- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Agni - mam takie pytanko odnośnie cc, jak cesarka była wcześniej zaplanowana to brałaś wcześniej zastrzyki zdaje się sterydy na rozwinięcie się płuc u dziecka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ciąża była donoszona wiec chyba nie było trzeba?
Jula pipieram Twój post!
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gwiazdka patrzaj ile stron nabiłyśmy tym tematem
Aggi jak się czujesz? Jak Maksiu?
Edit. Monique to Ty pisalas cos o asparginie? Wiem, że ktoras pisala ale nie pamietam ktora gin mi ostatanio mowil zebym brala ale zapomnialam o jakiej dawce wspominal
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Wychodzi na to ze dwie osoby moga pisac Vo chca reszta ma sie dowiadywac n's priv czy fb..
Zastanowcie sie moze tak Powaznie bo yo glupie. Julia podpisuje sie pod Twoim postem..czytanie o szwach I bolu co poniektore wkurza ale czytanie o mdlosciach jest juz ok.. jakis bezsens. Przecież od tego jesy forum zeby poznac rozne zdania..po co wiec pytac o wozki pirluchy I inne uje moje..zrobie tu kacik wzajemnej adoracji I tylko glaszczcie sie po glowach piszecie same mile rzeczy nie o sraniu czy problemach tylko o tym jak wszystko jest zajebisvie...i bedzie slodko az mdloX no bez jaj
Ann Natka Boska przesliczna
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Ada2424 - tak, ja biorę aspargin 2x1
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uciekam na spacerek, piękna pogoda to trzeba korzystac a co
Edit. I jeszcze jedno czemu się odnosicie tylko do mnie a do Gwiazdki nie? Przecież to ona zaczęła ten temat Gwiazdka ale my niedobre jesteśmy
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dziewczyny ja jakoś nie pamiętam dokładnie złych momentów z okresu poprzednich ciąż czy z okresu połogu to wszystko było dla mnie co najwyżej nowe ale nie straszne widać chyba już jestem stara
Gosia dawaj pieroga a grzybki już są ?
Karolincia masz taki metaliczny posmak w ustach pewnie ? też to przerabiałam i Majka mi poleciła zmianę pasty do zębów na elmeks i jakiś czas było ok a teraz krwawią mi dziąsła
Gwiazdka nie jest źle telefon oparty o gips i śmiga sie po necie
Mesy Agni cię mobilizuje masz rację nie daj się
Ada ja też napisałam swoje spostrzeżenia po prostu czułam że możecie się przestraszyć i tyle gips nie wiem do kiedy bo wizyta we wtorek a Kornelia to grzeczna i rozsądna dziewczynka często to słyszę od innych i potwierdzam że tak jest
Agni teściowa odjechała już ? jak zwalczysz hemoroidy to daj znać później co podziałało
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
W sumie to lubię Was czytać obojętnie co piszecie, nawet o tych pękniętych kroczach, które poza powikłaniami związanymi z dzieckiem przerażają mnie najbardziej- jakieś schizy mam po prostu. Wolę się nastawić na hardcore. Niczyje posty mnie nie denerwują- jak coś mnie nie interesuje to nie czytam Polecam!
Ale może to dlatego, że jestem na L4 i mam chill
gosia, jakbyś chciała więcej testów to ja też powinnam mieć, ale na 100% sprawdzę w piątek, bo teraz nie jestem u siebie. Tylko jakoś nie chciałam ich nikomu dawać na początku ciąży. Teraz już mogę
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Chyba kazda z nas ma tu rozum i wie sama od siebie , ze lozko do porodu kwiatkami nam nie usla i , ze polog to polog noszzz kurde chocby nawet glupi @ po takim czasie....wystarczy sobie przypomniec jak sie przechodzilo @ co mieisac a co dopiero po takim czasie i jeszcze ze skakajacymi hormonami no ale jak ktoras ma twarda doooope to da rade np ...ja hahahaha
Agni wez nie sep bo zle ma tym wyjdziesz hehe ty mi wisisz rolade ....ale dobra no dam ci jeszcze troche czasu zebys myslala , ze ja tobie
Ulka nie dam sie
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ula wpadaj na pierogi bo zostały, tylko nie wiem czy skwarki lubisz a już omaszczone
nie znalazłam grzybów coś bidusia w tym roku póki co, w zeszłym to o tej porze dzień w dzień łaziłam i coś przynosiłam
coś mnie ta głowa nie przestała boleć
mesy jak kompa obróciłam to faktycznie brzuch już dość nisko
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dobrze że każda ma swoje zdanie bo tak to by się wkradła nuda do naszego forumowego związku a mała burza musi czasami przejść i będzie piękne słoneczko
ja mam nadzieję że jeszcze nie raz będziecie mi rad udzielały bo chyba trochę się pozmieniało przez 6 lat a najbardziej boję się nie połogu czy karmienia tylko tego
Gosia nie zgadzam się z twoim wpisem pod suwakiem a i moje całe 40 testów miało iść zgodnie z planem do ciebie ale nas opuściłaś zanim było wszystko ok i skorzystał kto inny pewnie że lubię i przez to tak wyglądam mnie Natalka w czerwcu już na grzyby wołała
Zoi ja też tak miałam że musiałam odczekać zanim testy oddałam w inne ręce
Mesy jak kucasz ja jak siedzę to brzuch już mi się na udach opiera chyba ci obciachu narobię i wrzucę swojego brzucha w 19 tygodniu
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulka nie martw sie sniegiem....u nas ostatnio w PL sa takie zimy , ze smiech na sali hehe wiec snieg na pewno nie spadnie