- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
Ada juz juz wysylam, wrocilam i zjadlam 2 sniadanie, bo te swieze bulki tak mi pachnialy, ze o matko
w mojej pracy tez sie wszyscy mega szybko dowiedzieli, nawet chyba przed wizyta u lekarza
aaa no i zaczyna mnie piec cholera pani w aptece dala mi gaviscon, jak czesto to mozna brac?
jak to Ann nie wie co bedzie, ja mowilam, ze bedzie chlopiec a wtedy mi stawiacie mega lody
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Ann, boszeee jaki cudny domeczek mi też się wydaje, że synuś Martulka bedzie fajną starszą siostrą dla małego jegomościa
Agni Ty mrozisz pieczywo ??? zawsze sie zastanawiałam jak to tak i nie mam odwagi
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Chatka się powiększa w końcu Pola musi mieć miejsce do fikania
Ann ładny domek masz jakieś przeczucie kto może siedzieć w brzuszku?
Gosia zdrówka
Asia K wyobrażam sobie jak się cieszysz że w końcu koniec pracy i wolne
- julka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 132
pieczywo mroze tez, spokojnie daje rade, tylko rozmrazam w woreczku, bo mi inaczej jakos mocno wysycha.
Majka, masz racje, z tym ze powod do dyscyplinarki zawsze sie znajdzie, u nas to juz przerabialismy. Trzeba siena prawde mocno pilnowac, ale w praktyce kazdy z nas czasem sie spoznia, czasem wychodzi wczesniej, a to juz jest powod do zwolnienia dyscyplinarnego. Oczywiscie jest to pretekst, ale nic nie mozesz zrobic.
No i najgorsze dla mnie - ja nie moglabym psychicznie zniesc atmosfery w miejscu gdzie mnie nie lubią i wiem ze nie chcą i woleliby zwolnic....
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gaviskon też miałam w pierwszej ciąży, a na opakowaniu co jest napisane? Pamiętam, że ratowałam się po obiedzie czasem, czasem jeszcze dodatkowo po kolacji, a czasem po obiedzie musiałam dwie dawki sobie zapodać, aby podziałało. Teraz mam renie (czy jak to się pisze) i tu na opakowaniu jest do 11 sztuk dziennie
Majka masz 100% racji, tylko że chodzi też o atmosferę w pracy, o to, że będą wytykać palcami i gadać, a po powrocie nie ucieszą się na twój widok, tylko będą traktować jak zło konieczne.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
pieczywo mroze tez, spokojnie daje rade, tylko rozmrazam w woreczku, bo mi inaczej jakos mocno wysycha.
dokładnie tak
ulotki gavisconu jeszcze nie czytalam pani w aptece powiedziala, ze lepszy od rennie wiec wzielam
musze zmienic poze, bo jaśniepannie się nie podoba, ze mam poduche z kompem obok
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Mój widział naszego maluszka, więcej od mnie ale niech mu będzie Podobno miał/miała nogę na nogę
Zwolnienia nie wzięłam, bo jakoś nie mogłam. 1go znowu na pobranie krwi - zbadamy czy przeciwciała dalej są :/. 7go znowu do lekarza i tu juz wezmę zwolnienie ciiii wezmę.
Mi nie chodzi o to że będą gadać ze tak szybko, tylko że będą o mnie gadać. Nie wiem moze zauważyłyście ale ja jestem skrytą osobą NIENAWIDZĘ PLOTEK, do tego stopnia że moja mam o Balbinie nie wie
Wrzucam zdjęcia mojego maleństwa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Weekend był i minął, tak szybko ten czas leci że hoho.
Obiadek dzisiaj z głowy - dorsz, ziemniaczki i suróweczka -
ktoś reflektuje na porcyjkę?
Zabieram się za czytanie
Issska no rośnie rośnie ale na całe szczęście wiele nie przytyłam tylko sam brzuch rośnie uuuuu ale zajączek kochany
ferri ale jak masz 'chodzące' L4 to możesz wychodzić - choćby do apteki czy sklepu także.. bardziej mogą cmoknąć te z 'chodzącym' L4 niż te co mają wpisane leżenie
betka dokładnie to nie Twój problem Ja się martwiłam, a i tak mnie wyrolowali więc niech mnie cmokną
gwiazdka żadnych diet w ciąży nie popieram no może... dawno na kebabie nie byłam i słodycze tylko raz w tygodniu no ładny fasolek sobie rośnie u Ciebie
Asia K jak mi młody ruszy z tyciem to ino roz i będę jak kulka
julka ahaaaaaaaaaa to mnie USPOKOIŁAŚ bo już świrowałam co to może być? A na necie wolę nie szukać bo bym sobie milion chorób znalazła zapewne
mesy no zobaczysz zobaczysz jak Cię 'wydyma' hahah za 4 tygodnie
Agni gdzie pamperchy wyłapałaś w promo?! fajna chatka
Ja bym miała ochotę zrobić muffinki dla męża, ale jakoś jak pomyślę o zapachach w kuchni to mnie ... mdli? no nie wiem mieszane uczucia mam co do pieczenia
gosia zdrowiej!
Ann mnie dzisiaj mały tak skopał że brzuch podskakiwał Ej wcale nie urósł aż tak dużo Ci brzuś na dwóch ostatnich foto fajny jest! taki ukulany
Emma zdrowiejcie :*
Miłego dnia !
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już się ma powoli dużo lepiej z nudnościami, ale nie jest wcale tak jak mi koleżanka mówiła, że wszystko przechodzi nagle. Jeszcze mnie czasem poszarpie No i na wadze widać, że zaczęłam coś tyć, już zbliżam się do wagi sprzed ciąży
Kuszą mnie zakupy dla niemowlaków, ale jeszcze daję radę i się powstrzymuję.
U nas wszystko ok, poza tym, że w cytologii wyszedł mi jakiś stan zapalny i biorę pimafucin dowcipnie
Ann, brzuszek śliczy, u mnie dalej nie ma co pokazywać. Tzn jak stanę z takim niewciągniętym po jedzeniu to wystaje, ale wiem, że przed ciążą też tak wystawał. Rano nic nie widać ewidentnego.
Co tam jeszcze... chyba tyle. Trzymajcie się wszystkie
A no i ja też mrożę chleb
- emma
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zosieńka ♥ 01.03.2012.
- Otrzymane podziękowania: 1
no i niech wam bedzie, ze miejsce Porto wziela Magda
ale z tego wniosek, ze wolnych miejsc brak, a wy sie dziwicie, ze ktos konkurencyjne watki zaklada
Pinezka, nie chce ci robic zludnych nadziei, ale ja w pierwszej ciazy nie mialam nawet cienia jakichkolwiek objawow. tylko bol piersi, ale to jak zwykle przed miesiaczka, wiec bylam mocno zaskoczona, jak na tescie wyszly dwie kreski . czasem brak objawow to dobry objaw
Tigi, postaraj sie nie nakrecac. organizm to nie maszynka, czasem zdarza sie cos dziwnego, a teraz zwracasz na to uwage, bo sie starasz . ja kilka cykli temu mialam planienie w polowie cyklu, ale nie zaszlam . mam jednak nadzieje, ze u ciebie sie potwierdzi!
Aggi, dziekujemy!
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
uwaga!!!
odespałam ostatnie nieprzespane noce
miałam forsujący weekend co nie znaczy, że nieprzyjemny
ale piękne brzuszki tu prezentujecie
Asia no nareszcie wolne będzie. Pojechałaś, że za rok rodzisz
Agni o rany już malutki przyszedł na świat, niech mu zdrowie służy i szybko nabiera sił.
Pinezka eeeeeeeeeeee coś pomyliłaś, ja się z tempką bawiłam chyba ze 3 lata temu, teraz nie mam na to weny.
magda gratki jeszcze raz, zastanów się porządnie nad wyborem lekarza, żeby być spokojną, że jesteś w dobrych rękach a na usg to najwcześniej zobaczysz pęcherzyk przy becie ponad 1000 mlu a zarodka nie wcześniej niż w 6 tc. więc póki nic Ci nie dolega to się wstrzymaj z wizytą.
tigi plamienia okołoowulacyjne się zdarzają, np. jak pęknie pęcherzyk
ferr mroź smiało, jest pyszne i świeżutkie po rozmrożeniu
oczywiście zafoliowane
Julka faktycznie perspektywa pracy w miejscu gdzie patrzą na człowieka krzywo nie jest najlepsza. ciężko się tak chyba pracuje. Nie życzę nikomu
gwiazdka konkretny dzieć już z rączkami i nóziami
zoi dobrze, że choć ciut Ci lepiej
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
aggi ty się śmiej , ale ja coś czuję , że mnie szybciej wypchnie niż za 4 tyg hahahah
ej jutro mam wizytę trzymcie kciuki żeby dzieć pokazał co tam ma między nogami
ann fajny dom dziecia
gwiazdka tuż to kawał dziecia już
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa