- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak namierzę dzidzię to sie pochwalę tylko dzisiaj to mi czasu brakuje
Karolcia ja po wejściu na 3 piętro w szpitalu odpoczywam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Patryk po sexie zwariowal chyba mu nie moge dostarczac takich emocji
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra spadam męża z pracy odebrać a tak mi się nie chce nie lubię po ciemku jeździć w zeszłym roku sarna mi wyleciała jak po niego jechałam i autko się trochę rozwaliło i bez obrazy się nie obeszło
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
ulka no wcale nie takie skomplikowane ale zmiana nawyków to wielka zmiana serio
majka początki są trudne ale później już leci choć teraz jak karmię to konia z kopytami bym pożarła
chudzinka zaciskam bardzo mocno kciukasy za ten cykl
Ann zaciskam za Waszą laktację kurcze niezłe przeżycie musiało być widząc główkę w lustrze! my dzisiaj pesel odebraliśmy i w końcu mogę kompletować dokumenty do becikowego bo tylko peselu mi brakowało........ a tych papierów tyle że hoho do wypełniania
zoi pakuj pakuj dla spokoju męża co do krocza to nie bojaj dzieciątko wlazło to i wylezie hehehhe tak mnie pocieszali
gwiazdka kuwa nie gadaj że nie ma jak to może już kasa dotarła? ja się już martwię czy coś nie przekręciłam ale chyba NIE........... fajny leżaczek kapcie mega haha
Ada jeśli nie leci Ci krew ani nie plamisz to ból podbrzusza moze występować. gdybyś plamiła to wtedy się od razu do lekarza zabieraj
Agni wazne że w ogóle gdziekolwiek i choć trochę śpi rozkoszna jest
Asiaa każdy plan jest potencjalnie dobry więc trzymam kciuki
mesy mi też się wydaje że czop Ci odchodzi hmmmm
moje maleństwo śpi, dzisiaj miał męczący dzień no i byliśmy u pediatry i uwaga Maks waży 4020kg grubasek
a tak to wsio OK z nim
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mesy jak przysiade na kompa to ci napisze ale nie wiem kiedy to bedzie.
Ulcia z przerazeniem stwierdzam ze mam wlasnie takie mysli.
Dzis bez dokarmiania
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Doczytanie Was zajęło mi 2 dni. Miałam do nadrobienia ponad 50 stron!
Jestem, jestem i proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstami, że się obraziłam na forum albo Was opuściłam, nie mogłabym
A tak serio przepraszam za 1,5 tygodnia nieobecności...
W czwartek przed świętem troszkę krócej pracowaliśmy z mężem więc zrobiliśmy sobie wypad do Łodzi ale to był zły pomysł bo czułam się fatalnie dostałam temperatury i strasznie bolała mnie pachwina ale to tak, że nie mogłam ruszać prawą nogą. Piątek święto a w sobotę rodzice zadzwonili, że mam pakować dziewczynki i siebie i jedziemy na tydzień nad morze. Więc nie było czadu na nic. A tam próbowałam Was podczytywać ale poległam bo aby przeczytać stronę musiałam ją odświeżać kilkanaście razy i dałam sobie spokój.
U mnie jak widać @ przyszła w piątek więc idę toćka w toćkę z Asiaą. Widać na nią czekam....
A teraz grzecznie czekam na kolejną owulkę.
Nie wiem dlaczego się nie udało... może owu była wcześniej niby tak by wynikało z fazy lutealnej bo @ przyszła dzień wcześniej niż powinna i faza była o 1 dzień krótsza. Ale nie ma co się zastanawiać...teraz jest już następny cykl i zaczynam testowanie od soboty
Ann ogromne gratulacje dla Ciebie i Natusi!!!!!
I widzę, że dwie kolejne szykują się do porodu:messy i Majka trzymam kciuki
Pinezka gratki, chyba synek będzie
Jula Chudzinka Asiaa dzięki wszystkim za pamięć o mnie
Asiaa Chudzinka trzymam za Was kciuki
Karola do jakiego ginekologa się zapisałaś? Mój lekarz pracuje w Pabianicach w szpitalu i tam też leżałam ale nie rodziłam
Nie odniosę się do każdego postu bo to nie możliwe. Doczytałam wszystko ale nie wszystko pamiętam
Ale teraz urlop skończony więc już nie powinnam zniknąć.
A i jeszcze będę musiała do Wad dołączyć na fb....
Dobranoc dziewczynki!!!!.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ale mam zaległości
Zosię i Petunie chwaliłam cnie? Piękne dziewczyny
majka o kurka poważnie brzmi, ale Ty to masz łeb na karku to wszystkiego dopilnujesz
no i masz zwyczajną sklerozę ciążową
aggi dobrze, że lekarz zbadał przynajmniej jesteś spokojna
to 6 września impra
śliczny kawaler
ann fajnie, że już w domu, od razu lepiej co nie?
Marta z pewnością stęskniona, będzie z niej super siostra
super, że poród przeszedł tak sprawnie
gwiazdka nie bojaj tylko do łóżka i leżeć
Dag ojej niech Wikula zdrowieje
moof trzeba gdzieś ten cytat zapisać w jakieś złote myśli
Ula to musiała być wzruszająca uroczystość, coraz mniej par ma szczęście doczekać takiego jubileuszu
Chudzinka a jednak miałam nadzieję nie przeczytać tej wiadomości od Cb z info o @
oj to teraz czas na realizację nowych planów, wrzesień tuż tuż
gwiazdka, już widzę miny rodzących mam na widok takich kapci
Ada testy przyszły baaardzo dziękuję tylko emka jeszcze spytam gdzie przesyłkę od Cb położył bo on odbierał
bóle brzucha mogą występować byle nie był to ból przewlekły. W razie co bierz tą no-spę a najlepiej konsultuj sprawę ze swoim ginem
czytam, że już Ci lepiej
mama moof jestem jestem w sobotę po pracy nie miałam już sił, żeby wpaść, niedziela minęła nie wiem kiedy, byliśmy z emkiem z dzieciakami ze szkoły na przeglądzie piosenek, poniedziałek do 23.00 w pracy a dziś zajmowałam się zbieractwem (na grzybach byłam, to nic, że padał deszcz ubrałam gumiory, pałatkę i zapuściłam się bez pamięci w chaszcze )
ooo i paprykę marynowaną dziś robiłam, która na co ma ochotę? Ogóry kiszone też mam swoje
Agni o rany ale dziób ma Polecncja
Asiaa ja z castagnusem miałam super cykle regularne, trzymam kciuki za powodzenie
Ula wiadome było, Kornelia ma młodziutkie kosteczki to i fajnie się i szybko wsio się zrasta
Julka to wiadomo czemu Ty wagę ciążową masz wyższą od dziewczyn jak 4l wody wlewasz w siebie
kurde czuję, że lada moment nowe dziecie się pokażą
no i na koniec betka wpadła, no cóż nowy cykl-nowe nadzieje
dobranoc
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann nie żartuj jakie przerażenie zobaczysz niedługo będziesz nam wrzucać testy owu
Brawo dla gwiazdy oddziałowej za dzień bez butelki super oby tak dalej
Betka dobrze że już jesteś ale na drugi raz na jeża pójdziesz bo my tu różne historie sobie wymyślałyśmy a co do @ to mi trafianie w chłopa zajęło ok 6 miesięcy zanim zaciążyłam a i tak do dziś nie wiem kto u mnie mieszka może ten cykl będzie szczęśliwszy
Gosia no niestety takie czasy ja też nie doczekam znów macie taki ruch że nie masz czasu ?
Kornelia to chyba nawet zawiedziona że tak krótko gips będzie bo zwolnienie z wf się nalezy ale przez 2 tygodnie to jeszcze jej się znudzi
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Ja nie mam zasw od gina, bo nie ma gina- okres urlopowy
Zoi, nie o pralke mi chodziło
Zosia to forumowa kruszyna, pewnie Pola ja szybko dogoni choc Max tez widzę się spieszy pisalam Wam, ze Fasola waży 4960?
Dziś odbieramy kolejne wyniki moczu, jak znowu wyjdą leukocyty czeka nas posiew przez cewnikowanie trzymajcie kciuki
Ann ja tez walcze o mleko, powinnam ściągać i jeszcze raz ściągać tylko jak kuwa:/ zaczelam więcej pić i nie wychodze z łazienki, także Jula szacunek
Oho faza wyplucia smoka wiec zaraz klade mała, sciagam i klade się obok niej
Od rana pada, jak nie przestanie to oszaleje z nią w domu
Miłego dnia laski ja czekam na kupe bo cos widzę, ze ciężko od wczoraj i mała się wkurza
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzis mam doła dołowatego mlody to tylko mi dokucza zamiast pakowac manatki...
Rano mnie chyba pazurami drapal tak bolalo :/ i dalej na zebro mi cisnie
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Agnilla - Polcia mnie rozbraja , jakie ona ma miejsca gdzie zasypia hehehe Słodka jest i jedyna w swoim rodzaju
Trzymam kciuki, żeby badanie wyszło dobrze i nie trzeba było cewnikować!! :*
Ulcia to Natalcia zawiedziona hehe No to mamy podobnie Ty się męczysz wchodząc na 3 piętro a ja po umyciu pół okna padam i muszę odpoczywać
Gosia dobrze, że już jesteś z Nami Masz fajną pracę, zbieranie grzybków kurcze super
Betka !! no witaj wreszcie jesteś!!! :* To wakacje z zaskoczenia, na spontanie się udały i prawidłowo Ja idę do promedu do ginekologa dr. Natlii Leśnik ona wykonuje usg ciążowe i przyjmuje pacjentki oraz pracuje też w Łodzi w szpitalu im Matki Polki
Nie mam ubezpieczenia więc muszę iść prywatnie .
Dowiedzialam się że kobiety w ciąży i w czasie połogu są objęte bezpłatną opieką zdrowotną nawet, gdy nie są ubezpieczone
Mesy to chyba niedługo Patryk wyjdzie, bo tak jak Ulcia pisała to był czop. Znów Cię pokopał on to ma zdrowie w tych swoich nóżkach i podrapał hehehe Bidulka ;*
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa