BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #919554 przez majka1987gnoWlkp
Aggi z tego co wiem odnośnie tego dochodu Twojego: przedstawiasz owszem dochód z 2013 ale możesz dać papier że to dochód utracony- że no jakby nie było nie pracujesz i teraz osiągacie mniej i muszą to uznać :) więc głowa do góry ni straconego :)

mnie mój małż zdenerwował bo on akurat jak dziś ma wolne musi iść na krew..... a ja mam się rozdzielić bo ja muszę iść do labo na krew i mocz i z Tosią do lekarza a wsio w jednej porze a on też tam będzie siedział do 11 :/ nosz kuuurwa

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #919559 przez mesy
Melduje , ze u mnie bez zmian :]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919560 przez ann-sunshine
Dzień dobry,

Betka to może odpuść całkowicie Igusi nocnik na miesiąc czy dwa, może jeszcze nie jest gotowa.

Ale słoneczko dziś ładne. Wczoraj pierwszy spacer w wózku zaliczyłyśmy

miłego dnia

edit: Mesy teraz ty będziesz się meldować :lol:

10 lata 4 miesiąc temu #919565 przez Asia K
Aggi - jest na bank tak jak pisała Majka - ja mialam podobną sytuacje do twojej i mi przyznali :)

Gosia - ehh jak ja lubie na grzyby chodzic , tylko straszą ogromną iloscią kleszcze a ich sie boje :S

Ann - pogoda ci sprzyja :)

Mesy - czekamy dalej na PAtryczka B)

Majka - ehhh faceci - oni z innej planety są :P

Karolincia - malej kolejki w labo życze :)

10 lata 4 miesiąc temu #919582 przez aggi
majka dzięki za info, pewnie że będę się starać o to skoro dają to trzeba brać i walczyć o swoje
. O jacie z tym lekarzem niewypał że tak wszyscy o tej samej porze gdzie indziej musicie być :blink:

mesy :kiss:

Ann z mesy masz rację, teraz my mamy już spokój a ona będzie tu się meldować codziennie po kilka razy :D
spacerki to chyba najprzyjemniejsza część dnia :)

Asia K spoko dzięki za info :) gdyby nie to zaświadczenie od lekarza to bym już dawno poszła bo kaska się przyda teraz, ale
kurka wizyta dopiero 17 ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919606 przez Asia K
Aggi ale ja bym ci radziła wlasnie isc teraz popytac jakie dokumenty u ciebie sa potrzebne do rodzinnego bo oni zbierają dokumenty do 10-go kazdego miesiaca i decyzje wydaja, jak pójdziesz po 10-tym to przepadnie ci kolejny miesiac. Becikowe mozesz sobie załatwiac po 17-tym , ale rodzinne załatw sobie teraz.

10 lata 4 miesiąc temu #919607 przez ulka1983
Hej dziewczynki :) wczoraj na zebraniu byłam 3 godz :evil: najpierw bylo ogolne a potem w salach i ledwie sie zaczelo to wpadła pani dyrektor i mowi zeby mamy rady rodzicow poszly wybrac firme ubezpieczeniowa :side: trwało to 2 i pol godziny juz mialam dosc a na dodatek nic nie wiem co bylo na zebraniu przedszkolnym :angry: dobrze że siostra mi dzisiaj powie co i jak bo nawet nie wiem na którą zaprowadzić w poniedziałek dziecko :evil:

Mesy biegunkę masz cały czas ?

10 lata 4 miesiąc temu #919609 przez aggi
Dzisiejszy kawaler dla ciotek i forumowych kuleżanek :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919632 przez mesy
U mnie szyjka bez zmian , rozwarxie jak bylo na 2 palce tak dalej.... wiec czekam ;) w pon dzwonie do lekarza . Jak to.polozna powiedziala porod i sraczka przychodza z nienacka wiec nie wsluchuje sie w organizm :P

Maks cudo !♡♡♡
A butki Aggi tez fajne znajdlas ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919636 przez moofka
aggi jaka mina u Maksa B) fajne ubranka wyhaczyłaś :) ja antychrzcielna jestem ale ubranko muszę pochwalić bo takie normalne. nienawidzę tych sztucznych gajerków oczojebnobiałych i dziewczynek przebranych za bezy z milionem kwiatków/kokardek i innych pierdolników :evil:

mesy to my też czekamy ;) ja jeszcze czekam na poród mojej sis bo też wrześniówka B)

z meldunku ode mnie to przylazła mi kolejna @, tym razem cykl trwał 37 dni. w porównaniu do poprzednich 46 dni to krótki :side:

10 lata 4 miesiąc temu #919639 przez aggi
Asia K aha czyli to do 10tego trzeba.. hmm.. a nie wiesz czy trzeba zaświadczenie lekarskie o opiece w ciąży do zasiłku też tak jak do becikowego?? zaraz polukam na stronce mopsu w moim mieście. Wiesz co u mnie pisze że wnioski o świadczenia rodzinne będą przyjmowane od 1 września. ale nie pisze do którego ;) muszę tam zadzwonić, o.

ulka no nieźle 3 godz !? masakra

mesy w końcu ktoś Ci przegadał że masz po prostu cierpliwie czekac :P

moofka to była mina z tych niezadowolonych haha :P trudno musi się przyzwyczaić do aparatu :evil: hahaahha święte słowa co do ubranka - jak szukałam jakiejś aukcji to tyle dziwactw tam widziałam że masakra aż by mi wstyd było dziecko w to ubrać :blink: :blink: :blink: a z racji tego że w coś go ubrać muszę to szukałam czegoś normalnego.... no no czyżby cykle się regulować u Ciebie zaczęły?

10 lata 4 miesiąc temu #919653 przez ulka1983
Pinezka to niezłego stracha twój mąż wyżył :laugh: no ale teść musiał mu pokazać ze jak nie bedzie dobry dla coreczki to zginie w lesie :laugh: ja miałam od razu test z krwi robiony ale u ciebie moze jest inaczej :) a nie wybierasz sie do Polski ?

Ja bym na grzybki poszła ale z podbierakiem chyba bo zgiąć się nie mogę B)

Betka wyjścia nie będzie ale póki wypowiedzenia nie ma to staram sie nie martwic B)

Gosia maślaczki juz są :woohoo: to muszę się koniecznie wybrac bo tylko je znam no i jeszcze muchomory ale ich nie zbieram ;)

Aggi chłopy to się zawsze dogadają :laugh: a z rodzinnym to idz jak najszybciej do mopsu lub zadzwoń i bedziesz dokładnie wiedziała jak to u was jest :) słodka kuleczka z Maksa :kiss: ale super ciuszki za taniochę kupiłaś :woohoo:
Zaświadczenie lekarskie do rodzinnego nie potrzebne :)
Ann pierwszy spacerek super :) a jak laktacja muszisz dokarmiac ?

Mesy byłaś na badaniu ?

Moof chyba powoli twoje cykle będą się normowały :)

10 lata 4 miesiąc temu #919657 przez mesy
Ulka no bylam u poloznej ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919679 przez emilia1410
No wczoraj robilam i negatywny , dzis powtorze i zobaczymy bo dzis mam 15 dzien cyklu

10 lata 4 miesiąc temu #919715 przez Karolincia
Kochane dokładnie przeczytam Wasze posty później, troszkę mam nadrabiania ;)

Nie zrobiłam wszystkich badań, gdyż cały pakiet kosztowałby mnie ponad 600 zł .
Wykonałam podstawową morfologię, tsh, glukozę, taxoplazmozę.
Muszę się ubezpieczyć, mam pewien pomysł.
Gadałam z mamą i jak wrócimy z moim N do Warszawy to skonsultuje się z moim Tatą i do swojego ubezpieczenia doda mnie i dzięki temu będę ubezpieczona.
Do tego pójdę się zarejestruje do urzędu pracy jako bezrobotna - pokażę umowę zlecenie jaką podpisałam i wtedy Urzędnik mi powie, czy z taką umową mogę się zarejestrować ;)
Pracy będę szukać, jak Nasze Bobo skończy minimum 4-5 miesięcy :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka