- Otrzymane podziękowania: 60
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zancik - wspolczucia. U nas jest ostatnio 18-20 st wiec rześko.
Nat - Ala sie bardzo cieszy. Wczoraj jak dowiedziała sie, ze ciocia urodziła, to potem udawała, ze ona rodzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Juz nie pamietam co komu jeszcze miałam napisać. Kolejna ciężka moc za mną, tym razem mój maz pol nocy kaszlał...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
aklim kochana ta Ala a Robert w sumie jest polsko angielskim imieniem chyba bo w Anglii też funkcjonuje no nie?? Zdrowka!
zancik u mnie też wentylator chodzi od rana
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
zancik oj pamiętam, jak ja chodziłam latem w ciąży, tez było ciężko ale ogarniesz, wentylatorek lody i jeszcze ja pamiętam, jak Wład mnie mega kopał jak wychodziłam na słońce wiec większość jednak w cieniu, jak to mówią na miękkim kamieniu heh:P
aklim haha ale mała agentka z Ali jaka ona jest świadoma wszystkiego, w sumie juz3 latka ma a takie maluchy wszystko kumaja wesolo będziecie mieli a co do imienia czasem jest tak, że wystarczy impuls i juz jest Robert ładne jak dla mnie może zostać
martyna kurde molek.. Oby wasze badania wyszły ok, a co do malucha to biedaczek.. Szybko się wykuruje..
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aggi wiesz że nie ma na to wszystko reguły. Cykle stracone często okazywały się owocne, więc za szybko żeby wyrokować
Może nam te wczasy pomogą bo ja już nie wiem czemu tak jest. Niby ok, nie jakoś super ale w normach a tu nic z tego...
- brown24
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Ja dziś zrobiłam ostatni test ovu jaki mi został, i maliny prawie jak malowane, takich jeszcze nie miałam ( może to po tych ziółkach, piłam Ojca Sroki prawie od poczatku tego cyklu) także przedłużam działania do poniedziałku-wtorku mam nadzieje że jakos damy rade bo upał tez u nas okropny
Zanicik a Ty do cienia i odpoczywać i lody dla ochłody
Nat W Chorwacji musi być pięknie , ode mnie tyle co nad Bałtyk, więc mam nadzieje że uda nam się w tym roku Ja ze swojej strony moge polecić Krete- cudowne widoki, ciepłe morze, ludzie mili i spokojni, noi te kręte, wąskie drogi- bezczenne
A tymczasem przesyłam Wam troche pozytywnej energii płynącej z gór
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Martyna szkoda ze sie nie udalo, ale moze w kolejnym cyklu a wam gin nie proponowal stymulacji?
Bo my juz sie troche staramy i gin stwierdzil ze skoro jest ok hormonalnie to trzeba wyciagnac wieksze dziala
Mnie dzisiaj boli w podbrzuszu wiev boje sie ze to na @ trche wczesnie ale kto ja tam wie co tym razem wymyslila :]
Zancik dasz rade, tak jak dziewczyny mowia eiatraczek, lody i bedzie dobrze
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Natkka teraz zmieniam gina bo poprzednia nic mi nie chciała dać oprócz skierowania do kliniki leczenia niepłodności a mi się wydaje że to nie trzeba aż do kliniki jeździć żeby coś zdziałać. No ale może jej się nie chciało jeszcze na NFZ walczyć i wolała odpuścić. 25.06 mam wizytę to zobaczymy co mi powie ten lekarz. On przyjmuje prywatnie koło mnie i w Gdyni w klinice pracuje więc raczej zna się na rzeczy. A może Twoja @ zabłądzi i to nie z jej powodu czujesz podbrzusze?
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Nie mam duzej nadziei na to ze@zabladzi bo na pewno przegapilismy owu a poza tym z posiewu moje M. wyszlo ze ma bakterie a to wplywa na obnizenie jego plodnosci. Na szczescie udalo mi die go umowic do urologa juz na poniedzialek wiec licze ze moze w nowym cyklu
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Za mną intensywny weekend. Robiłam zaległą imprezkę urodzinową na grillu..... i od wczoraj dopiero wróciliśmy do domku dzisiaj pogoda jak w Hiszpanii!
Co do prezentów ślubnych - to my też rok mieszkaliśmy już razem ale dużo dostaliśmy takich "praktycznych" to rzeczy.... tylko właśnie po kilka zestawów teraz np. czekam aż mi się wytłuką kieliszki aby móc je wymienić na nowe bo mam w szafie kilka kartonów
Joanna - jakie masz skutki uboczne po luteinie???
aggi - trzymam kciuki ważne, że staranka były.... nie ważne jakie
Brown!!! jakieś widoki piękne
Poza tym tak strasznie boli mnie gardło (((((( i zaczyna się mega kaszel!!!
- joanna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 83
Co do skutków ubocznych to całe dnie mnie mdli, zmęczona jestem, brzuch pobolewa jak na okres i zapachy z lodówki też mi nie odpowiadają, aż w gardle wszystko rośnie..
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Chociaż może to i luteina.... muszę przyuważyć
A jaką bierzesz? Doustnie czy dopochwowo??
ps. Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu!!!