BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984360 przez miśka23
Joanna a jak u Ciebie?
ja nadal nie dostałam @ to już 5 dzień, nigdy mi się to nie zdarzało. Robiłam dziś test i jedna krecha. Nie wiem o co chodzi. Myślicie że może to mieć coś wspólnego z tą cystą która gin u mnie widziała ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984362 przez Miluniaa
Miska masz watpliwosci zrob bete ok 20 zl a wszystko bedzie jasne :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984363 przez miśka23
Ale skoro byłam u gina w środę to chyba powinna coś zauważyć ? A po za tym to tylko piersi mnie bolą ale inaczej niż zwykle. A tak to żadnych innych dolegliwości ani na @ ani na ciążę

9 lata 6 miesiąc temu #984373 przez Pinezka
Joanna, czekamy :woohoo:

Miska - a owu nie byla przesunieta? Beta wszystko ci wyjasni, 5 dni to juz sporo.

Sandra, przykro sie to czyta, choc musze powiedziec, ze nie pierwszy raz to co piszesz jakies takie malo wiarygodne jest :huh: U mnie w 6 tygodniu zarodek mial na usg jakies 4-5 mm dlugosci. U twojej mamy to byl poczatek ciazy, pierwsze tygodnie, i niby jej ten zarodek pokazywali i jeszcze bijace serce bylo widac? Pomijajac juz, ze ta operacje to chyba w znieczuleniu miejscowym musieliby jej robic, zeby byla w stanie cokolwiek ogladac :blink:

9 lata 6 miesiąc temu #984377 przez Miluniaa
Dziewczyny, a jak beta ładnie przyrasta to nadal moze byc ciaza pozamaciczna ? Ja czytalam, ze jak przyrasta to wlasnie wykluczenie... ech juz sama nie wiem jeszcze tydzien i wizyta

9 lata 6 miesiąc temu #984378 przez Miluniaa
popycham

9 lata 6 miesiąc temu #984380 przez Pinezka
Milunia, w pozamacicznej to podobno beta slabo przyrasta, wiec sie nie martw :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #984382 przez miśka23
Milunia u Ciebie będzie wszystko dobrze, zobaczysz. Nie masz się co martwić. Każda tu za Ciebie trzyma mocno kciuki więc nie może być inaczej :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #984390 przez aggi
Sandra srali muchy będzie wiosna. Tyle ;) Pinezka ma rację, nieraz już historie życia tutaj pisałaś i co rusz coś nowego. Kręcisz jak mało kto tutaj. ;)
Podziękowania: natkka

9 lata 6 miesiąc temu #984406 przez joanna1991
Witajcie dziewczyny! :* Ja tak na szybko.. Od wczoraj leci mi coraz bardziej :/ i brzuch straaasznie boli :/ To chyba raczej @ ale nigdy tydz. przed nie plamiłam, zapisałam się już do gina bo nie wiem co jest, czasami nawet jest mi nie dobrze..

Wczoraj z mężem wybraliśmy się na spacer i rozmawialiśmy sobie na temat dziecka i w ogóle o wszystkim i powiedział że w tym cyklu będzie mnie bardziej wspierał z testami i w ogóle w szoku byłam :laugh:

Miłego dnia kobietki :* Ja lecę zaraz do pracy.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984409 przez natB
Hej hej :) postanowiłam się przypomnieć :) jestem i chyba mam się dobrze... Cały czas Was czytam
milunia ogromne gratki :D wow wow superowo bądź dobrej myśli, nosisz kolejnego maluszka, którego powiatamy w styczniu :D

joanna jak tam? Zaciskam :D

aggi jak Maks :)? U nas Wład chory :( tydzień będziemy na antybiotyku ble

miska tak to może być związane z cysta ja mam przykre wspomnienia co do torbieli także nie dumaj migiem do gin skontrolować... Mi 2 razy już pękła :( i oby nigdy więcej... Jestem po kolejnym antybiotyku... Także nawet jak była mała mogła jednak się powiększyć...

azja witam :D i ja Was kwietniowki podczytuje, bo jesteście mega heh :) jedyne które zostały na forum z 2013, edit jeszcze grudniowki :) ale Was się fajnie czyta :D nasze listopadowki opanowały fb eh... Powiedz mi bo zaciekawiłas mnie tym anty tpo... Po porodzie wykryli u mnie w krwi przy badaniu tsh... Byłam u endokrynolog powiedziała, że nie mam co się przejmować, tylko jak zajde w ciaze to mam brać dupka albo luteine... Powiesz mi coś więcej o tym anty tpo? Bo każdy mówi mi, że nic się z tym nie da zrobić :/
A wyniki z ponad 1000 spadły mi po roku do 300 anty tpo
sandruska nono masz talent dziewczyno :D aktorski :D ooo albo napisz scenariusz do jakiegoś fantasy co? :D

A co u mnie, jestem wyleczona , zdrowa nikt nie widzi przeciwskazan... Po torbieli nie ma śladu... @ zakończona no i do dzieła... Juz na luzie bez testów.. Zaraz jedziemy na wakacje no i to na tyle :) ściskam Was wszystkie :)))
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984418 przez ulka1983
hej dziewczyny :) wstawiam od razu foto Jaśminki żeby łomotu od was nie dostać bo obiecałam jakieś 2 tygodnie temu :whistle: na usprawiedliwienie mam tylko to że trójka dzieci to nie przelewki i pochłania masę czasu ale każdej z WAS ŻYCZĘ takiej gromadki bo to szczęście nie do opisania :)

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #984422 przez natB
Ulka Jasminka tosz to dorosła panna :) bystre ma slipka :... Ja do takiej trójki dążę heh :D
Podziękowania: ulka1983

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984423 przez ulka1983
Milunia gratuluję kochana :kiss: pierwsze tygodnie ciąży to stres i uczucie że za chwilę @ przyjdzie , ja co chwilę biegałam do wc i sprawdzałam czy majty czyste :P no i teraz już do końca życia będziesz martwić się o swoje dziecko taka już jest rola mamusi ;) pozytywne myślenie dużo daje wiem coś o tym bo trzecia ciąża nie była dla mnie łatwa ale udało się i teraz moja Pati ma prawie 5 miesięcy :silly:

dziewczyny trzymamy za was kciuki może teraz się fasolki posypią :)

NatB dziękuję :) uda się na pewno wiara czyni cuda :kiss: wczoraj mąż zaczął przeliczać że jak Pati będzie miała 18 lat to on może już być dawno dziadkiem :laugh: a ja babcią :woohoo: :woohoo: mam nadzieję że dziewczyny trochę zaczekają :laugh: ale nie za długo bo uwielbiam dzieci ;)
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984425 przez natB
[Ulka no tak może być :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
z jednej strony przy Patrycji Przechodzisz druga,, młodość,, a przy starszych zaraz zaczną się poważne rozmowy heh i wprowadzanie w dorosły świat :) :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka