BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #943389 przez natkka
moofka - świetne zdjęcia i mała jest słodka
Ferr - szkoda, że to tak wyglądało, ale dałaś radę i teraz możesz cieszyć się swoim skarbem :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #943393 przez martyna_z
Betka całuski, trzymaj się ciepło :*

zancik dziękuję :*

gwiazdka i Ty śmiesz napisać że źle w ciąży wyglądałaś... zdjęcie jak z okładki :)

mesy Patryk czarodziej wymiata

Dziewczyny kiedy rodzeństwo dla maluchów? Ciąża Wam służy ;)

Ferri dzielna jesteś niesłychanie, ale nagroda już z Tobą, cudny jest :)

Gdzie to słońce co je zapowiadali, no gdzie pytam? Szaro, buro i ponuro, przez to zaspałam dziś do pracy, a otwieram przedszkole, więc masakra, dobrze że udało mi się na czas wyrobić... Ma ktoś może taki przyspieszacz czasu? To poproszę do przyszłego weekendu ;)

10 lata 1 miesiąc temu #943394 przez Asiaa
Oczywiście zapomniałam dodać że wszystkie brzuszki bardzo fajne :)

U mnie dziś spadł pierwszy śnieg, co prawda poprószyło trochę i niedługo potem się stopiło, ale pierwsze zimowe koty za płoty B)

Mesy a może spróbuj go przetrzymać zanim nie zjesz? bo jak się nauczy to zawsze tak będzie reagował

Meli dobrze że u Ciebie w porządku :)

Ferri :woohoo: co przeżyłaś to Twoje. Dzielna Kobieta z Ciebie :) Dobrze, że masz już obok swoje małe szczęście :) Kuba to urocze maleństwo :kiss:

10 lata 1 miesiąc temu #943398 przez monique1983
Fajnie popatrzeć znowu na te wszystkie brzuszki :)

Ferri - to kurcze trochę przeżyłaś, ale najważniejsze , że Kubala zdrowy :) Uroczy :) Kuba śpi w tym leżaczku - bujaczku Tiny Love? Tak chwilowo tylko czy w nim śpi dłużej? Jestem ciekawa, bo też myślę go kupić.

10 lata 1 miesiąc temu #943404 przez meli1990
Ferri Kuba śliczny.

Widziałam na fb zdjęcie brzucha Emmy tydzień przed porodem. napisze do niej to może się odezwie

10 lata 1 miesiąc temu #943414 przez zancik
Ferr Kubuś cudowny :kiss: :kiss: :kiss: Jejku opis porodu przerażający :whistle: aż mnie dreszcze przeszły jak czytałam :(
Moff jestem za dawaj nam tu Zosieńke :laugh: Brzusio supcio :)
Aggi no juz nie mogę się doczekać :)

10 lata 1 miesiąc temu #943421 przez joanna1991
AGGI czekam, czekam :D a tak w ogóle to ale białaś brzuchol :) ty taka drobniutka a wszystko ci w brzuszek tylko chyba weszło. Też tak w przyszłości chcę :D

PINEZKA starac to będziemy się cały czas :D a jak do połowy grudnia @ nie dostanę to zrobię oczywiście teścik :D

MARI żebyś wiedziała jak ta moja @ mnie wkurza :/ pierwszy raz od tak dawna czekam na nią jak szalona żeby później owocne nasze prace były :)

Witajcie :* Ale zimno i cimno już się robi.... u mnie dzisiaj jest strasznie....a wszystko zaczęło się od wczoraj gdy zaczęłam brac już podwójną dawkę leku :/ normalnie mdliło mnie i prawie że zemdlałam, a dziś mam wrażenie jakbym była przeziębiona,głowa mnie boli i jakby mnie rozkładało :(

BETKA również cię pozdrawiam :)

MESY ale ten twój Patryk uroczy :D lubi chyba się fotografowac co? :) hi

Asiaa korci mnie żeby kupic sobie testy owu i zrobic :p ciekawośc mnie zżera :p Chyba od was mi się udziela kochane :*

FERR Gratuluję ci ślicznego, cudownego synka :* Dzielna jesteś jak czytałam to aż mnie wszystko bolało :p Gratuluję jeszcze raz :)

MOOFKA ty również miałaś piękny brzuchol :*

NATKKA a jak u ciebie?

10 lata 1 miesiąc temu #943428 przez natkka
U mnie brak ciąży, @ w pełni za to pracy tyle, że czuje że się przewrócę i nie wstanę :]

10 lata 1 miesiąc temu #943484 przez żabka
Hej Dziewczyny.
Zancik gratulacje, naprawde to wielkie szczescie.
U mnie nuda. Kupilam testy owu z allegro i teraz znowu dzien w dzien sprawdzam. Zle mi z tym sprawdzaniem i z tym kombinowaniem i mysleniem. Co gorsza - nie umiem o tym nie myslec.
Boje sie ze to jest zgubne i przez to sie spinam i jest dupa.
Ostatnio mam juz nawet sny ze jestem w ciazy.
Deprecha jak nic.
:( :( :( :(
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu #943485 przez monique1983
Dziewczyny mam pytanie odnośnie ubranek dla dziecka. Na stronie szpitala, w którym zamierzam robić podane jest "śpiochy, koszulki, kaftaniki lub body (po 3 szt. z każdego rodzaju)". Chyba wolałabym zestaw body z długim rękawem i pajac niż jakieś koszulki i kaftaniki co będą się podwijać pod śpiochami. Taki zestaw w lutym będzie ok? Ile takich kompletów brałyście?

10 lata 1 miesiąc temu #943487 przez martyna_z
żabka tez przez to przechodziłam, fatalnie się czułam robiąc testy, nie umiałam o tym nie myśleć i nie spinać się. To chybna samo musi przejść, znaczy trzeba nad sobą pracować, ale wydaje się że nie da się bez tego obyć. Oczywiście u mnie nadal nie jest idealnie i mam słabsze momenty, ale generalnie metodą małych kroczków przybliżam się do celu jakim jest nie denerwowanie się i nie wyczekiwanie ;)
Uspokoiła mnie wizyta u gina, kiedy ta powiedziała że u mnie jest ok i że spokojnie możemy jeszcze postarać się bez badań, chyba że chcemy to mamy zacząć od męża, bo męskie problemy z płodnością są teraz częstsze. Daliśmy sobie czas i jak nic nie wyjdzie to zaczniemy kombinować a na razie oddychamy głęboko, oddychamy... ;)
Podziękowania: żabka

10 lata 1 miesiąc temu #943489 przez żabka
martyna_z dobrze uslyszec ze nie jestem w tym mysleniu sama :kiss: . Wiem ze musze nad soba pracowac i nauczyc sie cierpliwosci, ale to takie ciezkie ze szok.
Moje przyjaciolki, moja siostra zaszly w ciaze bez problemu. Mozna powiedziec ze doslownie ot tak. A my probujemy i probujemy i nic.
Mam wizyte u gina 13.12 wiec jeszcze poczekam, bo szybciej niestety nie ma wolnych terminow, a on jest podobno najlepszy w regionie.
Przytlaczajace to niestety.

10 lata 1 miesiąc temu #943494 przez Anabelle
monique ja mialam kaftaniki od szwagierki ale schowalam do pudla bo to beznadziejne - najwygodniej bylo mi z pajacami w tych pierwszych tygodniach

zabka ciezko sie odciać jak zależy... można probować filmem, wieczorem z partnerem czy jakimś hobby no ale.. trudne to jest

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #943497 przez MARI
ŻABKA MARTYNA też mam takie wrażenie że im człowiek bardziej się stara, myśli o tym, wylicza te dni to organizm tak się spina że nic z tego nie wychodzi. Ale to wcale nie jest takie proste aby zapomnieć, wiem bo też pracuję nad sobą. Nie możemy się poddawać.

10 lata 1 miesiąc temu #943503 przez moofka
dziewczynki wyluzowanie jest chyba najtrudniejsze :S

monique olej te listy :P u mnie zalecali podobny zestaw a miałam ze sobą 2 pajace i 1 rampersa i tyle! u nas na oddziale to tak grzali, że miało się wrażenie że to środek lata a nie grudzień ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka