BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 4 miesiąc temu #919225 przez majka1987gnoWlkp
betka- moje rady napisałam Ci na priv żeby mnie dziewczyny nie wyzywały :D
Karolcia to teraz leż, wypoczywaj, łykaj dupka i niczym się nie martw- gratuluje fasolinka :)
Ann dziewczynki są super a Natalka przy Martusi serio jak mała laleczka :D

coś jeszcze chciałam od tego MOPSU ale nie pamiętam..... :/

[/url [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #919227 przez Karolincia
Majka - tak jest !! Jak nie leżę to siedzę :) Nie robie kompletnie nic...poza krótkimi spacerami z psem , bo nie ma kto z nim wyjsc :)

10 lata 4 miesiąc temu #919244 przez Asiaa
Karolincia super że serduszko już było :) fajna kropeczka na zdjęciu :) a krwiakiem się nie przejmuj :kiss: wchłonie się

Ula oby jednak sytuacja nie obracała się o 180* :kiss: Jak miałabym częściej wchodzić na forum to musiałabym być tu cały czas :D ogólnie może być ciężko z dobrym trafieniem wizyty do ginki, bo do niej jest kolejka prawie dwumiesięczna :blink:

Ann superaśne zdjęcie :kiss: :)

10 lata 4 miesiąc temu #919250 przez Karolincia
Asiaa - Musi być dobrze, nie ma innej opcji Kochana :) Nie biorę innej możliwości pod uwagę ;)
Kurczę aż taka kolejka jest??

10 lata 4 miesiąc temu #919253 przez aggi
Karolincia odpoczywaj i bierz duphaston i niczym się nie martw. Ja nawet nie wiem jak duży był u mnie, ale się wchłonął ;)

mesul heh widzę końcówka ciąży dokucza już totalnie.. też to miałam, modliłam się by coś się zaczęło. Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak czekać ! przytulam :kiss:

Ann ale Marta szczęśliwa :D Super zdjęcie !!

gosia nie chcesz go na wakacje ? :P

marudny dzień ciąg dalszy :blink: :blink: 2.30-5.30 nie spał. leżał, marudził kręcił się. Jezuuuu gdzie się podziało moje dżeczne dziecko :whistle:

10 lata 4 miesiąc temu #919254 przez gwiazdka2014
hej

Karola.... zmotywowałaś mnie dziś do pobudki byłam ciekawa jak u WAS :P
Widzę, że towarzyszkę w leżeniu mam...

Ula.. :/ oby nie, ale twój mąż to fachura więc, w razie czego znajdzie szybko nową prace :)

Beatka mnie na jeża?? wiesz co... ja grzeczna, leże :P teraz Karole trzeba pilnować :P

Ja nic nie piszę do Mesy bo jest zła... bedzie jeszcze na mnie krzyczeć ... dajmy jej już spokój

Ann ale superrrr.... też tak kiedyś chce :) Moj M gada mi o drugim... jak ja ledwo żyje a jeszcze pierwszego nie ma :P

Pisałam wczoraj z Ferr u niej wszystko ok, Kuba zrowu, zachwycała się wózkiem i szalała na zakupach - a moja radą ha ha ha :*

Aggi nie przejmuj się, M jeszcze nie zapakował paczek, dziś to zrobi.... juz wczoraj mu gadałam ale wiesz jak to z facetami...
A ja moge Maxa na wakacje zgarnąć :)

Wiecie co zauważyłam, że jak biorę nospę Antek się mniej rusza :( co mi sie nie podoba... i juz mam schize
Podziękowania: mesy

10 lata 4 miesiąc temu #919261 przez Asiaa
Karolincia, tak taka kolejka jest, wizyta ma być na NFZ w poradni przyszpitalnej

Aggi a może zjadłaś coś nowego i małemu nie podpasowało?

10 lata 4 miesiąc temu #919262 przez Karolincia
Aggi - Cieszę się Kochana, że mnie pocieszasz :* Właśnie tak robię , zażywam leki, leżę albo siedzę i oglądam tv :)
Ehh...Marudek z Maksia jest :( Może ma kolkę??

Gwiazdka - widzisz Tobie gadałam żebyś leżała, a teraz sama muszę leżeć :D Jak nie leżeć to siedzieć ;) Biorę leki ;)
Wyjdę tylko na dwa spacerki max 3 w ciągu dnia z moim psem.
Humor mam lepszy :)
Może ta nospa tak działa na Antka :( Nie denerwuj się:)

10 lata 4 miesiąc temu #919264 przez aggi
gwiazdka hehehe spoko rozumiem ale daj znać jakby co na priva jak pośle żebym wiedziała i siedziała na dupie w domu :P

Asiaa wiesz co nie eksperymentowałam z niczym, a mały ładnie kupki robi.. więc ból brzucha odpada bo jakby go bolało to pewnie by wrzeszczał, a on po prostu mi spać nie chce :S

Karolincia gdyby miał kolkę to by pewnie miał twardy brzuszek, wrzeszczałby itd a on po prostu nie chce spać :blink:

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919267 przez Karolincia
Aggi - hmmm to nie wiem :( :ohmy:
Kurde belek :(

10 lata 4 miesiąc temu #919273 przez majka1987gnoWlkp
Aggi może po prostu chciał się poprzytulać??:) czasami tak jest:) a że w nocy?? no cóż... musicie pilnować rutyny żeby Maksio wiedział że noc jest od spania..... czasem nie świeć światła.... nie gadaj do niego..... staraj się wyciszyć sytuacje :)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #919277 przez Karolincia
Majka a jak dziecku takie małe nauczyć rutyny dnia?

10 lata 4 miesiąc temu #919282 przez majka1987gnoWlkp
karolcia no niestety ale dni wtedy wyglądają tak samo a zwłaszcza wieczory bo o to w tym chodzi......
przychodzi np 19..... kąpanie, cały rytuał oliwkowanie... masaż.... wyciszenie.... :) później karmienie...... spokojne bez nerwów..... przytulenie.... i oczekiwanie na sen..... jak już dzidzia uśnie to lepiej za głośno nie włączać Tv jeśli dzidza w pokoju z rodzicami... światłą pogaszone bo to noc jest.... :) ja już wyszykowana do spania byłam razem z Tosindą :) a późńej snulam sie w piżamie po domu :) odwiedzin po 20 nie było żadnych:)

[/url [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #919283 przez Karolincia
Majka to już widzę jak będzie teraz wyglądać u Nas życie :) Na razie będziemy chyba spac we trójkę w jednym pokoju,bo nie zdążymy wyszykować sypialni do narodzin Malucha . Kuchnia,salon i korytarz to i tak sporo,a moj N robi wszystko sam ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919327 przez ulka1983
Hej :) wczoraj męczyły mnie skurcze bh ale dzisiaj juz lepiej B) no i pierwsze zebranie w przedszkolu mam dziś czyli koniec wakacji :(

Ann śliczne masz córeczki :kiss: i Marta przy Natalce wydaje się taka duża :woohoo: a jaka dumna z siotrzyczki :laugh:

Gosia to pełnisz też funkcję pielęgniarki :laugh: zgadzam sie chlopy to mięczaki w tych sprawach :S podsłuchuję dzidzie raz dziennie i to mi wystarcza bo ruchy czuje wiec nie widze potrzeby zeby czesciej to robic :)

Agni jak wyniki Poli ?

Karolcia ja plamiłam i miałam bóle brzucha więc u ciebie sytuacja wyglada o wiele lepiej :) i tak jak Betka mówi to może byc od przytulanek lub od wysiłku wiec się oszczędzaj :)

Gwiazdka różnie to może byc ale póki co się nie martwię B)

Asiaa to trudno musisz odczekać ale potem jak ginka cie weźmie w obroty to raz dwa brzuszek sie pojawi :kiss:

Mesul ej no co ty poprostu Patryk chce jeszcze u mamuni posiedzieć i jej serduszka posłuchać bo ją bardzo kocha :kiss: ma jeszcze troche czasu :) a moze wybierz się do gina niech zobaczy co u ciebie bo na dłuższą metę biegunka moze doprowadzic do odwodnienia B)

Aggi nie ma tak dobrze zeby dzieci były tylko grzeczne :P jak o rodzinne bedziesz sie starała we wrzesniu to dochody z 2013 :) a na macierzyńskim jesteś czy nie ?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka