- Otrzymane podziękowania: 198
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi Patryk oglada ze mnie fb rano jak czekam za nim zasnie heheheh
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
TU pATRYK IDZIE na walki BĘDZIE robił harakiri
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A TU CZAruje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A TU uLKA masz brzuch TO BYŁO jakoś pod koniec
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Mesy no nieźle z tą rehabilitacją, porażka Jaki wojownik z Patryka czaruś też uroczy
Ula kiedyś z ciekawości zerkałam tam i jest tyle ładnych modeli że szok, nie dość że praktyczne to będąc w czasie ciąży/karmienia można nadal czuć się kobieco
Ann jak wysoko Natalka głowę trzyma buziaczki z okazji 3 miesięcy i stanowczo za szybko ten czas leci
Betka trzymaj się tam!
Moofka to wrzuć nam filmik z Zosią
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
GWIAZDKA MESSY brzuszki miałyście bardzo fajne Messy a Patryczek jest słodki
ZANCIK a jak samopoczucie?
JOANNA co tam u Ciebie?
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
allegro.pl/koszula-do-karmienia-rozpinan...n-m-i4715245512.html
allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmieni...n-m-i4788768769.html
Betka - trzymaj się
U mnie też brzydko, ponuro i pada :/
Mam pytanko do dziewczyn co cc miały. Jak to wygląda do czasu, aż Was spionizowali, pielęgniarki dziecko podawały do karmienia, zmieniały pieluchy? Dziecko leży obok nawet jak nie można jeszcze wstać?
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mesy przyznaj się dałaś coś Patrykowi na spanie śliczny czaruś z twojego synka śliczny brzuszek dzięki śmiać mi się chce jak sobie przypominam jak panikowałaś przed porodem i jak Patryk ci żebra kopniakami traktował
Aggi właśnie zastanawiałam się czy ma któraś kontakt z Emmą
Moof może nie wciąż się udzielasz ale częściej zaglądasz i to nas cieszy a reszta to już chyba zapomniała o koleżankach z forum brawo dla Zosi za talent taneczny może wrzucisz foto z brzuszkiem
Zancik super chyba już dotarło do ciebie bo suwak jest
Gwiazdka super foto z brzusiem miło powspominać oj to niegrzeczny Antek prześlij mi go w paczce to go pobawię dzidzia moja kopie i wierci się bardzo często aż wczoraj nie mogłam zasnąć w poniedziałek wizyta u gina i Kalisz
Asiaa masz rację w tych koszulkach to sexi mama że fiufiu
Monia mam tą stronkę zapisaną właśnie i bardzo mi się podobają te koszule a jak jeszcze mówisz że super materiał to ekstra
Bella gratulacje dla szwagierki to jej pierwsze dziecko bo nie kojarzę ? a ty jak sie czujesz ? imię wybraliście ? i foto brzusia by się przydało ?
Meli co u ciebie ?
dzięki dziewczyny za brzuszki z czasów ciąży miło się wspomina chociaż wy to takie szczuplaki że aż mnie ściska
- mesy
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patrk kopal mi tez watrobe
W ogole Patryk nie daje mi ostatnio obiadu zjesc :/ jak nie jem tj spokoj a tylko zobaczy ze jem tj masakra :/ wrzodów sie przez niego nabawie :/
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
My już w domku, on znaczy od wczoraj jesteśmy ale wczoraj to szkoda gadać....zjazd rodzinny kurefka ale położna nasza tez wpadła i było cudnie wiec luz )
kubasa jest boski ,cudny i dzeczny tylko ciiiii nie mówcie mu bo się spsuje
Chcecie wiedzieć jak było? Od razu mowię, ze sceny drastyczne wiec jak coś nie czytać
Bóle zaczęły się o 1w nocy 14tego w piątek, wiec chodziłam cała noc bo oczywiście wszystkie męki zeszły na mnie od krzyza
Rano pojechaliśmy do szpitala do gliwic ,na IP podpięli do ktg, polezalam pod nic 30 min i ...nie wyszły skurcze, dr zszedł powiedział ze nie będzie nawet badać bo skoro akcji nie ma to nie widzi potrzeby....a ja się zwijam z bólu... Ale ok. Poryczalam się bo myśle sobie jak to nie są bóle to nie chce wiedzieć co to bóle są.... Wróciliśmy na chatę i dalej chodziłam i chodziłam bo jak się zatrzymałam to nie do zniesienia ból...zreszta jak chodziłam tez bolało ale np bałam się zatrzymać o 21 nie wytrzymał kregiel i pojechaliśmy na IP do jastrzębia zdroju... Tam od razu przyjęcie zbadali mnie 3 centy na blacie i ze to normalne bo bóle krzyżowe na ktg nie wychodzą.. Na blok przedporodowy, Kregiel mógł zostać ze mną na sali cała noc ...a i dostałam te prądy na plecy...to było czadowe, sama sobie potem sterowałam co i jak będę się razić... Nie wiem czy pomogło ale bałam się wyłączyć to ustrojstwo żeby nie bolało bardziej ...jak wlazlam na piłkę to zeszłam z niej rano o 9 następnego dnia jak mnie przenieśli do sali porodowej... 7 cm po całonocnym skakaniu i kopaniu się prądem.... Akcja nie postępuje, dali oxy o 10 i się zaczęło...... Rzeź, masakra Piła mechaniczna i wszystkie horrory razem wzięte...skurcze co pół minuty po minutę, .....potem mnie rozerwało, potem mnie ponacinali z przodu z tylu z boku ..... 3 razy miedzy sobą pytali jaka mam gr krwi bo lało się ze mnie nie wiedza nawet skąd, nawet mi z nosa krew leciała....chyba tylko z uszów nie ciekła, ale nie wiem hmmm musiałabym Kregla zapytać.... Parłam do 14:35 wtedy Kubę wyciągnęli.... Gdyby nie to ze sala do cc była zajęta, dawno by mnie cieli , zeszło się do sali pół szpitala, anestezjolog, pediatrów dwóch, tłum pirlegniarek ,chirurg i w ciul innych tylko prezesa Kaczyńskiego nie było .... Aaaaale jak mi go dali na brzuch już byłam w raju )) ale trwało to chwilkę bo musieli mnie poszyc... Trwało to 1,5 h znieczulenie dawali mi chyba z 4 razy miejscowe bo co zszyli to się rozerwalam, nawet szyjka mi pękła i wszystko dookoła.... Ale Kubę miałam zdrowego koło siebie i kręgle i dałam radę )
Koniec drastycznego opisu : Kuba ważył 3210 55 cm 10/10
Tylko do wypisu byłam na zastrzykach z ketonalu
Na szczęście już w domu . Póki co uczymy się cycka, ale butla łatwiejsza w obsłudze nie wiem na czym się skończy , póki co wkuwia mnie parcie nietoperzy żeby cycem karmić... Moja sprawa niech spada bo mnie wczoraj zagrzała...
Póki co tyle, Kubasa się budzi )))
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Mari jak narazie czuje sie dobrze nic mi nie dolega oprócz bolących cycków i budzę sie bardzo wczesnie jakaś 5,6 rano i już zasnąć nie mogę
Ula jeszcze do końca nie dotarło
Anabell no to będą sami chłopcy
Ferr czekamy na fotki
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
mesy kurna przystojniaka masz w domu!
ferri dałaś radę i masz cudną nagrodę skurcze na oksy znam i też nie polecam Kuba śliczny! buziakuję na odległość
Ulka mówisz i masz bebola
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
gwiazdka podobno pierwsze 3msc najgorsze, potem z górki U mnie powoli się stabilizuje
zancik fajnie nie mogę się doczekać, pewnie nie tylko ja Ja test robiłam 3.12... wspomnienia
mesy Patryk przystojniacha
moni bratowa miała cc i dziecko albo pielęgniarki jej przynosiły albo mąż przynosił mogło być z nią tak długo jak chciała.
Bella męski ród
ferruś prądy w żorach też mają Ale nie kciałam dzielna mamuśka nawet powiem BARDZO DZIELNA :* ! Na mnie tak moja mama parła z karmieniem ale w końcu odpuściłam i szczerze? Najlepsza decyzja w moim życiu, o Trzymajcie się, uczcie siebie !
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
FEER Kubuś słodki natomiast ten opis porodu to jakaś masakra, ale skoro jesteście już w domku to znaczy że da się to jakoś przeżyć. Jeszcze raz gratulacje