- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
Ma dać mi znać po wizycie... ale cos czuje ze ją połozy na oddział.
allegro.pl/show_item.php?item=4520539945...8a05ab6d91f2d6ed1ca0
KUPOWAĆ ?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wózek śliczny i w dobrym stanie , chcesz to kup jeśli Ci odpowiada
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Aggi opiszę Ci mój przypadek....
jak napisałam mnie szył rzeźnik...... szwem okrężnym czyli na okrętkę a wielu robi pojedyńcze szewki co jest podobno lepsze.... i jak to sam określił... jeden więcej dla męża- żeby niby było ok :/ ciągło jak ujjj serio siedzieć nie mogłam, wstawa nie mogłam.... ehh źle wspominam połóg wlaśnie przez to..... położna usónęła mi szwy ale te z brzegu.... i po wyjęciu każdego była ulga... a serio trudny przypadek miałam bo zamiast 3 razy była chyba z 10 !!! nie przychodziłą do Tosi tylko do mnie!!!
dalej te w środku po wolutku same wychodziły ale przełom był po wizycie kontrolnej u gina w 6 tyg po porodzie. Pan doktor jak sprawdzał stan blizny w środku- wyglądało to jak normalne badanie... wziernik w picz to na koniec tym wziernikiem okręcił w środku o 180 w jedną i drugą stronę.... w tym dniu na majtkach miałam resztki szwów ale jeszcze- było tak że w kilka tyg po porodzie swędziały mnie te dziurki po szwach na zewnątrz bo w środku już nic a nic nie czułąm i tak swędziały swędziały- zaczęło boleć jak pryszcz co się na dupce czasami robi i tak to zaczęło pod palcem czuć- guziołek malutki- poprosiłąm męża żeby zerknął o co chodzi.... i ten mój osobisty mąż powedział że wychodzi mi szew jeszcze- z tej dziurki po szwie... wziął zdezynfekował igłę i wyciągnął jak drzazgę z palca nic nie bolało- psiknął octaniseptem i temat się skońćzył serio daj sobie czas na pozbyci się tych szwów i serio używaj altacetu najfajniejszy jest z lodówki to tyle z serii trudne sprawy
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ktos wie co u Ann?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mesy weź mi nie przypominaj nawet jak położna przypadkiem wyszła to krzyczałam że skurcz idzie i co mam robić hahahha komedia normalnie
majka jeden szew więcej tzn??? bo mi ta położna co mnie szyła powiedziała na koniec coś w stylu 'i jeden dla męża' ale w sumie na wypisie mam tylko 3 szwy wpisane. Jak tak zaglądam TAM to właśnie dziwnie to zszyte w ogóle nie widzę supełków tylko skóra nitka skóra a ten altacet to jak działa? eeeeee a ja moge mieć więcej tych szwów? czy jak mam wpisane trzy to są te co widzę gołym okiem? kurka nie wiem co i jak juz sama. Octenisept powiadasz..... ja sobie raz psiknęłam tam to myślałam że umrę bo zaczęło piec Nie wiem czemu
julka zamawiałam położną ale ona na urlopie i ma się odezwać tyle się dowiedziałam
Anabelle własnie też sie zastanawiam czy takie zgrubienie zostanie bo wygląda jakbym falbanke miała hahahahhah ciągnie cholernie mnie tam a szwy mam podobno 3 tak pisze na wypisie i podobno lekko pękłam - nie wiem nie znam się
dzięki kobitki za rady ja po prostu nie umiem siadać i chodzić bo mnie to denerwuje bo ciągnie no i swędzieć zaczyna, ale bym sobie tam podrapała troszku
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
spodziewam się że masz 3 szwy ale właśnie po np 2 cm szwem okrężnym jeśli nie masz supełków tylko nitki
dla męża tzn że jeden ostatni taki żeby dobrze ściągnęło wszystko żeby nie było późńiej sexa jak kijem we wiadrze
kochana octanisept działa podobnie jak woda utleniona- odkaża czyli no nie da się ukryć- sczypie ale nie tak jak woda utleniona
a altacet przyniesie ulgę bo on chłodzi a z lodówki to już zupełnie
aggi to jeszcze położna środowisowa u Was nie była???? ludzie kochani dzwoń po inną !!!! niech ci zacznie wyciągać te szwy a ie się męczysz!!!
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa