BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #983866 przez Sandruska1995
Z relacji mojej mamy beta w piątek 1336 a dziś ponad 2000 :D ale jestem szczęśliwa jakby to o mnie chodziło. Szkoda ze nie mogę jej wspierać osobiście tylko przez skype . :( zobacze się z nią dopiero w grudniu , czyli miesiąc przed porodem. Jedyne co mnie cieszy ze będę mogła zrobić zakupy dla dzidzi i zawieść :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #983872 przez martyna_z
Hej. Miło się wchodzi i czyta dobre wiadomości po takim dniu w pracy jak u mnie. Ostatnio tylko gorzej. Coraz intensywniej zaczynam szukać nowej pracy. Trochę się wzięłam za ćwiczenie więc mogę skuteczniej odreagować. Mam nadzieję że uda mi się to pociągnąć i zrzucić brzuszek na wakacje ;-)

Ciekawe te zioła ojca sroki tylko dużo tych różnych mieszanek. Nie wiedziałabym którą mam pić i trochę bym się obawiała żeby sobie nie zaszkodzić.

9 lata 6 miesiąc temu #983899 przez miśka23
Będę informować na bieżąco jak działają na mnie te zioła ;)

9 lata 6 miesiąc temu #983902 przez martyna_z
Miska a na jakiej podstawie wybrałaś akurat tę trzecią mieszankę? Bo tam czytałam o różnych wskazaniach.

9 lata 6 miesiąc temu #983903 przez miśka23
Jak już pisałam wczoraj Ginekolog stwierdził że mogę mieć problem z niepękającymi pęcherzykami. A mieszanka nr 3 jest właśnie na to.

9 lata 6 miesiąc temu #983907 przez miśka23
Jak już pisałam wczoraj gin stwierdził że mogę mieć problem z niepękającymi pęcherzykami. A mieszanka nr 3 właśnie na to jest.

9 lata 6 miesiąc temu #983909 przez miśka23
Myślałam że pierwszej wiadomości mi nie dodało

9 lata 6 miesiąc temu #983912 przez MARI
ZANCIK ładny wózeczek i ubranka też :)

MARTYNA planujesz zmianę pracy? Może warto, ja zmieniłam i wcale nie żałuje, nie powiem bałam się czy sobie coś znajdę ale udało się i to od razu :) pewnie i ty byś dała radę

BROWN w następny cykl na pewno się uda :kiss:

MILUNIAA no właśnie dobrze piszesz, kiedy my w końcu założymy sandały B)

JOANNA co u ciebie??

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983937 przez martyna_z
Miśka dzięki. Nie załapałam za pierwszym razem :-)

MARI no tak kombinuje coś ale mnie trochę przeraża szukanie pracy. W sensie nie za bardzo wiem co innego mogłabym robić po za pracą w przedszkolu. A do państwowego raczej się nie dostane. Myślałam o jakiś studiach podyplomowych ale też nie do końca wiem co to by mogło być żeby znaleźć zajęcie po tym. Na razie stoję w miejscu ale rozglądam się cały czas i piwko w końcu na coś wpadnę ;-)

9 lata 6 miesiąc temu #983957 przez joanna1991
Witajcie kochane! :*

ZANCIK fajny ten wasz wózio :D Tośka ma super brykę :D hi hi będzie jej wygodnie :*

Dziewczyny u mnie bez zmian, termin mojej @ dopiero na 30,05 a od tygodnia mam cały czas lekkie plamienie a moje piersi są takie jakieś fioletowe, jakby te cieniutkie naczynka mi popękały i w ogóle mnie bolą, ale nie całe... pierwszy raz mi się takie zrobiły i to ze 3 dni temu...

9 lata 6 miesiąc temu #983961 przez aggi
martyna ściskam kciuki za dobrą decyzję :)

joanna trzymam kciuki za Ciebie i ten cykl :)

9 lata 6 miesiąc temu #983963 przez MARI
Dzień dobry :)
Ja tak na szybciocha przed pracą, pogoda coś dziś kiepska się zapowiada u mnie pochmurno, w sumie to tak jak by miało zaraz lunąć.
Trochę mi się nie chce iść do pracy, ale jeszcze dziś i jutro i dwa dni wolne :) już się cieszę

JOANNA bardzo ci kibicuję aby @ nie było :kiss:

MIŁEGO DNIA KOBIETKI :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #983971 przez Anabelle
Z wózkami czasami lepiej kupić dobry ale używany niż tańszy a nowy - z własnego doświadczenia - nasz pierwszy wózek 3w1 wylądował w piwnicy i musieliśmy kupić kolejny - tym razem już za 1600 zł - w końcu z 1,5 roku ten wózek się uzywa, teraz w wózku jeździ Leoś - nie wyobrażam sobie męczyc się tyle czasu z tym wózkiem, który mieliśmy jako pierwszy. Nawet maż który uważał, że wózek to wózek - sam teraz bratu, który został tatusiem truł całą ciążę szwagierki, co koniecznie musi mieć wózek, bo inaczej to porażka i będą się męczyć.
Ciekawe jak się zmienia punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia :P
Aaa no i wózek znanej firmy nawet kupiony używany - jeśli zachowa się go w dobrym stanie to łatwo go później ponownie sprzedać więc część kasy się zwraca. U nas bankowo wózek, tummy tub, nosidła ergonomiczne, chusta czy łóżeczko, karuzelka etc pójdą na sprzedaż jak chłopaki wyrosną. Nie będę tych rzeczy chomikowac :P

Nie wiem co u was bo tak w sumie przeczytałam 2 strony wstecz :P Troche nie ogarniam forum przy moich chłopakach.

9 lata 6 miesiąc temu #984003 przez Miluniaa
Witajcie :)
Ja dzisiaj z rana zrobilam bete i progesteron wizyte mam dopiero 9.06 wiec moze badania mnie troche uspokoja ;) teraz do 16 czekam z niecierpliwoscia

9 lata 6 miesiąc temu #984005 przez miśka23
Milunia będzie dobrze :*
Joanna trzymam kciuki aby @ nie przyszła a twoje objawy były objawami ciążowymi :)
Mi już drugi dzień spóźnia się małpa :( I odwleka mój przyszły cykl w którym na pewno się uda :P
Podziękowania: Miluniaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka