- Otrzymane podziękowania: 61
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- MARI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Nadzieja....
MIŚKA nie smutaj staramy się do skutku aż dzidzia będzie
ANABELLE chłopcy do schrupania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Magmus ja się nie nadaje do surdo. Choć niektórzy uważają że mam predyspozycje ale jakoś tego nie czuje a uważam że akurat tu trzeba mieć już przekonanie i prawdziwe powołanie.
Bella zdecydowanie chłopaki Ci się udali
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Natka - ja w wielu miejscach czytalam, ze TSH u kobiety chcacej zajsc w ciaze powinno byc zblizone do 1, gora 1,5, a ta norma do 4 jest tak szeroko zakrojona, ze usypia czujnosc. Poza tym jak po pologu robili mi badania krwi i m.in TSH sprawdzali, to przy moim wyniku 1,4 lekarz mnie uprzedzil, ze przed podejsciem do kolejnej ciazy powinnam na wszelki wypadek TSH sprawdzic, czy przypadkiem nie wzroslo.
Joanna - jutro z rana czekam na wyniki tesciku
My dzis pierwsza lyzeczke kaszki zaliczylismy Junior w mleku do picia nie toleruje nawet odrobiny kaszki, bo juz mu tak malo w butli podalam, ze mniej nie mozna, a i tak wyczul. Natomiast lyzeczka prosze bardzo Troche sceptycznie do konsystencji podszedl, ale nic nie wyplul, no i popchnelam mleczkiem
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Jeszcze mam pytanie z całkiem innej beczki. Za dwa tygodnie mamy z mężem pierwszą rocznicę ślubu i zero pomysłu na prezent. Macie może jakieś podpowiedzi?
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
ANABELLE kobieto jak ja dawno twojego posta nie widziałam, masz wspaniałe dzieci :*
PINEZKA twój synuś to już duży chłopak! proszę bardzo już kaszki zaczyna jeść z łyżeczki a jeszcze nie tak dawno czekałyśmy na wieści o jego narodzinach jak ten czas leci...
MILLUNIA nooo piękna beta! :* dzidzia rośnie!
MIŚKA widzę mamy ten sam problem też mam za dwa tyg pierwszą rocznicę ślubu a nie wiem co mężowi sprezentować..
Lecę spać bo na 6,30 do pracy... dobrej nocy :*
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Sandruska ja mam na 28 stycznia
miska ja tez niedlugo tzn w lipcu mam rocznice no i mielismy jechac na wycieczke, a teraz to zobaczymy jak sie bede czula ale jak cos to idziemy do kosciola o tej porze co mielismy slub, zrobie dla meza romantyczną kolację Prezentów raczej nie bedziemy kupować, bo stwierdzilismy z mezem, że lepiej jak kazdy wybiera co mu sie przyda i mąż jak jest okazja to np zabiera mnie na zakupy i kupuje jakis fajny ciuch ktory wybiore w sumie z wspolnego konta idzie ale gest sie liczy
joanna trzymam kciuki ! oby sie udało !
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Pinezka brawoooooooooo dla Juniorka
Miska nie mam pojecia co na rocznicę ślubu my pierwsza rocznicę mamy 26 lipca i mam taka cicha ndzieję,że Tosia zrobi nam prezent i wyjdzie 4 dni wczesniej
Miluniaa no piękna beta
Joanna ale nas trzymasz w niecierpliwości trzymam kciuki
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Joanna trzymam kciuki
Milunia też robiłam bête I progesteron, żeby się uspokoić, bo na badanie musiałam czekać. Super, że wszystko dobrze. Już niedługo wizyta, zleci szybko. Ja mam 15 czerwca już usg prenetalne. w poprzedniej ciąży na tym badaniu dowiedziałam się, że będę miała chłopca Dzisiaj kończę 10tygodni I dzisiaj mamy 6 rocznicę ślubu I jesteśmy nad morzem. Mąż z Tymkiem na spacerze a ja leniuchuję. Nic sobie nie kupowaliśmy, ale na pierwszą rocznicę pojechaliśmy do Amsterdamu na weekend, było super. Generalnie, nigdy sobie nic nie kupuje, ale zawsze gdzieś wyjeżdżamy w tym czasie.
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
Milunia - wrzucisz nam fotke po wizycie?
A moj Malz nieromantyczny jest Nie lubi obchodzenia rocznic, urodzin itp Jesli kiedys dostane od niego kwiaty, to pewnie pomysle, ze mnie zdradza albo co
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Jak sie urodzi to i owszem wstawie sie pochwale:)
Wiem, że wiekszosc moze sie ze mna nie zgadzac ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
mój maz taki samPinezka napisał: Joanna - kto wie, moze mezowi na rocznice bicie nowego serduszka sprezentujesz Trzymam kciuki Decyzje o testowaniu dopiero w poniedzialek rozumiem
Milunia - wrzucisz nam fotke po wizycie?
A moj Malz nieromantyczny jest Nie lubi obchodzenia rocznic, urodzin itp Jesli kiedys dostane od niego kwiaty, to pewnie pomysle, ze mnie zdradza albo co :woohoo:
a tsh potwierdzam 1 do 1,5 jest the best
dzieki dziewczyny, powiem chłopakom
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Joanna przyłączam się do życzeń Anabelle
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Nefri - wizytę mam we wtorek więc na pewno się czegoś dowiem właśnie jak doczytałam szczegóły to też zauważyłam, że prolaktyna powinna być jeszcze trochę niższa a co do tsh to i tak sporo mi spadło w ciągu miesiąca, więc mam nadzieje, że już niedługo się uda
czy ten castagnus obniża prolaktynę?
Mój mąż romantyczny był przed ślubem, a po jakoś mu się przestało chcieć chociaż jak trochę pokrzyczę to potrafi kwiatki kupić :]
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Ale mój mąż by był wniebowzięty jakbym na pierwszą rocznicę sprezentowała mu owoc naszej miłości, serce jego i moje hi jego szczęście jest dla mnie najważniejsze... mimo że też już nie jest taki romantyczny to co przed ślubem ale potrafi słowem okazać mi miłość. dobre jest powiedzenie " tylko wariaci są czegoś warci"... hi.. też tak macie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Natkka Castagnus obniża prolaktyne. Wyczytałam też ostatnio że może ja obniżyć szałwia i Wit C i B. Więc generalnie przy niedoborach witaminowych może się prolaktyna podwyższać.
Mój mąż nigdy nie był zbyt romantyczny. Do tego zawsze uważał że ja też jestem zbyt praktyczna na romantyzm. Czyli kwiatki pojawiały się tylko na specjalne okazje i były to zwykle wielkie bukiety. Woli mu dać prezent który dłużej będę miała niż kwiatki które zaraz uschną po za tym potrafi pokazać że mnie kocha na wiele innych sposobów więc na wybaczony brak romantyzmu.