BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #918981 przez majka1987gnoWlkp
ja naprawde dziś jestem jakaś nienormalna :D byłyśmy na zakupach, sprzątam kuchnie- a od 2 tyg robił to mój małż!!!! Tosia leżakuje :) nie śpi ale grzecznie bajkę ogląda :)
a u nas pogoda ładna.... świeci słonko i w miarę ciepło jest :)
Karolcia- mam nadzieję że mnie nie zrozumiałaś źle- u nas się mówi woda w piwnicy jak spodnie sięgają przed kostki :) żadnego podtopienia nie miałam :D

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918982 przez gwiazdka2014
hej

melduję sie i ja :)

Karola ty roztrzepańcu :P to Kornelia ma złamaną rękę nie Natalka :P

Ann super, że już w domku... a jak Marta zareagowała na prezent od siostry ??

Majka :) dajesz rade widzę :)

Gosia ty tam się już nastawiaj na ostre działania bo coś czuję ze Antek nie będzie październikowy - marze tylko o 15 września żeby wyczymał :P

Aggi są :) nie miałam ci tego czym opakować, wczoraj Michał szukał streczu ale niestety po remoncie wszystko zaginęło :/ dziś kupi papier i opakuje wiec jutro powinna paczka do ciebie iść :)

Mesy mojej koleżance 3tyg temu odszedł czop - jutro ma cesarkę... wiec sprzątaj, OSTROOOOOO

dobra do u nas - LEŻE
Dziś miałam jakiś głupi sen na jawie - że umarłam i M został z Antosiem sam - wiem, mam tak nie myśleć i na pewno będzie dobrze... ale aż sie popłakałam
A lepsza wiadomość to upolowałam a kołyskę o której tam marzyłam ;p

10 lata 4 miesiąc temu #918983 przez Karolincia
Majka pardon :D zrozumiałam, że Ci podtopiło piwnicę :D hahahahahhaha :D udałam się :D
No widzisz to jak Mężuś sprzątał, że nie zauważyłaś jego efektów pracy hahaha :D :)

Gwiazdka ojjj to ciążowe rozkojarzenie :D Dziś mam to usg pierwsze i się tak stresuje :(
Ja myślę, że leżysz :) !! :) Gratuluję zdobyczy :D
Sen paskudny miałaś :( Nie sprawdzi się , bo sny tłumaczy się na odwrót ;)

10 lata 4 miesiąc temu #918993 przez mesy
Od 10 sprzatalam.....dopiero co siadlam. Wlosy wyprostowalam , obiad zjadlam w miedzy czasie....babke upieklam ;) nie wiem co jutro bede robic :p
Plecy to mnie tak bola ze ohohoh ......

Patryk mi dalej dupsko wciska w zebra a generalnie mam wrazenie , ze ma to dupsko po samym srodku miedzy zebrami :woohoo: i kirde ani rusz....myslalam , ze za caly dzien robienia czegos sie przestawi a tu nic...

Gwiazdka co ty zas za kolyske kupilas ? Przeciez masz ten lezaczek niebieski to po cholere xi kolyska , lezaczek ip ? Przeciez ten lezaczek ma funkcje 3w1 ....

Karola.powodzenia na wizycie.

Aggi ja chetnie Maksa przygarne ♥♥♥♥

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918994 przez gwiazdka2014
Mesy hehehhe z leżaczka to by Pix go wyciągnął - a kołyska będzie stała koło mnie w pokoju ;) te łóżeczko z vox-a ma 140 wiec nie mogła wstawić do sypialni ciekawe jak bym schodziła z łóżka. Po tym moim śnie to wszystko chce mu kupić....

Mesy kaprys :P

10 lata 4 miesiąc temu #918996 przez emilia1410
Moj test owulacyjny nie wiem co to oznacza?

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918997 przez mesy
Aaaaa myslalam , ze ten lezaczek tez kupilas ;) jak nie to co innego ;) no ja kolyske tez mam w sypialni ;)

Emilia ktory masz dzien cyklu ?? Bo test jeszcze uznac trzeba za negatywny....kreska testowa bardzo slaba.

10 lata 4 miesiąc temu #919003 przez ann-sunshine
Gwiazdka nowa lala jest the best, inne poszły w odstawkę. A drugiego dnia moja mała mądrala zawołała: chcę nową lalę, ale tak dobrze to nie ma.

Test negatywny, pozytyw ma dwie takie same kreski

10 lata 4 miesiąc temu #919008 przez emilia1410
13 dzien cyklu

10 lata 4 miesiąc temu #919010 przez majka1987gnoWlkp
emilka jak dla mnie to dopiero owu będzie- coś zaczyna się pojawaić więc grzecznie rób codziennie test :) ale to moja rada a ja tylko adoptowana do wątku jestem :) dziewczyny mnie poprawią jak się myle ;)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #919029 przez Asiaa
Julka fajnie, że już myślicie o rodzeństwie dla Wojtka :) Wstawać o takiej porze? :blink: toż to noc :silly: ale jak nie ma innego wyjścia bo wizyta to cóż zrobić? ;)

Ula niby nie aż tak daleko ten październik, ale coś mi się wydaje, że będzie mi się dłużyło. Wizyta u tej polecanej dr dopiero 20 października, ale chyba zadzwonię i przesunę o kilka dni, bo jest ryzyko że akurat @ będę miała
Dobrze, że Korneli szybko ręka się zrasta :)

Betka fajnie że się odezwałaś :) Ja się piszę na wspólne zaciążenie w tym cyklu :D

Ann po takim porodzie pewnie nie jedna by się zastanawiała nad kolejnym szkrabem :)

Gosia też myślę o wypadzie na grzyby, ale to już wyprawa, bo kawałek do takiego lasu mam. Mam nadzieje że dzięki castagnusowi cykl mi się nie rozjedzie ;) W ulotce nie było napisane czy od jakiegoś konkretnego dc go brać, więc zaczęłam wczoraj - jak tylko się dowiedziałam że ginka nic mi nie dała i jak wpadł w moje ręce :)

Karolincia dzięki za poprawienie humoru, aż się śmiałam czytając :laugh:

Emilia może wstaw sobie suwaczek cyklu? Najwidoczniej owu jeszcze przed Tobą. Codziennie rób testy o podobnej porze. Może będzie tak, że kreska testowa będzie ciemniała, a może za dzień lub dwa będzie tak samo intensywna jak kontrolna ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919031 przez moofka

mesy napisał: Od 10 sprzatalam.....dopiero co siadlam. Wlosy wyprostowalam , obiad zjadlam w miedzy czasie....babke upieklam ;) nie wiem co jutro bede robic :p

no jak to co?! jutro będziesz rodzić :woohoo:

widzę, że się odnalazły nasze forumowe zguby :kiss: za to z kolei coś ferri wcięło?

Ann poka foto małych siostrzyczek :)

10 lata 4 miesiąc temu #919033 przez gwiazdka2014
Aggi mam papier - musiałam kupić... dziś Michał zapakuje napisz na priv adres do wysyłki, bo w mailach sie zakopałam ;p

Wiecie co mi M dziś powiedział :OOOOOO ....... ale Ci brzuch opadł.... " uuuuu

10 lata 4 miesiąc temu #919040 przez Karolincia
Emilciu moje Słoneczko coraz bliżej owulacja :* Nie mogę się doczekać aż ją będziesz miała!!!

Gwiazdeczko opadł Ci brzuch ?? Nie dobrze :( Dolega Ci coś?? Boli Cię brzuch?

Asia widzisz na coś się przydała moja gafa :D Przynajmniej Ci humor poprawiłam :D hehehe :) sama się śmiałam z tego jak nie wiem :D

Mesy jaką babkę piekłaś?? Jeju podobnie jak Ann przed porodem masz powera :D
Moffka dobrze pisze jutro jedziesz rodzić!! :D I niedługo poznamy Patryka :D

A ja właśnie pomalowałam paznokcie, idę zaraz się wykąpać, poprawić fryzurkę dopóki jeszcze mogę sama to robić :D
Niby o 20:30 mam wizytę i usg, ale ja tam już będę przed 20 , bo nie wyrobię w domu ,a nóż widelec szybciej mnie przyjmą :D

10 lata 4 miesiąc temu #919050 przez mesy
Karol zwykla przekroilam na pol ...jedna polwke posypalam cukrem pudrem przez sitko i jest pyszka , bo gore ma chrupiaca ;) a druga posmarowalam czekolada ta na chleb i tez jest pyszka ;) pol juz z emkiem zjedlismy haha

Moof kurde chcialabym...... tym bardziej ze mlody jak juz dzis pisalam dooopsko wypina mi miedzye zebra... ani usiasc ani nic a jak sie klade to tak sie rusza , ze az boli ......

T pocisnal po wanienke do siostry moze mlody na to czeka :P :blush:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka