- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi czyli zapowiada się dobrze solidarna pani doktor a jutro masz gina ? mam nadzieję że nasze auto nie nawali ale jakby co to mamy 3 to któryś da radę
Julka dziękuję wybawco ty mnie rozumiesz ja też mam zamiar używać testów owu w 2015 roku ale tylko do skontrolowania owu limit dzieci wyczerpałam teraz kolej na następnych niech się starają a jak najdziwniejsze zdjęcia to wszystko się zgadza
Asia k ja mam bratanka Filipa 4 lata starszego od mojej Kornelii i tez tak sie opiekował nią jak twoj Dawid Asią a potem razem się ładnie bawili i do dzisiaj mają dobry kontakt ze sobą
Mesy to ja wiem ale jakiej firmy ? bo cały czas się zastanawiam czy nie kupić wygotowałaś już sie w garze
Ann szybkiego powrotu do domciu
Ada nie uciekaj siedź na wątku bo czasami zadyma musi być
Karolincia no nieźle nas urządziło na razie sama rady szukam więc nic ci nie poradzę
Ada ciebie też tak delikatnie mnie swędzą
Gosiunia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pogoda nie rozpieszcza to fakt
Bella ja nie mam detektora ale rozważam kupno
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada to nieźle cie wysypało mnie dobrze że na brzuchu bo dzisiaj idziemy na 6 urodziny mojej chrzesniaczki Alicji i nie ciekawie bym wyglądała
Pinezka czekamy na wieści
Gwiazdka gdzie ty sie podziewasz ? nie mów że zakupy robisz
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Ula tak, czekam na @, niestety
Aggi położna ma rację, wyśpij się to organizm szybciej będzie zdrowiał
Mesy zrób se dziś dzień dziecka i się nie myj
Ann szybkiego powrotu do domu
Gosia przytulam. Każdy czasami ma gorsze dni i trzeba sobie na nie pozwolić by "zeszło trochę ciśnienia" i będzie lepiej
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ktora to pisala, ze wie o czopkach na hemoroidy? ja wlasnie nie mam czopkow a masc, ktora musze aplikowac sobie takim dlugim cienkim aplikatorem. dupna sprawa, ale wazne, ze pomaga bardzo.
Laski, jak Was wysypalo to wypijcie wapno, a jak nie pomoze a wysypka sie zwiekszy to do lekarza. ja w szpitalu jak bylam w marcu to lezala laska, dostala jakas alergie caaaala wysypana i zastrzyki dostawala, a maly czarny lekarz sugerował jej świerzb
Bella moj detektor jest teraz w pracy, ale codziennie rano sprawdzal tetno malej a ze ona posladkowo byla ulozona, to serducho doskonale bylo slychac przez brzuch
Ulka, pytalas o Pole Fasole. otoz moje dziecko przyszlo do mnie i mowi, ze do Tap Madl idzie i tyc nie bedzie w 3 tyg zaledwie 200g przybrala, wiec pan doktor dal skierowanie na badanie kalu i moczu. wczesniej uznal mnie za wariatke, bo z kupami do niego pojechalam, powiedzialam, ze mala ulewa, odbija jej sie zawartoscia zoladka i do tego spi niespokojnie. ale jak zobaczyl, ze wczesniej w 4 tyg przybrala 900g a teraz zaledwie 200 to kazal przebadac. wczoraj pobralam kupe, taka rzadka robi, ze musialam w pampersie skrobac lyzeczka. mama mowila, zem glupia, to powiedzialam, ze ma byc cicho bo inaczej do deseru dam jej wlasnie te lyzeczke ledwo cos wyskrobalam, bo wszystko wlazlo w pampera. jutro beda wyniki, jutro tez mamy ortopede. dobrze, ze nie zliczam ile na tego dziecia wydaje, bo bym jej rachunek wystawila spoko usg w 6tyg zycia a na nfz byloby 23.09...wiec idziemy jutro, choc to juz 7tydz.
w ogole irytuje mnie jak wszyscy "bo Ty bys chciala zeby ona ciagle spala" a jak widze, ze Pola po niecalej godz aktywnosci jest padnieta jak kaczka i zasypia to zdziwienie. tylko ona zasypia na 30 min i sie budzi i tak w kolko.oho wlasnie wola cdn
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ann gratuluję, Aggi Tobie również, ale Marcelka wstała i już nie mam czau dokopać się do fotki Maksia . Ja moze to wrzuć jakąś fotę i wymiara bom ciekawa... Natalka Ann podobne wymiary jak moja Marcelka tylko,że młoda urodziła się tydzień przed terminem, a teraz ma pół roku....
Niunia bardzo grzeczna, do wszystkich się śmieje, nie mam z nią absolutnie żadnych problemów, nawet ząbkowania nie zauważyłam Co do porodu i połogu wspominam ok, połóg to jak wróciłam ze szpitala to podpaska była grana, a po dwóch tyg juz wkładka tylko wiec spoko, raz się poryczałam , ale to raczej przez to,że czułam sie uwiązana przez karmienie piersia bo mała jadła co godzinę, 1,5 i radocha była jak wyszłam po podpaski do sklepu Ale było, mineło, zamierzam wrócić do pracy od czerwca, popracować 1-1,5 roku i następne robić, a nawet zastanawiam się nad trzecim, a zawsze planowałam mieć dwójke.... Chyba,że drugie mi tak dokopie,ze odechce mi sie juz trzeciego hehe
Dobra, spadam, zajrzę niebawem bo juz tyle czasu nie zaglądałam, w nd mamy chrzciny i tyle latania, jeszcze lekarze w tym tygodniu z młoda.
Buziaki
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do 2015..my przecież drugiego dziecka niby nie chcemy, ale imię mamy juz wybrane
Aggi daj no namiary na swojego lekarza, niech i mnie da receptę na sen
Polek usnal dalej, szkoda ze na moich rekach. Czasem mysle, ze jestem zła matka. Nie karmie jej piersią, usypiam w lozeczku a jak nie śpi to latam z laktatorem
Edit mowilam, ze śpi? No to juz nie śpi
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Ula kiedy masz kolejną wizytę u gina?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada nie żartuj Gwiazka pewnie na wybiegu gdzieś
Agni
Pola już chodzi no patrzcie dobrze że sie uparłaś na badania bo bakterie mogą być a tak będziesz spac spokojnie ( ja jak bym sie nie uparła to Kornelia do dziś by gipsu nie miała a ręka złamana ale przecież mąż lepiej się zna niż lekarz ) trzymamy kciuki za wyniki Poli jednak mamusia wie najlepiej czego dziecku potrzeba
Isss fajnie ze sie odezwałaś ale już pannica urosła ślicznie opalona czy od marcheweczki taka karnacja no chyba ze po mamusi ? plan masz dobry to jeszcze na testy powrócisz
Julka dzięki a karta jest ważna w każdym rossmanie czy tylko w jednym ?
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
julka jest lepiej (tfu tfu !!)
mesy mega mi pomogło kilka h snu . ulga jak nie wiem
Asia K super się czyta o tak zapatrzonym w siebie rodzeństwie chciałabym żeby mój kiedyś był takim braciszkiem
tyle dobrze że nie mam problemu z tym by mąż zajął się dzieckiem, jedynie wiadomo rano o 5 wstaje
to max do 1 posiedzi przy małym ale zawsze COŚ jak dla mnie. Wczorajsza 'drzemka' 17-23 przyniosła
ulgę i nowe siły
majka moim zdaniem powinna się poradzić też innego gina może?
Ann szczęściaro najlepiej to podsumowałaś ahaaaaaa kurcze nie wiedziałam nawet A szkoda co nie? Ciekawe jak zareaguje w domku
Ada trzeba było tak od razu - omijać posty które Cię nie interesują i już
gosia przytulam najmocniej
ulka no jutro do gina na skontrolowanie brzucha............ cholernie się boję o położnej nic nie gadaj bo ja łaskawie czekam
a już 2gi tydzień w domu jestem. Najpierw miała urlop a teraz każą mi czekać aż zadzwoni i się umówi ja w szpitalu dwa kartony próbek dostałam
Anabelle mnie kusiło żeby taki detektor kupić ale uznałam że nieeeeeeeeeee
Asiaa to moja lekarka rodzinna ale mało kto mnie rozumie jak ona. Zawsze stara się pomóc kurcze. Mąż zajął się dzieckiem, ja się wyspałam i w nocy byłam jak nowonarodzona
Agni kurka mam to samo kurz na meblach ja pierdziu jak mnie wkurza ale nie mam kiedy zrobić tego........ chętnych brak sukces że pokój młodego w miarę ogarnęłam po powrocie ze szpitala.......... ciągle pod górkę cnie. Jaka nazwa maści? Męża zagoń do butli na kilka h i idź w kimę ;* działa, serio !
isssska jak dawno Cię nie było Maks miał 3520 i 56cm śliczna ta Twoja dziewczynka ! I pół roku już SZOK
foto Maksa na życzenie
Ciotki melduję że dzisiaj odłożyliśmy do wora pierwsze śpiochy 56 które Maks miał na wyjście ze szpitala takie jakieś przymaławe były jak matka ubrała, aż się skrzywił dzieć mi rośnie aaaaaaaaaa dzisiaj w nagrodę ubraliśmy śpiochy na 62 i są dobre hahaha.