- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
jak co, to ja mam przepis na muffiny z bananami i czekolada Nigelli Lawson, w domu tylko te moge robic
wlasnie weszlam do domu, pojechalamz rodzicami w odwiedziny do babci i dziadka i.....zaliczylam morze sasasasa
propos zusu, kontroli itp....moj poprzedni ginek tylko wystawial zwolnienie lezace. raz zwrocilam uwage poloznej, ze ma mi nie dawac lezace, bo ja kurna w galotach narobione mialam za kazdym razem jak szłam po bułki. ona mi wtedy powiedziala, ze ja wcale nie musze lezec, tylko mam lezakowac i odpoczywac kiedy tego potrzebuje. ciekawe co na to by zus powiedzial, gdybym mu takie wytlumaczenie dala
rozmawialam dzis z mama i mowie, ze mnie wieczorami flaki bola, tzn ja myslalam, ze zebra ale dzis to caly dzien czego nie zjadlam to normalnie masakra, palenie, jakies mrowienie i mama mowi, czy to czasem wątroba sie nie odzywa. i teraz mam zagwozdke, od jutra wyciagam parowar i bedziemy lżej jesc. dodatkowo zastanawiam sie, czy sobie prób wątrobowych nie zbadać co myslicie?
maz mi zaparzył miete, ide zalegac na kanapie bo weekend aktywny byl.
dobrej nocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agni mnie w zadnej ciazy jedzenie nie bawilo, nie sprawia mi przyjemnosci, powoduje zgage. Po porodzie jak reka odjal. Dla spokojnosci sprawdz, a le to tylko ciaza
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
jeszcze mnie męczy, kicham i kicham już się zaczynam zastanawiać czy to nie jakaś alergia do tego wszystkiego się nie przyplątała bo to jest niewiarygodne ile można kichać dziennie już któryś dzień z kolei. Normalnie kichawę mi urywa
jajka mi napitalają, czas do łóżka
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ferr Gwiazda sie przyznała
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Agni jedz malymi porcjami, patrz po czym ci gorzej. Brzuch coraz wyzej i coraz bliej przelyku. A lezenie nie wzmoglo objawow? Ja mam problem jak od razu po jedzeniu sie schyle lub poloze.
Gwiazdka a kto zjadl te 80 sztuk?
Widzialyscie? Kolejny staraczkowy watek.
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Majka – dobrze ze u ciebie sie tak fajnie ulozyło z pracą, ale gdybym ja wywinęla taki numer to juz pracy bym nie miala na bank. To zalezy gdzie pracujesz I u kogo. Ja mimo że pracuje w jednej firmie (prywatnej) od prawie 12 lat to od 10 lat mam umowe na czas nieokreslony I nawet w takim przypadku mialam posr.....ane by sie przyznac do ciazy. Efekt jest taki że dokładnie za rok mam termin porodu , a ja nadal pracuje, a co bedzie potem to nawet nie chce myslec.
Gwiazdka – czekam na wiesci od lekarza. Jesli masz mozliwosc pójscia na ZLA (Julka pamietałam ) to czemu nie – korzystaj
Ada – pochwal sie wypiekami
Gosia – moze rzeczywiscie uczulona na cos jestes Zdrówka :*
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia z radości Ci się pokręcilo poród za mc nie za rok
Mniej dziś brzuch pobolewa okresowo, więc sobie z Pola odpoczniemy. Jedynie po 8 skocze na większe zakupy autem a na obiad dziś krem z brokułów
Ann będę notować co jem i faktycznie obserwować po czym boli, choć zazwyczaj boli wieczorem po całym dniu (wczoraj bolało cały dzień bo u babci pojadlam, mój minus też to, że ja szybko jem ). Pomaga zawyczaj, jak położę się płasko na lewym boku. Bo pozycja pół siedząca nie pomaga
Ada będę na kompie to Ci wyślę ten przepis ok?
Jurek kuruj się, wszystkie chore dużo zdrowia
O kurczaki u nas na lipcowkach tydzień temu, w 24t1d jedna mama urodziła synuś ważył 710 g. Niech teraz zdrowo rośnie
Młoda dziś fika od 6, chwila przerwy bo ofc tata chciał nagrać więc pokazala fige z makiem teraz znowu daje czadu, zadziwia mnie to codziennie
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Ann - o jakim ty wątku mówilas? ja nic nie widze
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Asia www.zapytajpolozna.pl/54-planujemy-ciaze...-walczymy-dalej.html
A mnie dziś kopanie o 5:30 obudziło
Goś zdrowiej
Ej Laski patrzajcie na podpis pod moim żółwiem przecie ja dopiero testa robiłam i ręce mi się trzęsły jak Wam go tu wklejałam
Meli tak o to mi chodziło swoją drogą nie mam nic przeciwko, jak chcą osobny wątek to niech sobie piszą i tyle.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
żółw juz w 20tc a owca w 25 a jak wchodze do pokoju Poli to tam huragan przeszdł nic wiecej i chyba trzeba sie spiac, wciagnac brzuch i do roboty sie zabrac
a wiecie, wczoraj moja mama mowi "aga a Ty wiesz, liczysz sie z tym, ze mała moze byc ruda? " mowie, ze niebardzo, bo maz blondyn a ja mam z natury ciemny blond, taki mysi. mama na to, ze za dzieciaka mialam ciemne wlosy mowie bedzie ruda to bedzie, a tata "oby piegow nie miala"
a potem wchodze do domu i zatrzymuje mnie sasiadka z 1 pietra "sąsiadko, a Ty jestes w ciazy?" i gadka az pod jej drzwi wchodze i mowie do meza, ze teraz to juz plota pojdzie w 15 min
ponizej chatka puchatka, a mama zbiera sie na zakupy