- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Aklim no u mnie szczęście po pracy to ostatnio bardzo niespotykany widok, wypowiedzenie już złożone. Mam jeszcze miesiąc okresu wypowiedzenia i w tym czasie urlop do wykorzystania, więc jeszcze muszę popracować, chyba że dostanę zwolnienie bo już dziś lekarz chciał mi dać.
Nat dzięki :* może faktycznie poczekaj trochę i zrób test jak już @ będzie się spóźniała
Zancik długo za długo to znosiłam, ale zawsze się łudziłam że może się coś zmieni, no ale jak już zobaczylam swoje wyniki to coś we mnie pękło i zdecydowałam że muszę się zająć sobą a w tej pracy mi sie to napewno nie uda
aggi niesamowite jak ten czas leci...
Byłam dziś u lekarza, dostałam skierowanie na dodatkowe badania, zrobili mi ekg i zmierzyli ciśnienie, tu akurat wszystko dobrze. Mam skierowanie do poradni endokrynologicznej jak najszybciej, Lekarz pytał mnie czemu nie zmieniłam wcześniej ginekolog skoro badania musiałam robić sama... Generalnie wcale się nie uspokoiłam wręcz przeciwnie, no ale może jak pójdę do endokrynologa to sie coś rozjaśni.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dziewczyny, bez przesady z tą gimnastyką, w sumie to tych starań było przecież może z 7 w miesiącu
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 60
Martyna - pewnie poczułaś ulgę kładąc wypowiedzenie. A co do prób zatrzymania pracownika składającego wypowiedzenie, to rzadko sie to zdarza. Z doświadczeń moich i znajomych wiem, ze jeśli nawet mówią,ze cos fajnego zaoferują zeby nie odchodzić, to i tak w koncu nie oferuja, bo juz podjęłas decyzje... Raz tylko mi sie zdarzyło, w firmie, w której byłam na wychowawczym, ze mój kierownik do mnie dzwonił z rożnymi ofertami pracy, bo chciał żebym wróciła do firmy, ale nie wróciłam, bo kolanki mnie ostrzegały, ze firma chyli sie ku upadkowi i rzeczywiscie po jakimś czasie padła...
Aggi - fajny pomysł z ta sesja fotograficzna. To super pamiątka. Ostatnio Ala miała robione zdjecia w przedszkolu i chociaż kosztowały majątek, bo za wypalenie 4zdjec na płytę zapłaciliśmy £75, to nie żałujemy. Przynajmniej wywołaliśmy tanio w Polsce w dużym formacie i rozdaliśmy rodzince.
Ja dziś czuje sie jeszcze gorzej. Chyba jutro rano spróbuje dodzwonić sie do przychodni, bo obawiam sie, ze mogę miec zapalenie zatok, a to nie przelewki. Zobaczę czy sie dostanę i co mi powiedzą. Leżę sobie w wannie, bo maz mi kazał isc, zrobić pseudo saunę i jeszcze przyniósł herbatkę. Tylko długo nie wytrzymam, bo plecy mnie bola od leżenia.... A szkoda
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- aklim88
- Wylogowany
- budujemy zdania
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
aklim88 śliczne zdjęcia córeczki. jeśli dobrze doczytałam będziesz mieć synka. Gratuluje
pozdrowienia od chłopaków. Kacper w niedziele skończy 4 miesiące. obaj sa zdrowi i maja sie dobrze
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
martyna Ja zawsze powiadam: kto się **ujem urodził, kanarkiem nie będzie... Miejmy tylko nadzieję, że wszystko się szybko poukłada. A masz już nową pracę na oku czy będziesz szukać?
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Dziewczyny fantastyczne dzieciaczki
ja na razie poza bóle podbrzuszem na początku tygodnia nie mam żadnych objawów zbliżającej się @ więc pewnie tym razem cykl będzie 30-dniowy :]
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
A tu moja pociecha:
U mnie chyba znów będzie lipa, powtórka z rozrywki z poprzedniego cyklu z tymi testami. Jak się wczoraj (11dc) mocniejsza kreska testowa zrobiła to zatestowałam jeszcze wieczorem i nadal była taka sama jak w południe. A dziś rano (12dc) zrobiłam i już ledwo widoczna.... Więc albo pik LH był w nocy albo go nie było a wątpie by jeszcze był jak mam cykle około 25 dniowe.....
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
meli ooo fajne chłopaki, kurcze czas leci, a w ogóle co tam u Cb? Dwójka do ogarnięcia?
nattka U mnie @ się zgubiła :/ eh.. Nic a nic mnie nie boli, w sumie podbrzusze czasem..
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ja dzisiaj mam wizyte i juz od rana sie denerwuje trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko ok
nat jak nie przyjdzie moze powtórz test albo idz na bete i juz zadnych watpliwosci nie bedzie.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012