- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joanna nie tesyt owu myślę że nie ale może ciążowy jeszcze dla formalności bo u nas na forum to niezłe cuda były
M oof w moim stanie to już nie patrzy się na kolor tylko na rozmiar
Monia chyba muszę się sprężyć bo nieciekawie to brzmi za niecałe 2 miesiące rodzę
dziewczyny testujące tylko proszę mnie nie przetrzymywać za długo i po 1 stycznia mogę rodzić to wtedy proszę testy ciążowe z malinami hurtowo wstawiać
Mesy ja bym powiedziała że mój brzuś jest właśnie nisko w porównaniu z poprzednimi ciążami ale co do kształtu to się nie zgadzam bo różne brzuchy ostatnio widziałam i to wróżenie z kształtu brzucha to można sobie o
Julka no właśnie mam stresa że za szybko pójdzie kuzynka ostatnio mi mówiła że swoje dziewczyny rodziła po kolei w czasie o połowie krótszym niż poprzednio a ja jak Natalkę rodziłam 3 godz to teraz by przypadało jakieś 1,5 godz a jak nie zdążę do szpitala mam nadzieję że śnieg nie spadnie bo to już będzie katastrofa a wagą się nie przejmuj u mnie też ciężko się jej pozbyć mimo że karmiłam udanych zakupów i nie marudnej mamusi a na avatarku miałaś super zdjęcie i już nie ma wróciło stare
Ann moje szpilki czekają w szafie na lepsze czasy
Chudzinka wypocznij za nas wszystkie jak ci czasu starczy
Zancik oficjalne gratulacje dbaj o siebie i fasolkę
Ferr jak samopoczucie???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
noc do d... dziecko chyba jakiś skok rozwojowy ma od 18tej nic tylko na cycu chce być.
Ale ponuro u mnie okropnie.
Ej jaką zupę krem polecacie?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Ada - fajny brzuszek
martyna_z - ja od grudnia, w kwietniu miałam poronienie w związku z tym miałam przerwę i pewnie sumarycznie i tak wychodzi tego tyle samo. ja wiem, że nam się w końcu uda, ale czasem mam gorsze dni
u mnie też szaro buro i nijako, w dodatku czuć mroźną zimę
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
U mnie też okropna pogoda W dodatku zrobiła mi się opryszczka pod nosem swędzi jak cholera Więc emkowi powiedziałam nie dowierzał na początku zaczął sie śmiać,że go ściemniam a ja mu na to to proszę bardzo test i wyniki.Zatkało go hahahahah był w szoku ale jak już szok minął to cieszył się jak głupek Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za gratki dzięki Wam jest wszystko łatwiejsze i człowiek nie traci nadziei Jestem taka szczęśliwa,ale wiecie co jeszcze to do mnie nie dotarło i myślę cały czas że @ przyjdzie
PINEZKA uaktualnie owulkowy meldunek
ULCIA brzuszek piękny
JULKA mam nadzieję,że mamusia jeszcze nie została uduszona
CHUDZINKA ale masz fajowo wypoczywaj
MARTYNA trzymam kciuki i przesyłam ciążowe fluidy wszystkim starającym się Uda Wam się
ADA domek cudny
edit: mam jeszcze 20 testów owu oddam w dobre ręcę za free
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Nie wiem kto co gdzie i kiedy muszę spooooro znów nadrobić !
Spaliśmy z Maksiorem do 9 Z pobudką o 5 na mleko
Wczoraj dostał 2łyżeczki marchewki z bobovity był mega zadowolony ! Nic mu nie było
a z łyżeczką radził sobie jakby jadł tak od urodzenia
Na bioderkach wszystko w najlepszym porządku, Pani doktor była tak zadowolona że powiedziała
że nie widzi potrzeby trzeciej wizyty, no chyba że coś nas zaniepokoi Jestem taaaaaaaaka dumna.
chudzinka ZAZDROSZCZĘ Weź nam tu jakieś fotki z 2 albo 3 wrzuć na osłodę
Pinezka mi pozwolili cytrynę mieć Ale mi to smakowało ! Było lato gorąco a mi to zimne dali i pić mi się chciało Pycha napewno dobre wyniki będziesz miała
monique ja miałam Dady 1 w szpitalu Miałam też babydream z rossmana - są OK, miałam też pampersy z pampersa i też dawały radę. Ale zostałam przy Dadach, teraz już mamy 3 A chusteczki to miałam huggies pure - były OK, bobini też OK a na codzień używam Fitti z biedronki najtaniej wychodzą i żadnych uczuleń nie ma tyle z moich doświadczeń. Termometr mam taki z miękką końcówką elektroniczny
Ann wiem wiem a Wy się nad 3 nie zastanawiacie? Może kiedyś jeszcze na jednym wątku się spotkamy? ja tam brokułową uwielbiam
julka nie w celach antykoncepcyjnych hahaha tzn to też ale zabezpieczamy sięeęęę przecież Chcę tylko sobie podglądać co u mnie się dzieje No i polubiłam testy hahaha. I będę to tego wątku znów pasować hehehe. pocieszę cię Maks od kilku tygodni dopiero potrafi na macie godzinę leżeć i się gapić i gadać do zabawek jak był mniejszy to mega uwielbiał balon zawieszony nad łóżeczkiem taki z odpustu kolorowy mógł się gapić i gapić
martyna tak Was chciałam w niepewność wprowadzić chociaż S to by chciał rodzeństwo dla małego.. ale gdzie ja bym sobie z dwójką maluchów radę dała
mesy my właśnie będziemy polować na Dady w pudłach
zancik elegancka Beta Mąż wie?
Ada ja chciałam brzuszki pooglądać Śliczny!
menka najlepiej zawsze zaraz po @ testować do końca cyklu i wtedy powinno Ci się sporo rozjaśnić
gosia dawaj nam tu goldki
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Ann u mnie też szaro i ponuro mam wrażenie że zaraz zrobi się ciemno w piątek miałam krem z pieczarek
Zancik super że tatuś się ucieszył czyli norma na początku każda z nas miała wrażenie że @ przyjdzie ale sobie poszła i nie wróciła ej ja też mam opryszczkę pod nosem chociaż prawie już się jej pozbyłam
Aggi dzisiaj ty poemat walnęłaś dla odmiany no to pięknie się Maks rozwija szybko marchew wcina
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
U mnie pogoda nie najgorsza, ale słońca brak i czuć że coraz zimniej jest. Dziś tak ciężko było mi się obudzić jakbym tylko godzinę w nocy pospała
Witam nową koleżankę
Ula moja szwagierka zamawiała z www.biustonoszedokarmienia.pl i była bardzo zadowolona, może i Tobie coś wpadnie w oko
edit:
ale to jest super że post jest widoczny na nowej stronie zaraz po dodaniu
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Dziewczyny czy coś dziwnego się u mnie dzieje w organiźmie bo brzuch mnie podolewa i mam taki przeźroczysty śluz jak w dni płodne. czy to możliwe że to są te dni? że to owulka?
Sama już zgłupiałam...
A test ciążowy dla pewności wczoraj robiłam i wyszedł negatywny..
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
joanna możliwe że owu. Ale tak bez @? Dziwne kurcze..... ale po bromergonie miałam również dużo przezroczystego śluzu
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Aggi my temat 3 dziecka ruszymy dopiero jak Marta będzie się do szkoły wybierać, czyli za jakieś 2,5 roku.
Menka, właśnie zapomiałam się do tematu odnieść. Jak bladzinka to może być przed, może być po, najlepiej potestować od okresu do okresu z jeden czy dwa cykle i wtedy będziesz wiedziała co i jak.
Ula widzę, że Kubuś Ferruśkowy i ciebie pogonił i zamówienie zrobiłaś.
A jednak zdecydowałam się na krem z kalafiora
Joanna zadziałać nie zaszkodzi.
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ann-sunshine działac , to działamy cały czas .- tylko teraz przytulanie to jest takie że myślę tylko o przyjemności naszej a nie tak jak było cały czas że przytulamy się po to aby była dzidzia. Mój umysł chyba zaczął myślec No i spokojniejsza się zrobiłam chyba po tym leku bo baaardzo nerwowa byłam.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198
kuzwa Patryk sie wycwanil....ja go na brzuch a on ryk i ze spac chce no i uj spi sobie....i jak ja mam go cwiczyc jak on kuzwa charakterek pokazuje :/
ja sie doslownie wkoooorwilam na 17 grudnia na rehabilitacje nas dopiero zapisali....mowie no nie odpuszcze musze poszukac gdzies prywatnie....dzwonie do tej przychodni mowie moze inna baba odbierze bo tamta nie mila niemilosiernie :/ odebrala i byla mila babka wiec gadam z nia co i jak i na czwartek mamy wizyte......okazalo sie ze to ta sama baba , a mila byla , ze ja pierdziu kuzwa nasz kochany nfz..... jeszcze przez tel mowila ze rozumie ze chce to sprawdzic , a wczesniej krzyczala ze on ma slabe napiecie barkowe :/ a wczoraj inna mi mowila przez tel zeby sie tym nie przejmowac bo on ma jeszcze czas....i badz tu czlowieku madry :/ dla mnie to on jest sztywny no ale niech go zobaczy niz mam sobie w brode pluc :/
Aggi no ja pocisne do biedry przed rehabilitacja....mam nadzieje , ze jeszcze beda te pampersy...a w ogole to w ciul zabawek ma byc w biedrze ile o ile juz ich nie ma
Aggi ile maks ma ? Bo ja widze na tel tylko pol suwaka :/ tez chce jakos 3,5 mieisaca jak Patryk bedzie mial wprowadzac mu staly pokarm...jemu jelitka juz sie chyba wyksztalcily tak jak ci piaalam bo kupska nabraly zapach mleka hahahhaa
Ulka no pewnie jest to ze zalezy od budowy i bioder ale ja tak widze roznice bo na chlopakow przewaznie brzuchy sa bardziej rozlane i nizej
a co do koszuli to ja mialam dwie i teraz w nich spie no a do porodu mialam inna taka do sciurania
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
A Maksio Aggi ma 3 miechy i 12 dni, a moja mała jutro 3 miechy
Ula koszul do karmienia mam multum, bo sobie kupiłam a potem dostałam z 5 używanych od dwóch różnych mamusiek. I jedna dała mi takie fajne z bawełny, bo te tanie z allegro czy z rynku to takie trochę sztuczne są. Do tej pory używam, bo tak mi najwygodniej karmić w nocy.
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 198