BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858944 przez aggi
Cześć :)

Pięknie słoneczko świeci, a ja poszalałam i spałam do 12 :ohmy:
Jacie.. jakoś słabo się czuję - może to dlatego :dry:
Coś tak czuję że dzisiaj będę tylko chodziła lapek-łóżko...

Agni brrawoo nie ma lepiej udanej kasy niż w lumpku :D

Asia K
no faktycznie z małej klocuszek :) nie martw się, napewno to nic poważnego choć kompletnie się nie znam na tym :unsure: trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło :kiss:

ulka czytaj czytaj :D hahhahahaha komputerowa powiadasz :D hahahha to nieźle walnęłam :blush: :blush: hahahah. nie mogę przestać się śmiać :S :S :S

julka czas tak szybko leci że nawet się nie obejrzysz a płeć już będziesz znała :) mi powiedział już w 16tc że chłopak i się nie pomylił, na kolejnej wizycie tylko to potwierdził :)

Asiaa dzięki wielkie za pomysł z abażurem :S bo mam lampę taką starą tylko jak abażur wymienię to będzie jak nowa :S

haha co do snów to mi się śniło że czekoladę wpierniczałam, tak dużo jej było mmmmm :S :blush: to z przyjemniejszych rzeczy, a z gorszych to miałam córkę maleńką i brat mojego męża ją gdzieś zamknął a ja musiałam sprzątać i powiedział że jak zrobię wszystko to mi ją pokaże, a ja tak strasznie płakałam że ona z głodu umrze bo z cyca pije :dry: masakra cała spocona się obudziłam :dry:

Porto ! Czyli jednak Zuzinka :) Pięknie :) Pozdrawiamy i czekamy na foto :)

Idę do sierpniówek naszych bo jak Ann napisała że tam jak w ulu to aż się boję ile nadrabiania :D

Miłego dnia :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #858945 przez majka1987gnoWlkp
Zuzanna śliczne imię:)
Moja Tosia miała być Zuzią ale w ciąży mi się odwidziało:)

[/url [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #858956 przez gwiazdka2014
Agni znalazłam stolarza który moze zrobić takie łóżeczko za 800 zł :P pisał mi ze niewielkie różnice by były. Co ty na to?

10 lata 9 miesiąc temu #858964 przez Asiaa
Agni a jak :laugh: nasze forum jest uniwersalne i można pomagać sobie w różnych tematach :)

Aggi cieszę się że i Tobie się przydało :)

Ula czyli dostałaś @ jeszcze w trakcie brania dupka?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858967 przez Kaś_O
Cos mi telefon szwankuje. Uh u nas pochmurno ale cieplutko :) a powiem wam ze czekam na malpe albo przyjdzie albo nie i caly cykl mam zamiar porobic testy. Smieszne ze ten sam organiz a calkiem inaczej reaguje po ciazy.

Ann przykro mi sie w 2 ciazy czujesz sie gorzej u mnie bylo tak samo. Ale to chyba kwestia tego ze i male dziecko jednak zabiera sporo energi.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

10 lata 9 miesiąc temu #858995 przez ann-sunshine
Kaś pewnie masz rację :-)

10 lata 9 miesiąc temu #859044 przez Asia K
No wlasnie GBS mi wczoraj zlecil ginek i nie bardzo wiedzialam na co - poporstu mu ufam jak cos kaze to sie go słucham :blush:

Zuzka - tez tak kcialam kiedys - ale za duzo Zuzi teraz jest ;)

10 lata 9 miesiąc temu #859085 przez Agnilla
chciałam zlozyc reklamacje na wiosne, ale kurd nie moge, bo takie piekne slonce wyszlo :) zrobilam sobie maly spacer, pola fasola chyba spi :) naszlo mnie na pierogi z truskawkami wiec lece zaraz wstawiac :)posciel mi wyschla w pol dnia, kocham to :) chyba od przyszlego tyg zaczne prac rzeczy malej ze jak szafa przyjedzie to tylko je powkladam i powoli ogarne burdel w jej pokoju.
wiecie, ze na fb mozna pobrac kupon do Resrved -25% ? :)
Asiaa, wybralam kilka abazurow, wyslalam mezowi zeby mi druknal i jesli nasze sobotnie plany wyjazdu nad morze ( Gwiazdka mieszkam 50km od Gd) dojda do skutku to po drodze ma leroja tiridiri :)
Gwiazdka, ja mam stolarza, ktory mi robil wszystkie meble do domu, ja je projektuje a on mi robi ;) traz czekam na szafe, potem komode chce zamowic i taka obudowe na kaloryfer a zaraz polke pod okno. moge go spytac o lozeczko, ale ciekawe jaka bym miala gwarancje, ze zrobilby tak samo ;)
ok lece zmyc naczynia, okna otwarte o matko, kocham to :) a jutro wstaje, robie sie na gladko i ide do nowego ginka. ciekawe jak bedzie

10 lata 9 miesiąc temu #859194 przez gwiazdka2014
sama siadam na jeża... wszystko mnie denerwuje... uduszę zaraz mojego faceta... chrapie a to doprowadza mnie do szału!!!!!!!!!!!!

10 lata 9 miesiąc temu #859222 przez Agnilla
jak moj chrapie to go lekko budze i mowie, ze ma sie polozyc na bok :) ide szukac lozeczka ;)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859237 przez Ada2424
A mi łeb dzisiaj pęka! :( na zumbie bylo tylko 6 kobitek, ja nie poszłam przez ten ból glowy, ale obawiam sie ze u nas nie bedzie juz zajec bo z tygodnia na tydzien nas co raz to mniej jest :( a szkoda bo mi sie podoba i z checia chodze jak jestem w lepszej formie niz dzis.

[/url] [/url]

10 lata 9 miesiąc temu #859283 przez ann-sunshine
Eeeee to nie tak miało być! Dziś miał być piękny pierwszy dzień wiosny, a tu widzę złe samopoczucie, humory i nerwy. Buuuu

Idę spać, może jutro będzie lepiej. Wyśpijcie się dobrze :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #859287 przez gwiazdka2014
Też ide spać jutro już piąteczek, w poniedziałek do lekarza chyba poproszę go o zwolnienie, a moge tylko dać zwolnienie bez zaświadczenia? Zaraz w pracy będą plotki a ja tego nienawidzę.

10 lata 9 miesiąc temu #859308 przez gosia28
jak chcesz być na zwolnieniu 100% płatnym to będzie kod, że ciąża. W innym przypadku jak weźmiesz zwolnienie będzie płatne 80%

dziwny dziś dzień B)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #859331 przez Agnilla
aaa to ja taki dzien mialam wczoraj, dzis jest lepiej
mowilam, ze od soboty nie jem slodkiego? :lol: ale jeszcze nie wiem od ktorej :P kurde, jakby mi wykryli zagrozenie cukrzyca, bo samej cukrzycy nie chce ;) to wtedy by sie ciepelko kolo dupki zrobilo i bym nie jadla, jak moof :P
w ogole pola ma zakac rosniecia, tzn ona moze rosnac ale brzuch nie, bo zadne ciazowe ubrania mi sie nie podobaja ooo :P
Jurek, liścionosza nie bylo?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka