BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #986491 przez martyna_z
Joanna wszystkiego najlepszego! Takie mocno ciążowe te objawy po luteinie. A Ty jesteś przed owu tak jak suwaczek pokazuje?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #986498 przez natB
brown jakie cudne widoki :D juz się nie mogę doczekać widoku Tatr <3 po tym co się dzieje w ostatnich latach na pl morzem, niemilosierny tłok, z każdej strony chińskie bazarki odechciewa mi się wyjazdów chociaż co roku mowie to samo, że nie pojadę, ale kocham Pl morze tylko juz dawno tez wyjazdy wyglądają zupełnie inaczej niż ja je zapamiętałam będąc dzieckiem.. Dlatego w ostatnim czasie Przerzucilismy się na góry :)

My dziś Rodzinny wypad na festyn do wioski :) rowerami.. Może w końcu kogoś poznam heh :) piękny dzień <3
Podziękowania: brown24

9 lata 6 miesiąc temu #986499 przez Miluniaa
ALe u nas dzisiaj ulewa była :):)
Dzidzia czasami daje mi w kosc mam mdlosci, a tak ogolnie jest super co mnie dziwi, że brzuch mnie wcale nie boli czasami tylko czuje ciagniecie i swedzenie, wiec chyba jest ok :)
Joanna dziwne masz te objawy ... a moze to nie luteina tylko cos sie wyklarowalo :woohoo:
Zaciskam kciuki wszystkim staraczkom słyszałam, że 2 miejsca teraz wolne no to do roboty ! :cheer:

9 lata 6 miesiąc temu #986505 przez magmus88
Joanna - chyba musimy Cię przymusić do testa hehe

9 lata 6 miesiąc temu #986508 przez miśka23
Witam wszystkie :)
Ja właśnie wróciłam z krótkiego wypadu do Zakopanego :) Było mega gorąco, ale odpoczynek się przydał :P
I postanowiłam zdać Wam pierwsze relacje z picia ziółek- wreszcie zauważyłam u siebie płodny śluz :woohoo:
Joanna mnie też to wygląda na objawy z innego powodu :)

9 lata 6 miesiąc temu #986513 przez miśka23
Milunia zazdroszczę nawet tych mdłości :P

9 lata 6 miesiąc temu #986521 przez magmus88
Miśka! Tobie również wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!

Swiętujecie dzisiaj dziewczyny>>

9 lata 6 miesiąc temu #986524 przez miśka23
Magmus bardzo dziękuję :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #986526 przez natkka
Joanna a może dziewczyny mają rację? Ja nigdy nie brała luteiny więc nie wiem jakie mogą być tego objawy :)
Miśka - a możesz zapodać jakimś linkiem gdzie można kupić te ziółka? Bo ja szukałam, ale nie mogłam ich znaleźć :]
Mnie dalej boli podbrzusze jak na okres, więc czekam z niecierpliwością. Ehh :)

9 lata 6 miesiąc temu #986528 przez natB
miska no właśnie jakie ziolka siemię lniane? Czy co?

My wróciliśmy juz, festyn do kitu, ja jestem tam nowa, mąż w sumie mieszka tu od urodzenia, ale nie miał nigdy znajomych na wiosce.. Przyjęli nas średnio, chociaż była mojego Męża Koleżanka z blizniakami we Włada wieku, ale dziwnie się zachowywała, ciężko było z nią złapać kontakt.. Po godzinie zawinelismy rowery i do domu,a potem do szwagierki na grilla.. Mały juz padł i od jutra znowu do pracy :(

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986534 przez Miluniaa
miska, joanna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :):):)
miska ja jak pierwszy raz ujrzałam sluz plodny to był ten owocny cykl ;p dlatego trzymam kciuki !!!

No i chyba jestem nienormalna bo juz zaczelam ogladac wozki ;p;p i jak na razie sklaniem sie ku firmie x lander :) Ma ktoras ? jak sie sprawuje ?

9 lata 6 miesiąc temu #986537 przez miśka23
te ziółka to mieszanka nr 3 ojca sroki. Nie chciałam kupować na all bo nigdy nie wiadomo co tam faktycznie jest. Znalazłam skład na necie, kupiłam każde zioło osobno w zielarskim i pomieszałam. Pije się przed snem, zaparzone z płaskiej łyżeczki przez trzy miesiące a później miesiąc przerwy. Mieszankę poleca się kobietom przy cyklach bezowulacyjnych i nawet nie są w smaku takie złe :P

9 lata 6 miesiąc temu #986539 przez miśka23
Milunia ja na twoim miejscu pewnie też już bym przeglądała wózki :P

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986548 przez aklim88
Miluniaa - ja mam xlandera xa jeszcze po Ali. Posłuży teraz tez. Bardzo solidny, duzo w nim miejsca, wygodny, dobrze sie prowadzi. Mam gondole i spacerówkę. Fotelika samochodowego używałam maxi cosi cabrio fix i są dla niego adaptery do tego wózka. Wygoda jak nie wiem na zakupach, bo bierzesz tylko stelaż, wpinasz fotelik i jedziesz. Spacerówka ma duża budkę, regulowany podnózek i ocieplacz na nogi, mozna ja montować w obie strony. Nic wiecej nie trzeba. Jedyna wada tego modelu, to zapinany kosz - przez co mniej sie do niego mieści i mi sie po czasie zamek rozjechał, ale w każdej chwili mozna go wymienić. Powinien pasować tez kosz z innego modelu. No i jak każdy porządny wózek zajmuje duzo miejsca w bagażniku. My jak Ala skończyła rok zaopatrzyliśmy sie w spacerówkę-parasolkę zeby mniej miejsca zajmowała, ale jakość prowadzenia nieporównywalnie gorsza od xlandera

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Podziękowania: Miluniaa

9 lata 6 miesiąc temu #986549 przez aklim88
Nie dziwie sie, że już patrzysz, bo to niemały wydatek. Xlandera polecam, bo to naprawdę dobre wózki za przyzwoita cenę. Moim zdaniem nie odbiegają jakością np. Od teutonii, która jest juz wyższa półką cenową.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182
Podziękowania: Miluniaa

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka