BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 9 miesiąc temu #971180 przez Asiaa
Kilka dni mnie nie było i mam trochę nadrabiania więc zaczynam ;)

Odnośnie tego całego zamieszania powiem tylko tyle, że przez lata wszystko dobrze funkcjonowało i wszystkie się dogadywałyśmy, niezależnie czy to były nowe dziewczyny, które wskakiwały na forum po uzyskanie jakiejś informacji i później znikały, czy dziewczyny które zostawały tu na dłużej, więc moim zdaniem to mówi samo za siebie. Osoby posiadające wiedzę w danym temacie i bardziej doświadczone zawsze odpisywały na pytania, co stanowiło źródło cennych informacji. Nikt nie zostawał bez odpowiedzi. Szkoda tego wszystkiego

W tym czasie co mnie nie było pewnie uzyskałyście odpowiedzi na zadane pytania więc nie będę się powtarzać ;)

Monique Nina jest przesłodka :kiss: :)

Joanna to nieźle z tymi sąsiadami :S

Zancik ale historia :lol: Fajny brzuszek :)

Mari ostatnio nie miałam czasu to kilka dni mnie nie było na forum, ale ogólnie jestem ;) ładne jajeczka wykonałaś :)

NatB lepiej lekarz niech chucha na zimne niż coś przegapić, nie stresuj się za wczasu ;)

Aggi ale Maks elegancko butlę na nodze trzyma :laugh:

Pinezka ładnie Junior głowę unosi :)

Martna najważniejsze, że starań nie zaprzestajecie ;) oby Twoja mama szybko doszła do siebie
Podziękowania: zancik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #971181 przez Asiaa
Nie ma jak zaliczenie nowej strony po kilku dniach nieobecności :laugh:
Podziękowania: martyna_z

9 lata 9 miesiąc temu #971218 przez MARI
Witajcie :) :) ale dziś był piękny dzionek normalnie od razu samopoczucie lepsze :laugh:

MARTYNA- ASIAA dobrze że jesteście :)

PATI ja dupka biorę tak samo jak ty od 20dc przez 10 dni. Po nim to mam cyce jak donice :laugh:
Jeszcze troszkę i kończysz pracę na dziś ;)

ZANCIK brzusio masz już całkiem pokaźny- nie wygląda to nie wzdęcia po brokułach :laugh: w końcu to już półmetek super :)

AGGI dobrze że u was już wszystko ok :) a Maksio słodki, siedzi jak gość :kiss:

PINEZKA juniorak już taki silny dźwiga dłówkę :) :kiss:

Miłego wieczoru :)
ps. dziekuję za pochwały o jajeczkach B)

9 lata 9 miesiąc temu #971227 przez aggi
witam wieczornie
czekam na emka oglądam tv
Maksio od 19 śpi już u siebie :)

zancik
świetna ta bluzka ! Myślałam że to bluza :)

Pinezka junior słodki a jak rośnie :kiss: jak na hiszpańskich drożdżach, o ! :) ja wprowadziłam Maksowi od razu butelkę tylko dlatego że ja z tych niecierpliwych i niepewnych a chciałam mieć czarno na białym ile on ml zjada i czy jest najedzony itp itd

martyna zdrówka dla mamy :) i powodzenia w staraniach !

Pati no ja od początku mówiłam że w grudniu kupuję testy żeby kontrolować organizm jak tam po porodzie u mnie wszystko wygląda :)

Asiaa masz świętą rację w tym co piszesz ! co u Ciebie?

MARI masz rację cudowny dzień dzisiaj był... cieplutko mmm :)

9 lata 9 miesiąc temu #971247 przez Patikierc
Aggi-przepraszam gdzieś to przeoczylam albo jeszcze mnie tu nie było..

źle się czuje dziś musze po narzekać haha ale chyba idę spać padam,jutro na rano do pracy i jeszcze dzień otwarty czyli dużo ruchu,duży tłok i chaos do okoła..

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #971252 przez Chudzinka
Cześć dziewczyny :-)
Wybaczcie dłuższą chwilę milczenia, ale cały weekend miałam szkolenia, a poza tym jestem zawalona robotą.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Asiaa, już się właśnie zastanawiałem, ci u Ciebie?
Trzymam kciuki za testy owu i te zbliżające się ciążowe.!
Zancik, śliczna brzusio, ja się przymierzam do mojej pierwszej foto, bo mi się mała wypukłosc zaczyna zarysowywac, ale wciąż nie mam czasu :-(
Buziaki :-*
Podziękowania: zancik

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #971297 przez zancik
Witam się z rańca :)
U mnie dzis znów piękna pogoda słoneczko świeci ach cudownie :) :) Czekam na kuriera bo zamówiłam pościel dla dziecia i dzis mają dostarczyć.Chciałam taką superową w pszczółki,ale niestety nie mieli i musiałam inną wybrać :( A jutro komoda i szafa do odbioru muszę poprzebierać swoje pierdoły i co nie potrzebne wyrzucić ;)

Pinezka śliczniusi Juniorek taki do schrupania :kiss: :kiss:
Martyna wszystkiego dobrego dla mamy :) a Wy działajcie ;) :kiss:
Asiaa a co u Ciebie?
Agge to wczoraj od 19 leniuchowalaś ;) Bluzka jest w psiaki i kociaki :laugh: zakupiłam jeszcze miętową ale ma inny wzór no kurde były po 10 zł to aż żal było nie kupić :P :lol:
Pati jak dzis się czujesz?
Chudzinka pewnie nie dlugo bedziesz musiala powiedziec bo i brzus bedzie coraz wiekszy :) Dawaj nam tu focie brzusia :kiss:

Mój dzieć wczoraj o 22 szalał w brzuszku i powiem Wam,że czułam go już pod pępkiem a nie nisko tak jak wcześniej jak położyłam rękę na brzuchu to czułam dziecia pod nią ale niesamowite uczucie M już spał a ja się śmiałam sama do siebie :laugh: :laugh:

9 lata 9 miesiąc temu #971318 przez joanna1991
ZANCIK ale masz już duży brzuszek! ten twój dzidziuś rośnie a rośnie :) pewnie superowe uczucie czuć w sobie swojego dziecia :) Nie mogę się doczekać kiedy i ja poczuje swoje dziecko.....

PINEZKA sama nie wiem już co myśleć, a co do testów to faktycznie blakną po wyschnięciu bo były ciemniejsze kreski, wczoraj mnie bolał brzuch jak na owu i przeźroczysty śluz mam ( dość sporo). Nie testuję już bo testy mi się skończyły a nie mam kiedy iść kupić. Zobaczymy w przyszłym miesiącu jeszcze...P.S. ale z Juniorka silny chłopczyk :*

MARI no w końcu cię widzę :) co u ciebie?
U mnie dziś też piękna pogoda, słoneczko świeci a dziś znów do pracy. Jakiś fatum jest nade mną bo podczas moich dwóch zmian które prowadziłam jakieś skargi były itp. a ja jeszcze nie doświadczona, zaraz się denerwuje i nie potrafiłam sytuacji opanować :(

9 lata 9 miesiąc temu #971338 przez aggi
dzień dobry :)
Piękna pogoda ciąg dalszy.... po obiadku idziemy spacerować z Maksem :)

Pati no ja jakoś w listopadzie o tym pisałam, nie wiem czy byłaś czy nie, ale wspominałam napewno :) :) :)

Chudzinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kiedy kolejne usg?? Trzymaj się :kiss:

zancik poka poka co kupiłaś :D kup sobie też jakiś milusi kocyk bo jak dzieć letni to pod kołderką nie pośpi bo za ciepło mu będzie poza tym kołderki duuuże są jak na takie maluszki :) Max ma 7msc a kołdra i poduszeczka schowane w szafie, bo śpi na flanelowej pieluszce przykryty kocykiem :) No od 19/20 mamy luzy bo Maksa kładziemy zawsze spać i potem mamy wieczór dla nas :) A że wczoraj S nie było to sama sobie siedziałam :)

joanna doczekasz się ! Każda się doczeka :kiss:
Podziękowania: zancik, joanna1991

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #971344 przez zancik
Aggi dzięki za radę ale dobrze mieć doświadczone mamuśki w sumie to ja nawet o tym nie pomyslałam,że za ciepło będzie ;) rozejrze się za kocykiem :) Rzeczywiście kołderki są duże ale przydadza się ;) Super,że Maksiu Wam zasypia wczesnie nie ma to jak mieć czas dla siebie :) Pogoda jest rewelacyjna,ale u nas od jutra chłodniej i deszcz do niedzieli :( :angry:
Joanna doczekasz się dzidzi zreszta jak wszystkie kobitki starające się :) cały czas Wam kibicujemy :kiss: A dziec rośnie :) Skargami sie nie przejmuj nie ma ludzi idealnych.którzy odrazu wszystko potrafią z czasem wszystko będzie super ;) :kiss:

A wstawiam foto pościeli :)
Podziękowania: joanna1991

9 lata 9 miesiąc temu #971350 przez martyna_z
Zancik super misie :) niesamowite to musi być uczucie, chyba bym nie zasnęła :)

Dzięki za życzenia dla mamy, całe szczęście jest coraz lepiej i w środę wracamy do siebie. Mąż nabrał zapału do starań, bo obiecałam mu BigMaca jak się uda, teraz nie je żeby plemniczki były zdrowe i silne :P

9 lata 9 miesiąc temu #971352 przez natB
Wiiitaaam :)) ach wiosna cudo :)... u nas net w pracy padl takze mam czas na tel ufff :))

Joanna jak to mowia cyce do gory i heja dalej, nie przejmuj sie skargami, jak pracowalam w biurze podrozy to powiem Ci, ze co chwile przychodzily na nas skargi... wystarczylo, ze miala ktorys z nas zly dzien i od razu klient pisal, ze nie usmiechnieta bylam :P... a co do dzieci pamietaj, ze kazdej kobiecie jest dane bycie matka :) uszaki do gory...

zancik wiesz co jeszcze nam sie przydalo zamiast kocyka i kolderki Wlad nam wedrowal po lozeczku, bo to alergik, a alergicy tak maja to mielismy taki cienki spiworek bez ramionek taki zapinany kurcze bede w domu wkleje Tobie linka... swietna sprawa.. bylam pewna, ze sie nie odkryje, a jak byl maly to wybudzal sie, jak spal nieprzykryty :P... a po urodzeniu spal w otulaczku :)... w dodatku jeszcze obwijalamgo pielucha, w taki kokon, spal jak zabity :)...

Pinzeka ale Junior ma oczy wow :) piekne... a co do grupy "wsparcia" mam nadzieje, ze pomoze :).. ja karmilam piersia tylko 3 tygodnie, a pozniej chwile mieszanie takze pozniej juz tylko butla... najwazniejsze jest Twoje dobre samopoczucie...

Chudzinka przemysl sprawe L4, dlugo sie staraliscie, a lepiej dmuchac na zimno.. praca nie zajac nie ucieknie, a ciaza to piekny okres, zdarza sie czasem raz w zyciu i warto go wykorzystac :)

a u nas ida trojki... ojjj dosc bolesnie, bo gryzie wszystko, co popadnie... dziasla sa wrecz purpurowe... na szczescie ladnie spi, ale z jedzenie mi kreci nochalem.. mamy juz prawie wszystkie zabki, w sumie dokladnie ie wiem ile, bo nie da sobie zajrzec do buzki :P... spacer bedzie popoludniu, a teraz zazdroszcze niani, bo na pewno jest z malym na dworze eh :(...

9 lata 9 miesiąc temu #971354 przez natB
Martyna dopiero teraz ujrzalam postaz info o Twje Mamie.. duzo sil i zdrowia zycze :)..
. haha big mac mowisz :D ojjj musze to u mnie zastosowac :P hehe :P...

9 lata 9 miesiąc temu #971357 przez aggi
nat co do malin na testach pocieszę Cię że starań nigdy dość ! U mnie jak się udało z Maksem to wcale malin malinowych nie było. Wręcz z dziewczynami tutaj bezowulacyjny cyk wróżyłyśmy. Ale psikus :) więc staraaaj się staraj czasem stężenie lh jest małe ale jednak jest ten pik :)

9 lata 9 miesiąc temu #971362 przez natB
w poprzednich cyklach bralam caly czas duphaston i tak 3 miesiace, wiec moglo mi owu to blokowac takze zobaczymy... u mnie problem byl z dlugoscia cyklu, raz miala 15 dc potem 20 dc no istny cyrk... i tak w sumie odkad dostalam @ po porodzie... a teraz zaczelam troche dzialac na wlasna reke, pije inofolic, ktory podobno czyni "cuda" no i widze jakies efekty.. bo przede wszystkim mialamnormalny cykl 28 dniowy :D ten ostatni... tak, jak mowisz "staran nigdy dosc" :)))

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka