BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #984279 przez natkka
Dzięki Martyna za info :) zobacze co mi powie gin i wtedy zdecyduje czy będę się suplementować na własną rękę :)
Joanna trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszła, chociaż jak masz plamienia to ja bym zrobiła test i jak wyszedłby pozytywny to poszłabym do lekarza :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984290 przez miśka23
U mnie nadal brak @ i zaczęły boleć mnie same sutki, ale nie sądzę żeby to miło być coś poważnego

9 lata 6 miesiąc temu #984292 przez MARI
Witajcie :)

My weekend spędzamy u rodziców, pogoda dopisuje mamy robić ognisko, kiełbaski będzie fajnie :)

JOANNA mam cały czas nadzieję że @ nie przyjdzie :kiss:

MIŁEGO DNIA KOBIETKI :)

9 lata 6 miesiąc temu #984293 przez Miluniaa
Witajcie ! nareszcie piekna pogoda
trzymam kciuki za dziewczyny testujace :)
milej niedzieli :*

9 lata 6 miesiąc temu #984305 przez magmus88
Hej ::)

Kochane trzymam za was kciuki :) ej... co ja mówię! Trzymam za nas wszystkie kciuki ;)

Joanna, myślę, że jutro z rana zawitasz do nas z dobrą wiadomością :)
Ja na weekend byłam u rodziców. Przyjechała moja siostra z małym.... za kilka dni będzie miał półtorej roczku. Przekochany jest!! Mały rozrabiaka :D ale bardzo mądry. No i nerwus :P hehehe

Co do dodawania zdjęć.... też nie jestem za tym, żeby całe swoje życie uzewnętrzniać na fb.... a widzę coraz więcej przypadków, które przesadzają!!!!!! I to bardzo....

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984307 przez magmus88
Nawet fajnie, że mój wpis się dodał :D ahha

Ja na weekend byłam u mamy.. Przyjechała też siostra z mężem i małym :) Jaki on jest przekochany :) Mały mądrala i złośnik :) Za kilka dni kończy półtorej roczku.... mężu wyjechał na tydzień do babci (ja niestety nie ma urlopu ;/ )

Joanna - chyba jutro będzie szczęśliwy dzień ;) Takie mam przeczucie....

Dziewczyny.... tak mówicie o tym TSH... muszę zobaczyć moje wyniki po operacji bo tak coś mi się kojarzy, że miałam wysokie (tzn w normie ale przy górnej granicy), jeżeli faktycznie ma to takie znaczenie to muszę sie umówić na wizytę do gina.... może przed tym USG coś mi poradzi.... Nie umiem tego przeżyć, ze ten monitoring dopiero w sierpniu :( buuu

Nie wiem teraz, któa z Was poruszyła ten temat..... ale też jestem za tym, żeby całego swojego życia nie uzewnętrzniać np na fb.... co poniektórzy już strasznie przesadzają.... aż razi po oczach ;/

edit: po dodaniu drugiego postu pojawił się i pierwszy.... hm.....

Poza tym pierwszy raz zaczynam nową stronę :D także popycham, popycham.... :)

9 lata 6 miesiąc temu #984321 przez martyna_z
Dziewczyny a czy TSH powinno się robić w jakiś określony dzień cyklu? Znalazłam swoje wyniki z 2013 roku i miałam wtedy ponad 3. Wiem że to dwa lata już i wyniki mogą być zupełnie inne ale tak myślałam żeby razem z prolaktyną jeszcze to zrobić.

9 lata 6 miesiąc temu #984324 przez Azja
dziewczyny pozwole znowu sie Wam wtracic :whistle: TSH mozna zrobic w dowolnym dniu cyklu i nie ma znaczenia, powiem Wam tyle ze ja lecze sie juz od ponad 10 lat na niedoczynnosc tarczycy i obecnie jestem w drugiej ciazy :) lekarze mowia ze najlepsze TSh do zajscia jest ok 1-1,5, ale ja w druga ciaze zasżłam jak miałam ponad 4 bo cos mi sie rozregulowało, a odnosnie badan na tarczyce to warto zrobic badanie anty TPO bo nieraz TSH jest w normie a własnie anty TPO jest dosc duze i wtedy jest duzo trudniej zajsc :woohoo:
Podziękowania: martyna_z

9 lata 6 miesiąc temu #984326 przez natkka
Azja to gratuluje :) ja anty tpo mam ok, ale z tarczyca walcze dalej :]

9 lata 6 miesiąc temu #984329 przez magmus88
Hej Azja :)

Ja już w sumie bez tarczycy.... ponad rok. Właśnie sprawdziłam swoje TSH... sprzed 2 tygodni... ponad 3.... pora umówić się na wizytę u gina :( wcześniej niż się spodziewałam

9 lata 6 miesiąc temu #984330 przez martyna_z
Azja takie wtrącenia wręcz wskazane :-) zrobię badania jak już @ przyjdzie i idę do lekarza bo wydaje mi się że problem z żołnierzykami męża nie jest jedynym naszym problemem. A Jaś będzie miał siostrę czy braciszka? :-)

9 lata 6 miesiąc temu #984331 przez Azja
Martyna_z Jas będzie miał brata. Choć jak ktoś się go pyta kto jest u mamy w brzuchu to mówi ze Basia :)

Podczytuje Was czasem i dlatego coś od siebie wrzucam. Ciesze się ZE wam to nie przeszkadza :)

Trzymam za Was kciuki :)
Podziękowania: Sandruska1995

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984347 przez Sandruska1995
Hej.
Moja mama wczoraj wylądowała w nocy w szpitalu z silnym bólem brzucha.. O 23 robili jej operacje , okazało się ciąża pozamaciczna. Dzwoniła do mnie przed chwila. A tyle radości :( . pokazali jej nawet jak juz wyciagneli. Serducho juz biło :(

9 lata 6 miesiąc temu #984357 przez Miluniaa
Sandruska przykro mi zawsze jak slysze takie historie plakac mi sie chce, bo to dla kobiety jest trauma bardzo wspolczuje mamie i jeszcze bardziej boje sie o swojego maluszka :(

9 lata 6 miesiąc temu #984359 przez miśka23
Sandruśka współczuję, to straszne :(

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka