- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy po takim wycisku też byś tylko chciała spać i nawet jedzenie nie byłoby ci w głowie haha jak nagroda to trzeba było odebrać całą brawo dla Patryka za szybkie postępy moje dziewczyny uwielbiały wszystko oglądać w takiej pozycji to była ich ulubiona a jak wzięłam inaczej bo ręce bolały to był ryk
Zancik fajny masz lipiec imprezowy u mnie w sumie też bo moje dziewczynki obie lipcowe
Zoi fajnie że się odezwałaś śliczna Anulka
Aggi dzieki za radę Maks słodziutki
Azja dobra rada zawsze się przyda
Julka przystojniak z Wojtka
Asiaa ty ciążę łapaj a nie przeziębienie wiesz że niedługo rodzę to cie pogonię
wychodzi na to że wszystkie wasze dzieciaki to bystrzaki tylko trochę pomocy mamusi potrzebują i jest ok
Ada oj tak ten czas leci że niedługo będziesz swoje dziecko tulić
Ann pieluchy w biedrze kupiłam dzisiaj i Natalka już ma zabawę mąż pyta ile tam sztuk a ja mówię że 128 ( chyba nie będą za duże co bo to od 4-9 kg ale mniejszych nie było ) a on myślał że ze 40
Martyna to dzieciaki do końca roku będą bystrzejsze od niej a propos kalendarza adwentowego to kupiłam dzisiaj dziewczynkom a Natalia zjadła 6 czekoladek od razu jeszcze zdążę do grudnia kupić ze trzy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bella ale fajny wstydzioch a twojego synusia miałaś wizytę u gina ?
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Ula 4-6 to rozmiar 3, my kończymy teraz zapasy dwójek i dopiero wskoczymy w trójki. Na poczatek będą dużo za duże ale dzidzia do nich dorosnie więc się nie zmarnuja. My Natalii jeszcze ani razu nie kupiliśmy po normalnej cenie i ciągle na promocyjnych kartonach jedziemy, a Marta ma 3 różne domki złożone i dziś na szczęście jeden mogłam wywalic
Edit: a może to dwójki co kupilas? W każdym razie na początek kup paczkę jedynek albo ze dwie, ale one w kartonach promocyjnych nie wystepuja
Martynka przypomniala mi sie laska którą mialam do pracy przyuczac i pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z kims tak niekumatym, wlasciwie to pomyslalam ze dziewczyna niedorozwinieta. Oj szlag mnie przez te kilka godzin trafial, kolezanki sie ze mnie smialy bo widzialy ze mi para uszami wychodzi (a ja do tych cierpliwych, spokojnych i nie dajacych sie wyprowadzic z rownowagi naleze)
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
A ja mam czterolatki.
Ann no ja w końcu też wysiadłam i żeby odreagować poszłam posprzątać nasz socjalny, dobrze że dziś było mało dzieci to miałam chwilę żeby ochłonąć
Bella Tobie też wstydzioszek się trafił, a jakoś nie pamiętam, imię wybraliście?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
mesy napisał: Bella Patryk tez sie tak kitral na usg w dziec cudowny....♥♥♥♥
powiedz że w takim razie będzie taki śpioszek nocny jak Patryk
chociaż znając życie to będzie taki drugi truteń jak Antek i tylko z czystej złośliwości się zasłonił
Ulka dzisiaj miałam tylko 10 minutową wizytę bo na połówkowym synek nie chciał serduszka pokazać i dzisiaj miałam uzupełnienie o przepływy w sercu. No ale przy okazji zagadałam do lekarza (Szpital na NFZ) i wytargowałam zdjęcie
Martyna niestety z imieniem jest problem. Tzn mi się podobają dwa, ale mężowi żadne z nich i chce inne na które ja się absolutnie nie zgodzę
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
dziewczyny testujące szykować sie bo miejscówka sie zwalnia
Ada co ty cisza w temacie a ty coś awaryjnie wybrałaś dla córci ?
Ann ciiiiiiiiiiiiiiiiicho nie mów tak głośno bo moje dziecko usłyszy ja myślałam że do grudnia to luzik a tu taka niespodzianka no nie masz rację 4-9 to trójki poszłam sprawdzić i nie wierzyłam ale trudno się mówi zapas musi być wrzucę na szafę a zmyliło mnie to że jedynek nie ma w promocji i zaczyna się wszystko od dwójek i patrzyłam na sztuki w paczce no nic kupię sobie jeszcze jedną pakę paczkę jedynek mam ale mało ich to na pewno muszę dokupić
Martyna a dzieci mają jakieś książki do nauki czy nic?
Bella dobrze się targowałaś to z imieniem taki sam problem jak u nas
narzekam plecy w okolicy krzyża mnie tak bolą i czuję drętwienie delikatne nóg ze jak wstaję to kroku dać nie mogę czy któraś z was miała bóle krzyżowe podczas porodu ?bo zastanawiam się czy to może być taki wstęp i oznaczać że właśnie takie bóle będę miała
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
A ja nie moge zasnąć bo dzidzia od wczoraj cały czas aktywna jest, kopie, wierci się jak szalona
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
EMMA powodzenia!!!!! później 'po wszystkim' daj znać że wsio ok
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Kobietki no to czekamy na wieści jak wybierzecie imiona dla swoich pociech Ja dla dziewczynki mam ale jak będzie chłopczyk to nie mem pojęcia
Dziś o 3 rano obudził mnie ból podbrzusza takie kłucie jakby bolało mnie tak ok.15 minut wzięłam nospe i mi przeszło myślicie,że powinnam się martwić?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
Nie uwierzycie.....dzis za spal od 19-00 do 5-00 czy to napewno moje dziecko ? Hehe zjadl i przed 6-00 zas padl i teraaz spi....
Ale ponoć ja tez bylam takim spiochem - tak mi mama wczoraj powiexziala...ze potrafilam nawet do poludnia spac.....
a swoja droga czytalam wczoraj , ze na tym etapie dziec wiecej spi
Ulka bo ja kupilam trojki i daje Patrykowi z 1,5 tyg i będą na niego dobre generalnie moglby juz je nosic , ale mam jeszcze 1,5 paczki dwojek w domu
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
Nic mi się nie chce a tu sobota i pasowałoby ogarnąć mieszkanie i ugotować jakiś extra obiadek, może kawka mnie pobudzi
ADA to dzidzia aktywna, super oby tylko mama wytrzymała te kopniaki
ZANCIK nie martw się bo napewno wszystko jest dobrze przeczytaj sobie proszę
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...niepokoju_35115.html