BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 7 miesiąc temu #643811 przez lilijka
gosia28 napisał:

no miałam coś koło malin a teraz to fakt może ciut bledsza. A to też pamiętam Gosia Sz. miała tą sytuację. Ja się kompletnie nie nastawiam, ale nie wiem też czy kreska powinna całkiem zniknąć czy może się tak utrzymywać mimo braku ciąży? No i ile dni po owulce powinna zniknąć?

A swoją drogą to ja się o Gosię coś martwię, nie widać jej nigdzie, mam nadzieję, że u niej wszystko dobrze.

Agi no to doszłaś do tego najlepszego etapu :) pełen luzik ;)

Kochana mi się utrzymywała długo druga kreska i niestety w ciąży nie byłam :( poczytaj sobie moje wpisy kilka stron dalej też się zastanawiałam dlaczego tak jest bo myslałam, że kreska ma zniknąć ale czasem jest tak ze się utrzymuje :laugh: ale Tobie życzę żeby kreski świadczyły o ciąży :)

Ja mam dzisiaj 12 dc i bladziutką drugą kreskę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #643817 przez gosia28
lilijka otóż tak mi się właśnie wydawało. Bo skoro owulacyjny pokazuje ciążę to po co ciążowy robić :S
poka tego testa Twojego to bym se luknęła jak u Ciebie sytułejszyn B) :lol:

Gosia nie melduje się ani na staraczkach i na wrześniówkach też ni widu ni słychu :unsure:

moofka moment, Tobie krecha zniknęła całkiem po owu, a dalej powtórzyłaś jeszcze test? czy już tylko ciążowy?

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 7 miesiąc temu #643829 przez moofka
gosia ja to jestem jakąś anomalią, zaliczylam jeden cykl na testach i najpierw od 11 dc nie miałam ani śladu bladej kreski, już myślałam że testu owu mam zepsute az w końcu w 23 dc były 2 maliny, w 24 dc była już tylko blada kreska, a od 25 do 27 dc znowu ani śladu drugiej kreski i przestalam sikac bo stwierdzilam że już nie ma po co. Później zrobiłam ciazowy i tam miałam bledzinke :)

11 lata 7 miesiąc temu #643833 przez MoNiaaa
witam sie sobotkio niestety z pracy ;/

kazdy organizm wytwarza pewnie inne stezenie hormonu i dlatego tsakie roznice sa w tychj krechach tak samo jest z ciazowymi jednym pokaze sie juz 2 dni porzed @ II a innym tydzien po i badz tu madry :huh:

a ja dalej odliczam...4 dni :)

http

]

11 lata 7 miesiąc temu #643837 przez moofka
Monia a my odliczamy razem z Tobą :) ja też w pracy siedzę, aż do 19....

11 lata 7 miesiąc temu #643842 przez MoNiaaa
dzieki laseczki :)
akurat 9 mam wolne w pracy wiec odprowadze Jule do zlobka i na spokojnie bede mogla sie z wami podzielic wynikiem jakikolwiek by on nie byl :P wiec 9 maja ok godz 9.30 powinnam juz miec jasnosc choc jak sie pokaze tylko jedna krecha to dalej czekam :P(byle @ nie przyszla) bo juz raz mialam ze II pokazaly sie dopiero po 5/6 dniach :ohmy:

http

]

11 lata 7 miesiąc temu #643911 przez lilijka
MoNiaaa napisał:

dzieki laseczki :)
akurat 9 mam wolne w pracy wiec odprowadze Jule do zlobka i na spokojnie bede mogla sie z wami podzielic wynikiem jakikolwiek by on nie byl :P wiec 9 maja ok godz 9.30 powinnam juz miec jasnosc choc jak sie pokaze tylko jedna krecha to dalej czekam :P(byle @ nie przyszla) bo juz raz mialam ze II pokazaly sie dopiero po 5/6 dniach :ohmy:

Będę 3mała za Ciebie kciuki :) Koniecznie daj znać. Na forum tutaj jakoś dziwnie wypada, że co miesiąc zafasolkuje 1 dziewczyna-może teraz to będziesz Ty :)
Ja czekam na owulkę - od poniedziałku powinnam mieć dni plodne :)

11 lata 7 miesiąc temu #643926 przez MoNiaaa
lilijka to czeba zwiekszyc plodnoisc :)

ja sie wlasnie dowiedzialam ze dziewczyna mojego kuzyna najprawdopodobniej jest w ciazy a on niezbyt zadowolony..esh az mi lzy polecialy...jak sie nie chce miec dzieci to jakos same przychodza a jak sie stara to dupa;/

http

]

11 lata 7 miesiąc temu #643968 przez paulinkaaa2202
Dziękuję za rady tak zrobię nie wiem czy uda mi się zakupić w tym miesiącu testy ale jak nie to w następnym :)

No cóż u mnie w rodzinie a raczej mojego M też jest taki przypadek jego brat ma dwie córki rozstał się z ich matką wygoniła i jego i tą młodsza córeczkę ma 5 miesięcy jest chora trzeba z nią jeździć na rehabilitację, leki też dużo kosztują i dla tego chciała się pozbyć własnego dziecka macie pojęcie to straszne!!!

Była w ciąży i mówiła że nie chce tego dziecka że go nienawidzi piła i inne rzeczy wyprawiała w ciąży i dzidziuś jest chory :(

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #644060 przez issska1986
Mloda hihi nie jesteśmy 9 lat po ślubie i tylko ze sobą :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

paulinka co to za poroniona baba!!!!!!!! :ohmy: los sie mści...

Ja mamuśkę dzisiaj wyciągnęłam do ciotki i fajnie z 5h u niej posiedziałyśmy to sie nagadały,ze ho ho z przytupem, potem siorka ze szwagrem podjechali na chwilę, dałam jej 3 pary butów i pojechała szczęśliwa :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #644140 przez Agnilla
a to czemu iss ja myslalam, ze Wy tez slub w 2010 :P
ja wlasnie moge powiedziec, ze zakonczylam majowke. bratowa z corka pojechaly, urodziny kumpla- zaliczylismy sopot i teraz i jutro czas relaksu. generalnie czeka mnie sterta prania, do tego maz obiecal mnie zabrac jutro na spacer :)
padam ze zmeczenia, pobuszuje w internecie i do lozka
melduje tylko, ze u mnie mija 21 dc, wiec za jakies 10 dni powinna sie pojawic @, w miedzyczasie badania musze zrobic
do jutra!

11 lata 7 miesiąc temu #644264 przez lilijka
paulinkaaa2202 napisał:

No cóż u mnie w rodzinie a raczej mojego M też jest taki przypadek jego brat ma dwie córki rozstał się z ich matką wygoniła i jego i tą młodsza córeczkę ma 5 miesięcy jest chora trzeba z nią jeździć na rehabilitację, leki też dużo kosztują i dla tego chciała się pozbyć własnego dziecka macie pojęcie to straszne!!!

Była w ciąży i mówiła że nie chce tego dziecka że go nienawidzi piła i inne rzeczy wyprawiała w ciąży i dzidziuś jest chory :(

Co za pinda! Kojarzy mi się od razu Katarzyna W. Takie to powinno się w piwnicy 3mać z dala od ludzi:laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #644297 przez Kaś_O
Maasakra :| takie kobiety powinno się kastrować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 7 miesiąc temu #644306 przez gosia28
hej hoł :)
paulinka to co piszesz o tej dziewczynie to ciężko nawet skomentować...

dziś 25 dc, wrzucam fotę owulkowego. I co jak dla mnie coś nie blednie :unsure:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #644314 przez lilijka
gosia28 napisał:

hej hoł :)
paulinka to co piszesz o tej dziewczynie to ciężko nawet skomentować...

dziś 25 dc, wrzucam fotę owulkowego. I co jak dla mnie coś nie blednie :unsure:

Hejka Gosia! Ja miałam taki sam dylemat jak Ty i taką samą drugą krechę ale w ciąży nie byłam :( Ale wiem że niektóre laski były w ciąży i miały taką u3mującą się kreskę także masz dwa wyjścia-albo jesteś w ciąży albo nie :lol: :lol: :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka