BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #982992 przez natkka
dziewczyny mam do was pytanie, trochę głupie, ale ja też ostatnio głupieje :( od kiedy powinnam liczyć początek @, bo ostatnie trzy miesiące @ wygląda dziwnie. Pierwsze trzy - cztery dni mamy "okres" w postaci jednej kropki (dosłownie), potem dwa dni normalnej miesiączki i dwa dni takiego wygasania :/ mam zrobić badania prolaktyny w 2-3 dc i nie wiem od kiedy mam zacząć liczyć :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #982993 przez magmus88
Milunia, i wy myśleliście o in vitro???

JOANNA - trzymam za Ciebie kciuki, bo chyba się coś kroi ;)) hehe

My dziś idziemy do teatru :) trochę rozrywki....

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983004 przez MARI
HEJ :)
My już po wyborach, obowiązek spełniliśmy :) teraz kawka na balkoniku- och jak miło mieć wolne i odpoczywać :) :)
U mnie śluz się pojawił białwoky więc myślę że ta noc była owocna :silly: :silly:

Wzięłam się troszkę za siebie bo przez zimę wpadło mi niestety troszkę tłuszczyku i powiem wam że aż jestem dumna z siebie bo już pozbyłam się 3kg ;)
Zaraz się biorę za obiadek , oczywiście delikatny, a potem idziemy na spacerek bo szkoda w domu siedzieć tak pięknie jest :)

AGGI odbębniłaś wizytę i nie było tak źle :)
JOANNA odpoczywaj i oszczędzaj się :) trzymam kciukasy
Zaraz się biorę za obiadek, a potem idziemy na spacerek bo szkoda w domu siedzieć tak pięknie jest :)
ZANCIK no właśnie wrzuć jakiegoś fociaczka, zobaczymy jak urosłaś ;)
NATKA ja nie pomogę niestety nie wiem sama jak to liczyć

MIŁEGO DNIA :)

9 lata 6 miesiąc temu #983012 przez magmus88
Mari - gdzie mieszkacie? tzn w jakim rejonie?? Bo u nas na śląsku jesień :( już któryś dzień....

Natka też nie pomogę :( chociaż ostatnio, po tej operacji miałam też dziwną sytuację i za bardzo nie wiem jak mam to liczyć.....

9 lata 6 miesiąc temu #983024 przez zancik
Hey :) U mnie dziś nawet niezła pogoda :) Zjemy obiadek i jedziemy na godzinkę to mojej cioci tam jest małą Polcia no w sumie to w czerwcu rok będzie miała :) Dzis o 5 rano miałam wymioty bo mój pies się zerzygał,że tak powiem i jak to poczułam i zobaczyłam to drazu kibelek :sick: :sick: :sick:

Joanna odpoczywaj Kochana i trzymam kciuki oczywiście :) :kiss:

Natkka ja w takiej sytuacji też nie pomogę nie mam pojęcia jak to liczyć :(

Mari ale fajnie mozesz posiedziec sobie na balkonie :) No to fajnie jak juz 3 kg spadło :)

Miluniaaa no suwaczek jest ;)

Magmus to miłej rozrywki :)

Mari Joanna specjalnie dla Was brzuchol :)
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 6 miesiąc temu #983025 przez zancik

9 lata 6 miesiąc temu #983037 przez magmus88
Zancik - śliczny domek :)
Podziękowania: zancik

9 lata 6 miesiąc temu #983044 przez Miluniaa
Magmus tak my juz myslelismy
ale u mnie troszke inna sytuacja moj gin po 3 miesiacach nieudanych staran juz zaczal badac i sprawdzac mialalam tez obserwacje owulacji podczas ktorej wyszlo, ze nie rozwijaja mi sie pecherzyki mialam jeszcze to 2 razy co potwierdzilo... dostalam leki i po pierwszej stymulacji dostalam torbieli i znow musialam czekac
Moj lekarz leczy przez rok jesli nie wychodzi daje dokumentacje leczenia i wysyla do kliniki bezplodnosci, ja sie dowiadywalam w klinice i u nas faktycznie trzeba miec rok udokumentowanego leczenia i juz mozna pisac sie na in vitro.
Ale cale szczescie sie udalo bez tego:)
Joanna trzymam kciuki za Ciebie bysmy mialy mniej wiecej w tym samym czasie porod :cheer:

9 lata 6 miesiąc temu #983052 przez MARI
MAGMUS ja jestem z Łodzi :) i dziś u mnie ładna pogoda
Właśnie wróciliśmy z długiego 3-godzinnego spaceru, ale super tak pochodzić :)

ZANCIK brzusio masz fajny i mam wrażenie że tylko w brzuszek ci weszło- bo super wygląda :)

MILUNIAA to extra że nie musieliście korzystać z tej drugiej opcji, tylko udało się :) jednak trzeba wierzyć bo udaje się :)

9 lata 6 miesiąc temu #983054 przez Miluniaa
Jeśli ja moge coś doradzić dziewczynom to na pewno nie czekać jak nie wychodzi kilka miesiecy to isc do lekarza, bo to tylko pozniej sie przeciaga w razie cos ;) ja np. dopiero w lipcu bym zaczynala leczenie jakbym czekała ...

9 lata 6 miesiąc temu #983055 przez miśka23
Milunia gratulacje :kiss: wspaniała wiadomość :)
Ja też wybieram się do gina w środę, niech sprawdzi czy wszystko jest w porządku, żeby się nie okazało że przez rok będziemy się bezskutecznie starać.

9 lata 6 miesiąc temu #983094 przez aggi
dzień dobry :)

pogoda nadal paskudna u nas, a szkoda..
dzisiaj muszę z Maksem do lekarza jechać, suche plecy ma, obstawiam jakąś alergię, ale
nie mam pojęcia na co, bo już wszystko sprawdziłam i bez zmian. mam nadzieję że zapisze jakąś maść
i na tym się skończy. Wczoraj byliśmy na targach motoryzacyjnych, Maksiu oczarowany tyyyle samochodów,
motorów, lampek na suficie ;) teraz wcina chleb z masłem a ja kawę właśnie skończyłam ;)

dziewczyny jeśli mogę Wam poradzić to jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości to idźcie do lekarzy, rozwiejcie je, a jeśli faktycznie jest jakiś problem
to zwiększacie sobie szansę na powodzenie... :*

miłego dnia :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983115 przez zancik
Witam Kobietki :) u mnie od rana słonecznie ale jest strasznie duszno pewnie deszcz z tego bedzie :( Wczoraj dostałam znowu ubranka jak je przebiore to wstawie pare fotek bo sa i dla chłopca i dla dziewczynki.A Pola jest cudna agentka z niej,że hoho :laugh: Wczoraj jak wrócilismy zaczęło boleć mnie podbrzusze tzn.tak jak by kłuć czy ciągnąc wykąpałam sie i położyłam w nocy jak wstawałam siku jeszcze bolało wstałam rano niby przeszło.Ale poszłam na rynek z nadzieją,że będa truskawki ale niestety nie było :( i znów ten ból teraz siedze i jest ok.nie wiem czy to mała tak uciska czy co??? :( :( Czekam na tego kuriera i sie doczekać nie mogę :angry: Wczoraj stwierdziłam,że każdy dzień jest coraz gorszy a gdzie tu do konca :(

Agge jak tam @???Kurczę oby to nie była alergia u Maksia :kiss: Fajnie,że Maksiu taki zachwycony motorami i samochodami :)

Mari i w uda dużo poszło mam taki cellulit,że szok :( :(

Kobiety nie ma co czekać tylko pędzić do lekarza na pewno nie zaszkodzi a pomoże :kiss: :kiss:

EDIT WSTAWIAM FOTO WLASNIE PACZKA DOTARLA:-)

9 lata 6 miesiąc temu #983137 przez MARI
Hej :)
Ja mam dziś wolne, więc zakupy już zrobiłam, zaraz będzie kawka na balkonie :) :)
Dziś na obiadek botwinka :)

ZANCIK u mnie truskawek dziś wszędzie pełno i to już po 4,5 więc kupiłam 2kg bo uwielbiam koktail :) pycha
Paczka dotarła, fajnie same kosm. tym razem zamówiłaś :)

AGGI daj znać po wizycie co tam u Maksia? I właśnie jak tam @??

9 lata 6 miesiąc temu #983143 przez zancik
Mari to muszę sie chyba przejechać do Ciebie po truskawki :) No tak mi się chce,że nie wiem :) O widzisz przypomniałaś mi,że kawki jeszcze nie piłam :laugh: ja tez chce na balkon ;) To leniuchujesz dzis sobie :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka