BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 9 miesiąc temu #859333 przez ulka1983
cześć :) witam Was wiosennie :lol:

dziewczyny no wiecie co :ohmy: oczywiście że komputerowa z innymi to jestem na bakier :silly: no i zobaczymy czy w ogóle mi ją naprawią bo jedna pani nie chciała przyjąć bo gwarancja pół roku no to mówię idziemy kupić nową a przychodzi druga pani i mówi że weźmie bo gwarancja 2 lata :cheer: i bądź człowieku mądry

Gosia ej przestań :P ja się nie boję tylko zwiewam gdzie pieprz rośnie :P :lol:

Porto buziaki śliczne imię dla małej wybrałaś :kiss:

Mesy mam nadzieję że dowiesz się co nosisz pod sercem i nie będziesz musiała siedzieć u ginki do końca ciąży :blink:

Asiaa nie ostatnia tabletka dupka we wtorek środa nic w czwartek okres :)

Agni to ilu ty masz ginów bo się pogubiłam :huh:

mój mąż jak chrapie to nie budzę go tylko walę z łokcia pod żebro :lol: romantyczna jestem z natury :S

nosy do góry wiosna przyszła :lol: zaraz te smętne humory stąd wykurzę i jutro żadnych smutasów nie będzie :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859341 przez Agnilla
wiesz ulka, ja podglądaczy mam kilku :P to zajrzy jeden, tam drugi ;) nie no serio ja zmieniam gina bo moj przestal przyjmowac na nfz. zapisalam sie do ginka szpitalnego i jutro mam pierwsza wizyte. ale, ze koledze meza zmarlo dzieciatko to maz zarzadzil, ze do mojego jeszcze ze 2 razy pojdziemy na usg, bo ma wypas, zebysmy byli spokojni.

10 lata 9 miesiąc temu #859345 przez ulka1983
a tyle to pamiętam tylko myślałam że jeszcze trzeci doszedł :S ale nie ma co tyle się ostatnio dzieje że lepiej mieć głowę spokojną że wszystko ok :)

10 lata 9 miesiąc temu #859350 przez Agnilla
trzeci to mąż :lol:
laski, jaki rozm stopy ma niemowlak? :)

10 lata 9 miesiąc temu #859352 przez gosia28
Agni listonosz krążył, ale do mnie nie zaszedł B) :laugh:
ja tam też jestem za, żeby trzymać rękę na pulsie. Lepiej posłuchać co ma też drugi do powiedzenia ;)

Porto a kiedy zdjęcie Zuzki nam tu wrzucisz :unsure:

Ula jak tylko przyjęli to git :)

ja się zaczynam wiercić jak mój chrapie to zaraz przekręca się w inną pozę i gitara :lol:

jutro wiosna, będzie git :side:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 9 miesiąc temu #859358 przez Agnilla
nie zaszedł, bo czeka na dni płodne :lol: stresuje sie przed jutrzejsza wizyta, musze sobie przemowe wymyslic czemu i co i w ogole :P oporządzic sie z rana, przygotowac papiery. matkoooo

10 lata 9 miesiąc temu #859361 przez gosia28
spoko będzie git bo jakże by inaczej ;)
o której wizyta?

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #859363 przez Agnilla
to tam pracuje ta zjebana baba co mi wtedy przed szpitalem powidziala, ze jak sie cos poli stanie to jej wina bedzie tylko w polowie :angry:
14:40

10 lata 9 miesiąc temu #859366 przez ulka1983
Agni tylko nie mów że buty chciałaś kupić może jeszcze na obcasie dla Poli :lol: szczerze to nie mam pojęcia ale różne stópki mają moja chrześniaczka miała ze trzy rozmiary większe stopy od mojej córci a ona trzy tygodnie młodsza :blink: trochę pietra masz przed tą wizytą :huh: to do Ciebie nie podobne trzymaj się :kiss: a już wiem o co chodzi :dry: olej babę i już ;)

Gosia a ty kiedy na wizytę do specjalistów idziesz :S

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859367 przez Asiaa
Racja, jakiś dziwny ten dzień. Mi dziś dość często różne przedmioty wypadały z rąk :huh:

Agni to napisz na tą panią skargę. Co by następnym razem tak nie postępowała ;)

Gosia kiedy nawiedzasz tamtą klinikę? Czy póki co odpuściliście?

Ula ale miałyśmy zgranie :laugh: o to samo zapytałyśmy prawie w tym samym czasie ;)

10 lata 9 miesiąc temu #859369 przez gosia28
planuje w pn, wt lub środę. Strasznie mi się nie chce :S

Agni nom, zlewka na babkę wredną :kiss:

Mama Aniołka 25.02.2010

10 lata 9 miesiąc temu #859424 przez gwiazdka2014
Pierwsza :) udało mi się. Piątek :D:D:D kocham ten dzień tygodnia :) miłego dzionka kobietki :)

3mce temu oglądałam film Sierota teraz mi się to sni :-/:-/:-/

10 lata 9 miesiąc temu #859435 przez ann-sunshine
Agni bedzie wsio dobrze i ginek bedzie fajny.

A stopki mniej wiecej jak najmniejsze skarpetunie :lol: ale pomoglam, co?

Gwiazdka oby takie nastawienie i humor zostaly u ciebie

Gos :kiss:

Boli mnie poldupek i to wcale smieszne nie jest

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859445 przez Agnilla
dzien dobry :)
pytałam o rozmiar, bo chce małe conversy Poli kupic :P a fajnie jakby je latem nosiła ;)
ja zaraz spadam do kuchni, bo wieczorem mamy gości, wiec zeby sie nie narobic zrobie teraz co mam a potem przed ginkiem sobie odpoczne :)
znowu mi sie seksy snily matko :angry: i wielka klotnia z ojcem, bo nie chcialam go wziac na swiadka na slub :P
boziu, zeby jutro bylo piekne slonce,w stane o 7 i jedziemy ;) dzis juz ustalilismy, ze mam szukac wyjazdu na majowke, takiego ostatniego we 2....nooo 2,5 ;)
Ann, moze zle spalas? mnie wczoraj w nocy obudzil taki bol w tylku, no doslownie i sobie wkrecilam, ze to bole porodowe :P przeszlo samo uff

edit: oooo matko, w tym szpitalu dzis chyba bede tak symulowac, zeby mnie zatrzymali na mc :lol: kuwa, wchodze na konto a tam juz kasa z ubezpieczenia za hospitalizacje, za pelnie 5 dni :lol: tak to ja moge tam lezec i jesc ten suchy chleb ( i tak mi maz kanapeczki donosil :P ) sasasasasa :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #859461 przez gwiazdka2014
Agnilla a ten twój stolarz to ile by wziął za zrobienie naszego łóżeczka? Mnie rozkłada przeziębienie :( Właśnie mnie koleżanka uświadomiła że ją też tak gardło strasznie boli, jakby rope miała extra.

Ale pękna pogoda od razu chce mi się żyć. Dziś rano wstałam i znowu mnie kuło z lewej strony, wziełm nospe i przeszło.

Jutro jedziemy do znajomych z Anglii przyjechali do rodzimy więc się z nimi spotkamy :)

Zapomniałam wam napisać w Biedronce widziałam body śliczne z postaciami z Disneya 2 szt. za 19.99, 100% bawełna :D niestety w mojej juz nie było mały rozmiarów.

Co do mojego snu to śniło mi się ze to był mój rodzinny dom, a raczej tylko drzwi od niego. Spałyśmy tam ja moja siostra Agnieszka i jej córka Marta. Na drugi dzień miał być mój ślub (jakieś taki ciacho mi się śniło). Ale ja się bałam tam spać bo jakiś seryjny morderca na mnie polował, a te drzwi były na kopa, i ja się tak strasznie bałam chciałam zamknąć drugie, sprawdzam a tych pierwszych nawet na klucz nie zamknęłam.
Super sny co?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka