- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak w ogóle to wczoraj myślałam że brzuszków dawno nie było i proszę jak na zawołanie dzisiaj patrzę i są dzięki dziewczyny zarażam się
u mnie jutro powinna być owu a jak będzie skok temperatury to się pochlastam
Pinezka walczę z tempką cały czas nawet mi się to podoba zobaczymy czy jutro mnie w ciula nie zrobi
doczytałam wszystko ale siostra skleroza to za dużo nie pamiętam
miłych snów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Juz jeden boj za mną, ten codzienny - czyli budzenie Michała mam tego tak dość ze już dostaje kuwicy. Ksieciunio zawozi mnie do pracy więc muszę go budzić a co za tym idzie STRES I WKUWIENIE. juz nie mogę się doczekać swojego autka i zwolnienia idę z psem buziaki
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Przeczytałam wszystko i nie wiem co komu mialam bo oczy mi sie kleją jak nie wiem co
edit: Piekne brzuszki
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moje kafle, w sklepie kosztowały 80 zł
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
nie wiem co Wy pijecie, julia myli tigi z pinezka, gwiazdka mnie z ada to dla ady byly kafle...dla mnie lozeczko
wczoraj wieczorej wyjełam buleczke w siateczce i mmmm wlasnie pochlonelam domowego subwaya dobrze, ze reszte mam zamrozona, bo bym zjadla jeszcze
julaa wez idz do innego prywatnego. kuwa, tamten to Ci łachy nie robi, mowia, ze prywatny raczej nie robi problemow z L4. kutafony. a jak nie to idz do ogolnego, powiedz, ze zygasz jak kot a u swojego masz dopiero wizyte za 3 tyg. wymysl cos
tigi, a Ty czasem nie moglas @ dostac? tak po prostu za szybko
gwiazdka, zrob strajk nie budz go, ale tez nie rob nic w domu uwielbiam strajki, faceci wtedy nagle "ale coooo? "
milego dnia laski, ja dzis odpoczywam i zamawiam materialy na posciele w koncu obiad zrobiony, za oknem leje to co sie bede wysilac
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Fajne w tych naturalnych metodach jest to, ze po jakims czasie zaczyna sie lepiej rozumiec wlasne cialo, ale do antykoncepcji balabym sie ich uzywac
Ech, u mnie dzis sliczna pogoda, wybiore sie na spacerek
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Boli mnie gardło, która mnie zaraziła Gwiazdka czy Goś
Gwiazdka, jakbym się tak co rano miała prosić o podwiezienie, to bym się dumą uniosła i pojechała autobusem. Ale to ja
Pinezka, fajne są te metody, ale niestety nie dla mam małych dzieci, bo nie da rady przespać 4 godzin przed mierzeniem i nigdy nie wiadomo o której się wstanie.
Naszło mnie na szarlotkę, może starczy mi sił żeby zrobić.
Ada, z tymi kafelkami to moda strasznie się zmienia i potem się okazuje, że jak się coś uszkodzi i chce się jednego kafla wymienić to już ich w sprzedaży nie ma.
Agni - pytanie do Ciebie. Ile kosztuje farba do mebli? Długo schnie? Bardzo śmierdzi? Bo tak zaczynam myśleć, co zrobić z pokojem dla Marty i na nowe meble nas nie będzie stać, ale może by pomalować wszystkie na ten sam nowy kolor? Tylko cholerka, w ciąży chyba nie mogę malować, to chyba mężu będzie musiał?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/show_item.php?item=4090619879 która kupuje ? Agnilla?
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
i w ogole od dluzszego czasu nie widzialam u Ciebie dobrego humoru... co sie dzieje???
Ann, nie daj sie choróbsku...
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann, kiedys malowalam szafe u rodzicow, koszt taki jak zwykla farba, musisz tylko zaznaczyc, ze do drewna/okleiny czy z czego tam sa meble. ale fakt, Ty sie farby tykac nie mozesz, nad czym i ja ubolewam bo bym sama chetnie pomalowala pokoj Poli a tak bede musiala zagonic meza, choc on mowi, ze to niebawem zrobi, oby mu zapał nie opadl ale pokoj pusty sie inaczej maluje, wiec jak przyjedzie szafa biore sie za pranie, ukladanie i wtedy on wkracza z farba
Gwiazdka to taka nasza forumowa maruda
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Julia jego auto bahhahahaha proszę cię ....
Tak się cieszę ze ten maluszek będzie, już nie moge się doczekać końca i jak go/ją zobaczę..
Wybaczcie mi laseczki jeżeli wprowadzam dołka ale nie wiem co mam ze sobą zrobić... jestem na etapie płakanie
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
Rozchmurz sie , Gwiazda, zycie jest piekne, wiosna, zielono na dworze Dzieciaczek rosnie zdrowo, kup jakis fatałaszek dla siebie albo maleństwa na poprwe humoru
z malowaniem to faktycznie trzeba sie wstrzymac, bo opary farby sie wdycha. Ale jak myslicie, moge tapetowac? klej do tapet chyba nie ma takich oparow jak farba, co? pomijam fakt ze nigdy tego nie robilam sesesese