BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 8 miesiąc temu #861340 przez emma
Ann, Agni, fajnie, dziwczyny, szybko leci! :)

ciekawe, ktora tam teraz testuje? bo Porto zwolnila komus miejsce :)
chyba kolej na Pinezke :laugh:.

u nas przeziebienia (ja) i goraczka (Zosia) po sobotnich spacerach po placu zabaw (wiekszosc dzieci przeziebionych, kaszlacych i kichajacyc :angry:, a rodzice w glowie to tylko siano chyba maja... grrr... :angry:)

mimo wszystko milego dnia!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #861343 przez ferritka
Pola Petunia ruda... no w sumie ja to od zawsze Kreglowi mówiłam, że on świnski blondyn a ja czarna jak smoła to z tego rudy mi wychodził ,ale cieszy mnie ufff ufff że jednak nie z takiej kombinacji :lol: :lol:
o kurka, ale że jak że już sie rozpakowała :ohmy: boziu boziu małusi oszeszek niech zdrowo rośnie

dzień dobry;)

Gwiazdka, no wiesz Ty co, dobrze żeś na mnie tej anginy nie puściła, już wole ten ból gardła, który przechodzi coraz niżej i niżej aż do płuc :dry:

byłam spuścić krwi ale mi nie powiedziałyście ,że w poniedziałek jest dzień emeryta i sie nie chodzi do labków nawet powiedzieć " dzień dobry" :cheer: :cheer:

Kuba Maly Kregielek <3

10 lata 8 miesiąc temu #861346 przez Agnilla
hehe ja tez musze isc na glukoze i mi tata mowi "tylko nie idz w poniedzialek" :P
ruda jak ma byc niech bedzie, ale wtedy taka zajebiscie ruda, a nie zielono-marchewkowa :P
Ferri, Gwiazdka cos mi to wyglada, ze kazda laska w 1 trym zalicza chorobe :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #861348 przez emma
Sprawdzalam owulkowy meldunek i Pinezka zaraz bedzie po treminie, niech wchodzi i testuje! :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu #861361 przez gwiazdka2014
Cześć laseczki :)

ja kicham jak szalona, nie wiem co mam zrobić. Czy iść na ZŁĄ? Czy siedzieć w pracy? 8 h przed kompem. Za półtorej godziny wychodzę i idę do lekarza :) Mój idzie ze mną.

Nie wiem co zrobić ze zwolnieniem... mam taki problem, że nie wiem co...

Agnilla nie ważne aby tylko była kocha i zdrowa. Koleżanka ma termin na dziś, drugi na 29 marca i tez może być rudy, co gorsza maluszek się jeszcze nie przekręcił.

10 lata 8 miesiąc temu #861363 przez ann-sunshine
To zrobię konkurencję Poli Petunii z fotkami, a co

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emma a ty to jeszcze z tydzień, półtora tak? My wczoraj dwa spacery zaliczyliśmy, dzieciaki zagilane, ale moja też, więc najwyżej się wymienią :dry: niech już zima idzie precz

10 lata 8 miesiąc temu #861370 przez gwiazdka2014
Ann a ty znasz już płeć?

10 lata 8 miesiąc temu #861372 przez ann-sunshine
Gwiazdka, zadecydujesz u lekarza, zobaczysz co ci powie. Nie w przyszłym tygodniu idę na usg połówkowe i wtedy poznam płeć, mam nadzieję przynajmniej.

10 lata 8 miesiąc temu #861378 przez gwiazdka2014
Ann a na kogo się czujesz? Ale macie fajne brzuszki :)
Dziś wam tez pokaże jak wrócę do domku :)

10 lata 8 miesiąc temu #861382 przez Pinezka
Emma, spokojnie :blink: Za Porto juz wskoczyla Magda, ta od badania droznosci. Ja na razie sie wstrzymam, @ powinnam dostac tak w czwartek-piatek. Jak nie przyjdzie, bede testowac, ale szczerze mowiac czuje sie najzupelniej normalnie, nie mam ani cienia objawow.
A kiedy testujesz ty? I jak sie czujesz?

Jak sie rozpakuje Asia K, to zrobimy przepychanki :lol:

Gosia, jak tam pomiary temperatury? Jak ci idzie zabawa z wykresami?

Narobilyscie mi apetytu na te bananowe muffinki, trzeba bedzie zrobic :silly:

I sliczne brzuszki :)

10 lata 8 miesiąc temu #861423 przez magda1986
hej Pinezka ja też nie miałam objawow a tu taka niespodzianka;) nie bylo mnie cały weekend a tu tyle postów ze siedze i czytam... jestem juz po terminie @ zrobilam ponowny test nawet 2 i wczorajszy byl juz super pozytywny wiec pozostaje mi tylko umowic sie do dobrego lekarza prowadzacego, z czym niestety mam dylemat i nie wiem do kogo sie wybrac, a juz chcialabym cos zobaczyc na USG:) miłego dnia dziewczyny:):)

10 lata 8 miesiąc temu #861444 przez Ada2424
Hejka :)

Od wczoraj leje deszcz, aż się z domu nie chce wyjść :dry:

Agni czekam na przepis, piękny brzuszek już widać :)

Ann Twój brzusio też cudowny :)

[/url] [/url]

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #861461 przez julka
Gwiazdka, mozesz wziac zwolnienie ale poprosic gina zeby Ci kodu B nie wpisywal. Albo mozesz wziac, a potem w domu sie zastanowic czy bedziesz wykorzystywac czy nie. Ale serio, wex nie przesadzaj, i tak sie w pracy dowiedza predzej czy pozniej.... :P u mnie w oracy wiedzieli wszyscy ze 2 dni po tescie ;) plotkarskie srodowisko i nic na to nie poradzimy - swiata nie zmienisz...

Agni, o wypraszam sobie, ja jestem zdrowa przez całą ciążę i zostane do konca :P ale ja to i orzed ciaza nie chorowalam. Tylko jako dziecko bardzo bardzo duzo i sie chyba juz wychorowalam na cale zycie ;) nie pamietam zebym byla przeziebiona tak od 1 roku studiow.... :)
No i przeca napisalam, ze robie muffinki bez miksera, bo go nie mialam nawet jak zaczynamal przygode z pieczeniem. Ja tez uwielbiam piec, ale tez mam hopla na punkcie odchudzania, wiec raczej pieke dla ludzi, dla M., dla rodzicow, do pracy zanosze ;) Wam tez moge upiec cos :)

Ada, bierz moj przepis, gwarantuje ze wyjdą :)

a na miejsce Porto wskoczyla Magda, ale spoko, Pinezka tez sie zmiescisz! :)

A u nas wiosna, weeknd cudowny, choc wczoraj troche pokropiło, ale drzewa lekko zielone juz, trawa calkiem zielona, forsycje cale w kwiatach - cudownie, chce sie zyc :)

Zaczelismy zapraszac juz na slub powoli - 3 zaproszenia wreczone :)
A zaraz przychodzi fachowiec do popsutej zmywarki... ech... tak ją zachwalalam Gwiazdce, ze sie spsula ;) he he

10 lata 8 miesiąc temu #861466 przez majka1987gnoWlkp
Asiu K, Gwiazdka ja też miałam stracha- pracje też u prywatnego i taka prawda że oszukują, kradną i ogólnie pracowników mają w D!! ale przygotowałam się pod względem prawnym- nic a nic nie mogą zrobić po przedstawieniu zaświadczenia o ciąży. dalej muszą przyjąć Cię po macierzyńskim czy wychowawczym na to samo miejsce na takich samych warunkach. Dalej jeśli Cię zwolnią np miesiąc po przyjęciu do pracy musisz dostać konkretny powód jedyny możliwy w tym wypadku- likwidacja stanowiska. wtedy jesteś na prawie i 3 miesięczna odprawa. jeśli podadzą inny powód sąd pracy i jesteśmy na prawie:) no chyba że dyscyplinarka ale na to trzeba spełnić określone warunki:) a jeśli zdecydujemy się na np połowe etatu w ogóle jesteśmy chronione przez prawo- 12 miesięcy ochronki:)

to tyle z przepisów prawa:)

[/url [/url]

10 lata 8 miesiąc temu #861478 przez tigi4
Dziewczyny czy ktoras z Was miala krwawienoe okoloowulacyjne? Od wczoraj krwawie - 13 dzien cyklu- dzis bylam u gina,mowi zeby sie nie martwic, ale nigdy nie mialam czegos takiego:(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka