BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 9 miesiąc temu #970972 przez aggi
Dzień dobry ja tylko melduje dwie krechy wczoraj na owu:-)
Dzisiaj zalatany dzień mamy:-)

aurelia wielokrotnie na tym wątku forum potwierdziło się że NIE. Jednym wychodziły dwie kreski innym jedna więc reguły nie ma. Testy owu są do wykrywania stężenia Lh a nie HCG:-)

Miłego dnia!
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #970973 przez aggi

9 lata 9 miesiąc temu #970976 przez joanna1991
PATI masz rację trzeba się odstresować :* Mój mąż jakiś czas temu zrobił też mi niespodziankę i kwiaty przysłał :) zdziwienie było a jeszcze bardziej miło mi było :) hi hi ahhh ci nasi mężczyźni :)

AGGI no no widzę maliny :D ty też mężusia w obroty :) mi wczorajszy test pokazał praktycznie tylko jedną kreskę więc w tym miesiącu maliny były wcześniej, miejmy nadzieję że trafiliśmy :p

Idę swojemu D zrobić obiadek bo ja na popołudnie do pracy :(

Miłego dnia :*

9 lata 9 miesiąc temu #970987 przez Anabelle
Aggi owocnych starań! Test jak malowany :)
W ogóle nie mogę uwierzyć, że Twój synek ma już 7 msc :)

Ja już przebieram nogami, taka piekna pogoda, trzeba iść na spacer :D

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #970989 przez Sandruska1995
Powodzenia dla starających :)

9 lata 9 miesiąc temu #971006 przez joanna1991
kobietki wstawiam wam foteczkę moich testów owu :D Nie wiem jak już je interpretować..

9 lata 9 miesiąc temu #971007 przez joanna1991
kobietki wstawiam wam foteczkę moich testów owu :D Nie wiem jak już je interpretować..

Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #971012 przez MARI
Witajcie kobietki ufff jak dawno mnie nie było, myślę że nie obraziłyście się na mnie, ale cały czas was podczytywałam. Nie jestem w stanie was nadrobić :( U mnie wirus paskudny najpierw ja potem mój M zapalenie płuc potem oskrzeli-masakra 10 dni wyciętych z życiorysu, ale wreszcie temat opanowany.
Ostatnio podczytywałam to była afera na forum i "gęsta" atmosfera, trochę się pozmieniało, towarzystwo się podzieliło-trudno.
Ja osobiście lubię tu wchodzić i będę to robić, ponieważ zadomowiłam się na dobre :laugh: Czytam zawsze wszystko co piszecie, jakoś tak czuję się z wami "związana" choć czasem mamy różne problemy to zawsze się wspieramy ;)
Ja po prostu jestem "uzależniona" od forum bo rano od razu włączam kompa i co?? no oczywiście forum :) :)
U mnie w tym miesiącu to raczej tylko @ się spodziewać bo nawet w te dni to przytulanka nie było przez ten cholerny wirus :evil: :evil:

AGGI ty testujesz kontrolnie czy planujecie rodzeństwo? :) wrzuć jakąś fotkę Maksia dawno go nie widziałam :)

JOANNA współczuje sąsiada jakiś debil za przeproszeniem, dobrze że ja mam emerytów po sąsiedzku to im takie pomysły nie przychodzą do głowy. Cały czas ci oczywiście kibicuję w staraniach :) dziś pracujesz- kiepsko, ale może jakoś zleci :)

ZANCIK no u ciebie to już chyba 20 tydzień wskoczył, ale to zleciało :) jak się czujesz? dawaj nam tu zdjęcie brzuchola ;)

CHUDZINKA co u was????

MONIQUE gratuluje córeczki-śliczna :) :)

BROWN witaj:)

PATI a u was jak starania? dupka bierzesz?

AKLIM jak samopoczucie??

NATKA??

MARTYNA-ASIAA-MOOF-ULA-ADA- BETKA-JULKA-MELI-MAJKA???? macie gdzieś swoje "schadzki" trudno-szkoda miałyśmy się trzymać razem z naszymi różnymi problemami :(

Przepraszam jak nie wszystkim napisałam, ale teraz to już się tak nie zapuszczę z wiadomościami od was :) :) ale się rozpisałam
U mnie dziś na obiadek to co lubię najbardziej łosoś z piekarnika i suróweczka :)
Miłej niedzieli :)

9 lata 9 miesiąc temu #971027 przez MARI
Ale cisza- pewnie świetujecie :)
Wszystkiego naj naj kobietki :)
Tak pięknie dziś było, słoneczko, ale ja jeszcze na antybiotyku więc jeszcze siedziałam w domu i postanowiłam się wziąć za ozdoby świąteczne- jajeczka :) pochwale się wam :P
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #971030 przez natB
hej hej :)... i jestem ja...

ale mam jakieś ostatnie "dziwne" dni z mężem... także dlatego się nie odzywam... nie mam głowy, czasu i w ogóle jestem na "NIE"...
Jutro do pracy uf... postaram się stamtąd Was nadrobić...

Miłego świętowania :)... p.s. u mnie nawet szwagrowie i siostrzeńcy mojego S. się postarali :) także fajnie :)

9 lata 9 miesiąc temu #971031 przez natB
MARI nono piękne "jaja" :D... masz talent :)

9 lata 9 miesiąc temu #971038 przez Patikierc
Hej ja dziś miałam męczący dzień,o 11 do lasu tynieckiego sie wybraliśmy bo piękne pogoda,potem do znajomych i z nimi jeszcze na spacer :lol: i teraz weszłam do domu i pierwsze co jestem u was :lol: ale padam chyba prysznic i spanie..

Mari- miło cię widzieć bo już myslałam że wszystkie się wyprowadziły i aż mi się smutno zrobiło.. u nas starania idą jak burza :lol: jutro ostatnia dawka dupka i chyba testuje za niedługo,ale nie nastawiam się na nic.. czasami się łapie że gdzieś sutki zaczynają mnie "swędzieć" :lol: albo brzuch mam wzdęty i mnie tak boli jakby kołek mi ktoś tam wsadził i ciągną ale śmieje się że to na kupe :lol: a tak na serio myśle że to dupek może mi takie płatać figle..
ps.śliczne jojka :lol:
natB-dawno cię nie było też ale dziwne dni z mężem wszystko wyjaśniają:) trzymaj się i bez nerwów :lol:
joanna- ja też tak miałam że już się pojawiają kreski a na drugi dzień nic :blink: i dopiero pózniej kilka dni piękne krechy :)

Wszystkiego naj naj lepsiejszego :lol: z okazji naszego wspaniałego dnia!! :kiss: mam nadzieje że każda z nas go wyjątkowo spędziła :)

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 9 miesiąc temu #971043 przez Patikierc
Jestem po prysznicu i jestem w szoku na moich piersiach z boku po obu i na jednej z przodu wyszły mi jakieś żyły nigdy tego nie miałam a nie bolą jakoś mnie tylko jak nocnej dotkne.. :blink: to nie może być objaw ciąży bo to dopiero 7dpo wiec nie wierzę że to może być to.. czy dupek może tak zdziałać? Zdenerwowalam się..

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 9 miesiąc temu #971047 przez aklim88
Pati - moje piersi zaczęły mnie bolec kilka dni po owulacji. W zasadzie to nie był ból, tylko takie uczucie jakby mleko sie w nich gromadziło. Niestety nie jestem w stanie Ci tego opisać. Także moze to byc objawem ciazy. Co do lekarstwa, to nigdy go nie brałam wiec Ci nie powiem. Jak zatestujesz, to sie dowiesz :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 9 miesiąc temu #971050 przez MARI
PATI ja mam takie same piersi jak ty po duphastonie, tkliwe i żyły mi wychodzą- więc wiem jak to jest :ohmy:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka