- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Poza tym sklaniam sie coraz bardziej ku porodowi na tutejszy NFZ i gin prywatny zareagowal bardzo pozytywnie. Wszelkie badania bede odtad robic na NFZ, a do niego zagladac co miesiac, zeby dziecia podgladac i wyniki pokazywac. Junior wazy juz 900 gram, a ja mam jakies 6-7 kg na plusie.
Ferri - dzielna jestes, przy tym opisie porodu az nogi zaciskalam
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Asiaa u mnie śnieg dzisiaj się minimalnie pojawił
Majka nie zazdroszczę tej sytuacji może z syropem lub sokiem podaj tylko w małej ilości
Ann kuwa ty mnie nie strasz bo ja mam naprawdę cykora że nie zdążę chociaż położna mi dzisiaj powiedziała że różnie to może być i często się zdarza że np na 4 porody u kobiety 2 są lekkie a 2 cięższe czyli u mnie drugi poród był lekki ale jaki był pierwszy sama nie wiem do jakich zaliczyć na pewno gorszy od drugiego no nic pozostaje czekać mam nadzieję że nie będę miała takiego jak Ferr którą bardzo podziwiam ale czad dziewczyny są identyczne widać że nikt inny ich nie zmajstrował moje też były podobne
Aggi no właśnie położna stwierdziła że próbki na początek wystarczą i można testować co dziecku pasuje a co nie
Martyna a czego ta koleżanka nie kumała
Mesy miałaś nosa żeby naciskać na wcześniejszą wizytę mam nadzieję że będzie szybka poprawa pewnie że dacie radę
Meli dzięki jak nie będzie miała nas w nosie to się odezwie
Pinezka brawo brawo super żadnych powtórek nie będzie z picia tego bleeee to duży chłopiec juz u ciebie co cię skłoniło do porodu na nfz jeśli można wiedzieć ?
mamusie mam pytanko moja Natalka chce zabawkę ferbisia ( nie wiem czy kojarzycie ) bo ma grę na tablecie i z tą zabawką będzie miała więcej opcji do grania koszt ok 300 zł tylko nie wiem czy to dobry prezent i nie chodzi już o cenę tylko o to że znów będzie siedziała długo przy tablecie a tak to teraz gra do póki się nie rozładuje a potem leży z tydzień i wcale go nie rusza i w sumie to mi się to podoba bo bawi się klockami i lalkami a to bardziej przydatne dla niej i wzrok się nie psuje kupiłybyście na moim miejscu czy raczej nie ?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
wczoraj na przewijaku Patrk na brzuszku ogladal tapete peklam z dumy...trwało to chwilkę ale uniósł wysoko główkę
A tera nie uwierzycie....widzicie ktora jest godz ? ... 5 ..... musialam patryka budzic na mleko
...jak zasnal wczorAj o 20-30 tak spal do teraz
....i tak mial problem zeby sie obudzic pomijajac fakt ze tyle spal....on jadl wczoraj o 18-15....i o 20 wpil oszukanej herbatki 70 ml...az ciezko mi uwierzyc ze tyle wytrzymal bez mleka,ale wczoraj jak padl to jak kawka.....spal jak lujek maly....tak go te cwiczenia wykonczyly i chyba te 3 bajki bo ogladal rano...w poludnie i wieczorem....
A w nagrodę dostal 190 mleka ciekawe czy da rade zjesc
Edit:zjadl i jeszcze marudzil ze malo
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
U mnie dziś też szaro,buro 1 stopień ale dobrze,że chociaż nie pada
Martyna cieszę się,że testy już doszły mam nadzieję,że przyniosą szczęście No termin fajny zwłaszcza,że ja mam urodziny 1 lipca emek 24 lipca a 25 imieniny a 26 mamy rocznicę ślubu
Mesy na pewno Patryś będzie podnosił pięknie główkę silny chłopak z niego
Mari oj leci ten czas ale już bym chciała być po wizycie u gina i wiedzieć czy wszystko jest ok boję się jak cholera
Pinezka ciesze się,że wyniki ok
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
mesy napisał: No sie smiejemy ze grubaskowi ciezko on tydzien temu wazyl 6270....teraz bedzie pewnie wiecej... ale damy rade nie ma az tak zle...unosil glowke ale lekko ....jak to sie mowi trening czyni mistrza damy rade
pewnie że tak!
meli1990 napisał: ann-sunshine jakbym jedno dziecko widziała. ciekawe czy moje chłopaki też będą takie podobne
też się nad tym zastanawiam
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
ZANCIK nie zamartwiaj się bo napewno wszystko będzie dobrze aczkolwiek zawsze jak się idzie do lekarza to człowiek się stresuje, ale Tobie stres przecież nie potrzebny
MESY troszkę ćwiczeń i Patryczek będzie podnosił główkę może leniwy troszkę jest ale napewno da rade przecież to silny chłopczyk. To pierwsza noc przespana bez pobudki na mleko?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zoi
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 32
Ferr, czytałam, że urodziłaś, ale nie miałam już czasu odpisać. Wchodzę na forum rzadko i jak mała się przyssie do mnie to czas ograniczony. GRATULACJE!
Przeczytałam opis... oj dzielna Ty, brzmi masakrycznie, a Ty z takim optymizmem o tym piszesz. Widać, że Mały Kręgielek był wart każdych poświeceń
Zancik, gratuluję i ograniczaj stres do minimum, będzie dobrze, a stres nic nie pomoże
Żabcia, chyba z Tobą się jeszcze nie witałam
No nie oszukuję się, ani Was nie wychodzi mi wchodzenie tutaj zbyt często, ale sercem jestem z Wami Poza tym nie mogę czytać wakacyjnych wpisów Chudzinki, bo mnie zazdrość zjada od środka
Mesy, ja się z kolei martwię, że Anulka ma zbyt duże napięcie, odgina głowę, na brzuchu unosi głowę już od dobrych kilku tyg, a przy ubieraniu ciężko jej zgiąć rączki..., już mamy namiary ma rehabilitantkę- przyjdzie i oblooka. Poza tym krzywi się zawsze na jedną stronę jak leży na plecach.
No i nie wiem, czy zrzucanie każego rozlegulowania na skoki rozwojowe jest właściwe, ale ona ma je co parę dni
Poza tym u nas wszystko gites. Spamuję fotką z buziakami
[
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Mesy no widzisz jak pięknie Silny chłopczyk a widzisz jak mamusie zaskoczył
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
MARI tak to była pierwsza przespana noc Patryk aż dziwna , bo w sumie poszedł spać przed karmieniem...czyli można powiedzieć , że tylko na herbacie czyt. głodny
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
martyna jak można nie załapać idei kalendarza adwentowegooo? Toć każde z nas miało takie cuś
mesy serio? Masakra.. i po czym to uznali? Że głowy nie dzwiga? Weź nie dołuj bo Maks też nie chce podnosić co do budzenia ja nigdy nie budziłam młodego w nocy bo dobrze przybierał i skoro się nie budził to nie był głodny MAks spał 20-6 dzisiaj mleko i jeszcze do 9 pięknie Patryk trzyma.. zazdroszczę !
My Maksa wczoraj ważyliśmy w celach 'dobierania pampersów' haha... i 7kg klocek ma
Pinezka mi takie wyniki kiedyś dali że lekarz powiedział że przy tych wynikach powinnam z gorączką leżeć a mi nic nie było Stwierdziliśmy że jakieś inne mi dali przez pomyłkę Ważne że u Ciebie wsio OK
ulka święta prawda my zużyliśmy wszystkie próbki heheh i z niczego uczulenia nie miał I kupujemy różne kosmetyki teraz do kąpieli. Co do zabawki to bym kupiła za jakieś naprawdę fajne osiągnięcie - no nie wiem np w szkole czy przedszkolu ma z czymś problem i nagle jej się uda Żeby zmotywować do działania
zancik 1 st? brrrrrrrrrrrrrrrr
MARI śnieg?! to dopiero brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zoi Anka też tak ślicznie dźwiga główkę... zazdrość !!! i cudna jest
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no serio , serio..... ćwicz go nawet jak marudzi... Patrykowi sie zaczęło podobać na brzuchu bo płaczę jak go daję na plecy
A JAK GO TAK JAK NA zdjęciu wyżej NOSZE i go odłożę to też jest ryk , bo on świat chce oglądać
a tu macie zniesmaczonego Patryka
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Mam nadzieje ze nie macie mi za złe ze się wtrącilam
Miałam kiedyś tu do Was dołączyć żeby testować ale udało się jednak bez.
Życzę testującym powodzenia. Ciężarnym spokojnej ciąży. A mamusia cierpliwości i pociechy z dzieci
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa