BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #915722 przez gosia28
Pinezka to widać nie tylko w Pl biurokracja ma wariackie papiery :sick:

zapomniałam- Monique śliczne foto z usg masz, jakie zgrabne nogi ma Twój dzieć, nooo laska będzie kolejna :)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Podziękowania: monique1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915727 przez zoi
ann GRATULACJE!! Jesteś super dzielna ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 4 miesiąc temu #915729 przez Anabelle
Oj te szwy to moment z perspektywy czasu :)
Ale ja osobiście uważam połóg za gorszy od porodu :)Jak nie krwawienie to krocze, jak nie krocze to huśtawki hormonów, jak nie huśtawki to brak snu, jak nie brak snu to problemy z laktacją, jak nie z laktacją to dziecko ulewa, lub ma kolki .... no koszmar jakiś Pierwsze 2-3 miesiace po porodzie nie bylam zbyt towarzyska :D :D

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915751 przez mesy
Julka taka pplozna super sprawa ;) ja mam i mam z nia kontakt jak coo i z kazda pierdola moge dzwonic - oczywiscie tego nie robie ;) ale jest jakis taki spokoj jak sie wie , ze sie ma kogos takiego po reka i telefonem ;)

Co do zszycia.....hm.......no coz..... jedne sa dobrze zszyte drugie nie.... trzeba to przezyc ;)

Bella co do skokow hormonow sie zgodze , ale nie przespane noce , kolki , miesieczny @ ...... to sie wie od poczatku ciazy , ze tak moze byc i mysle kwestia nastawienia psychicznego na najgorsze , a nie liczenie po cichu , ze moze u mnie bedzie lajcik..... bo jak sie liczy po cichu , ze bede miala sppkoj to potem jest placz i lament :P ja jestem nastawiona na najgorsze ..... ale tez wiem , ze w razie w bede miala duzo pomocy od T .....

10 lata 4 miesiąc temu #915755 przez zoi
Julka, taki mam plan :) cieszę sie, że Twoja wizyta przebiegła bez zbędnych stresów i wsio ok!
Zobaczymy co z tym szyciem, w sumie oby tylko takie problemy były. Ja po prostu wiem, ze zrośnie się w końcu prawie wszystko, ale to nie powinno tylko o to chodzić.

10 lata 4 miesiąc temu #915759 przez moofka
Ann i ode mnie jeszcze gratulacje!!! :kiss:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915761 przez gwiazdka2014
Ann ale jestem z ciebie dumna :)gratuluje a Natalka idealna, czekamy na fotke :)))))

Wózek kupiony, kurier bedzie w czwartek..

Uli nie ma i nie wie ze nasza Natalka urodziła....

Gosia2712 a ty sie szykujesz ?? co raz bliżej październik i miejsce Antka juz bedzie wolne :P

Bella co do hormonów ciążowych - to masz moją problę!!!! super że jestes już mamą i WSZYSTKO WIESZ, NA WSZYSTKO MASZ ODPOWIEDZ. Ale czy możesz nas nie straszyć! Zaczyna mnie to już wkurzać...
Mogę za te słowa iść na jeża !!!!
Podziękowania: Ada2424

10 lata 4 miesiąc temu #915782 przez Karolincia
Julka wzrostowo to malenstwo ale wagowo to sporo ;) prawie 4 kg ;)

10 lata 4 miesiąc temu #915784 przez gosia28

ann-sunshine napisał: Oksy dziala na mnie ekspresowo. O 12:54 urodzila sie natalia 3190 i 56 cm. Spisalam sie na medal, porod swiadomy i bez uszvzerbku na moim zdrowiu

Karolincia do 4 kg jej trochę brakuje ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #915787 przez Agnilla
Goś ja wiem , ze to Karola napisala. Napisalam jednym ciagiem i tak gupio wyszlo :P
mesy, szykuj sie, bo polog to hardcore ;) najlepsze jest beczenie bez powodu, zarzekałam sie, ze ja beczec nie bede a chyba placze wiecej od Poli ;)

10 lata 4 miesiąc temu #915801 przez Dagnes
Ann gratulacje! Zdrowka dla Ciebie i Natki :kiss: Cioteczka czeka na fotki.

Ej mamuski co wy ciezarne straszycie pologiem. Dla mnie nie byl taki zly. Nie bylo placzow i zadnych szalejacych hormonow i nawet mi czasami smutno ze ten czas tak szybko minal i nie zdazylam sie nacieszyc malenstwem bo mi uroslo w ekspresowym tempie :P

Moni zdjecia cudne. Bedziesz miala super pamiatke. Ciesze sie ze wszystko ok z dzidzia.

Wiktoria

Podziękowania: monique1983

10 lata 4 miesiąc temu #915817 przez Anabelle
Nikogo nie straszę, sama nie mam traumy skoro chciałam kolejne dziecko - taka jest moja opinia o połogu - to jest forum, mam prawo się wypowiedzieć. Dla mnie połóg był najgorszy, subiektywna opinia - tyle.

A żeby się każdy z każdym zgadzał to raczej nie wykonalne - to nie kółko wzajemnej adoracji - każdy ma swoje przeżycia i na swoj własny sposób je wspomina. Został podjęty temat połogu więc napisałam jak ja to wspominam.

Nie zamierzam się za to biczować.

10 lata 4 miesiąc temu #915828 przez Anabelle
Julka dużo też zależy od organizmu jak się regeneruje po porodzie. Szwagierka super się pozbierała od razu i po oczyszczeniu macicy nic jej nie dolegało, a jej siostrę 2 razy karetka zabierała ( niech nikt się nie boi -szwagierka to jedyny taki przypadek o którym słyszałam). Ciąża każdej z nas jest inna, tak samo jak inny jest poród i połóg - jedynie pewne ich elementy mogą się powielać.

Dobra bo juz plątam jak dzika. Niestety 2 noce nieprzespane zaczynają się u mnie odzywać. Mam nadzieje, że te czwórki już wyjdą -.-

4 kg? :P Niech sobie ginka sama 4 kg rodzi :P Mają ludzie poczucie humoru :D :D Ja strasznie podziwiam mamy, które rodzą dzieci 4 i więcej kg :)

Dobrej nocy - mam nadzieje, że Ann wklei zdjęcie Natalki w najbliższych dniach :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #915830 przez gwiazdka2014
Julia :-) ja też się boje ze Antonio będzie duży....
Chcesz te ciuszki?

Bella eh.... Pobije mnie

10 lata 4 miesiąc temu #915835 przez majka1987gnoWlkp
Anabell a dziekuje... Moja Tosia 4130 i 59 cm... Poród oczywiście SN. ;-)

[/url [/url]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka