- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrykowi to chyba te bulganie w brzuchu sie podoba haha sam jak przydupcy noga albo reka (sama nie wiem ) to az wody bulgna w brzuchu ..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ann - slodkie zdjecie
Gosia - ja bardzo chetnie na grzybobranie sie pisze, juz z kilka lat bedzie jak nie bylam. Pamietam jak kiedys, zaraz na poczatku zwiazku, moj tata mojego malza na grzyby zabral, a malz mial schize, ze moj tata chce go w lesie zgubic i zostawic na pastwe losu
Wyniki bardzo dobre, ryzyko na zespol downa wyszlo mi 1:4579, a na zespol Edwardsa 1:100000. Nie wiem, moze jeszcze na takie jedno nieinwazyjne badanie genetyczne z krwi sie zdecydujemy, bo w rodzinie malza sa dwa przypadki chorob genetycznych. U ciotki zespol downa, a u dalszego nieco kuzyna cos innego, nie wiem, co dokladnie. Ale wszystko od ceny zalezy. Podobno wylapuja z krwi matki komorki dziecka i sa w stanie zestaw genetyczny sprawdzic, bez amiopunkcji itp. I dokladnosc 99,8%
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Jakoś dziś wyjątkowo fajny dzień był...
Ula poradzicie sobie w razie czego?
Gosia bo faceci to przeważnie takie ci....py jeśli chodzi o ranki, krew itp.
Karolincia z tą abstynencją to nie chcę Cię straszyć ale u mnie jak się zaczęła krwiakiem w 7 tc to skończyła się po połogu mojego M było mi żal a ja też już nie wyrabiałam bo w ciąży miałam jeszcze większe parcie na sexa o 100% niż normalnie
Leż, leż i jeszcze raz leż. Masz zamiar wracać do pracy bo zaraz urlop kończysz? Bo ja dostałam już od czasu jak się pojawił krwiak zwolnienie...
messy może się nie znam ale porodu się nie da zablokować. I szczerze to dziękuję moim dzieciom, że oba razy wzięły mnie przez zaskoczenie. Współczuję Ci i wierzę, że już jesteś tym wszystkim zmęczona. Trzymam kciuki aby się to szybko rozwiązało!
Ann jejku jaki rozczulający obrazek. Natalka taka kruszynka i jaka śliczna. Kurcze mówiłam, że nie mogę oglądać bo mi się znowu zachce dziewczynki one są takie słodkie
Asiaa ja tam i tak trzymam kciuki i może uda się w tym cyklu! A Twoja ginka nie mogła zlecić Ci jakiś konkretnych badań? Tak jakby się Ciebie pozbyła?
Aggi no nieprzespane nocki, to może już tak zostać ale nie życzę Ci tego
Gwiazdka Ciebie to trzeba pilnować, no ale może wreszcie masz bata na doooooopsko to wreszcie będziesz grzeczna
majkadzięki za rady, tylko że ja coś w ten deseń stosowałam ale może za krótko. No będziemy próbować dalej.
U nas też już czuć koniec wakacji i znowu zacznie się szkoła eh....
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaaaa juz wiem poznałam po TOSI :*
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- majka1987gnoWlkp
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 105
Betka no musisz być konsekwentna.. Inaczej.się nie da...
Co do mopsu to ja się boję ze nic nie dostaniemy bo mąż na wychowawczym..... Ze mi powiedzą ze może wrócić do zakładu a paradoks taki ze no nie bardzo... Na chwilkę obecną lepiej wychodzimy jak pracuje na czarno a państwo i tak płaci mu ZUS....
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Majka wiem, wiem ale czasem nie mam już siły bo ona nie chce siadać na nocnik i się wygina we wszystkie strony...
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majka1987gnoWlkp napisał: Tak tak To byłam jaa.
Betka no musisz być konsekwentna.. Inaczej.się nie da...
Co do mopsu to ja się boję ze nic nie dostaniemy bo mąż na wychowawczym..... Ze mi powiedzą ze może wrócić do zakładu a paradoks taki ze no nie bardzo... Na chwilkę obecną lepiej wychodzimy jak pracuje na czarno a państwo i tak płaci mu ZUS....
Majka nie mogą powiedziec ze moze wrócic do zakladu pracy - to nie oni wybierają kto sie zajmuje dzieckiem. Staraj sie o ten zasiłek bo masz szanse , a dlaczegoby nie brac od Panstwa skoro oni od nas biorą ile sie da
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Pinezka dawaj do mnie dziś oczywiście też byłam przyniosłam masę kozaków czerwonych, podgrzybków, prawdziwków i maślaków, caaałłłły ogromny kosz. Dopiero co się z nimi uporałam. Jak konkretny las i się jest pierwszy raz to i pilnować się trzeba
wyniki ok. to możesz spać spokojnie
Ula trzymam kciuki za pozytywny rozwój zdarzeń
dobranoc
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
mój mąż ma zbawienny wpływ na dziecko
spałam od 20-4;00 nie słyszałam ani razu żeby dziecko zapłakało !
do tego jak wstałam już o tej 4 bo mały się obudził to zerknęłam w zeszyt
(zapisujemy godziny kiedy wstaje, kiedy idzie spać i ile zjada) i co? wstał o 23 na mleczko
zjadł i spał do 4 ja nie wiem czy mąż z nim flaszkę obrócił czy co hehe
ale poproszę więcej takich nocy !
majka wiesz co ale ja w nocy nie zapalam światła, nie mówię do niego itd żeby się nie rozbudzał co gorsza teraz dzisiejszej nocy karmił go mój S i on przespał po 4h nie wiem czy to dziecię wyczuwa że przy mnie może szaleć czy coooooooooooo......
ulka kurka to nieźle ale jeśli w 2013 miałam dochód a aktualnie nie mam w ogóle? to ciekawe czy to rozpatrzą? bo wiadomo że za 2013 mi wyjdzie o wiele więcej niż teraz gdy mąż sam pracuje a ja nie mam żadnego dochodu
mesy będziesz mieć śmiesznie jak Patryk się urodzi mój strasznie kopał mnie po cycach od środka że cyc podskakiwał i wiesz co... teraz jak kopa zasadzi to olaboga ej szukałam wszędzie takich 'ciapaków' bucików na jesień teraz i zimę i kurka nie znalazłam.. ale trafiłam na takie skórkowe z nexta nówki od 1zł licytacja i za 11zł wyhaczyłam
w ogóle za 100zł udało mi się wyhaczyć buciki i kurtki do młodego i ubranko do chrztu jestem dumna bo samo ubranko 64zł a reszta za pół darmo
Pinezka pewnie jeśli macie takie przypadki w rodzinie a cena nie będzie jakaś specjalnie wysoka to możecie sprawdzić dla własnego spokoju czy wszystko OK. Ale napewno jest dobrze i dzieć zdrowiutki
betka nawet nie mów.. ale tatusiowi tak dobrze idzie usypianie w nocy że chyba poszukam pracy a tatuś niech w domu siedzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
emilia musisz na spokojnie sobie to wziąść niektórym z nas w ogóle dwie kreski nie wychodziły a tu nagle dwie wielkie czerwone i owu każda jest inna,czekaj cierpliwie. Jak cykle 30 dni to owu może byc w 15?16 dniu
gosia dobrze że jeszcze nie biega bo by Ci goldki zamęczył
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Jadę dziś na pobranie krwi do badania i oddaje mocz do badania Ginekolog chce abym już na następnej wizycie była z wynikami u niej w gabinecie... A troche tego jest: grupa krwi, taxoplazmoza, hiv, glukoza, itp,....
Ula - Może nie będzie tak źle Trzymam kciuki, aby wszystko szło pomyślnie :*
Aggi - Może Maksiu wyczuwa, że Tatuś ma twardszą rękę hehe Męska solidarność Przynajmniej się wyspałaś trochę
Emilciu -Kochana Ty ;* Czekasz grzecznie na owulację,bo ona tuż tuż....
Gosia - to piękne zbiory
Pinezka - gratuluję tak dobrych wyników, oby tak dalej !! Fasolinka dziękuję za komplementy :*
Betka - jak będzie trzeba to przetrwamy ten czas bez przytulanek Dla Dzidzi wszystko