- Otrzymane podziękowania: 21
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kobiet o wiek się nie pyta
Dziękuję Ci za info
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Julka podzielisz sie tortem malunki na ścianie skończone ? ja w kuchni dzień w dzień a nazwy piekarnika i tak nie pamiętam
Karolcia a z tym zasiłkiem to też nie wiem bo przecież praca na umowę zlecenie też dochody przynosi to chyba zasiłku nie daja ale jak by cie zwolnili to wtedy przysługuje ci zasiłek dla bezrobotnych pod warunkiem ze miałaś opłacane składki takie jak przy wynagrodzeniu minimalnym a jak niższe to już raczej nie
- gwiazdka2014
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 92
ja dziś padam na pyszczek... zmęczona jestem...
Mesy czymam za was kciuki, dasz rade wyczymaj jeszcze troszkę...
Julia a ty co z tym wiekiem.... znam faceta który ma 36l i jest wielkim dzieckiem.... a Karola nie wiem co z tym PUPem ale próbuj może ci się uda... tylko uważa mi jedna kiedyś powiedziała ze mi się staż należy a później nie wiec... wiesz ....
Aggi dostałaś smsa?? bo nie wiem czy dobry nr podałaś. A twoj Max jest cudowny.... moj Antek też moze być taki śliczny
Ulcia
Mooff sliczne te twoje maluszki.... a mała tak roześmiana superrrrr
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Ulka - no te wyniki co podalam, to juz po lacznej analizie usg i wynikow krwi (to chyba ten test pappa jednak byl, juz sie sama gubie). Googlowalam wczoraj ceny tego innego nieinwazyjnego badania i szczena mi opadla, bo oscyluja wokol 700-800 euro. W dodatku wedlug opinii osob, ktore je zrobily, wynik nie jest na tak lub nie, a jedynie doprecyzowywuje prawdopodobienstwo, czyli znowu konczy sie na "ryzyko 1 do x". Tak wiec chyba sobie to odpuszcze...
Julka - ja sie pisze na torta
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
- Otrzymane podziękowania: 67
Emilia tak jak Aggi pisze, przy 30 dniowych cyklach owu może być w 16,17 a nawet w 18 dc w zależności od fazy lutealnej np.moja wynosi 12 dni. Więc jeszcze masz czas na II kreski na teście owu!
Aggi a może to nie wpływ tatusia a zwyczajnie się wymęczył i poszedł spać. Dobrze, że Ty się wyspałaś i lekko zregenerowałaś siły..Ciuszki super, kurteczki są zajefajne
A jak tatuś zachwycony takim pomysłem?że ma zastań nianią w domu. Jaki on słodki a jaka niezadowolona mina?
Karolina no dla dziecka warto się poświęcić...
Karola to co Ty masz za cennik? Bo jak robiłam badania 2,5 roku temu też prywatnie to zapłaciłam coś koło 170 zł i z tego co pamiętam Adzie też tak jakoś wyszło na dniach...
Ann i tak też zrobiłam, tylko jak pracuję to już to ciężej pójdzie niż gdy były wakacje, ciepło bo z gołą pupą biegała i ja miałam urlop.
Kto mi da namiary na fb też czasem zobaczyła bym z kim rozmawiam i obejrzała Wasze dzieciaczki?
moof to jeszcze kilka i będą zupełnie regularne i pewnie owulacyjne hehe
Ula no pewnie, nie martw się na zapas bo w ciąży to niewskazane. A może jednak będzie dobrze!
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Lekarz sugerowal , a wrecz byl pewien , ze do 1 wrzesnia urodze .....nawet sie ze mna pozegnal ale mowil , ze jak by co to zebym dzwonila 1 wrzesnia choc watpi
Wiesz u mnie wsio dojrzale ....wody , lozysko zwapione....az jestem ciekawa co wyjdzie na wizycie na usg...mam nadzieje , ze mnie nie skieruje na wywolanie , bo u mnie w szpitalu pierw sie lezy z tydzien , a pozniej dopiero wywoluja taki kurde szpital durny :/
No i ta pepowina dalej mi w glowie siedzi....jak mlody dalej w brzuchu i rosnie ....boje sie , ze dojdzie do niedotlenienia w brzuchu.....oby nie !!!!
Pinezka strasznie drogie u ciebie to badanie.....tu w PL placilam 150 zl za test pappa....
Kupilam sobie buty i kurtke na jesien jeszcze apaszke komin sobie kupie i jestem gotowa na wyprawy wozkowe aaaaaaaa marza mi sie juz dzinsy ♥♥♥
Jutro kurde diete sobie robie....mam takie wzdecia po obiadach , ze malo nie odlece przez nie :/ a tak bola , ze masakra....jakies dziwne to trawienie mam...aaaaaa i waga ruszyla w druga strone w koncu mam -1 kg jutro pojde se na lody hehee
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
600 zl to strasznie duzo ci karola za to wyszlo.....az dziwne
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
Ada dziękuję
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa