BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #943271 przez mesy
Gwiazdka to nie glupie bo on dupsko ppdnosi....no ale jutro sie dowiem jal go cwiczyc :)

aggi Patryk oglada ze mnie fb rano jak czekam za nim zasnie heheheh

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #943281 przez zancik
Aggi wizyta 2 grudnia :)
Moof chciała bym zobaczyć Zosie w akcji :laugh: :kiss:
Gwiazda brzusio cudaśny miałaś :kiss: :)

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #943297 przez mesy
Nie wiem już czy wam pokazywałam ale jak tak to trudno :P

TU pATRYK IDZIE na walki :P BĘDZIE robił harakiri :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A TU CZAruje :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A TU uLKA masz brzuch :P TO BYŁO jakoś pod koniec ;)

Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #943312 przez Asiaa
Joanna może faktycznie masz dni płodne? Pewnie na dobre wyjdzie to że jesteś spokojniejsza :)

Mesy no nieźle z tą rehabilitacją, porażka :S Jaki wojownik z Patryka :cheer: czaruś też uroczy :)

Ula kiedyś z ciekawości zerkałam tam i jest tyle ładnych modeli że szok, nie dość że praktyczne to będąc w czasie ciąży/karmienia można nadal czuć się kobieco :)

Ann jak wysoko Natalka głowę trzyma :) buziaczki :kiss: z okazji 3 miesięcy :) i stanowczo za szybko ten czas leci :pinch:

Betka trzymaj się tam!

Moofka to wrzuć nam filmik z Zosią :silly:

10 lata 1 miesiąc temu #943329 przez MARI
Ale dziś pogoda do bani leje od rana.

GWIAZDKA MESSY brzuszki miałyście bardzo fajne :) Messy a Patryczek jest słodki :)

ZANCIK a jak samopoczucie?

JOANNA co tam u Ciebie?

10 lata 1 miesiąc temu #943332 przez monique1983
Ula - ja kupiłam takie koszule, Anabelle polecała, fajny jakościowo materiał, jestem zadowolona :)

allegro.pl/koszula-do-karmienia-rozpinan...n-m-i4715245512.html
allegro.pl/rozpinana-koszula-do-karmieni...n-m-i4788768769.html

Betka - trzymaj się :kiss:

U mnie też brzydko, ponuro i pada :/

Mam pytanko do dziewczyn co cc miały. Jak to wygląda do czasu, aż Was spionizowali, pielęgniarki dziecko podawały do karmienia, zmieniały pieluchy? Dziecko leży obok nawet jak nie można jeszcze wstać?
Podziękowania: ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #943350 przez Anabelle
melduję się, właśnie się dowiedziałam, że szwagierka, która rodzi 1,5 miesiąca po mnie też bedzie miała synka :D

10 lata 1 miesiąc temu #943354 przez ulka1983
hej :) u mnie nie dość że ponuro to jeszcze deszczowo :unsure:

Mesy przyznaj się dałaś coś Patrykowi na spanie :laugh: śliczny czaruś z twojego synka :kiss: śliczny brzuszek dzięki :) śmiać mi się chce jak sobie przypominam jak panikowałaś przed porodem i jak Patryk ci żebra kopniakami traktował :laugh:

Aggi właśnie zastanawiałam się czy ma któraś kontakt z Emmą

Moof może nie wciąż się udzielasz ale częściej zaglądasz i to nas cieszy :) a reszta to już chyba zapomniała o koleżankach z forum :angry: brawo dla Zosi za talent taneczny :laugh: może wrzucisz foto z brzuszkiem :whistle:

Zancik super chyba już dotarło do ciebie bo suwak jest :lol:

Gwiazdka super foto z brzusiem miło powspominać :) oj to niegrzeczny Antek prześlij mi go w paczce to go pobawię ;) dzidzia moja kopie i wierci się bardzo często aż wczoraj nie mogłam zasnąć B) w poniedziałek wizyta u gina i Kalisz :side:

Asiaa masz rację w tych koszulkach to sexi mama że fiufiu :laugh:

Monia mam tą stronkę zapisaną właśnie i bardzo mi się podobają te koszule a jak jeszcze mówisz że super materiał to ekstra :)

Bella gratulacje dla szwagierki :) to jej pierwsze dziecko bo nie kojarzę ? a ty jak sie czujesz ? imię wybraliście ? i foto brzusia by się przydało ?

Meli co u ciebie ?

dzięki dziewczyny za brzuszki z czasów ciąży miło się wspomina :) chociaż wy to takie szczuplaki że aż mnie ściska ;)

10 lata 1 miesiąc temu #943359 przez mesy
Ulka tez mi sie teraz z tego chce smiac :P
Patrk kopal mi tez watrobe :evil:

W ogole Patryk nie daje mi ostatnio obiadu zjesc :/ jak nie jem tj spokoj a tylko zobaczy ze jem tj masakra :/ wrzodów sie przez niego nabawie :/

10 lata 1 miesiąc temu #943366 przez meli1990
U mnie w porządku. mały tak szaleje w brzuchu ostatnio że aż wszystko boli. co do Emmy spróbuje zerknąć co u niej na marcówkach na fb bo rzadko się tak udzielam ostatnio i sama nie wiem co tam słychać. wiem że jest kilka dziewczyn w ciaży z marcówek tylko

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #943368 przez ferritka
Dzień dobrej ciocie klocie :whistle:
My już w domku, on znaczy od wczoraj jesteśmy ale wczoraj to szkoda gadać....zjazd rodzinny kurefka :woohoo: ale położna nasza tez wpadła i było cudnie wiec luz ;))

kubasa jest boski ,cudny i dzeczny tylko ciiiii nie mówcie mu bo się spsuje :woohoo:
Chcecie wiedzieć jak było? Od razu mowię, ze sceny drastyczne wiec jak coś nie czytać B)
Bóle zaczęły się o 1w nocy 14tego w piątek, wiec chodziłam cała noc bo oczywiście wszystkie męki zeszły na mnie od krzyza B)
Rano pojechaliśmy do szpitala do gliwic ,na IP podpięli do ktg, polezalam pod nic 30 min i ...nie wyszły skurcze, dr zszedł powiedział ze nie będzie nawet badać bo skoro akcji nie ma to nie widzi potrzeby....a ja się zwijam z bólu... Ale ok. Poryczalam się bo myśle sobie jak to nie są bóle to nie chce wiedzieć co to bóle są.... Wróciliśmy na chatę i dalej chodziłam i chodziłam bo jak się zatrzymałam to nie do zniesienia ból...zreszta jak chodziłam tez bolało ale np bałam się zatrzymać B) o 21 nie wytrzymał kregiel i pojechaliśmy na IP do jastrzębia zdroju... Tam od razu przyjęcie zbadali mnie 3 centy na blacie i ze to normalne bo bóle krzyżowe na ktg nie wychodzą.. Na blok przedporodowy, Kregiel mógł zostać ze mną na sali cała noc ...a i dostałam te prądy na plecy...to było czadowe, sama sobie potem sterowałam co i jak będę się razić... Nie wiem czy pomogło ale bałam się wyłączyć to ustrojstwo żeby nie bolało bardziej ...jak wlazlam na piłkę to zeszłam z niej rano o 9 następnego dnia jak mnie przenieśli do sali porodowej... 7 cm po całonocnym skakaniu i kopaniu się prądem.... Akcja nie postępuje, dali oxy o 10 i się zaczęło...... Rzeź, masakra Piła mechaniczna i wszystkie horrory razem wzięte...skurcze co pół minuty po minutę, .....potem mnie rozerwało, potem mnie ponacinali z przodu z tylu z boku ..... 3 razy miedzy sobą pytali jaka mam gr krwi bo lało się ze mnie nie wiedza nawet skąd, nawet mi z nosa krew leciała....chyba tylko z uszów nie ciekła, ale nie wiem hmmm musiałabym Kregla zapytać.... Parłam do 14:35 wtedy Kubę wyciągnęli.... Gdyby nie to ze sala do cc była zajęta, dawno by mnie cieli , zeszło się do sali pół szpitala, anestezjolog, pediatrów dwóch, tłum pirlegniarek ,chirurg i w ciul innych tylko prezesa Kaczyńskiego nie było .... Aaaaale jak mi go dali na brzuch już byłam w raju ;))) ale trwało to chwilkę bo musieli mnie poszyc... Trwało to 1,5 h znieczulenie dawali mi chyba z 4 razy miejscowe bo co zszyli to się rozerwalam, nawet szyjka mi pękła i wszystko dookoła.... Ale Kubę miałam zdrowego koło siebie i kręgle i dałam radę ;))
Koniec drastycznego opisu : Kuba ważył 3210 55 cm 10/10
Tylko do wypisu byłam na zastrzykach z ketonalu ;)
Na szczęście już w domu . Póki co uczymy się cycka, ale butla łatwiejsza w obsłudze nie wiem na czym się skończy , póki co wkuwia mnie parcie nietoperzy żeby cycem karmić... Moja sprawa niech spada bo mnie wczoraj zagrzała...

Póki co tyle, Kubasa się budzi ;))))

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:
Podziękowania: zoi, ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #943374 przez zancik
Mesy zdjęcia świetne :) brzusio też fajniutki miałaś ;)
Mari jak narazie czuje sie dobrze nic mi nie dolega oprócz bolących cycków :laugh: i budzę sie bardzo wczesnie jakaś 5,6 rano i już zasnąć nie mogę :(
Ula jeszcze do końca nie dotarło ;)
Anabell no to będą sami chłopcy ;)
Ferr czekamy na fotki :)

10 lata 1 miesiąc temu #943377 przez moofka
zancik jak mi się uda nagrać to wrzucę filmik i zrobimy sobie forumową potańcówkę :woohoo: ale nagrać tego małego diabelca wcale nie jest łatwo :evil: ooo i Asiaa chce to się podwójnie postaram ;)

mesy kurna przystojniaka masz w domu!

ferri dałaś radę i masz cudną nagrodę :kiss: skurcze na oksy znam i też nie polecam :P Kuba śliczny! buziakuję na odległość :kiss: :kiss: :kiss:

Ulka mówisz i masz bebola :laugh:

Podziękowania: mesy, ulka1983

10 lata 1 miesiąc temu #943382 przez aggi
moof pokazuj Zośkę tancerkę :whistle: :whistle: :whistle:

gwiazdka
podobno pierwsze 3msc najgorsze, potem z górki :D U mnie powoli się stabilizuje

zancik fajnie nie mogę się doczekać, pewnie nie tylko ja :D Ja test robiłam 3.12... wspomnienia :D

mesy Patryk przystojniacha :woohoo:

moni bratowa miała cc i dziecko albo pielęgniarki jej przynosiły albo mąż przynosił :) mogło być z nią tak długo jak chciała.

Bella męski ród B) B)

ferruś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: prądy w żorach też mają :D Ale nie kciałam :P dzielna mamuśka nawet powiem BARDZO DZIELNA :* ! Na mnie tak moja mama parła z karmieniem :S :S :S ale w końcu odpuściłam i szczerze? Najlepsza decyzja w moim życiu, o :) Trzymajcie się, uczcie siebie ! :kiss: :kiss: :kiss:
Podziękowania: ferritka

10 lata 1 miesiąc temu #943385 przez MARI
MOOFKA super wykres brzuszka wrzuciłaś :laugh: ale fajny

FEER Kubuś słodki :kiss: natomiast ten opis porodu to jakaś masakra, ale skoro jesteście już w domku to znaczy że da się to jakoś przeżyć. Jeszcze raz gratulacje :) :)
Podziękowania: ferritka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka