BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986421 przez aklim88
Aggi - głowa do góry. Liczy sie, ze było. Nie musi byc ogień zeby sie udało....

Zancik - wspolczucia. U nas jest ostatnio 18-20 st wiec rześko.

Nat - Ala sie bardzo cieszy. Wczoraj jak dowiedziała sie, ze ciocia urodziła, to potem udawała, ze ona rodzi

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #986422 przez aklim88
wkładała bobasa pod bluzkę, wyjmowała, otulala i mówiła, ze jadą do domu ;) ci do imienia to nie wiemy czy dac polskie czy angielskie. Na razie roboczo jest Robert. Jak nie wpadniemy na cos lepszego, to pewnie juz tak zostanie.

Juz nie pamietam co komu jeszcze miałam napisać. Kolejna ciężka moc za mną, tym razem mój maz pol nocy kaszlał...

9 lata 6 miesiąc temu #986425 przez aggi
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :* może dziś coś uda się podziałac.. choć wątpię bo gorąco

aklim kochana ta Ala :-) a Robert w sumie jest polsko angielskim imieniem chyba bo w Anglii też funkcjonuje no nie?? Zdrowka!

zancik u mnie też wentylator chodzi od rana

9 lata 6 miesiąc temu #986428 przez aklim88
Aggi - rak to chyba jedyne męskie imię, które pisze sie tak samo po polsku i angielsku. Nie znalazłam wiecej, wiec na razie przyjmujemy je za robocze

9 lata 6 miesiąc temu #986437 przez natB
aggi spoko oko tak jak Aklim mówi ważne, że było:) a nas upały chyba jeszcze bardziej nagrzewaja heh :P działajcie działajcie bez tego ani rusz! :D

zancik oj pamiętam, jak ja chodziłam latem w ciąży, tez było ciężko :( ale ogarniesz, wentylatorek lody i jeszcze :) ja pamiętam, jak Wład mnie mega kopał jak wychodziłam na słońce wiec większość jednak w cieniu, jak to mówią na miękkim kamieniu heh:P

aklim haha ale mała agentka z Ali :) jaka ona jest świadoma wszystkiego, w sumie juz3 latka ma a takie maluchy wszystko kumaja :) wesolo będziecie mieli :) a co do imienia czasem jest tak, że wystarczy impuls i juz jest :) Robert ładne jak dla mnie może zostać :P

martyna kurde molek.. Oby wasze badania wyszły ok, a co do malucha to biedaczek.. Szybko się wykuruje..

9 lata 6 miesiąc temu #986438 przez natB
joanna a co do luteiny właśnie miałam Wam się pytać, bo mi też nie przypasowala :( okropnie brzuch mnie boli co jakiś czas jak na @ i nerki tez taki ból jak przy @ oprócz tego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 6 miesiąc temu #986439 przez natB
nefri ja z samej Makarskiej plynelam na Bol :) także cudowne widoki :) w ogóle sama Makarska, miasto tez cudne :) ja tam jestem zakochana w Chorwacji heh

9 lata 6 miesiąc temu #986440 przez martyna_z
Zancik u mnie się rozkręca @ powoli. Także nic z tego.

Aggi wiesz że nie ma na to wszystko reguły. Cykle stracone często okazywały się owocne, więc za szybko żeby wyrokować :-)

Może nam te wczasy pomogą bo ja już nie wiem czemu tak jest. Niby ok, nie jakoś super ale w normach a tu nic z tego...

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986442 przez brown24
Agii nie trac nadzieji , może akurat się uda w tym cyklu :)
Ja dziś zrobiłam ostatni test ovu jaki mi został, i maliny prawie jak malowane, takich jeszcze nie miałam :)( może to po tych ziółkach, piłam Ojca Sroki prawie od poczatku tego cyklu) także przedłużam działania do poniedziałku-wtorku :laugh: mam nadzieje że jakos damy rade bo upał tez u nas okropny :laugh:
Zanicik a Ty do cienia i odpoczywać i lody dla ochłody :lol:
Nat W Chorwacji musi być pięknie , ode mnie tyle co nad Bałtyk, więc mam nadzieje że uda nam się w tym roku :) Ja ze swojej strony moge polecić Krete- cudowne widoki, ciepłe morze, ludzie mili i spokojni, noi te kręte, wąskie drogi- bezczenne :laugh:
A tymczasem przesyłam Wam troche pozytywnej energii płynącej z gór :)

9 lata 6 miesiąc temu #986443 przez natkka
Brown super widoki, duzo bym dala za takie :) powodzenia w staraniach, moze @ tym razem nie przyjdzie.
Martyna szkoda ze sie nie udalo, ale moze w kolejnym cyklu :) a wam gin nie proponowal stymulacji?
Bo my juz sie troche staramy i gin stwierdzil ze skoro jest ok hormonalnie to trzeba wyciagnac wieksze dziala :)
Mnie dzisiaj boli w podbrzuszu wiev boje sie ze to na @ trche wczesnie ale kto ja tam wie co tym razem wymyslila :]
Zancik dasz rade, tak jak dziewczyny mowia eiatraczek, lody i bedzie dobrze :)
Podziękowania: brown24

9 lata 6 miesiąc temu #986445 przez martyna_z
Brown widoki cudne :-) oby zioła zadziałały :-)

Natkka teraz zmieniam gina bo poprzednia nic mi nie chciała dać oprócz skierowania do kliniki leczenia niepłodności a mi się wydaje że to nie trzeba aż do kliniki jeździć żeby coś zdziałać. No ale może jej się nie chciało jeszcze na NFZ walczyć i wolała odpuścić. 25.06 mam wizytę to zobaczymy co mi powie ten lekarz. On przyjmuje prywatnie koło mnie i w Gdyni w klinice pracuje więc raczej zna się na rzeczy. A może Twoja @ zabłądzi i to nie z jej powodu czujesz podbrzusze?
Podziękowania: brown24

9 lata 6 miesiąc temu #986449 przez natkka
Martyna mam nadzieje ze faktycznie teraz ten lekarz bedzie bardziej konkretny i porzadnie podejdzie do sprawy :)
Nie mam duzej nadziei na to ze@zabladzi bo na pewno przegapilismy owu a poza tym z posiewu moje M. wyszlo ze ma bakterie a to wplywa na obnizenie jego plodnosci. Na szczescie udalo mi die go umowic do urologa juz na poniedzialek :) wiec licze ze moze w nowym cyklu :)

9 lata 6 miesiąc temu #986470 przez magmus88
Hej dziewczyny :)

Za mną intensywny weekend. Robiłam zaległą imprezkę urodzinową na grillu..... i od wczoraj dopiero wróciliśmy do domku :) dzisiaj pogoda jak w Hiszpanii!

Co do prezentów ślubnych - to my też rok mieszkaliśmy już razem ale dużo dostaliśmy takich "praktycznych" to rzeczy.... tylko właśnie po kilka zestawów :D teraz np. czekam aż mi się wytłuką kieliszki aby móc je wymienić na nowe bo mam w szafie kilka kartonów :D

Joanna - jakie masz skutki uboczne po luteinie???

aggi - trzymam kciuki :) ważne, że staranka były.... nie ważne jakie :D

Brown!!! jakieś widoki piękne

Poza tym tak strasznie boli mnie gardło :((((((( i zaczyna się mega kaszel!!!

9 lata 6 miesiąc temu #986475 przez joanna1991
Hej dziewczyny :) właśnie wróciłam z pracy..

Co do skutków ubocznych to całe dnie mnie mdli, zmęczona jestem, brzuch pobolewa jak na okres i zapachy z lodówki też mi nie odpowiadają, aż w gardle wszystko rośnie..

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986479 przez magmus88
Joanna pytam bo luteinę biorę już dłuższy czas.... ja jedynie mogę powiedzieć, ze jestem ciągle zmęczona ale to nie wiem czy po pracy hahah czy po luteinie czy po hormonach na tarczycę....

Chociaż może to i luteina.... muszę przyuważyć :)

A jaką bierzesz? Doustnie czy dopochwowo??

ps. Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu!!!
Podziękowania: joanna1991

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka