BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #984426 przez ulka1983
no właśnie u nas też spore różnice wiekowe między dziewczynkami ( wystarczy rzucić okiem na suwaki ) B) i dokładnie tak jak piszesz :laugh: :laugh:
Podziękowania: Miluniaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #984431 przez natB
pati ciut podrosnie, a Ty dalej wnuki będziesz bawić :D tego Ci życzę heh :) widzę widzę suwaki :)

9 lata 6 miesiąc temu #984436 przez Miluniaa
ulka1983 miśka23 natB diekuje Wam za słowa otuchy :*
Dzieki Wam czuje, że każda przyszla mamusia boi sie i sie nakreca, bo juz zaczelam myslec ze fiksuje ;p;p
Joasia czekam na dobre wiesci !

9 lata 6 miesiąc temu #984464 przez magmus88
Joanna.... ale nas trzymasz w niepewności! Czekamy z utęsknieniem na TO zdjęcie!!!

U mnie dziś zagoniony dzień.... jutro będzie podobnie :( Dziś wyszłam z domu po 7 i wróciłam o 21 :(

Sandrusia - przykro mi :(

9 lata 6 miesiąc temu #984474 przez miśka23
Joanna informuj nas co się dzieje :)
Kilka godzin temu dostałam @ i właśnie zaparzam sobie ziółka. Jutro dam znać jak smakują :P
No i życzę wszystkim dobrej nocki :)

9 lata 6 miesiąc temu #984477 przez martyna_z
Popycham ;-)

Ja dziś na wycieczkę do Dino Parku jadę z przedszkolem. Mam nadzieję że nam dzieciaki nie dadzą za mocno w kość.

Joanna trzymam kciuki!

Miśka nowy cykl, nowe szanse. Daj znać jak zioła działają. Ja często po różnych mieszankach miałam rewolucje żołądkowe ale to podobno oznaka że organizm się oczyszcza.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984484 przez Sandruska1995
Mojej mamie beta rosła tez normalnie.
Szkoda ze co niektóre są takie bez uczuć. Chciałam się tylko wyzalic ,bo nie mam tu komu a tak mi źle ze nie pomoge być przy mamie. Tak miała znieczulenie od pasa w dol , jak którąś byla ciekawa. I co w tym dziwnego ze biło serce jak to był 7 tydzień ? U mnie synka serducho biło juz w 6 tyg.
Polska znieczulica. Pozdrawiam.

9 lata 6 miesiąc temu #984488 przez Patikierc
Ależ mnie długo nie było!

Ula-pati ma już 5 miechów toż to pannica już śliczna! a za rodzeństwo kiedyś będzie dziękować,ja jestem jedynaczka i mama długo nie mogła się zdecydować na drugie dziecko a potem jak dobiła 42lat stwierdziła że się boi i już tak zostało teraz tylko zaciera ręce na wnuki :laugh:
Milunia-będzie dobrze jeszcze raz gratki będziesz szczęśliwą mamą! nie stresuj się tylko spaceruj odpoczywaj ciesz się pięknym stanem!
Miska-z ziółkami może się uda? życze ci tego bardzo mocno!
Joanna- może jednak coś na rzeczy jest póki nie ma @ jest nadzieja! Rób testa :laugh:
Nat- to zdrówka zdrówka dla małego żeby było wszystko ok i daleko od chorób !
Magmus- ja poz mianie pracy tez wychodze do 10 wracam po 20 masakra ale dobrze mi w nowej pracy.
Aklim-jak samopoczucie?
Zancik- ale masz już mieszkanko dla tosi! a ile rzeczy,chyba dodatkowe umeblowanie w domu na ciuszki :laugh: już niedługo i będziesz ją stroić w piękne sukienki :)

Na weekend byłam na mazurach nie na odpoczynek a na odkopanie domu po zimnie uporządkowanie koszenie i sprzątanie żeby móc w lecie jechać i odpoczywać,okres mi sie spóźnił 8 dni więc miałam mini zawał i gdy już miałam robić testa a tu pyk i oto ona @ w całej okazałości :laugh:
Piękna pogoda się szykuje na cały tydzień jeszcze tylko dzis i jutro w pracy czwartek wolny czyli leżak i opalanie :P

Pozdrawiam wszystkich! Przepraszam jak o kimś zapomniałam!

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 6 miesiąc temu #984520 przez natB
Sandruska to nic dziwnego, że serduszko biło, ale mogła to widzieć tylko na usg... A jak wyciągnęli to jak to miała niby dojrzeć? I co jej pokazali skrzep 5 mm? Przecież na tym etapie mało co widać,, gołym okiem,, dlatego po raz kolejny nikt nie bierze tego poważni...

patikierc ale Ty masz fajnie :D domek na mazurach, słoneczko, jeziorko :D och i ach :P
Zqzdroscimy :) kiedyś @ w końcu sobie odpuści zobaczysz :*

Joanna pisała, że @ się Rozkręca z tego, co dobrze wyczytałam :( i ze musi iść do gin... Czyli która kolejna testuje?

9 lata 6 miesiąc temu #984521 przez Sandruska1995
Nie mam pojęcia napisalam co mi mama mówiła. . I wiem ze juz sobie odpuscila , nie chce juz dziecka.

9 lata 6 miesiąc temu #984535 przez Miluniaa
Sandruska jesli mama miala termin 25 stycznia to ciaza byla 6 tyg,a nawet jak sie upierasz ze 7 niech bedzie mała to różnica czyli zarodek mial ok 3-4 mm ... Pomyśl na logike czy byłoby możliwe zobaczenia czegokolwiek ?
Nie kłoć się z dziewczynami tylko dopytaj dokładnie mamy może była w szoku i źle ja zrozumiałaś...
Porozmawiaj na spokojnie i wtedy nam napisz.

9 lata 6 miesiąc temu #984538 przez aggi
sandra czytając ciebie mozna sobie humor nieźle poprawić. Najpierw ty byłaś 10x w ciąży ciągle nie masz czasu by iść do lekarza teraz niby twoja mama w ciąży a ty niby nie chcesz , teraz ona też nie chce... to po co tu wogóle jesteś i piszesz? I taaak będę wredna bo masz wodę zamiast mózgu i to samo robisz tutaj dziewczynom .. daj spokój już bo od kilku miesięcy walkujesz to samo ... mam nawet wrażenie że jesteś malolata wrzucająca zdjęcia swojego młodszego brata..

9 lata 6 miesiąc temu #984540 przez aggi
Dziewczyny wybaczcie że ja tu tak ostatnio ni z gruchy ni z pietruchy, ale czas ograniczony mam. U Maksa znów skok do tego dwa zęby idą naraz. Maruda jakich mało. Mam nadzieję że u zafasolkowanych wszystko ok:-) jak joanna??? Trzymam kciuki za staraczki:-) a u mnie @ się skończyła ale chyba jakas infekcję mam :/ muszę się zaopatrzyć w clotrimazolum i niewiem czy do gina nie będę musiała iść.. trzymajcie się :* nadrobie was jak tylko będę miała chwilke

9 lata 6 miesiąc temu #984541 przez aggi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #984542 przez natB
Ale pocieszny Maks :D mój Wład to już kawaler wiec młodsze maluchy od niego mnie rozczulaja heh:)... Aggi kochana chciałabym Ciebie pocieszyć, że będzie lepiej, ale po zębach nadchodzi bunt 2 latka :D myć zeby nie, jeść tez nie, nocnik nie :D ale to takie jest wtedy urocze, ale oczywiście gdy Przechodzi to dziecko tak jak moje, że wydusza płacz :D a nie np. Rzuca się na ziemię albo bije... powodzenia :)

sandruska a ja mam wrażenie, że se z nas jaja robisz..

A to moje dziecię:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka