- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
Odnośnie tego całego zamieszania powiem tylko tyle, że przez lata wszystko dobrze funkcjonowało i wszystkie się dogadywałyśmy, niezależnie czy to były nowe dziewczyny, które wskakiwały na forum po uzyskanie jakiejś informacji i później znikały, czy dziewczyny które zostawały tu na dłużej, więc moim zdaniem to mówi samo za siebie. Osoby posiadające wiedzę w danym temacie i bardziej doświadczone zawsze odpisywały na pytania, co stanowiło źródło cennych informacji. Nikt nie zostawał bez odpowiedzi. Szkoda tego wszystkiego
W tym czasie co mnie nie było pewnie uzyskałyście odpowiedzi na zadane pytania więc nie będę się powtarzać
Monique Nina jest przesłodka
Joanna to nieźle z tymi sąsiadami
Zancik ale historia Fajny brzuszek
Mari ostatnio nie miałam czasu to kilka dni mnie nie było na forum, ale ogólnie jestem ładne jajeczka wykonałaś
NatB lepiej lekarz niech chucha na zimne niż coś przegapić, nie stresuj się za wczasu
Aggi ale Maks elegancko butlę na nodze trzyma
Pinezka ładnie Junior głowę unosi
Martna najważniejsze, że starań nie zaprzestajecie oby Twoja mama szybko doszła do siebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
MARTYNA- ASIAA dobrze że jesteście
PATI ja dupka biorę tak samo jak ty od 20dc przez 10 dni. Po nim to mam cyce jak donice
Jeszcze troszkę i kończysz pracę na dziś
ZANCIK brzusio masz już całkiem pokaźny- nie wygląda to nie wzdęcia po brokułach w końcu to już półmetek super
AGGI dobrze że u was już wszystko ok a Maksio słodki, siedzi jak gość
PINEZKA juniorak już taki silny dźwiga dłówkę
Miłego wieczoru
ps. dziekuję za pochwały o jajeczkach
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
czekam na emka oglądam tv
Maksio od 19 śpi już u siebie
zancik świetna ta bluzka ! Myślałam że to bluza
Pinezka junior słodki a jak rośnie jak na hiszpańskich drożdżach, o ! ja wprowadziłam Maksowi od razu butelkę tylko dlatego że ja z tych niecierpliwych i niepewnych a chciałam mieć czarno na białym ile on ml zjada i czy jest najedzony itp itd
martyna zdrówka dla mamy i powodzenia w staraniach !
Pati no ja od początku mówiłam że w grudniu kupuję testy żeby kontrolować organizm jak tam po porodzie u mnie wszystko wygląda
Asiaa masz świętą rację w tym co piszesz ! co u Ciebie?
MARI masz rację cudowny dzień dzisiaj był... cieplutko mmm
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 13
źle się czuje dziś musze po narzekać haha ale chyba idę spać padam,jutro na rano do pracy i jeszcze dzień otwarty czyli dużo ruchu,duży tłok i chaos do okoła..
- Chudzinka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 165
Wybaczcie dłuższą chwilę milczenia, ale cały weekend miałam szkolenia, a poza tym jestem zawalona robotą.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiaa, już się właśnie zastanawiałem, ci u Ciebie?
Trzymam kciuki za testy owu i te zbliżające się ciążowe.!
Zancik, śliczna brzusio, ja się przymierzam do mojej pierwszej foto, bo mi się mała wypukłosc zaczyna zarysowywac, ale wciąż nie mam czasu
Buziaki :-*
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
U mnie dzis znów piękna pogoda słoneczko świeci ach cudownie Czekam na kuriera bo zamówiłam pościel dla dziecia i dzis mają dostarczyć.Chciałam taką superową w pszczółki,ale niestety nie mieli i musiałam inną wybrać A jutro komoda i szafa do odbioru muszę poprzebierać swoje pierdoły i co nie potrzebne wyrzucić
Pinezka śliczniusi Juniorek taki do schrupania
Martyna wszystkiego dobrego dla mamy a Wy działajcie
Asiaa a co u Ciebie?
Agge to wczoraj od 19 leniuchowalaś Bluzka jest w psiaki i kociaki zakupiłam jeszcze miętową ale ma inny wzór no kurde były po 10 zł to aż żal było nie kupić
Pati jak dzis się czujesz?
Chudzinka pewnie nie dlugo bedziesz musiala powiedziec bo i brzus bedzie coraz wiekszy Dawaj nam tu focie brzusia
Mój dzieć wczoraj o 22 szalał w brzuszku i powiem Wam,że czułam go już pod pępkiem a nie nisko tak jak wcześniej jak położyłam rękę na brzuchu to czułam dziecia pod nią ale niesamowite uczucie M już spał a ja się śmiałam sama do siebie
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
PINEZKA sama nie wiem już co myśleć, a co do testów to faktycznie blakną po wyschnięciu bo były ciemniejsze kreski, wczoraj mnie bolał brzuch jak na owu i przeźroczysty śluz mam ( dość sporo). Nie testuję już bo testy mi się skończyły a nie mam kiedy iść kupić. Zobaczymy w przyszłym miesiącu jeszcze...P.S. ale z Juniorka silny chłopczyk :*
MARI no w końcu cię widzę co u ciebie?
U mnie dziś też piękna pogoda, słoneczko świeci a dziś znów do pracy. Jakiś fatum jest nade mną bo podczas moich dwóch zmian które prowadziłam jakieś skargi były itp. a ja jeszcze nie doświadczona, zaraz się denerwuje i nie potrafiłam sytuacji opanować
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piękna pogoda ciąg dalszy.... po obiadku idziemy spacerować z Maksem
Pati no ja jakoś w listopadzie o tym pisałam, nie wiem czy byłaś czy nie, ale wspominałam napewno
Chudzinka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kiedy kolejne usg?? Trzymaj się
zancik poka poka co kupiłaś kup sobie też jakiś milusi kocyk bo jak dzieć letni to pod kołderką nie pośpi bo za ciepło mu będzie poza tym kołderki duuuże są jak na takie maluszki Max ma 7msc a kołdra i poduszeczka schowane w szafie, bo śpi na flanelowej pieluszce przykryty kocykiem No od 19/20 mamy luzy bo Maksa kładziemy zawsze spać i potem mamy wieczór dla nas A że wczoraj S nie było to sama sobie siedziałam
joanna doczekasz się ! Każda się doczeka
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Joanna doczekasz się dzidzi zreszta jak wszystkie kobitki starające się cały czas Wam kibicujemy A dziec rośnie Skargami sie nie przejmuj nie ma ludzi idealnych.którzy odrazu wszystko potrafią z czasem wszystko będzie super
A wstawiam foto pościeli
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzięki za życzenia dla mamy, całe szczęście jest coraz lepiej i w środę wracamy do siebie. Mąż nabrał zapału do starań, bo obiecałam mu BigMaca jak się uda, teraz nie je żeby plemniczki były zdrowe i silne
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Joanna jak to mowia cyce do gory i heja dalej, nie przejmuj sie skargami, jak pracowalam w biurze podrozy to powiem Ci, ze co chwile przychodzily na nas skargi... wystarczylo, ze miala ktorys z nas zly dzien i od razu klient pisal, ze nie usmiechnieta bylam ... a co do dzieci pamietaj, ze kazdej kobiecie jest dane bycie matka uszaki do gory...
zancik wiesz co jeszcze nam sie przydalo zamiast kocyka i kolderki Wlad nam wedrowal po lozeczku, bo to alergik, a alergicy tak maja to mielismy taki cienki spiworek bez ramionek taki zapinany kurcze bede w domu wkleje Tobie linka... swietna sprawa.. bylam pewna, ze sie nie odkryje, a jak byl maly to wybudzal sie, jak spal nieprzykryty ... a po urodzeniu spal w otulaczku ... w dodatku jeszcze obwijalamgo pielucha, w taki kokon, spal jak zabity ...
Pinzeka ale Junior ma oczy wow piekne... a co do grupy "wsparcia" mam nadzieje, ze pomoze .. ja karmilam piersia tylko 3 tygodnie, a pozniej chwile mieszanie takze pozniej juz tylko butla... najwazniejsze jest Twoje dobre samopoczucie...
Chudzinka przemysl sprawe L4, dlugo sie staraliscie, a lepiej dmuchac na zimno.. praca nie zajac nie ucieknie, a ciaza to piekny okres, zdarza sie czasem raz w zyciu i warto go wykorzystac
a u nas ida trojki... ojjj dosc bolesnie, bo gryzie wszystko, co popadnie... dziasla sa wrecz purpurowe... na szczescie ladnie spi, ale z jedzenie mi kreci nochalem.. mamy juz prawie wszystkie zabki, w sumie dokladnie ie wiem ile, bo nie da sobie zajrzec do buzki ... spacer bedzie popoludniu, a teraz zazdroszcze niani, bo na pewno jest z malym na dworze eh ...
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
. haha big mac mowisz ojjj musze to u mnie zastosowac hehe ...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa