- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aggi... co do testowania.... ostatnio mówiłam, ze mam taką teorię, że podejrzewam, że tylko jeden jajnik mi pracuje. Miałam to min sprawdzić przez tetsty... wtedy co drugi cykl byłby "pusty"... ale chyba to się nie sprawdziło... podeślę, Wam później zdjęcie testów z tego miesiąca.... zgłupiałam
Poza tym od końca stycznia jestem PRZEZIĘBIONA! W zeszły weekend wróciło do mnie ze zdwojoną siłą..... Mimo, że przez ten czas nie było ani dnia, żebym rozstała się z chusteczką to ten weekend mnie załamał.....
Pati... co do włosów to powiedzmy kolor został podobny ale ciut jaśniejszy. Właśnie chyba jutro będę się farbowała znowu. Bo już mam odrost hehe.... a to za sprawą teżtego.... że biorę tabletki na włosy. I faktycznie zauważyłam się się wzmocniły. ... Pati to kiedy ta kawa?
natB - ja zamawiałam póki co raz ale 2 serie (100 opakwoań), jestem gdzieś po połowie... i jeszcze ani jeden nie był wadliwy. Póki co tfu tfu...
monique - matko jaka słodka!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!! Mój siostrzeniec ma tą samą karuzelę ehhehe
aklim - fajnie że tak kompleksowo podchodzą do tego.... przynajmniej jedna, dwie wizyty i wszystko załatwione
Poza tym pogoda też w kratkę... raz słońce raz śnieg.
Jak tylko zrobię fotkę to poślę Wam te moje testy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
ja juz po pracy myśle co na obiad zrobić i nie mam pomysłu bo jutro jestem do 21 w pracy a w sobotę cały dzień wiec coś można upichcić..
a narazie kawusia inka i luzz..
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Magmus - mi sie cos kojarzy, ze nawet jesli tylko jeden jajnik pracuje, to podobno moze przechwycic funkcje tego leniwego (albo np usunietego), tzn produkowac jajeczko co miesiac
Chudzinka - pierwszy rzyg, no no Oby za czesto cie nie meczylo
Joanna - to czekamy na owu
A mnie dzis bardzo glowa boli Malz w Niemczech na delegacji i wieczorem chca mnie (albo raczej dziecia) odwiedzic tesciowie
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ale tak z inneg beczki bylam u gina okazalo sie ze mam 3 pecherzyki po clo ktore pieknie urosly , a w jednym pecherzyku byly jakies 2 kropki na ktore lekarz zwrocil uwage ale jakos tak wymigiwal sie od odpowiedzi zeby nic nie powiedziec hmmm a ja teraz mysle ... Mialyscie cos podobnego ? Co to moze byc? Moze jestem w ciazy ale to poczatek i nie chcial robic nadziei ? Tyle mam teraz znakow zapytania i metlik kompletny ...
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
PINEZKA ja też czekam niecierpliwie
MILUNIA bym ci pomogłą ale nie miałam kompletnie takiej sytuacji... miejmy nadzieje że jednak jest wszystko w porządku
Jutro postaram się wstawić fotki testów z wczoraj i dziś. same przyznacie że są inne niż te poprzednie. Nigdy kreska testowa nie była ciemniejsza od kontrolnej a powinno tak być i myślę że w tym cyklu jednak będzie taka jaka powinna być
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Kurde dziś od samego rana od 5 godziny nie śpię bo sąsiad z którym jesteśmy na ścieżce wrogiej przebił nam nożem 3 opony od samochodu :/ masakra... Wczoraj była u nich impreza urodzinowa i ktoś zadzwonił na policję a oni myśleli że to my, i zrobili to po złości. Oczywiście zgłosiliśmy to na policję ja im nie odpuszczę tym bardziej że od roku nas dręczą :/ i jak ja mam zajść w ciążę jak ja w stresie żyję Staram się uspokoić żeby nie oszaleć
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Jaja jak berety patrze wczoraj ok.20 za okno a tam biało
Pinezka właśnie dokładnie tak jak napisałaś to probowka jest
Pati no leci czas jak szalony oby tak dalej
Joanna trzymam kciuki No to ładnie powalonego sąsiada macie masz rację nie odpuszczaj dupkowi
Wiem,że to nie na temat ale Wstawiam Wam coś na poprawę humoru ja popłakałam sie ze smiechu
"Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mojemu mężowi, że wrócę o północy.
-Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później - powiedziałam i wybyłam. Ale, impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków. Było tak fajnie, że zapomniałam o godzinie...
Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem.
Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem...
Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc, jaka to ja jestem inteligenta! Ha.
Rano, podczas śniadania, mąż zapytał, o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, że o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. Oh, jak dobrze, jestem uratowana... - Pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój mąż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc:
- Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką.
Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem:
- Taaaak A dlaczego, kochanie?
A on na to:
- Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła 'O kurwa!' Znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpnęła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać..."
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
aklim dorsza bym zjadła mniam ! takiego prosto z nad morza najlepiej dzisiaj u nas kalafiorowa
zancik widzisz uczepilo się nas wrrr oby szybko wiosna przyszła i choróbska zniknęły! Mój S mojej mamie życzenia złożył, nawet bombonierkę dostała Ja udam że nie wiedziałam o takim dniu hhaaaha ja tylko takie 'probówki' na siuśki miałam i normalnie podstawiałam i siurałam ciężko było ale następnym razem miałam już wprawę hahah. Czytałam już to kiedyś
magmus podeślij foty podeślij pocieszę cię, ja 3tyg katar miałam
Pinezka jak junior?
Miluniaa a który masz dc ? kiedy ma być @?
joanna to bierz męża w obroty, nie zaszkodzi a może pomóc u mnie bladziny nadal ale jeszcze mam z dwa dni. Masakra współczuję sąsiadów
Bella dzięki za radę ! dobrze wiedzieć
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
U mnie @ się już kończy, jednak mam cykle 31-dniowe więc jeszcze troche muszę zaczekać na testowanie
P.S. Macie jakies info kiedy zima nas opuści? bo u mnie pomimo pięknego dziś słońca , zimno i śnieg jeszcze zalega, a ja czuje się paskudnie...
Joanna nie zazdroszcze tak walnietych sąsiadów, powodzenia w staraniu się
Zancik świetny dowcip aż zaczełam myśleć czy ja tak nie robie po powrocie z imprezy