kupic za 100zl, musze luknac ta z ikei bo to jedyna z normalnej cenie. a lozeczko szukam, z zakupem czekamy do samego konca, zobacze jak remont wyjdzie, ale cos czuje, ze bede je miala sasasa :lol:

11 lata 4 tygodni temu #858464 przez gwiazdka2014
Agnilla to wez kup od razu dwa :*

11 lata 4 tygodni temu #858470 przez julka
no Gwiazdka, ale wiek ciazy sie liczy od OM, a wiek płodu zazwyczaj jest o 2 tyg. mniejszy.
ja mialam owulke 16 stycznie, wiec moj Bąbel mlodszy od Twojego ;)
Ja czuje ze bedzie Wojtuś. i mysle ze za jakies 3-4 tyg.juz poznam płeć :D a moze juz na "genetycznym"???, eee, chyba nie.... :/

Asia, moze bedzie OK i nie pojdziesz do szpitala, lykaj ten isoptin, trzymam kciuki! :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #858477 przez magda1986
gwiazdka no właśnie mam dopiero 10 dpo wiec chyba normalny wynik:)
fajnie że juz sobie gadacie o zakupach, ja już powybierałam wszystko pół roku temu;)wiec mam nadzieje ze jesli w niedzile nie bedzie@ to bez wyrzutów sumienia zaczne ogladac legalnie ciuszki:):)widze że ubranka juz wybrane a wozki itp tez? bo to chyba wymaga wiekszego zastanowienia...

11 lata 4 tygodni temu #858479 przez ferritka
Magda ja w 7 dpt mialam Bete 26.06 a w 10 dpt bylo 126. Ale ja bylam nafaszerowana lekami...Mysle ze Twoja beta jest ok po prostu to jeszcze wczesniutka ciaza B)

Asia :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 4 tygodni temu #858484 przez Asiaa
Ada no to super :)

Ann to faktycznie byłoby łatwiej :)

Gwiazdka pisz do nich albo dzwoń, niech wymieniają ;)

Julka dzięki wiesz? :silly: mój nie ma 180cm :silly:

Agni zawsze możesz kupić podstawę lampy (lub lampę ;) ) www.leroymerlin.pl/szukaj-produkty,el50....lampa+pod%C5%82ogowa i abażur www.leroymerlin.pl/szukaj.html?q=aba%C5%BCur&sprawdz=true ;)

11 lata 4 tygodni temu #858527 przez ann-sunshine
Magda a z widelek na wyniku co napisane? Nie mart sie, tylko za dwa dni powtorz bete i bedzie wszystko jasne.

Asiaa moj to mikrus przy Julkowym ;) ale ja tez malenka wiec git.

Agni szalejesz z tym pokojem. A pokazesz efekt koncowy?

Asia :kiss: trzymaj sie tam z mloda Asia

11 lata 4 tygodni temu #858574 przez ulka1983
Aggi ale mi zdechła mysz komputerowa :P już jest u naprawy :lol: a żywych myszy to ja nie cierpię jak widzę to na zawał mogę zejść jak w domu by była to ja od razu się pakuję B)

Ann to jak dobrze pójdzie to za 2 tygodnie będziesz wiedziała co pod serduszkiem
nosisz :S jak samopoczucie nospa pomogła , nie ma to jak rodzeństwo :)

ale poszalałyście z zakupami same słodziaki :)

dziewczyny te pojedyncze nie 2w1 my też niedługo takie będziemy kupować jeszcze cykl czy dwa :kiss:

Ferr śliczne sukienki nie wspomnę o Tobie :cheer: następny forumowy szczypior :silly: a sukienka ma czarny dół no to nie cała biała :blink: mi by nie przeszkadzało że ktoś ma białą sukienkę :side: przesądy :P o to nie Ty na zdjęciu a to nic na pewno jeszcze lepiej wyglądasz :)

Tigi ja zaczęłam dzisiaj test negatywny ale mikroskop pokazuje paprotki to coś się będzie kroiło :lol: no i zaczęło mnie podbrzusze pobolewać jak w poprzednim cyklu jak będzie trzymało jak ostatnio to się wkurzę żeby chociaż efekty były to co innego ;) o ziółkach nie słyszałam :S

Julka co to za humorek :huh: jak Ci tam źle to zostań z nami u nas dużo miejsca bo same szczypiory na forum :lol: no prawie :S a mama Twoja to chyba pomyślała że jak zostanie babcią to siwe włosy się pojawią, zacznie łamać w kościach i laska bedzie potrzebna ;) ;) daj jej trochę czasu na oswojenie się z tą myślą :blink: moja też była zszokowana jak brat jej taką wiadomość zafundował miała wtedy 40 lat a teraz jest najlepszą babcią i nigdy wnukom nie odmówi niczego a ma ich 6 :lol:

Emma :kiss: dawno Cię nie było :dry: ale jak wpadłaś to aż po oczach dało ;) owocnych staranek :S o już po trzymamy kciuki ;)

Dag ale żabusię nam wrzuciłaś :)

Asiaa tak owu miałam teraz w 11 dc i to był 1 cykl z dupkiem bo przedtem owu w 19 dc a cały cykl u mnie trwa ok 26 dni

Moni testuj jeszcze trochę u mnie nieraz owu była w 18-19 dc ;)

Magda łał :cheer: gratulacje :kiss:

Asia trzymaj się :kiss: mam nadzieję że wszystko się uspokoi na wolne mogłabyś już iść a w razie co to na patologii mały Cię może odwiedzać nie będzie źle :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 tygodni temu #858581 przez betka81
Asia ja Isoptin łykałam przy Fenoterolu w poprzedniej ciąży. Jest on na obniżenie ciśnienia. Mi pomagał na kołatanie serca bo po dawce Fenoterolu to waliło jak szalone. Więc łykaj grzecznie Isoptin i będzie dobrze

11 lata 4 tygodni temu #858600 przez Asia K
Dzieki dziewczynki za rady i wsparcie :kiss:

11 lata 4 tygodni temu #858606 przez majka1987gnoWlkp
bry wszystkim z rana:)
nie udało mi się być pierwszą:/ kurde a tak sie starałam:D
powiemwam że wczoraj poprałam a dziś 5:30 zajęłam wszystkie sznurki na podwórzu żeby mi powysychało bo w domu nie chce:) nic nie będę się miejszcem ze starą prukwą(sąsiadką) dzielić a co!! a teraz siedze i podczytuje- nadrabiam zaległości, zaraz obiad nastawie a co:D
ja miałam do fenoterolu staweran- też na obniżenie ciśnienia bo serucho nawalało:)

a Magda co do wózka to ja mam po córce i jeśli bedzie córcia ro go nie mama zamiaru wymieniać. mój model to Jedo bartatina- serdecznie go polecam zwłaszcza jeśli dzidzi będzie się roodzić jak moje czyli wrzesień bo:
- ma długą gondolę 80 cm- całą zimę Tosia przejeździła- mieściła się
- gondole ma z dykty- plastik przyciąga zimno a na mrozik też trzeba wyjść i mimo to jest mega lekka
-zawieszenie na paskach- niezniszczalne, delikatne i pięknie kołysze
- duże pompowane koła- w pluche bez problemu przebrnęłam na zakupy
- oczywiście takie pierdoły jak montowanie gondoli i spacerówki w obie strony, regulowana rączka, torba, fajny koszyk na zakupy- to już standard:)to chyba tyle z krypto reklamy:)

miłego dnia dziewczyny

[/url [/url]

11 lata 4 tygodni temu #858608 przez gwiazdka2014
Hej dziewczyny ja zaraz do pracy :-/ miałam dziś jakieś koszmary - jakieś zabójstwa eh :'(
coś mnie kuje z lewej strony :-/ czy to coś złego ?? wizyta u gina 24go

11 lata 4 tygodni temu #858617 przez Agnilla
Dzień dobry!
kurczaki, myslalam, ze bede dzis pierwsza ;)
wicie, ze jak o 20:30 zaległam na kanapie w jedynej odpowiadającej mi pozie, żeby żebra nie bolały to odjechałam od razu :ohmy: przespałam top chefa, bitwe o dom, na dobre i na złe i wszystko co mogłam :P mąż budzi mnei o 23:30 do mycia i dalej spac i od 6 duze oczy. ciąża zdecydowanie mnie zmieniła, bo juz jestem dawno po sniadaniu a tu ledwo po 7 :P gdzie te czasy, ze spalam do 9 ;)
Jula, znam dwie pary co już na genetycznym poznały płec- chłopca :) juz tam cos odstawało, ja też się łudziłam, ale moj ginek powiedzial, ze przed 20tc nie mam go w ogole pytac :P
Asiaa, ja nawet nie wiedziałam, że w leroju można takie myki zrobić, oglądałam tam całe lampy :) no proszę, czego mozna sie dowiedziec na forum o testach :lol: zaraz to przeglądam! :kiss:
musimy zrobic caly pokoj, calutki, bo mamy 4 gołe sciany. ale z tym sie liczylismy juz wczesniej i kase odkladalismy na ten cel :)
ej ja sie tam nie znam, ale moja siostra miała mocne kołatania serca w ciazy i ja leczyli na tarczyce :unsure:
Gwiazdka, witaj w swiecie ciazowych koszmarow, ja dzis bylam na porodowce, ogladalam na sali mecz :P sny zazwyczaj o 5 rano pamietam, na szczescie pozniej ulatuja. szkoda, z te o duchach zawsze pamietam grrr
miłego dnia laski :kiss: idzie ta wiosna, kurcze czy nie idzie? ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka