BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #918723 przez ulka1983
Mesy czyżby to był czop śluzowy :woohoo: chyba Patryk wybiera się ciocie uściskać :blink: masz jakieś inne objawy porodu czy na razie nic więcej sie nie dzieje ?
jak namierzę dzidzię to sie pochwalę tylko dzisiaj to mi czasu brakuje :unsure:

Karolcia ja po wejściu na 3 piętro w szpitalu odpoczywam B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918725 przez mesy
Ulka nie mam objawow :P rano mi to tez wylecialo....ale ja juz nie wiem , bo to moze jest sluz szyjkowy taki....po tym masazu... ;)
Patryk po sexie zwariowal :woohoo: :woohoo: chyba mu nie moge dostarczac takich emocji :woohoo: :woohoo: :blush:

10 lata 4 miesiąc temu #918726 przez ulka1983
Mesy igrasz igrasz aż sie doigrasz :P
dobra spadam męża z pracy odebrać a tak mi się nie chce :dry: :side: nie lubię po ciemku jeździć w zeszłym roku sarna mi wyleciała jak po niego jechałam i autko się trochę rozwaliło i bez obrazy się nie obeszło

10 lata 4 miesiąc temu #918750 przez aggi
bry :kiss:

ulka no wcale nie takie skomplikowane ale zmiana nawyków to wielka zmiana serio :P

majka początki są trudne ale później już leci :) choć teraz jak karmię to konia z kopytami bym pożarła :whistle:

chudzinka zaciskam bardzo mocno kciukasy za ten cykl :kiss: :kiss:

Ann zaciskam za Waszą laktację :kiss: kurcze niezłe przeżycie musiało być widząc główkę w lustrze! my dzisiaj pesel odebraliśmy i w końcu mogę kompletować dokumenty do becikowego bo tylko peselu mi brakowało........ a tych papierów tyle że hoho do wypełniania

zoi pakuj pakuj dla spokoju męża :D co do krocza to nie bojaj dzieciątko wlazło to i wylezie :P hehehhe tak mnie pocieszali :P

gwiazdka kuwa nie gadaj że nie ma :( jak to :( może już kasa dotarła? :P ja się już martwię czy coś nie przekręciłam ale chyba NIE........... :blink: fajny leżaczek :) kapcie mega haha

Ada jeśli nie leci Ci krew ani nie plamisz to ból podbrzusza moze występować. gdybyś plamiła to wtedy się od razu do lekarza zabieraj

Agni wazne że w ogóle gdziekolwiek i choć trochę śpi :D rozkoszna jest :D

Asiaa każdy plan jest potencjalnie dobry więc trzymam kciuki :)

mesy mi też się wydaje że czop Ci odchodzi hmmmm :huh:

moje maleństwo śpi, dzisiaj miał męczący dzień ;) no i byliśmy u pediatry i uwaga Maks waży 4020kg :woohoo: grubasek :kiss:
a tak to wsio OK z nim :)

10 lata 4 miesiąc temu #918752 przez ann-sunshine
Karolincia to jest dokladnie ten wniosek.

Mesy jak przysiade na kompa to ci napisze ale nie wiem kiedy to bedzie.

Ulcia z przerazeniem stwierdzam ze mam wlasnie takie mysli.

Dzis bez dokarmiania :cheer:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918762 przez betka81
Cześć Wam moje kochane!

Doczytanie Was zajęło mi 2 dni. Miałam do nadrobienia ponad 50 stron!
Jestem, jestem i proszę mi tu nie wyskakiwać z tekstami, że się obraziłam na forum albo Was opuściłam, nie mogłabym :(

A tak serio przepraszam za 1,5 tygodnia nieobecności...
W czwartek przed świętem troszkę krócej pracowaliśmy z mężem więc zrobiliśmy sobie wypad do Łodzi ale to był zły pomysł bo czułam się fatalnie dostałam temperatury i strasznie bolała mnie pachwina ale to tak, że nie mogłam ruszać prawą nogą. Piątek święto a w sobotę rodzice zadzwonili, że mam pakować dziewczynki i siebie i jedziemy na tydzień nad morze. Więc nie było czadu na nic. A tam próbowałam Was podczytywać ale poległam bo aby przeczytać stronę musiałam ją odświeżać kilkanaście razy i dałam sobie spokój.
U mnie jak widać @ przyszła w piątek więc idę toćka w toćkę z Asiaą. Widać na nią czekam....
A teraz grzecznie czekam na kolejną owulkę.
Nie wiem dlaczego się nie udało... może owu była wcześniej niby tak by wynikało z fazy lutealnej bo @ przyszła dzień wcześniej niż powinna i faza była o 1 dzień krótsza. Ale nie ma co się zastanawiać...teraz jest już następny cykl i zaczynam testowanie od soboty :laugh:

Ann ogromne gratulacje dla Ciebie i Natusi!!!!!

I widzę, że dwie kolejne szykują się do porodu:messy i Majka trzymam kciuki

Pinezka gratki, chyba synek będzie :blush:

Jula Chudzinka Asiaa dzięki wszystkim za pamięć o mnie :blush:
Asiaa Chudzinka trzymam za Was kciuki

Karola do jakiego ginekologa się zapisałaś? Mój lekarz pracuje w Pabianicach w szpitalu i tam też leżałam ale nie rodziłam :P

Nie odniosę się do każdego postu bo to nie możliwe. Doczytałam wszystko ale nie wszystko pamiętam

Ale teraz urlop skończony więc już nie powinnam zniknąć.
A i jeszcze będę musiała do Wad dołączyć na fb....
Dobranoc dziewczynki!!!!.

10 lata 4 miesiąc temu #918767 przez aggi
betka najważniejsze że się 'znalazłaś' :) ! nowy cykl nowe nadzieje :)

10 lata 4 miesiąc temu #918768 przez gosia28
witam
ale mam zaległości :blink:

Zosię i Petunie chwaliłam cnie? :cheer: Piękne dziewczyny :kiss: :kiss:

majka o kurka poważnie brzmi, ale Ty to masz łeb na karku to wszystkiego dopilnujesz :)
no i masz zwyczajną sklerozę ciążową ;)

aggi dobrze, że lekarz zbadał przynajmniej jesteś spokojna ;)
to 6 września impra :P
śliczny kawaler

ann fajnie, że już w domu, od razu lepiej co nie?
Marta z pewnością stęskniona, będzie z niej super siostra :)
super, że poród przeszedł tak sprawnie :)

gwiazdka nie bojaj tylko do łóżka i leżeć :kiss:

Dag ojej niech Wikula zdrowieje :kiss:

moof trzeba gdzieś ten cytat zapisać w jakieś złote myśli :P

Ula to musiała być wzruszająca uroczystość, coraz mniej par ma szczęście doczekać takiego jubileuszu

Chudzinka a jednak miałam nadzieję nie przeczytać tej wiadomości od Cb z info o @ :angry:
oj to teraz czas na realizację nowych planów, wrzesień tuż tuż :kiss:

gwiazdka, już widzę miny rodzących mam na widok takich kapci :P

Ada testy przyszły baaardzo dziękuję tylko emka jeszcze spytam gdzie przesyłkę od Cb położył bo on odbierał :P
bóle brzucha mogą występować byle nie był to ból przewlekły. W razie co bierz tą no-spę a najlepiej konsultuj sprawę ze swoim ginem
czytam, że już Ci lepiej :)

mama moof jestem jestem ;) w sobotę po pracy nie miałam już sił, żeby wpaść, niedziela minęła nie wiem kiedy, byliśmy z emkiem z dzieciakami ze szkoły na przeglądzie piosenek, poniedziałek do 23.00 w pracy a dziś zajmowałam się zbieractwem (na grzybach byłam, to nic, że padał deszcz :P ubrałam gumiory, pałatkę i zapuściłam się bez pamięci w chaszcze :laugh: )
ooo i paprykę marynowaną dziś robiłam, która na co ma ochotę? Ogóry kiszone też mam swoje :P

Agni o rany ale dziób ma Polecncja :woohoo: :laugh:

Asiaa ja z castagnusem miałam super cykle regularne, trzymam kciuki za powodzenie :kiss:

Ula wiadome było, Kornelia ma młodziutkie kosteczki to i fajnie się i szybko wsio się zrasta :)

Julka to wiadomo czemu Ty wagę ciążową masz wyższą od dziewczyn jak 4l wody wlewasz w siebie :P

kurde czuję, że lada moment nowe dziecie się pokażą

no i na koniec betka wpadła, no cóż nowy cykl-nowe nadzieje :kiss:

dobranoc

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

10 lata 4 miesiąc temu #918770 przez ulka1983
Aggi kawał chłopa z Maksa rośnie jak na drożdżach :woohoo:

Ann nie żartuj jakie przerażenie :laugh: zobaczysz niedługo będziesz nam wrzucać testy owu :)

Brawo dla gwiazdy oddziałowej za dzień bez butelki :laugh: super oby tak dalej :)

Betka dobrze że już jesteś ale na drugi raz na jeża pójdziesz bo my tu różne historie sobie wymyślałyśmy :P a co do @ to mi trafianie w chłopa zajęło ok 6 miesięcy zanim zaciążyłam a i tak do dziś nie wiem kto u mnie mieszka ;) może ten cykl będzie szczęśliwszy :)

Gosia no niestety takie czasy ja też nie doczekam ;) znów macie taki ruch że nie masz czasu ?
Kornelia to chyba nawet zawiedziona że tak krótko gips będzie bo zwolnienie z wf się nalezy :laugh: ale przez 2 tygodnie to jeszcze jej się znudzi :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #918783 przez Agnilla
Kurde felek czytam Was i zapominam: angry: Pola zasypia mi na rekach bym mogła ściągać, czemu cyckow nie mam na czole :unsure:
Ja nie mam zasw od gina, bo nie ma gina- okres urlopowy
Zoi, nie o pralke mi chodziło :lol:
Zosia to forumowa kruszyna, pewnie Pola ja szybko dogoni choc Max tez widzę się spieszy ;) pisalam Wam, ze Fasola waży 4960?
Dziś odbieramy kolejne wyniki moczu, jak znowu wyjdą leukocyty czeka nas posiew przez cewnikowanie :( trzymajcie kciuki
Ann ja tez walcze o mleko, powinnam ściągać i jeszcze raz ściągać tylko jak kuwa:/ zaczelam więcej pić i nie wychodze z łazienki, także Jula szacunek ;)
Oho faza wyplucia smoka wiec zaraz klade mała, sciagam i klade się obok niej ;)
Od rana pada, jak nie przestanie to oszaleje z nią w domu
Miłego dnia laski :kiss: ja czekam na kupe bo cos widzę, ze ciężko od wczoraj i mała się wkurza

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918785 przez mesy
Betka , Gosia dobrze ze sie pojawilyscie ;)

Ja dzis mam doła dołowatego :huh: :huh: :huh: mlody to tylko mi dokucza zamiast pakowac manatki...
Rano mnie chyba pazurami drapal tak bolalo :/ i dalej na zebro mi cisnie :dry:

10 lata 4 miesiąc temu #918790 przez Karolincia
DZIEŃ DOBRY :)

Agnilla - Polcia mnie rozbraja , jakie ona ma miejsca gdzie zasypia hehehe :) Słodka jest i jedyna w swoim rodzaju :)
Trzymam kciuki, żeby badanie wyszło dobrze i nie trzeba było cewnikować!! :*

Ulcia to Natalcia zawiedziona hehe :D No to mamy podobnie Ty się męczysz wchodząc na 3 piętro a ja po umyciu pół okna padam i muszę odpoczywać :D

Gosia dobrze, że już jesteś z Nami :) Masz fajną pracę, zbieranie grzybków kurcze super :D

Betka !! no witaj wreszcie jesteś!!! :* To wakacje z zaskoczenia, na spontanie się udały i prawidłowo :) Ja idę do promedu do ginekologa dr. Natlii Leśnik ona wykonuje usg ciążowe i przyjmuje pacjentki oraz pracuje też w Łodzi w szpitalu im Matki Polki :)
Nie mam ubezpieczenia więc muszę iść prywatnie .

Dowiedzialam się że kobiety w ciąży i w czasie połogu są objęte bezpłatną opieką zdrowotną nawet, gdy nie są ubezpieczone :)

Mesy to chyba niedługo Patryk wyjdzie, bo tak jak Ulcia pisała to był czop. Znów Cię pokopał on to ma zdrowie w tych swoich nóżkach :P i podrapał hehehe :P Bidulka ;*

10 lata 4 miesiąc temu #918792 przez mesy
Karola kobiety w ciazy nie majace ubezpieczenia sa objete opiela medyczna przez cala ciaze....wiec jak by sie cos stalo i musiala bys isc do szpitala to idziesz tak samo jak osoba ubezpieczona.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918800 przez Karolincia
Mesy tak samo mogę korzystać z usług wizyt u ginekologa , mieć robione usg , wszystkie badania oraz skorzystać z dentysty :) To fajnie kamień z serca. Moi rodzice chcą żebyśmy wzięli cywilny ślub teraz i żeby mnie moj N podciągnął pod swoje ubezpieczenie .

10 lata 4 miesiąc temu #918801 przez mesy
Karola dokladnie tak. Ja na poczatku ciazy mialam sytuacje ze plamialam i poszlam do szpitala mowie ze jestem ubezpieczona przez UP a ona mi ze wpisze ze nie mam ubezpieczenia ale i tak musza mnie przyjac i nic placic nie bede. Z tym dentysta to roznie , bo ja chodze i place.... musisz znalezc takiego co serio nie bierze kasy od kobiet w ciazy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka