- Otrzymane podziękowania: 67
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- betka81
- Wylogowany
- rozmowna
- Bicie Twego serca usłyszeć chcę i kopniaka poczuć
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Jak u ciebie ze skurczami? Sa jakies czy zupelna cisza?
Emilia, cierpliwosci Dlatego najlepiej jest przetestowac caly cykl bez spinania sie, zeby poznac lepiej swoj organizm. U mnie np okazalo sie, ze mam pozna owu, ok 19 dc przy 30 dniowych cyklach. Dziewczyny tutaj wklejaly sobie test dzien po dniu na kartke i potem zbiorowo analize sie robilo
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
A gdzie !!! Zadnych skurczy
T sie smieje , ze jak mnie skurczy to juz do porodu od razu , bo ja mam taki organizm , ze on mnie nigdy nie straszy tylko zawsze z grubej ruły daje hehehe
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Aggi - do rodzinnego nie jest ci potrzebne zaswiadczenie ze bylas pod obieka lekarza - to jest potrzebne t\TYLKO do becikowego. Do rodzinnego potrzebne ci jest zaswiadczenie o dochodach z US za 2013 rok , zaswiadczenie z ZUSu o skłądkach zdrowotnych i wniosek z MOPsu - nic wiecej . Składasz to i czekasz na decyzje
Emilia - czekamy dalej
Mesy tzn ze bedzie szybko i łatwo - tego ci życze :*
Julka - dziekuje za komlement - lovciam te szkraby
Emilia - my przytulanko mielismy w sobote a owu w poniedzialek - jest Asia , wiec u was tez moze sie udac
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Pinezka a to wlaśnie o ten mi chodziło ale jak już masz wyniki i są ok to sobie odpuść te inne bo szkoda kasy a na dzidzię się przyda
Emilia spokojnie owu przyjdzie
Mesy nikt nie sugerował że masz
Meli co u ciebie ?
- emilia1410
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 11
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
a nie zdążyłam pogratulować Karoli zdjęcia maluszka. a Pinezce ślicznego brzuszka. wszystkie dzieciaki śliczne. pozdrawiam dziewczyny i trzymam kciuki za poród mesy i majki. dobranoc
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
zakupy ekstra, śliczne to wszystko
Maks grymaśny na zdjęciu
Asia na wyprawę do lasu trzeba się po prostu odpowiednio ubrać
Ula a cóż oni gadali na zebraniu przez 3 godziny
maślaki są a i owszem, a muchomory jak nie zbierałaś do tej pory to dalej też sobie je daruj
mooof organizm powoli szykuje się do kolejnych starań
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
julka tego wieku chyba nigdy się nie dowiesz co czytam Twoje wypowiedzi to pytasz... i nic jak grochem o ścianę no Maks już strasznie grymaszącym bobasem jest, nie da sobie w kaszę dmuchać jeju już w poniedziałek masz wizytę? Wiesz że trzymam kciuki za siusiaka
Karolcia co do ubezpieczenia to julka ma rację - kobiety w ciąży i połogu są 'chronione' i choć nie mają ubezpieczenia to mogą korzystać z usług NFZ. Co do zasiłku to jeszcze żeby dostać to musisz mieć minimum rok przepracowany na umowę normalną. Wtedy Ci się należy zasiłek dla bezrobotnych.
gwiazdka tak tak dostałam smsa dzięki W takim razie będę czekała ok środy/czwartku Antek napewno będzie niepowtarzalny i śliczny A dzieciaczki są od Asi K
Pinezka bo on to nie da sobie w kaszę dmuchać hehehe. Ale musi się do aparatu przyzwyczaić 700-800 euro? masakra
betka kurcze nie wiem ale dziś w nocy znów mąż go odłożył do spania i aniołek normalnie ja nie wiem to chyba jakaś męska solidarność hehheeh tatuś nie wie jeszcze o tym pomyśle hehehe. Ale pewnie by marudził bo on w domu usiedzieć nie umie jak ma urlop a co dopiero jakby miał non stop być w domu On musi coś robić ciągle
mesy mój lekarz też był pewien że urodzę w lipcu jak przyszłam do niego 5tego września to minę miał jakby kosmitę zobaczył bo był pewny że już nie przyjde eeeeeej nie możesz najgorszego od razu przewidywać, wsio będzie OK :* a co do porodu to jeszcze Cię pocieszę że ja też żadnych skurczy nie miałam i cooooooooo poka zakupy ja muszę kupić jakąś kurtkę na jesień bo mi się zamek rozjechał w mojej
emilia nie załamuj się tylko testuj nigdy nic nie wiadomo a pierwszy cykl z testami może być 'śmieszny' zobaczysz w kolejnym itd tzn życzę żebyś nie musiała długo czekać ale no wiesz o co chodzi
Asia K do samego zasiłku rodzinnego nie ale wyczytałam że jest potrzebne do tego drugiego 1000zl z tytułu urodzenia dziecka - tak pisze na stronie MOPSu w moim mieście podzwonię i popytam jeszcze konkretnie
meli no ja przy 32 dniowych cyklach owu miałam w 18/19 dniu także Twoje 23 rzeczywiście późno Ale ważne że była owu i jest dzidzia no nie? także emilia nie spinaj się tylko grzecznie testuj i przytulaj dla przyjemności w międzyczasie
gosia no no dlatemu mówię że jak zacznie biegać to Ci goldki wymęczy widać że poważny chłopak, nie da sobie nic powiedziec hehehe... nadal chcesz go na wakacje?
Miłego dnia
- Asia K
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 35
Gosia- tak ci pozazdrosciłam tych grzybków ze wczoraj pojechałam z siostrą - pełen kosz nie był , ale cosik się znalazło
Ubrana odpowiednio byłam , ale i tak stracha miałam ze to cholerstwo za kołnierz mi wlecie
Ulka - juz sie nie moge doczekac poniedziałku
Meli - u nas na kwietniówkach tez bylo zdecydowanie wiecej chłopaków - no tak 1:4 była tylko dziewczynka.
A mnie głowa pęka - w nocy nie spałam bo biegałam od jednego dziecka do drugiego - dobrze ze sie nie namówili i nie wołali o tej samej porze
Miłej soboty dziewczynki :*
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Betka ktos dal ci namiary na fb? Jak cos to jak dosiade do kompa to podam.
Meli brzuszek widac trzymam kciuki za ujawnienie dzidzi
Ula w pn 3mam kciuki za jajeczka i siurka
Aggi rosnie ci kawaler to i rozrabiac zaczyna.
Mesy jak tam?
Julka wlasnie jak sciana?
Pinezka za taka kwote juz bym nie robila badan. Na pewno nosisz zdrowa dzidzie pod sercem.
Emilia przetestuj cykl do konca, potem drugi od a do z. A ewentualnie potem bedziesz wnioski wysuwac. Teraz przytulaj sie i przy okazji rob testy
Jak dobrze ze mamy lozko dwa na dwa bo marta potrzebowala sie przytulic, mala pocycac i od 4tej wszyscy razem spalismy
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Aggi no moj sie pewnie tez zdziwi
Ulka wczoraj rozmawialismy z sasiadem.i zona jego brata rodzila 9 dni po terminie....strasznie duzo teraz przeterminowanuch dzieci sie rodzi , ze tak powiem.....
Ktora chciala linka...mam tylko do butow allegro.pl/show_item.php?item=4532865118#
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Mesy jestem przykladem obie ciaze przenoszone