- Otrzymane podziękowania: 83
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
MILLUNIA hi hi ale by było jakbyśmy miały podobny termin porodu hi hi ja cierpliwie czekam do soboty
MARI ale masz fajnie poleniuszkujesz sobie ja dziś na popołudnie do pracy.. ale pocieszam się tym że od jutra mam wolne i dopiero w sobotę idę do pracy hi hi
Coś kiepsko dziś się czuję głowa, gardło i zatoki masakra
Miłego dnia kobietki! :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asiaa
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 143
Martyna możliwe że przez chorobę @ jeszcze nie ma. Już kiedyś tak miałam, że chorowałam i nie chciałam brać leków, bo nadzieje była, ale suma sumarum @ przychodziła
Rozumiem Twoje obawy, jednak doradzam Ci by się wybrać do nowego lekarza bo może się okazać, że niewiele trzeba poprawić by w końcu się udało można szybciej zareagować kiedy wiadomo co i jak. Zawsze będziecie o kilka miesięcy do przodu niż teraz odpuścić a konsultacje za jakiś czas :-*
Mari dziękuję za miłe słowa :-* ale wiem, że w tym cyklu to niemożliwe, chyba że jestem wiatropylna choć to może ułatwiałoby sprawę, bo tyle tego teraz pyli
Aklim w tym miesiącu nie robiłam testów, więc nie wiem kiedy owu była, a co za tym idzie nie wiem kiedy powinna @ być, bo cykle miewam nieregularne. W poprzednim miesiącu testowałam i myślałam, że w tym cyklu owu będzie podobnie jak w poprzednim, ale najwidoczniej musiała być później, może poprzesuwało się wszystko przez chorobę? Wiem, że ten cykl zakończy się @ tylko pytanie kiedy jaśnie pani się zjawi?
Joanna trzymam kciuki
Natkka zazwyczaj jak długie masz @? może zadzwoń do swego gin i podpytaj jak masz to traktować?
Zancik ładną i zgrabną piłeczkę masz
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Joanna mnie też głowa napitala, tzn zatoki bardziej, ale to chyba przez pogode, u mnie pada juz chyba od tygodnia
Agii a jak tam Twoja @? i co z ta wysypka u Maksia?
U mnie @ narazie nie ma... a temperatura podwyższona juz 14dzień.. hmm. A na truskawki tez mam więlką ochotę mmm
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Własnie skonczyłam przebierać ubranka zrobiłam pare fotek ale nie wszystkigo bo duzo tego
No to czekamy na nastepne testy ciazowe
Wrzucam pare fotek
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
MARI po 4,5??? truskawki? u mnie po 10/kg... zdzierstwo na @ czekam
Tak pochwaliłam moją @ że punktualna i w ogóle, a tu psikus... no nic, czekam dalej
Plecy Maksa okazały się być alergiczne... no ale mamy się nie martwić bo powiedziała że nie jest źle. Póki co mamy skórę nawilżać i ograniczyć porcje mleczne do 3 na dobę. Jeśli za 2/3tyg nie pomoże to przepisze maść. Także się nie martwię
brown Maks ma jakąś alergię.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Zancik brzuszek już spory ale bardzo zgrabny i krąglutki
Aggi dobrze że lekarz Cię uspokoił. Dużo tych uczuleń u dzieci teraz. Ale ja sama też nigdy na nic uczulona nie byłam a teraz jak wiosna przychodzi to wysypki na rękach dostaje.
O truskawkach to mi nawet nie mówcie. Zjadłabym z makaronem i śmietaną. ..a u mnie jeszcze mało i po 10 zł.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki żeby te dwie kreski jak najczęściej się pojawiały.
No i dzięki za mobilizację. Muszę tylko poczekać aż mąż badania powtórzy i idę do innego lekarza.
A któraś z Was pytała o urlop. My w tym roku w końcu wyjeżdżamy. Od 4 lat nigdzie nie byliśmy i jedziemy do Chorwacji jeszcze w to nie wierzę i jakoś trudno mi się ucieszyć ale powoli się nastawiam na super odpoczynek!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Aggi Ty wiesz ze ja za Ciebie trzymam mocno kciuki :*
Milunia gratulacje
U nas wszystko dobrze, właśnie wróciliśmy ze spacerku, Julitka teraz śpi to mam chwilkę czasu rośnie mi córeczka szybko, od kilku dni budzi się tylko raz w nocy na jedzonko i jak zaśnie kolo 19-20 tak budzi się dopiero 2-3 a później 7-8 wiec wysypiam się dziś byłyśmy obie na wynikach i mamy piękne, wsio w normie powoli zaczynamy załatwiać sprawy związane z organizacją chrzcin robimy w restauracji w sierpniu i od razu łączymy z naszą 2 rocznica ślubu Trzymajcie się cieplutko
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna dzięki za komplement To super,że wyjeżdzacie zazdroszczę Wam normalnie.No to Kochana do lekarza i głowa do góry
Ada no frajda jest z wyprawką dobrze,że muszę do miasta dojechać do sklepów z ubrankami bo jak by u mnie były to obawiam się,że M by mnie z domu wygnał No juz nie mogę sie doczekać malutkiej Super,że u Was wszystko dobrze no to Julisia pięknie spi dobzre,że możesz pospać sobie Wrzuć nam tu foto niuni jak będziesz miała czas i ucałuj oczywiście od cioteczek Trzymajcie się Kochane
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
- Otrzymane podziękowania: 61
ZANCIK twoja wyprawka dla Tosi coraz większa mi tam się wszystkie takie malutkie ubranka podobają
AGGI to dobrze że Maksiowi nic poważnego nie jest, miejmy nadzieję że to chwilowe uczulenie
JOANNA zaciskam kciukasy
Dziś sadziłam kwiatuszki na balkon do doniczek i wyszło super- zrobię fociaczka to wam pokarzę
Koktajl truskawkowy zaliczyłam na kolację
U mnie teraz oczekiwanie, starania i przytulania były więc czekam i oczywiście mam nadzieję.......
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mnie brzuch boli ! taaaaaaaaaaaak @ przyszła. i to w terminie ! dziś o 4 rano.
Kurcze pomyliłam dni i myślałam że wczoraj był jej termin... policzyłam dziś raz jeszcze,
a tu psikus - wczoraj ostatni dc miał być a dziś właśnie @. No i jest, punktualnie...
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Joanna jak tam ? Sa jakies wiesci ? kiedy test mozesz robic?
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miluniaa jak sie czujesz?
Joanna?
Mari no słodkie są takie małe ubranka
Kupiłam truskawki mniam mniam ale takie w pojemniczku małym bo innych nie było Ale lepsze to niż nic Dwa bukieciki dla mamusiek kupione Właśnie mamusie Wszystkiego Najlepszego
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa