- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mesy ty żyj z nami w zgodzie bo Patryk będzie siedział w brzuchu do 42 tygodnia
Majka mały olbrzym sie urodzi to ciuszków na 56 nie masz co kupować a może na 62 sie tez nie załapie
Gosia no nieźle miałaś się kim przejmować ale sen całkiem do rzeczy nie powiem niech się spełni i jeszcze córeczkę do kompletu sobie wyśnij mi sie ostatnio śniło że miałam usg i lekarz powiedział że na 100 % chłopak a na zdjęciu było widać wielkie jajeczka jak widać nie tylko tobie czacha dymi
Karolincia jak na odwrót to chyba zdrowego chłopca
Aggi buziaki i jeszcze raz buziaki ale jak 1 pierś wyleczyłaś to z drugą też sobie poradzisz ja też nosiłam tetrę w staniku jak karmiłam
Ann śliczne maleństwo a jak ty sie czujesz ? Martusia i mąż zadowoleni ?
Gwiazdka gips już na ręce zmieniać nie będziemy ale dzięki za rady a żelki wcina
Julka z lewą też lekko nie będzie ale zobaczymy we wtorek wizyta w poradni chirurgicznej
Chudzinka nie rozmyślaj za dużo tylko niech natura działa w tym cyklu jeszcze a śluz różowy po winie pewnie
co do połogu to PROSZĘ ŻEBY STARSZE MAMUSIE NIE STRESOWAŁY MŁODYCH MAMUSIEK każda z nas może wszystko przechodzić inaczej i każda inaczej znosi ból - jedna umiera bo niby tak boli a druga powie że wcale nie jest tak źle i nie ma co się przejmować na zapas dolegliwościami bo może wcale sie nie pojawią i tego wam wszystkim kochane życzę ja przed pierwszym porodem nie słuchałam historii z porodówki czy połogu i chyba mi to wyszło na dobre a jak są szwy to dobrze sie siedzi na kole połogowym (albo jak jest pod ręką może być takie dziecięce do pływania) dla mnie to była ulga bo ,, kura '' była w powietrzu i nie bolało
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Załącznik nie został znaleziony
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
A ja wysprzątałam całe mieszkanie niedługo biore się za gotowanie pyzów z mięsem na obiad bo mam jeszcze zamrożone a później mykam na ogród posiedzieć troche na słoneczku
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też siedze na ogródku na słoneczku
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu tak jak Ci pisałam na pw testy w piątek rano będą wysłane do Ciebie z wieloma ciążowymi fluidami
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
proszę szczególnie dużo tych fluidów zapakować
ej gdzie Wy macie to słońce? u mnie raczej pochmurno i coś głowa mnie pobolewa chyba kawę sobie walnę
albo nie, pierogi ruskie wszamam
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cieszę się że dziś lepsze masz samopoczucie Moje jest niezle poki co , czasem mam lekkie mdłości, metal w buzi cały czas, najgorszy jest ten niesmak.Apetyt mi aż za nadto dopisuje Bolą mnie rosnące piersi, czasem podbrzusze ale to zazwyczaj wieczorem jak sie za dużo nachodze w ciągu dnia .
Mnie też główka boli jak Ciebie Gosiu dziś. U Ciebie brzydka pogoda?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Moim zdaniem nikt tu nikogo nie straszył, bo nie było napisane, że wszystkie przyszłe mamy tak właśnie będą miały i nie ma innej opcji, tylko został opisany konkretny przypadek i konkretna osoba. Wiadomo, że każda z nas jest inna i inaczej przechodzi wszystko, począwszy od zaciążenia (jedne w pierwszym cyklu, inne muszą się o to postarać), przez ciąże (bardzo nasilone objawy po ich prawie całkowity brak) aż po połóg (szybkie dochodzenie do siebie lub jakieś komplikacje). Wg mnie jest lepiej znać obie strony (i te dobre i złe każdego etapu) a nie sądzić, iż połóg to czysta idylla (dziecko grzecznie je, przesypia całe noce, nic nie boli itp) bo można bardzo nieprzyjemnie się rozczarować. Lepiej być miło zaskoczonym, że coś nas nie dotyczy, czego Wam i sobie życzę
Gdyby ktoś był czepliwy to mógłby napisać że przeszkadza mu ciągłe pisanie o mdłościach czy o problemach z piersiami w czasie karmienia/ciąży, tak na prawdę prawie wszystko można by podciągnąć pod "straszenie"
Teraz czekam na zlinczowanie