BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 8 miesiąc temu #637647 przez gosia28
mloda a zamawiałaś testy te moofki? Bo ja te i w niedzielę zrobiłam przelew więc w poniedziałek powinni mieć zaksięgowane, góra wtorek a teściory przyszły mi w czwartek :ohmy:

Agnilla no daj znać koniecznie. I dawaj fotę teściora.
co do śluzu to wcześniej zawsze miałam taki typowy jak w opisach,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tera to mi się coś zepsuło i się trochę tym martwię.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
lubimy lody szczególnie czekoladowe tylko takie prawdziwie czekoladowe bo nie raz to chałę odwalają i tylko czekoladopodobny.

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637653 przez Agnilla
no to ja znowu inna, bo ja życie oddałabym za śmietankowe, i się śmieję, jak ktoś mówi, że zaczyna się sezon na lody, bo mój trwa cały rok :D

wrzucam foto uwaga ;)

a moze sesyjka z brzuszkami? :D www.papilot.pl/ciaza/21984/Kiczowate-zdj...rostu-TANDETNIE.html

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #637661 przez moofka
ja nie pamiętam ile mi szły te testy, zamawiałam przesyłkę pocztową, ale dotarły na czas testowania więc nie narzekałam :)

no Agi to dalej czekamy na owu, a sesje OMG że ludzie mają takie pomysły :ohmy:

a lody to lubię i czekoladowe i śmietankowe, ale najbardziej to stracciatella :)

uciekam spać, do jutra dziewczynki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #637670 przez gosia28
nom, Agilla jeszcze trzeba poczekać chyba na owu.

ta laska z tatoo na brzuchu pojechała pięknie :dry:

a ja zamówiłam list poczta polska, w sumie też mi przed owu doszedł więc się nie pienię, ale ogólnie długo szedł, ciążowe nieraz zamawiałam to na trzeci dzień po wpłacie była przesyłka. Najważniejsze, żeby zdały egzamin ;)

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 8 miesiąc temu #637693 przez MoNiaaa
hej :)

ja juz w pracy ;/

co do lodow to tez wole smietankowe albo kokosowe no i orzechowe tez moga byc :)
ale najlepsze sa lody wloskie jak dla mnie :D

ale feri od ciebie to sie skusze na kazdego :P

ja pita juz dawno rozliczylam i kasa juz poszla w niepamiec:P ale u mnie byl zwrot :lol:

teraz sie nie smiejcie ale ktora kreska jest testowa a ktora kontrolna?bo ja zawsze mam z tym problem?:Pbo jak ta od zielonego paska to ladnie ciemnieje tylko ta pierwsza blada troszke?

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #637749 przez moofka
hej :) ja też dzisiaj idę do pracy :(

Monia liczy się ta bliżej siuśka :silly: znaczy się wg zdjęcia Agi to ta po lewej (bledsza) jest testowa a ta ciemniejsza z prawej jest kontrolna.

11 lata 8 miesiąc temu #637750 przez MoNiaaa
kurka to albo mi na oczy padlo albo ona blednie??a ta druga z prawej robi sie ciemniejsza

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #637756 przez issska1986
MoNiaaa napisał:

kurka to albo mi na oczy padlo albo ona blednie??a ta druga z prawej robi sie ciemniejsza

Moniś to test negatywny niestety, jak obie kreski będą miały taki sam odcień albo ta co teraz bledsza będzie ciemniejsza niż ta z prawej to wtedy owu idzie :)

ja uwielbiam wszystkie smaki od Grycanów, oni mają takie pycha uwielbiam cynamonowe i białą czekoladę, wszystkie sorbety -z resztą wszystkie uwielbiam ich smaki i to najlepsze loooooody na świecie

Ferr to ja kciałam loda z aftomata :(

11 lata 8 miesiąc temu #637761 przez MoNiaaa
hehe ja w tej kwestii zawsze czytam ulotke bo nie pamietak ktora to ktora krecha :P

isska ty swintuchu :blush:

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #637762 przez Agnilla
Ja testy w miarę szybko dostałam,po 2 czy 3 dniach. Dzień dobry lecę do gin :)

11 lata 8 miesiąc temu #637763 przez moofka
Agi zraportuj się koniecznie!

Monia w zasadzie to nie ma znaczenia która kreska jest która, trzeba czekać aż obie będą intensywne :)

11 lata 8 miesiąc temu #637765 przez MoNiaaa
no bardzo trafne podsumowanie :)

jeszcze poltora tygodnia mi zostalo do testowaia...nie lubie tego czekania ;/

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #637916 przez mloda
Gosia nie wiem jakie ona miała testy ale ja tu wklejałam gdzieś link jakie zamawiałam na allegro. Aż tak mi się nie spieszy bo 29 mam @ a później dopiero zacznę testowanie to jak przyjdą po niedzieli to też będzie na czas :) cykl mam krótki więc chyba spróbuje testować zaraz po okresie żebym widziała czy maliny są różne...

11 lata 8 miesiąc temu #637924 przez Kaś_O
Witam dziewczynki z rana :)

Issska też lubię ich lody :) zresztą tak samo jak zieloną budkę lubię :) ale to podobno właśnie ten sam właściciel ;)

Kurczaczek Agnilla też oglądałam te brzuszki :P śmiechowe co nie miara. Później przeczytałam o tym że chłopcy skracają życie matki.. Jeszcze był jeden tekst o alkoholu w ciąży że niby korzystnie wpływa na płód ale już nie doczytałam. Aga koniecznie daj znać jak po wizycie i czy Cię zmonitorowała :D

Mnie wczoraj z wieczora znowu głowa pobolewała i dziś rano, ale całe szczęście mniej

A Agnilla pytałaś się o brzuszki to dziewczyny z listopada juz pokazują swoje małe okrągłości :) i to takie właśnie z 9/10tyg ciąży..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 8 miesiąc temu #637933 przez Agnilla
Jestem juz w domu, zalamana :( generalnie powiedzialam gin, ze to moj 4 cykl w ktorym robie testy owu I caly czas wychodza ,i negatywne. No to wypytala kiedy byla @, ktory to dc itp I mowi, ze robimy usg I szukamy pecherzyka dominujacego....ktorego nie mam :( :( :( "w obu jajnikach nie stwierdzono pecherzyka dominujacego (14 dc)"
powiedziala, ze mam zbadac tsh I pprolaktyne, jesli te wyniki beda ok to da mi leki na wywolanie owulacji :(
jeszcze do mnie mowi, ze niemozliwe zebym byla juz po owulacji skoro mam takie dlugie cykle. A no I mowila, ze pecherzyk dominujacy powinien miec juz w tym dniu 15 mm a u mnie najwiekszy mial 9
zajebiscie kuwa, jestem zla, smutna I juz nawet do Mrogowa mi sie odechcialo jechac :/ chce mi sie wyc :(
pewnie ostatnio owulacje mialam w pazdzierniku, co mnie tak bolalo...

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka