BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #944083 przez Anabelle
ja na szybko, wrzucam tylko małego trutniarza ukrytego za rączkami.
będę was doczytywać jak Antek pójdzie spać, wiec pewnie za 3-4h ;)

aaa zdjęcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #944116 przez MARI
ANABELLE ale dzidzia się schowała za rączkami :)

10 lata 1 miesiąc temu #944125 przez mesy
Bella Patryk tez sie tak kitral na usg :P w dziec cudowny....♥♥♥♥

10 lata 1 miesiąc temu #944129 przez ulka1983
hej :) byłam dzisiaj z Natalką po kozaczki na szczęście kupione no i zadowolona bo do przedszkola nie poszła :laugh:

Mesy po takim wycisku też byś tylko chciała spać i nawet jedzenie nie byłoby ci w głowie :laugh: haha jak nagroda to trzeba było odebrać całą :silly: brawo dla Patryka za szybkie postępy :blink: moje dziewczyny uwielbiały wszystko oglądać w takiej pozycji to była ich ulubiona a jak wzięłam inaczej bo ręce bolały to był ryk :S

Zancik fajny masz lipiec imprezowy u mnie w sumie też bo moje dziewczynki obie lipcowe :)

Zoi fajnie że się odezwałaś :) śliczna Anulka :kiss:

Aggi dzieki za radę :) Maks słodziutki :)

Azja dobra rada zawsze się przyda :)

Julka przystojniak z Wojtka :)

Asiaa ty ciążę łapaj a nie przeziębienie ;) wiesz że niedługo rodzę to cie pogonię :silly:

wychodzi na to że wszystkie wasze dzieciaki to bystrzaki tylko trochę pomocy mamusi potrzebują i jest ok :lol:

Ada oj tak ten czas leci że niedługo będziesz swoje dziecko tulić :)

Ann pieluchy w biedrze kupiłam dzisiaj i Natalka już ma zabawę :lol: mąż pyta ile tam sztuk a ja mówię że 128 ( chyba nie będą za duże co bo to od 4-9 kg ale mniejszych nie było :huh: ) a on myślał że ze 40 :laugh:

Martyna to dzieciaki do końca roku będą bystrzejsze od niej :laugh: a propos kalendarza adwentowego to kupiłam dzisiaj dziewczynkom a Natalia zjadła 6 czekoladek od razu :S jeszcze zdążę do grudnia kupić ze trzy :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bella ale fajny wstydzioch a twojego synusia :laugh: miałaś wizytę u gina ?

10 lata 1 miesiąc temu #944145 przez meli1990
Ulka nie wiem czy Emma się odezwie bo ma córeczkę chorą w domu i szykuje się na cesarkę 27 jeśli się nie mylę. a i coś skórcze ma pojedyncze dzisiaj. tyle doczytałam
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #944147 przez Ada2424
Ula jak tam imie dla córci wybrane ? ;)

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944154 przez ann-sunshine
Uuuuu no to Emma już tuż tuż i za chwilę Ula pierwsza w kolejce.

Ula 4-6 to rozmiar 3, my kończymy teraz zapasy dwójek i dopiero wskoczymy w trójki. Na poczatek będą dużo za duże ale dzidzia do nich dorosnie więc się nie zmarnuja. My Natalii jeszcze ani razu nie kupiliśmy po normalnej cenie i ciągle na promocyjnych kartonach jedziemy, a Marta ma 3 różne domki złożone i dziś na szczęście jeden mogłam wywalic
Edit: a może to dwójki co kupilas? W każdym razie na początek kup paczkę jedynek albo ze dwie, ale one w kartonach promocyjnych nie wystepuja

Martynka przypomniala mi sie laska którą mialam do pracy przyuczac i pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z kims tak niekumatym, wlasciwie to pomyslalam ze dziewczyna niedorozwinieta. Oj szlag mnie przez te kilka godzin trafial, kolezanki sie ze mnie smialy bo widzialy ze mi para uszami wychodzi (a ja do tych cierpliwych, spokojnych i nie dajacych sie wyprowadzic z rownowagi naleze)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #944159 przez martyna_z
Ula dobrze ze ta kolezanka ma trzylatki to dłużej będzie mądrzejsza od nich :-)
A ja mam czterolatki.

Ann no ja w końcu też wysiadłam i żeby odreagować poszłam posprzątać nasz socjalny, dobrze że dziś było mało dzieci to miałam chwilę żeby ochłonąć :-)

Bella Tobie też wstydzioszek się trafił, a jakoś nie pamiętam, imię wybraliście?

10 lata 1 miesiąc temu #944170 przez Anabelle

mesy napisał: Bella Patryk tez sie tak kitral na usg :P w dziec cudowny....♥♥♥♥

powiedz że w takim razie będzie taki śpioszek nocny jak Patryk :cheer: :cheer:
chociaż znając życie to będzie taki drugi truteń jak Antek i tylko z czystej złośliwości się zasłonił :lol:

Ulka dzisiaj miałam tylko 10 minutową wizytę bo na połówkowym synek nie chciał serduszka pokazać i dzisiaj miałam uzupełnienie o przepływy w sercu. No ale przy okazji zagadałam do lekarza (Szpital na NFZ) i wytargowałam zdjęcie :P

Martyna niestety z imieniem jest problem. Tzn mi się podobają dwa, ale mężowi żadne z nich i chce inne na które ja się absolutnie nie zgodzę ;)

10 lata 1 miesiąc temu #944198 przez ulka1983
Meli dzięki :) cc 27 już :woohoo: ale numer oby szybko poszło i bez problemów trzymamy kciuki :) jak coś nowego się pojawi to daj znać

dziewczyny testujące szykować sie bo miejscówka sie zwalnia :woohoo:

Ada co ty cisza w temacie :whistle: a ty coś awaryjnie wybrałaś dla córci ?

Ann ciiiiiiiiiiiiiiiiicho nie mów tak głośno bo moje dziecko usłyszy :woohoo: ja myślałam że do grudnia to luzik a tu taka niespodzianka :silly: no nie masz rację 4-9 to trójki :angry: poszłam sprawdzić i nie wierzyłam :evil: ale trudno się mówi zapas musi być wrzucę na szafę a zmyliło mnie to że jedynek nie ma w promocji i zaczyna się wszystko od dwójek i patrzyłam na sztuki w paczce :angry: no nic kupię sobie jeszcze jedną pakę :P paczkę jedynek mam ale mało ich to na pewno muszę dokupić :)

Martyna a dzieci mają jakieś książki do nauki czy nic?

Bella dobrze się targowałaś :laugh: to z imieniem taki sam problem jak u nas :whistle:

narzekam :P plecy w okolicy krzyża mnie tak bolą i czuję drętwienie delikatne nóg ze jak wstaję to kroku dać nie mogę :S czy któraś z was miała bóle krzyżowe podczas porodu ?bo zastanawiam się czy to może być taki wstęp i oznaczać że właśnie takie bóle będę miała :S

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944206 przez Ada2424
Ula coś Ty ciężka sprawa u nas jak nie wiem co w dalszym ciągu typów imiennych dla córci brak :( chyba przy porodzie dopiero nas oświeci jak tak dalej pójdzie :whistle: nie sądziłam, że to będzie taki dylemat.

A ja nie moge zasnąć bo dzidzia od wczoraj cały czas aktywna jest, kopie, wierci się jak szalona :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944214 przez aggi
Dzień dobry :-) poczytalam i nie wiem co komu. :P napewno
EMMA powodzenia!!!!! :woohoo: później 'po wszystkim' daj znać że wsio ok :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #944217 przez zancik
Anabell a to łobuziak z maluszka zakrył się rączkami :)
Kobietki no to czekamy na wieści jak wybierzecie imiona dla swoich pociech ;) Ja dla dziewczynki mam ale jak będzie chłopczyk to nie mem pojęcia ;)
Dziś o 3 rano obudził mnie ból podbrzusza takie kłucie jakby bolało mnie tak ok.15 minut wzięłam nospe i mi przeszło myślicie,że powinnam się martwić?

10 lata 1 miesiąc temu #944219 przez mesy
Bella no zyycze ci aby dziec bedzie spal tak jak Patryk ;)

Nie uwierzycie.....dzis za spal od 19-00 do 5-00 :woohoo: czy to napewno moje dziecko ? Hehe zjadl i przed 6-00 zas padl i teraaz spi....
Ale ponoć ja tez bylam takim spiochem - tak mi mama wczoraj powiexziala...ze potrafilam nawet do poludnia spac.....
a swoja droga czytalam wczoraj , ze na tym etapie dziec wiecej spi :P

Ulka bo ja kupilam trojki i daje Patrykowi z 1,5 tyg i będą na niego dobre :P generalnie moglby juz je nosic , ale mam jeszcze 1,5 paczki dwojek w domu :P

10 lata 1 miesiąc temu #944227 przez MARI
Dzień doberek :)
Nic mi się nie chce a tu sobota i pasowałoby ogarnąć mieszkanie i ugotować jakiś extra obiadek, może kawka mnie pobudzi ;)

ADA to dzidzia aktywna, super :) oby tylko mama wytrzymała te kopniaki :laugh:

ZANCIK nie martw się bo napewno wszystko jest dobrze :) przeczytaj sobie proszę

www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...niepokoju_35115.html
Podziękowania: zancik

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka