- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
no miałam coś koło malin a teraz to fakt może ciut bledsza. A to też pamiętam Gosia Sz. miała tą sytuację. Ja się kompletnie nie nastawiam, ale nie wiem też czy kreska powinna całkiem zniknąć czy może się tak utrzymywać mimo braku ciąży? No i ile dni po owulce powinna zniknąć?
A swoją drogą to ja się o Gosię coś martwię, nie widać jej nigdzie, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.
Agi no to doszłaś do tego najlepszego etapu pełen luzik
Kochana mi się utrzymywała długo druga kreska i niestety w ciąży nie byłam poczytaj sobie moje wpisy kilka stron dalej też się zastanawiałam dlaczego tak jest bo myslałam, że kreska ma zniknąć ale czasem jest tak ze się utrzymuje ale Tobie życzę żeby kreski świadczyły o ciąży
Ja mam dzisiaj 12 dc i bladziutką drugą kreskę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
poka tego testa Twojego to bym se luknęła jak u Ciebie sytułejszyn
Gosia nie melduje się ani na staraczkach i na wrześniówkach też ni widu ni słychu
moofka moment, Tobie krecha zniknęła całkiem po owu, a dalej powtórzyłaś jeszcze test? czy już tylko ciążowy?
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
kazdy organizm wytwarza pewnie inne stezenie hormonu i dlatego tsakie roznice sa w tychj krechach tak samo jest z ciazowymi jednym pokaze sie juz 2 dni porzed @ II a innym tydzien po i badz tu madry
a ja dalej odliczam...4 dni
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
akurat 9 mam wolne w pracy wiec odprowadze Jule do zlobka i na spokojnie bede mogla sie z wami podzielic wynikiem jakikolwiek by on nie byl wiec 9 maja ok godz 9.30 powinnam juz miec jasnosc choc jak sie pokaze tylko jedna krecha to dalej czekam (byle @ nie przyszla) bo juz raz mialam ze II pokazaly sie dopiero po 5/6 dniach
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
dzieki laseczki
akurat 9 mam wolne w pracy wiec odprowadze Jule do zlobka i na spokojnie bede mogla sie z wami podzielic wynikiem jakikolwiek by on nie byl wiec 9 maja ok godz 9.30 powinnam juz miec jasnosc choc jak sie pokaze tylko jedna krecha to dalej czekam (byle @ nie przyszla) bo juz raz mialam ze II pokazaly sie dopiero po 5/6 dniach
Będę 3mała za Ciebie kciuki Koniecznie daj znać. Na forum tutaj jakoś dziwnie wypada, że co miesiąc zafasolkuje 1 dziewczyna-może teraz to będziesz Ty
Ja czekam na owulkę - od poniedziałku powinnam mieć dni plodne
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja sie wlasnie dowiedzialam ze dziewczyna mojego kuzyna najprawdopodobniej jest w ciazy a on niezbyt zadowolony..esh az mi lzy polecialy...jak sie nie chce miec dzieci to jakos same przychodza a jak sie stara to dupa;/
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
No cóż u mnie w rodzinie a raczej mojego M też jest taki przypadek jego brat ma dwie córki rozstał się z ich matką wygoniła i jego i tą młodsza córeczkę ma 5 miesięcy jest chora trzeba z nią jeździć na rehabilitację, leki też dużo kosztują i dla tego chciała się pozbyć własnego dziecka macie pojęcie to straszne!!!
Była w ciąży i mówiła że nie chce tego dziecka że go nienawidzi piła i inne rzeczy wyprawiała w ciąży i dzidziuś jest chory
- issska1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
paulinka co to za poroniona baba!!!!!!!! los sie mści...
Ja mamuśkę dzisiaj wyciągnęłam do ciotki i fajnie z 5h u niej posiedziałyśmy to sie nagadały,ze ho ho z przytupem, potem siorka ze szwagrem podjechali na chwilę, dałam jej 3 pary butów i pojechała szczęśliwa
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
ja wlasnie moge powiedziec, ze zakonczylam majowke. bratowa z corka pojechaly, urodziny kumpla- zaliczylismy sopot i teraz i jutro czas relaksu. generalnie czeka mnie sterta prania, do tego maz obiecal mnie zabrac jutro na spacer
padam ze zmeczenia, pobuszuje w internecie i do lozka
melduje tylko, ze u mnie mija 21 dc, wiec za jakies 10 dni powinna sie pojawic @, w miedzyczasie badania musze zrobic
do jutra!
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
No cóż u mnie w rodzinie a raczej mojego M też jest taki przypadek jego brat ma dwie córki rozstał się z ich matką wygoniła i jego i tą młodsza córeczkę ma 5 miesięcy jest chora trzeba z nią jeździć na rehabilitację, leki też dużo kosztują i dla tego chciała się pozbyć własnego dziecka macie pojęcie to straszne!!!
Była w ciąży i mówiła że nie chce tego dziecka że go nienawidzi piła i inne rzeczy wyprawiała w ciąży i dzidziuś jest chory
Co za pinda! Kojarzy mi się od razu Katarzyna W. Takie to powinno się w piwnicy 3mać z dala od ludzi:laugh:
- Kaś_O
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- lilijka
- Wylogowany
- budujemy zdania
hej hoł
paulinka to co piszesz o tej dziewczynie to ciężko nawet skomentować...
dziś 25 dc, wrzucam fotę owulkowego. I co jak dla mnie coś nie blednie
Hejka Gosia! Ja miałam taki sam dylemat jak Ty i taką samą drugą krechę ale w ciąży nie byłam Ale wiem że niektóre laski były w ciąży i miały taką u3mującą się kreskę także masz dwa wyjścia-albo jesteś w ciąży albo nie