- Otrzymane podziękowania: 92
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
melduje się....
Ulcia... ja na badaniach byłam, poszłam do pracy odwiedzić i tak mi zeszło
Nie było mnie kilka godzina wy 1000 stron naprodukowałyście ha ha ha ;p
Agni dajesz rade )))
Każda mama jest dla mnie bohaterka - dzisiejszy Prometeusz )))
Gosia popłakałam sie,.... ja trzymam ci miejsce za Antka... i jak tylko sie ur
Zoi obyś tak nie miała
Aggi wymiatasz mamuśka. Max sliczny:)
Ada :*
Isska słodka ta twoja mała...
Bella ja nie mogła znaleźć serduszka małego i się strasznie denerwowałam...
Uwaga narzekam:
nie wyspałam się, jestem zmęczona, obolała ... (( Moj M tak chrapał że po 24 poszłam spać o innego pokoju ... spałam na sofie :// masakra
Miałam tak głupi sen, że szok - poszłam go mojego gina Darka a o mowi ze ja jednak w ciąży nie jestem, ja jak to przecież mam brzuch i czuje ruchy... zaczął przy mnie przeprowadzać doświadczenia na szczurze - żeby uleczyć mnie z niepłodności - pokroił tego szczura i kazał mi go zjeść... nie wiem on jakoś się zmienił w cos - powiedzmy jadalnego... zostałam obudzona przez M wejściem do pokoju :/// od rana kłótnia ... wiec dzień do dupy..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Gwiazdka a tys gdzie szukała tego serduszka ? czasem trzeba sie nameczyc , ale jak sie znajdzie to pozniej tylko przylozysz detektor do brzucha i serduchi slychac ja w 11 tyg znajdowalam , ale jak dlugo nie bylo go to latalam po domu i skakalam , zeby mlody pozycje zmienil i serducho bylo a ty mialaa juz w wysokiej ciazy wiec nie wiem gdzies ty szukala tego serca no chyba ze pod swoimi zebrami hehe
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Aggi Maksiu śliczniusi fajnie popatrzeć na taką kruszynkę.... U męża brata teraz taki jest dwutygodniowy berbeć, to aż się chce drugiego, no ale troszkę trzeba odchować obecne, jeszcze potrzebuje mnóstwo matczynej miłości i uwagi
Chudzinka zarażaj się ile wlezie
Gosia główka do góry, jesteś dobrym człowiekiem, na pewno zostanie to docenione przez los !
Agni weź, Ty zła matka, kto jak kto, ale Ty? weeeeeż nie gadaj, oglądam zdjęcia Polki i wcale nie widzę,żeby była zaniedbana albo miała niedowagę, piękne dziecię, zdrowe, rośnie jak na drożdżach to się lepiej ciesz kobito, a nie płaczesz
3mam za wszystkich kciuki, tak jak Ula napisała, niebawem pewnie tu wrócę na stałe hie hie hie
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
gwiazdka, masz na myśli, żebym tak nie miała jak ma Agni? Na pewno będę tak miała- planuję być przecież dobrą matką i obwiniać się, że nie jestem w tym idealna
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
zoi mojemu tętno nie spadało przy skurczach cały czas miał takie samo jak już to minimalnie o kilka. ale nie diametralnie
gwiazdka boże jakie sny
Issska no tak 2tyg to kruszynka jest choć i tak widzę jak urósl i duży mi się wydaje Marcelce życzymy smacznego
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Issska córcia to chyba bardziej do męża podobna? dzieci są takie elastyczne
aaaa Agni nie gadaj głupot i nawet tak nie myśl, bo zaraz któraś z dziewczyn wyciągnie tefala i ustawi Cie do pionu
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
agnilla pola na zdjęciach zadowolona z mamusi - coś sobie wmawiasz Nic nam na Ciebie nie narzekała
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Udało mi się dowiedzieć przez telefon w laboratorium o te przeciwciała, UJEMNE bardzo się ciesze, teraz tylko czekać do następnej wizyty
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
Mama Mooffka kocham Cie normalnie dopisalas dosadnie odnosnie tego co i ja odczuwam a i ze Sofija sie na kibelu kapie to mnie rozwalilas
Eej Mesy mnie serio bez kitu zarazila wszystkim...pamietacie jak mowilam ze slodkie nie istnieje... no to znaczy ze juz istnieje a knopersy sa od sniadania do kolacji
Agni wezzz Cho na lody na Molo bo Cie straszy
Ja mam ten detektor od gwiazdki I jesli mam byc szczera to wtogowi bym go nie polecila bo tylko by sie z nim wkuwial Ale coz no Jaka cena taka jakos cnie...jakbym teraz miala wybierac to bym w ogóle sie w detektor nie bawila...
Gosia......dla mnie jestes bohaterka bo znosisz to co Cie spotyka tak dzielnie...Nie wiem skad bierzesz sily ale wierze ze jest w tym planie wpisane dla Ciebie wielkie szczescie
Aaa palec pod budke ktora sika million razy w nocy
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
mesy napisał: Moof juz lece
Kurde belek dostalam opierdziel od emka , ze non stop jem.... fakt nie umie sie opanowac..non stop cos tylko miele .....powiedziecie , ze po porodzie tak nie bedzie
Zgadzam się z moof, ja po porodzie mogłam konia z kopytami wciągnąć i za 5 min znów byłam głodna
Asiaa my mamy electroluxa i kosztował coś ok 1 tys. a piecze super. Mastercooka ma teściowa i moja mama i narzekają więc nie polecam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ciaza bardziej zaawansowana niz z ostatniego usg wynikalo, ale w sam raz pasuje do mojego suwaka ustawionego na czuja
Na chandry najlepsze jest wyplakanie sie, a potem dawka czekolady, kocyk, kanapa i dobry film Gosia, przytulam
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78