BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #986852 przez natkka
misia witaj
nat - fajnie miałaś, że taki mały brzuszek nie musiałaś się nadźwigać :)
Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test dzisiaj i oczywiście dupa, może w następnym cyklu :( I pomimo mojkego "nienastwiam się" i tak mam doła :(
Wczoraj byliśmy z M. u urologa, ma przepuklinę powięzi, więc być może będzie musiał mieć operację, jutro robimy posiew spermy, potem antybiotyki na bakterię i badania spermy w klinice niepłodności, może po tym wszystkim się uda :]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #986853 przez natB
misia witam :) i powodzenia :D a mąż na długo wyjeżdża?

nattka grrr wymieklas! Miałaś poczekać do środy z test eeeeh.. Ja czuję, że u mnie też @ nadchodzi bo wszystko mnie kluje i ciągnie ble :// no nic.. W sumie nattka najważniejsze jest teraz, żeby męża wyleczyć.. Ja wiem, że zawsze pod gorke zawsze coś, ale Bóg Ci później wynagrodzi przytulam mocno Uszaki do góry :*

milunia spokojnie może później brzuszek i maleństwo przystępują heh :) w sumie Rosnijcie a co :D

9 lata 6 miesiąc temu #986857 przez natkka
nat dzięki za ciepłe słowa :) szczerze mówiąc ciesze się, że zrobiłam test dzisiaj, bo trochę sobie popłakałam :] i jutro postaram się cieszyć urodzinami a nie smucić tym, że znowu się nie udało. Mam nadzieję, że po leczeniu mojego J., się uda bo znowu mi się włączyło pesymistyczne myślenie :)

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #986858 przez natB
nattka pamiętaj, że nie zostaniesz na polu bitwy sama :D ja tam z chęcią dotrzymam Ci towarzystwa heh jak i pewnie reszta :D.. Skupcie się teraz ma leczeniu męża, dobrze, że wyszło jak wyszło, bo niewiadomo by było co gdyby fasolina zaraziła się jakoś bakteria :( także w sumie nie ma co gdybać.. Dokładnie jutro urodziny męża :) masz prezent? Ja wymyśliłam, że moje ma 30-stke zafundaje paintball ze szwagrami :) mam 3 lata, żeby uzbierać kasiurke :P

9 lata 6 miesiąc temu #986861 przez natkka
nat - wiem, że nie zostaje sama, ale ta walka trwa już 1,5 roku więc jest to przygnębiające :]
Masz rację, ale tak bardzo pragnę dziecka a to będzie jeszcze trwać :(
Jutro są moje urodziny, urodziny męża są 17 sierpnia :) mam już dwa pomysły na prezent więc muszę się na coś zdecydować. Jestem ciekawa co ja dostanę :D

9 lata 6 miesiąc temu #986862 przez natkka
popycham

9 lata 6 miesiąc temu #986869 przez aggi
dzień dobry !! :)

helena witaj :) trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie :)

nattka nooo pewnie tak jest, dla każdej jest miejsce w kolejce, trzeba się bić o swoje :evil: zawsze tak jest że się nastawisz w sercu troszeczkę i potem jednak jest malutkie rozczarowanie.... ważne że nie stoicie w miejscu tylko kombinujecie ! trzymam kciuki za badania

Milunia no super brzuś, ale maleeeeeeeńki :)

magmus hehe no właśnie na necie wyczytałam, że tak naprawdę ten moment trwa kilka godzin, więc straciłam nadzieję ;)

Nefri no to gratulacje !! :) Ważne że zdrowy :) a Ty jak się czujesz?

nat nie chcesz córeczki ? :D

malutkamilka to nie pozostaje Ci nic innego jak wykonać zalecenia lekarza :)

witaj misia :) jeśli będziesz miała jakieś pytania to pytaj, na razie życzę szybkiego zafasolkowania :) !

wy kombinujecie co na urodziny swoje, mężów, a ja zaczynam przygotowania do roczku Maksa a to jeszcze w sumie ponad miesiąc :P Ale już mam koncepcję tortu, balony zamówione, zaproszenia też wybrałam :D chcę żeby Maksiu miał fajną pamiątkę np na zdjęciach

9 lata 6 miesiąc temu #986877 przez natB
ojej przepraszam za pomyłkę nattka:)
Ja wiem, w sumie nie jak się czujesz, bo ja staram się o rodzeństwo dla małego pół roku i psyche mam zryta heh..

aggi aaaaaaaa to już rok! Kurde mój roczek kończył ponad pół roku temu.. Jaaaa zdecydowanie za szybko leci ten czas:( roczek wspominam super :) Władek był mega grzeczny i na Mszy i w domu :) a tort mieliśmy o taki

macie co planować :D w domu mieliśmy, zamówiłam catering :) a u Was pogoda będzie piękna to nawet na dworze można zrobić, jeśli macie możliwość :D

9 lata 6 miesiąc temu #986878 przez natB
ojej przepraszam za pomyłkę nattka:)
Ja wiem, w sumie nie jak się czujesz, bo ja staram się o rodzeństwo dla małego pół roku i psyche mam zryta heh..

aggi aaaaaaaa to już rok! Kurde mój roczek kończył ponad pół roku temu.. Jaaaa zdecydowanie za szybko leci ten czas:( roczek wspominam super :) Władek był mega grzeczny i na Mszy i w domu :) a tort mieliśmy o taki

macie co planować :D w domu mieliśmy, zamówiłam catering :) a u Was pogoda będzie piękna to nawet na dworze można zrobić, jeśli macie możliwość :D
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #986883 przez aggi
super tort nat :) ile płaciłaś za taki duży? my coś w stylu zygzaka chcemy, Maks uwielbia to autko, a za rok czy dwa już może nie wiedzieć co to było hehe :) aaa niech ma, raz się żyje ;) Mamy ogród ale w sumie kościół dopiero na 17tą, zanim wrócimy to 18ta więc cała 'impreza' nie będzie zbyt długo trwała. Zastanawiamy się nad cateringiem małym jakieś korytka czy coś, ale jeszcze się wahamy ;) a pogoda no hm wiadomo jak to u nas w Polsce, czasem cały sierpień przeleje deszczem, także nie można się nastawiać że będzie ładnie, bo akurat może padać :P ale szukanie ozdób itd to super sprawa uwielbiam takie organizacje :D

9 lata 6 miesiąc temu #986889 przez misia88
natB Mąż wyjeżdża na początku października i wraca na początku marca. Gdyby się udało zajść przed jego wyjazdem to akurat byśmy mogli razem rodzić jak wróci. :)
Świetny tort! :)

nattka Oby leczenie szybko poszło, trzymam kciuki!

My Lili roczek robiliśmy całkiem spontanicznie. Tort na szybko zamówiony, rodzinka zwołana, ale wyszło super. :)

9 lata 6 miesiąc temu #986920 przez aggi
misia masz jakieś zdjęcie tortu?:-) my mamy zaplanowany 8.08 że względu na mszę w kościele roczkową szkoda że na 17 dopiero jest bo to dla takiego malucha późno jak spać chodzi o 19-20 no ale trudno

9 lata 6 miesiąc temu #986925 przez misia88
Mam na pewno, ale musiałabym przegrzebać zdjęcia na komputerze. O ile pamiętam to był w kształcie Hello Kitty :P

9 lata 6 miesiąc temu #986929 przez zancik
Hey :) Ostatnio nie miałam jakos czasu żeby zajrzeć.Wp iątek i w sobotę była u nas burza i lało fajnie bo troszke inne powietrze się zrobiło :) :) Dzis pogoda też spoko bo chłodno :) :) Wstałą m rano i poszłam do fryzjera podciąć troszkę włosy bo już odrosły :) Mam już dość nocy coraz to gorzej tak mnie boli i prawy i lewy bok,że jak chodzę to nawet odczuwam :( :( Do tego siku wstaję czesto w nocy no szlak mnie chyba trafi do 30 lipca :( :(Stopy puchną :( :( W sobotę mama wyjezdza do sanatorium wraca dopiero 15 lipca :( Cała niedzielę spędziłam u mojej chrzestnej fajnie bo siedziałyśmy sobie na dworzu i dostałam jeszcze ciuszki :) Wczoraj cały dzień u teściowej siedziałam bo już marudziła,że jej nie odwiedzam :P

Ojej tyle naskrobałyście,że nie dam rady tego ogarnąc zapamiętałam niewiele z tego co czytałam :( więc przepraszam jeśli komus nie odp :(

Miluniia no juz brzus ię pokazuję u mnie dopiero od 18tc coś tam było widać :)

Natkka przytulam i głowa do góry :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agge u mnie testy owu tak wyszły w cyklu w którym się udało :)

Joanna ja po luteinie nia miałam żadnych doleglwości.

9 lata 6 miesiąc temu #986937 przez aggi
misia hello kitty też fajnie :D

zancik tak czytam i czytam i sobie myślę przed chwilą to czytałam :p na lipcowkach cię dorwalam parę minut temu hehe :D masz jeszcze zdjęcie twoich testów? Tylko że to przytulanko w 19dc było już po teście z jedna kreską ,a w 18dc przytulanie z którego nie ma prawa nic być. Buu czekam na 'za dwa miesiące' ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka