- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
Aggi wcześniej u niektórych osób już tak robiłam... ale jak Gwiazdka się odważyła napisać jawnie to nie wytrzymałam i też musiałam dodać od siebie bo całkowicie się z nią zgadzam i zdania nie zmienie, ale było minęło, chociaż stron na forum więcej przybyło
Zabieram się za faktury bo sporo mi się ich już nazbierało a koniec miesiąca się zbliża
Miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Ja sie juz mlodego nie umie doczekac , ale tak sie boje porodu , ze chodza mi mysli , zeby za cc zaplacic
A jeszczr to , ze mlody jest owiniety pepowina w kolo szyji......kto mi da gwarancje , ze w czasie porodu nie dojdzie do niedotlenienia mozgu ???? Bossshe milion mysli jak juz co raz blizej tej daty...
Bojam sie o niego
Asia Taaa dzien dziecka se zrob hehehe a jak by mnie laplo to co nooo siara bo kura nie ogolona i nogi ja tam wole byc zwarta i gotowa
Ulka baby sound - contec - taki rozowy
Ulka a co do wysypki....nie zapomnialas sie wykapac ? Hehehe zarcik wapno , wapno i jeszcze raz wapno moze plyn do plukania albo proszek zmienilas....albi zjadlas cos...musisz teraz obczaic od czego to
Wygonilam T do piwnicy...dziala mi na nerwy dzis jak nie wiem jeszcze mam jakies skoki temperatury raz 36,3 a po chwili 37 i czuje po polikach jak mi cisnienie idzie w gore.....myslicie , ze to wina T ? Heheheh
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mesy no Maks się urodził 56 niby. Te jedne śpiochy ma teraz za małe. resztę ciuszków na 56 ma dobre, niektóre są luźne. BA nawet jedne spodnie ma na 50 i dobre no ale teraz takie rozmiarówki robią............ nie trafisz za tym. o kurka Patryk ma pępowinę wokół szyi ????? może Cię przeziębienie łapie i stąd temperatura, ale jakby T pytał to TAK to przez NIEGO hehehehhe
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja tak dumam nad tym detektorem, bo są dziewczyny, które słuchały od 12 tc tętna. No a u nas na marcówkach jednej mamusi zanikła akcja serca u dziecka i się zastanawiam. Z drugiej strony, nie jestem lekarzem, więc pewnie nie wiedziałabym, czy tętno jest dobre, czy złe, a jakbym nie mogła znaleźć to tylko bym się denerwowała. Sama nie wiem
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
powiem Wam że co niektóre tu to widać po wpisach, że młode siksy
Ann trzymam kciuki za dobry wynik i szybki wypis
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agi do Ciebie to kuwa samolotem ale też bym przyleciała pomóc jakbym mogła
Ula ja na szkole rodzenia to zebrałam ze 3 siaty darmówek - próbki, butelki aventu, smoczki, ze 3 bepantheny, śliniaki i takie tam pierdółki już się nigdzie nie rejestrowałam.
Iss patrz jak się człowiekowi zmienia - my chcieliśmy jedno a teraz chcemy drugie i jak Zośce wybije coś koło 1,5 roku to pewnie ruszymy do akcji
aggi będzie dobrze nie bój się
mesy znając życie właśnie tak by było że jeden dzień bez mycia i jak na złość do porodu trza jechać
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
a tak z innej beczki to jakich firm macie piekarniki elektryczne i czy jesteście zadowolone? Może któraś z Was ma taki w zabudowie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aggi no jest owiniety jest od 33 tygodnia....niby raz to jeszcze nie ma takiej tragedii , ale jest....
Kufffa mam dom wysprzatany jak by swieta szly komu jeszcze posprzatac ?
Bella no ja sobie chwale ten detektor...nie raz mnie uspokoil....bo mlody czasem miewa dni , ze sie malo rusza to wtedy sprawdzalam sobie serduszko a idzie odroznic swoje tetno , przeplywy - bo wtedy sa szumy , a serduszko dziecka serduszko dziecka bije jak szalone i nie da sie tego pomylic z czyms innym ;)zreszta ja mam tem detektor co pokazuje ilosc uderzen na minute serduszka...i jak trafialam na poczatku na swoje tetno to wiedzialam , bo bylo duzo nizsze od serduszka
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mesy ja codziennie na wszelki wypadek byłam gotowa a kuwa mogłam się nie myć bo się nic nie działo u mnie są schody do ogarnięcia, piszesz się?
deszcz u nas leje ale w sumie to się cieszę bo wczoraj pękła nam dętka w kole przy wózku i nie mamy jak dzisiaj wyjść. wieczorem mąż zaczął naprawiać koło, potem zaczął naprawiać pompkę.... a potem zrobiło się późno
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Agni dzięki za pomysł z tym wapnem, połowa już zeszła
Ula próbuj wapno mi pomaga, już połowy nie ma
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde belek dostalam opierdziel od emka , ze non stop jem.... fakt nie umie sie opanowac..non stop cos tylko miele .....powiedziecie , ze po porodzie tak nie bedzie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zas zrobilam rundke po schodach i normalnie nie czuje ud :/
Kurde i zas mam tak , ze cos bym porobila , gdzies bym poszla , a mi sie nie chce..... a jak pomysle , ze mam sie ubrac i isc do sklepu to az mnie trzesie , bo wszystko nagle sie za male zrobilo :^
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Ja mam siemens w zabudowie i jestem bardzo zadowolona. Brałam pod uwage bosh i siemens. Tylko poradzę z jedną rzeczą, bo moja teściowa kupiła piekarnik za 1400 zł i zachwycona że tani bosh a z termoobiegiem - bo miał wiatrak z tyłu. Gdy okazało się, że słabo piecze, bo przypalało się od dołu lub od góry (ciasta) wezwała serwis. Serwisant powiedział jej, że to nie jest piekarnik z termoobiegiem tylko z wiatraczkiem. Termoobieg to trzecia grzałka w plecach piekarnika. Nasz piekarnik kosztował 3200 zł. Mam jednak nadzieje, że długo posłuży, bo często go używamy.Asiaa napisał:
a tak z innej beczki to jakich firm macie piekarniki elektryczne i czy jesteście zadowolone? Może któraś z Was ma taki w zabudowie?
Mesy a jaki masz detektor ? Bo położna nfz w poradni miała takie małe coś co wyglądało jak dzwonek do drzwi i tylko przykładała do brzucha. Nic nie wyswietlał.
Mesy ja i szwagierka jadłyśmy ciastka maślane z cukrem podczas karmienia 40 minutowego dziecka A potem się dziwiłam, czemu waga nie spada? Przecież karmie
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa Asiaa właśnie zapomniałam ja też mam siemensa w zabudowie i co prawda za często to go nie używam ale jak coś trza to hula jak złoto