- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
teraz druga sprawa,dziś ostatni dzień dupka mam,i nie wiem robić bete żeby wiedzieć czy przerwać czy nie robić przerwać poczekać? Boje się tylko tego że jak przerwie a będę w ciąży to mi znów może spaść ten progesteron..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Pati jesli chodzi o Twoje symptomy ja w ostatnim cyklu mialam tak jak Ty, @ przyszla jak w zegarku... wszystko, co opisujesz takze nie wiem, jak chcesz idz zrob bete... tez bralam dupka... do tego cyklu w sumie podchodze juz luzno... owu robie takze zobaczymy.. dzis 10 dc
Dupka bierz do 26 dc jesli masz cykle 28 dniowe, odstaw i. zrob test, jak negatyw to przyjdzie @ jesli pozytywny to dalej ciagnij dupka... a bierzesz go, zeby wyregulowac cykl? czy masz niedobor?...
Ja tak bym zrobila, ale jak masz watpliwosci zadzwon do gin ...
Kryzys z mezem powiedzmy, ze zazegnany , ale ja to bardzo pamietliwa jestem.. oj ciezko ze mna ma..
W tym tygodniu chodze tylko 4 dni do pracy uff w piatek czeka mnie maly zabieg chirurgiczny, wyciecie pieprzyka, potem badania histopatologiczne, bo mojemu lekarzowi sie on bardzo nie podoba, no i mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok... zaczyna brac mnie stres kolejny :/
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Mi w koncu w piatek przeszła ta jelitówką i od weekendu odzyskałam apetyt i zaczełam wiecej jesc. Zgaga przestała mnie męczyć, ale nie jest jeszcze wszystko w porządku z moim żołądkiem, bo co zjem, to leży mi na żołądku i odbija mi się strasznie cały dzien. Na szczescie nie jest to tak bardzo dokuczliwe jak zgaga.
My mieliśmy bardzo intensywny weekend. W sobotę była piękna pogoda i pojechaliśmy do zoo i na farmę a wczoraj spędziliśmy 4h w parku wodnym. Jak wróciłam, to oczy mi sie zamykały.
Udało mi sie namówić męża i lecimy pod koniec maja do Polski. Co prawda na niecały tydzien, ale zobaczymy sie z teściami, moze szwagierka do tego czasu sie rozpakuje, bo ma termin na 9.06 no i jedziemy na 60te urodziny mojego taty. Kupiłam juz Ali piękna sukienkę na imprezę. Ona kocha sukienki.
Muszę tylko zastanowić sie czy będę chciała robic to usg 4d w PL.
Mam pytanie moze któraś z Was sprzedaje lub sprzedała mieszkanie w Polsce, bo mamy takie przejścia z najemcami i agencja zarządzająca naszym mieszkaniem, ze bardzo poważnie zastanawiamy sie nad sprzedażą. Moze orientujecie sie jak wyglada teraz sytuacja na rynku. Mamy mieszkanie w Warszawie
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
jezu idę do pracy na 13.00-21.00 jak mi się nie chce a taka pikna pogoda za oknem aż sie uśmiechać człowiek chce..
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Piękna pogoda ciepło,słoneczko świeci banan na buzi od samego rana Zrobiłam dwa prania obiad ugotowałam i jeszcze przesadziłam kwiatki
Pinezka niestety nie powiedzieli jak mam tam siurnąć ale jak będe aptece to zapytam
Aggi piękna maliniaki miałaś Jak ze zdrowiem?
Mari bidulko zdrówka. No u mnie już 20 tydz. Czuję się super mam powera jak cholera Piękne ozdoby uwielbiam takie pierdoły Zaraz wrzucę brzucha
Pati mnie w udanym cyklu piersi zaczęły boleć jakieś 3 dni po owu do tego po jakimś czasie wyczulony węch teraz wiem,że były to pierwsze oznaki ciąży.A czy po tych tabletkach mogą występować takie dolegliwości to nie mam pojęcia
NatB to super,że z M już zgoda.Ja też jestem pamiętliwa i do tego uparta jak osioł
Ada?
Ula?
Betka?
Martyna?
Chudzinka?
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Joanna na moje ok to 5 kreski najbardziej widoczne, powodzenia!
Ja zaczynam testowanie za kilka dni, juz nie mogę sie doczekać. U mnie też dziś pogoda wiosenna, w końcu zrobiłam porządki w szafach obiad, pranie, nosiłam się z zamiarem umycia okien, ale po zeżarciu połowy milki opadłam z sił i stwierdziłam że koniec prac domowych na dziś. Jeszcze tylko kilka rundek z psem i jestem wolna hehe.
Pozdrawiam Was wszystkie, miło że trafiłam na to forum, chociaż przyznam że trochę się jeszcze tu gubie )
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
u nas taka piękna pogoda że 3h na świeżym powietrzu byliśmy
joanna trzymam za Was kciuki! wg mnie na Twoich testach albo cykl bezowulacyjny albo w 13dc ? Ale malin nie widzę niestety
Ja tylko sprostuję, że ja testowanie mam dla obserwacji, nie dla starań póki co
Bella no leci ten czas jak szalony! Dopiero na porodówce byłam......
MARI długo Cię tu nie było super jaja ! to zielono żółte fajne
nat czyżby jakieś wiosenne depresisko? trzymaj się !
Pati może to na dziecia a nie na kupę co do duphastonu to ja na podtrzymanie ciąży brałam więc nie wiem jakie ma skutki ale być może takie jak opisujesz bo to w końcu hormony
u mnie na teście wczoraj już nic, więc już nie testowałam dzisiaj
więc sobotni pozytywny ale owulkę normalnie czułam tak mnie w podbrzuszu pobolewało i w jajku że masakra
aklim super że u Was po chorobie
zancik miło że pytasz już odpukać chyba lepiej ale Maks jeszcze czasem zakaszle w nocy.. śliczny brzuś ! I bluza
brown moje okna to błagają o litość
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Joanna - no ja malin raczej nie widze, ale te testy lubia blaknac po wyschnieciu
Ja dzis ide na spotkanie grupy mam, ktore dziela sie swoimi doswiadczeniami w karmieniu piersia, taka grupa wsparcia. Moze mi pomoga, bo juz fizia dostaje. Niby juz odnioslam maly sukces, bo Junior z karmienia wylacznie butla przestawil sie juz na karmienie mieszane - z dwie trzy butle na dzien, reszta to piers. Tyle, ze to karmienie piersia mnie troche wykancza - raz je 5 min, innym razem 30, czasem wytrzymuje 3 h miedzy karmieniami, a czasem po 20 min wola o jeszcze. Biorac pod uwage, ze nie produkuje wystarczajaco duzo mleka i w ktoryms momencie dnia jestem wyssana do dna (i wtedy butla), i nie da sie tego momentu przewidziec, gdy wychodze z domu, to jestem jak na szpilkach - bedzie chcial jesc i bedzie co, czy mam na gwaltu rety do domu wracac i butle robic
Wrzucam wam fotke z dzis
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Pozdrawiam wszystkie szkoda że zrobiło na się tak mało.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zancik-śliczny brzuch bluzka tez ładna
Pinezka- dasz rade najgorsze początki,zdjęcie śliczne:)
aggi- to ty się nie starasz haha a to ci zonk tygodnia
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132