BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu #942971 przez ulka1983
Asiaa dzięki super mają te koszule ale ceny też niezłe :whistle:

Joanna może na @ sie zanosi ja sama nie wiem co ci doradzić bo w nieciekawej sytuacji jesteś :( no nic czekamy z tobą na rozwój sytuacji :) jak jesteś spokojniejsza to mąż zadowolony :laugh:

Aggi jak każda mamusia jesteś dumna ze swojego dziecka :) pamiętasz stronkę z jakiej zamawiałaś ? mi raczej w styczniu upał nie grozi :laugh:

Ann muszę gazetkę biedry oblukać co to za cudo :) tak pogonił mnie Kuba i zamówienia składam :laugh:

Mesy moja dziewczyny też na brzuchu nie lubiły leżeć a Kornelia to już w ogóle :unsure: ale wyrosły na zdrowe dziewczyny :) eh szkoda gadać ja też nie raz miałam przeboje z nfz :evil: pewnie lepiej sprawdzić i spać spokojnie :) na styczniówkach to dziewczyny z chłopcami w ciąży to mają takie malutkie okrągłe brzuszki że szok :silly:

mamusie wrzućcie swoje brzuszki z czasów w ciąży to sobie powspominamy ;) bo już nie pamiętam jak to z wami było :silly:
Podziękowania: joanna1991

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #942973 przez mesy
Ulka no nfz to porazka ale mogla by baba troche kultury zachowac...ze tu nie mial a jak prywatniw to mila :/

Ja wiem ze dzieci nie lubia na brzuchu...jelitka inaczej pracuja , ale kuzwa nie ma , ze boli...on musi cwiczyc jakos...na boki go turlam to fajnie sztywny nawet jak lezy na boczku to sie przeturluje na brzuch ale zaraz jest ryk :evil:

Ja zdjecie bym wkleila ale kuzwa cos z tel ostatnio siw nie da bo wiecznie mi pisze ze za duze zdjecie :/ a na tel pomniejszyc nie umie :/

10 lata 1 miesiąc temu #942974 przez zancik
Joanna nie wiem co to może oznaczać mam nadzieję,że nie długo sie wszystko wyjaśni :)
Ulcia wkurza mnie ta opryszczka jak cholera a nie chce mi się iść do apteki muszę kupić zovirax albo te plasterki :angry:
Podziękowania: joanna1991

10 lata 1 miesiąc temu #942977 przez mesy
Zancik ja w ciazy mialam dwa razy opryszxzke i to wlasnie na poczatku...jedna wyleczylam to zaraz druga wyszla :/ ja smarowalam herpexem
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #942979 przez ann-sunshine
Mesy a rozbierz Patryka do naguska i wtedy spróbuj na brzuch go dać. Nie wiem czy ten patent tylko na moje dziewczyny działa, ale działa, patrzaj:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sorki za jakość ale to wieczorek i telefonem
Podziękowania: mesy, julka, ulka1983, meli1990

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #942982 przez mesy
Ann no sprobuje dzisiaj :) wieczorem jak bedzie w pizame przebierany :) teraz mi kuzwa spi :evil: zbuntowal mi sie i nawet na mleko nir chce wstac :evil:

10 lata 1 miesiąc temu #942997 przez joanna1991
ZANCIK najlepsza maśc na opryszczkę jest HERPEX. stosowałam 3 dni i już ładniutko się goiła, albo też HASCOVIR. obie najlepsze :) kiedyś stosowałam plasterki to ropa mi się zbierała i przeciekało. Nie wiem, na każdego inaczej działa, ale te maście co ci napisałam są bardzo dobre :)
Podziękowania: zancik

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #943002 przez aggi
joanna no musisz to przeczekać nie ma innej rady :blush:

mesy Maks też ma ćwiczenia na brzuchu... w nosie :dry: Maks ma 3m12d :)

Ann Natka już 3 miechy jutro czaaaas leci :woohoo: Natalka cudnie dźwiga główkę :)

ulka ja na allegro szalałam :) Tam tego mnóstwo :) Tylko trzy do karmienia koszule mam :) ale cenowo nie szalałam tylko w granicach 20zł/szt.. ej styczeń nie styczeń ale na porodówce gorrrrrąca atmosfera heheheheh :evil: :evil: :evil: mówisz masz :P

KLIK :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #943009 przez zancik
Mesy Joanna dzięki za radę ;) jutro rano pójdę i kupię bo dziś to mi się nie chce dupy ruszyć bo zimno jak cholerka :(
Ann ale ślicznotka :kiss: :kiss:
Aggi ale miałaś brzuszek super :) A czas leci bardzo szybko niestety...

10 lata 1 miesiąc temu #943030 przez martyna_z
natkka no fakt teraz dopatrzyłam, że Ty od grudnia, cóż trzeba czekac na nasz czas :) też mam sporo słabszych dni i czasem myślę żeby przyspieszyć te badania emka, ale chyba za mocno obawiam się wyniku i wolę poczekać a nuż się uda ;) więc czekamy do końca roku

zancik ja się moge testami zaopiekować, jak jeszcze nikt nie zaklepał :) no chyba że w tym cyklu się udało to przekażę dalej ;)

10 lata 1 miesiąc temu #943035 przez zancik
Martyna testy jeszcze wolne ;) podaj mi adres na priv ;)
Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 miesiąc temu #943037 przez Anabelle
rzuciło mi sie w oczy coś o stanikach do karmienia
ja lubie ten sklep bo są opinie osób które kupiły :)
lovemum.pl

10 lata 1 miesiąc temu #943066 przez ann-sunshine
Oj dziewczynki gdyby dalo sie trzymaniem kciukow pomóc wam zafasolkowac to bysmy to z wielkim zapalem robily. Niestety mozemy tylko wspierać.

Bioderka idealne. Naogladalam się w kolejce takich slodkich cudownych malenkich kurczaczkow, kroliczkow, kruszynek, a moja koza juz taka duza w porownaniu z tymi skulonymi jeszcze noworodkami. Ten czas za szybko mija
Podziękowania: martyna_z

10 lata 1 miesiąc temu #943068 przez martyna_z
Ann to Wasze wsparcie już kilka razy naprawdę pomogło, nawet jeżeli nie pomaga w zajściu w ciążę to realnie pomaga pozbierać się i próbować dalej :)

A mijający czas faktycznie najbardziej po dzieciach widać i te najmniejsze są najsłodsze, ale ja najbardziej lubię moment, kiedy dziecko zaczyna mówić, tworzy pierwsze wyrazy, potem zdania to bardzo wzruszające jak padają pierwsze zdania dzieciaków, nie raz mocno niezgrabne i pokręcone ale takie prawdziwe i kiedy opowiadamy o tych pierwszych osiągnięciach dzieci rodzicom i oni są bardziej szczęśliwi niż gdyby dowiedzieli się że dziecko Mount Everest zdobyło... coś pięknego...
Podziękowania: ann-sunshine, julka

10 lata 1 miesiąc temu #943076 przez ann-sunshine
Oj racja Martyna. Ale bylismy dumni jak Marta nauczyla sie wymawiac okulary :-)
A przejezyczenia sa slodkie np śpić zamiast spać, fiotelowy zamiast fioletowy, hipciop to hipopotam :-) a ostatnim wyzwaniem jeszcze nieudanym jest weterynarz :-)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka