BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #983606 przez miśka23
to była moja pierwsza wizyta od kiedy zdecydowaliśmy się na dziecko. Kazała mi brać inofolik zamiast foliku bo tam są jeszcze jakieś witaminy. Nie kazała mi się przejmować że jeszcze nie zaszłam w ciążę. Zrobiła mi cytologię i usg. Stwierdziła że wszystko jest dobrze. zauważyła jakąć cystę na prawym jajniku (podobno nic groźnego) i być może mam problem z niepękającymi pęcherzykami. Jutro powinnam dostać@ i po tym najbliższym cyklu mam się do niej ponownie zgłosić i sprawdzić co z tą cystą. Jeśli nadal będzie to jakieś tabletki hormonalne. Ale na ogół podobno jest wszystko dobrze i życzyła żeby najbliższa wizyta była już na potwierdzenie ciąży. ale się spisałam .. :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #983611 przez miśka23
Od jutra zaczynam pić zioła ojca sroki nr 3, wielu kobietom pomógł i mam nadzieję że mi też :P

9 lata 6 miesiąc temu #983700 przez aggi
dzień dobry :)

miśka super, że jest OK :) nic tylko się starać i się nie martwić :)

a ja czeeekam i czekam aż pogoda się poprawi. Już chyba tydzień się kiszę z Maksem w domu :S można jobla dostać :P

9 lata 6 miesiąc temu #983765 przez brown24
Miśka dobrze że wszystko u Ciebie ok :kiss: , a co to za ziółka Ojca Sroki, gdzie je mozna zakupic? :)
Agii u mnie też dalej pogoda do bani, wprawdzie juz nie pada ale tylk 11 stopni brrr

9 lata 6 miesiąc temu #983776 przez miśka23
brown nie ma chyba gotowej mieszanki. Ja kupiłam każde zioło osobno i pomieszałam. Wyszło mi tego tyle że wystarczy mi na rok :P
U mnie pogoda dziś już lepsza, trochę świeci słońce ale nadal zimno

9 lata 6 miesiąc temu #983782 przez zancik
Hejka :) u mnie pogoda tez do bani :( w ogóle od paru dni nic mi sie nie chcę i głowa boli.Dzis byłam na pobraniu krwi jutro wyniki.Pokaże Wam co kupiłam wczoraj dla małej :) a i wózek zamówiłam :) :)

Miluniaa ja też sie tak bałąm zresztą cały czas sie boje,że coś może byc nie tak ;) Na pewno wszystko będzie dobrze :kiss: :kiss:

Miśka dobrze,że wszystko ok oby ziółka pomogły u mnie chyba zadziałal castagnus bo akurat w tym cyklu co go brałam się udało :) :) :)

Trzymam za Was wszystkie kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #983784 przez Miluniaa
miśka to teraz zostało tylko działać :P
A u mnie dzisiaj pogoda ok wychodzi słoneczko ale jak na maj to jest brzydko, jeszcze nie mialam okazji sandalow wlozyc,a w tamtym roku juz dawno biegalam .

9 lata 6 miesiąc temu #983785 przez Miluniaa
zancik fajny wozek :) jak mozna zapytac to ile kosztowal ? Ja musze powoli oswajac sie z cenami ... zazdroszcze Ci bardzo tez bym chciala juz kupować cos dla dzidzi ;)

9 lata 6 miesiąc temu #983787 przez zancik
Miluniaa za wszystko razem z przesyłką zapłacę 575zł :) Kochana zleci Ci czas raz dwa i tez juz będziesz kupowała dla dzidzi :) Tylko uważaj bo to strasznie wciagające :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983803 przez aggi
brown u mnie 12.. tez nie ciekawie :dry:

zancik
fajny wózek ostatnio widziałam podobny u mnie tylko zamiast czerwonego był zielony :) Choć dla mnie skrętne koła to podstawa :) i ciuszki różowinki cudowne :) my taki mamy www.babyexpert.pl/miniaturki/450.jpg

Milunia ostatnio to samo wspominałam, że rok temu już w spodenkach śmigałam i w japonkach :evil:

9 lata 6 miesiąc temu #983805 przez zancik
Aggi super ten wózek :) ja szukałam czegoś w przystepnej cenie dla mnie są piekne wozki ale kosztuja 1500 albo i wiecej :(

9 lata 6 miesiąc temu #983811 przez miśka23
Zancik śliczne rzeczy, a wózek przynajmniej nie bardzo drogi bo ceny są kosmiczne.
Aggi ja też jeśli będę kiedyś kupować to koniecznie ze skrętnymi kołami. A ty ile zapłaciłaś za ten wózek z linka?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983814 przez aggi
macie rację wózek to nie tania sprawa ile by nie kosztował to zawsze jednak największy wydatek. my zapłaciliśmy 1400 za 3w1, choć początkowo zakładaliśmy o wiele tańszy.. no ale zostało nam parę groszy i dołożyliśmy ;) oczywiście już z myślą o następnym maluchu, nie będziemy kupować nowego

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983827 przez aggi
aklim jak po usg???

joanna??

9 lata 6 miesiąc temu #983854 przez Miluniaa
zancik super cena bym powiedziala, ze on duzo duzo drozej kosztowal :) Zdaj tylko relacje jak sie uzytkuje ;)
No wlasnie Joanna ???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka