BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #915561 przez Karolincia
Gwiazdka i co teraz z nią?? :( Bedzie dobrze i serduszko będzie biło jak dzwon :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915567 przez gwiazdka2014
Karola ty się tak nie przejmuj nam tu wszstkim bo zejdziesz na zawał...
Ma dać mi znać po wizycie... ale cos czuje ze ją połozy na oddział.

allegro.pl/show_item.php?item=4520539945...8a05ab6d91f2d6ed1ca0

KUPOWAĆ ?

10 lata 4 miesiąc temu #915594 przez Anabelle
widzę że też sprzedają mutsy evo zaraz jak kilka razy użyli spacerówki, bo wszedzie wszyscy narzekaja na spacerówke w tym wózku - ale jeśli jesteś zdecydowana to ten wózek wygląda na bardzo dobry stan - no i z gwarancją.

10 lata 4 miesiąc temu #915598 przez Karolincia
Gwiazdka postaram sie tak nie stresować :* W srode przyszłą jak usłysze serduszko i zobacze moją fasolke to juz bede mniej zestresowana :)
Wózek śliczny i w dobrym stanie , chcesz to kup jeśli Ci odpowiada :)

10 lata 4 miesiąc temu #915603 przez Ada2424
Gwiazdka tak jak Ci pisałam na fb, jeśli Ci się podoba i myślisz, że taki będzie odpowiedni to kupuj i nie patrz na opinie innych bo nie warto, kazdy ma swoj gust i wybiera to co jemu odpowiada :) także kieruj się soba kochana ;)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #915604 przez majka1987gnoWlkp
Gwiazdka ja nie wiem- nie mój typ :)
Aggi opiszę Ci mój przypadek....
jak napisałam mnie szył rzeźnik...... szwem okrężnym czyli na okrętkę a wielu robi pojedyńcze szewki co jest podobno lepsze.... i jak to sam określił... jeden więcej dla męża- żeby niby było ok :/ ciągło jak ujjj serio siedzieć nie mogłam, wstawa nie mogłam.... ehh źle wspominam połóg wlaśnie przez to..... położna usónęła mi szwy ale te z brzegu.... i po wyjęciu każdego była ulga... a serio trudny przypadek miałam bo zamiast 3 razy była chyba z 10 !!! nie przychodziłą do Tosi tylko do mnie!!!
dalej te w środku po wolutku same wychodziły ale przełom był po wizycie kontrolnej u gina w 6 tyg po porodzie. Pan doktor jak sprawdzał stan blizny w środku- wyglądało to jak normalne badanie... wziernik w picz :) to na koniec tym wziernikiem okręcił w środku o 180 w jedną i drugą stronę.... w tym dniu na majtkach miałam resztki szwów :) ale jeszcze- było tak że w kilka tyg po porodzie swędziały mnie te dziurki po szwach na zewnątrz bo w środku już nic a nic nie czułąm :) i tak swędziały swędziały- zaczęło boleć jak pryszcz co się na dupce czasami robi :) i tak to zaczęło pod palcem czuć- guziołek malutki- poprosiłąm męża żeby zerknął o co chodzi.... i ten mój osobisty mąż powedział że wychodzi mi szew jeszcze- z tej dziurki po szwie... wziął zdezynfekował igłę i wyciągnął jak drzazgę z palca :) nic nie bolało- psiknął octaniseptem i temat się skońćzył :) serio daj sobie czas na pozbyci się tych szwów i serio używaj altacetu :) najfajniejszy jest z lodówki :) to tyle z serii trudne sprawy :D

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #915606 przez Anabelle
co do szwów to ja miałam ale malutko bo delikatnie pękłam. początkowo jak się goiło to troszkę się wybrzuszyło na szwach, ale później jak sikałam i się podcierałam to zostawały kawałki na papierze, w końcu się rozpuściło, a opuchnięcie na szwie zeszło. Też się bałam czy takie bedzie zgrubienie duże, ale prawie całe zeszło ;)

10 lata 4 miesiąc temu #915609 przez majka1987gnoWlkp
no ja w tej chwili blizny nawet nie czuję pod palcami :0 a byłam konkretnie nacięta przez tą moją Tosieńkę- taka była wielka :) na wszystko trzeba czasu :) po prostu :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #915616 przez gwiazdka2014
bella jak dobrze że ty wszystko wiesz! czytałam o tym wózku... xlandery są ciężkie do prowadzenia.... czytała nawet negatywne opinie o qiunny... zdania są podzielone. KUPIONY

ktos wie co u Ann?
Podziękowania: Ada2424

10 lata 4 miesiąc temu #915617 przez aggi
gwiazda no nie bądź taka roozdziel nam to :P hehehhe. ja potrzebuję od 68 wzwyż rozmiary cokolwiek ;) jak co to pisz na priv ;) fajny wózek i elegancki stan jak dla mnie warto :)

mesy weź mi nie przypominaj nawet :D jak położna przypadkiem wyszła to krzyczałam że skurcz idzie i co mam robić hahahha :S komedia normalnie

majka jeden szew więcej tzn??? bo mi ta położna co mnie szyła powiedziała na koniec coś w stylu 'i jeden dla męża' :blink: ale w sumie na wypisie mam tylko 3 szwy wpisane. Jak tak zaglądam TAM to właśnie dziwnie to zszyte w ogóle nie widzę supełków tylko skóra nitka skóra :blink: a ten altacet to jak działa? eeeeee a ja moge mieć więcej tych szwów? czy jak mam wpisane trzy to są te co widzę gołym okiem? kurka nie wiem co i jak juz sama. Octenisept powiadasz..... ja sobie raz psiknęłam tam to myślałam że umrę bo zaczęło piec :P Nie wiem czemu :D

julka zamawiałam położną ale ona na urlopie i ma się odezwać :pinch: tyle się dowiedziałam

Anabelle własnie też sie zastanawiam czy takie zgrubienie zostanie bo wygląda jakbym falbanke miała hahahahhah :S ciągnie cholernie mnie tam :pinch: a szwy mam podobno 3 tak pisze na wypisie i podobno lekko pękłam - nie wiem nie znam się

dzięki kobitki za rady ja po prostu nie umiem siadać i chodzić bo mnie to denerwuje bo ciągnie no i swędzieć zaczyna, ale bym sobie tam podrapała troszku :P

10 lata 4 miesiąc temu #915619 przez gwiazdka2014
aggi dawaj do mnie na fb wyśle ci zdjęcia i dogaduj się z Julia - rozmiarów nie sprawdzałam ;p nie każ mi tego robić :P

10 lata 4 miesiąc temu #915626 przez majka1987gnoWlkp
Aggi kochana mnie szył lekarz.....
spodziewam się że masz 3 szwy ale właśnie po np 2 cm szwem okrężnym jeśli nie masz supełków tylko nitki :)
dla męża tzn że jeden ostatni taki żeby dobrze ściągnęło wszystko żeby nie było późńiej sexa jak kijem we wiadrze :D
kochana octanisept działa podobnie jak woda utleniona- odkaża czyli no nie da się ukryć- sczypie :) ale nie tak jak woda utleniona :)
a altacet przyniesie ulgę bo on chłodzi :) a z lodówki to już zupełnie :D

aggi to jeszcze położna środowisowa u Was nie była???? ludzie kochani dzwoń po inną !!!! niech ci zacznie wyciągać te szwy a ie się męczysz!!!

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #915628 przez majka1987gnoWlkp
położna środowiskowa powinna przyjść z urzędu- u nas zgłasza szpital- nawet nie wieziałam że kbieta przyjdzie i weszła mi w taki bajzl bo nie mogłam się ruszyć z tymi szwami..... dobrze że miałam spoko kobietkę :D Panią Stefanię :D ale taka sympatyczna starsza kobietka że łooo mamusiu :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #915631 przez ann-sunshine
Oksy dziala na mnie ekspresowo. O 12:54 urodzila sie natalia 3190 i 56 cm. Spisalam sie na medal, porod swiadomy i bez uszvzerbku na moim zdrowiu

10 lata 4 miesiąc temu #915633 przez Karolincia
Ann gratuluję!! :) Witamy Uparciucha na świecie :) Kawał baby z niej :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka