- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
magmus Zdrówka i powodzenia w pracy!
natB Myśl pozytywnie, myśl pozytywnie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
martyna ta pani pracodawca wasza śmieszna jest po prostu.. masakra normalnie wyzysk ludzi skoro nie daje wypłat..
nefri wy to niezły przebieg z mężem macie ja w trafionym cyklu to tak naprawdę cztery razy na cały miesiąc się starałam aż watpilam że coś z tego będzie ładny tort maks też nie ogląda bajek ale ze wszystkich swoich zabawek bawi się właśnie tym czerwonym bajkowym autkiem
aklim ja u siebie na wiosce 8lat już mieszkam, a z dziećmi nie znam nikogo.. w ogóle osób które znam jest niewiele jedynie jak pracowałam w szkole tutaj to poznałam dzieci i rodziców.. ale ty za granicą to zupełnie inna bajka..właśnie tego bym się bała jak mielibyśmy wyjeżdżać.. zdrowiej!!
magmus tobie też zdrówka życzę!!
nat ja mam dokładnie taka sama nadzieję jak ty że jak mały pójdzie do zerowki to poznam jakieś fajne babki bo mimo że mieszkam tu 8lat to nikogo nie znam tak lepiej żeby się spotkać czy pogadać. Mój mąż przyprowadził się do mnie i on to dopiero tu nikogo nie zna ale jemu to wszystko jedno bo i tak pracuje codziennie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
super ci wyszedł ten napis
misia spróbować zawsze można szczególnie jeśli oferują lepsze warunki. A w dzisiejszych czasach o fajna i dobrze płatna pracę ciężko
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Aggi to co czekamy?
NatB zdolna bestia z Ciebie mnie w cyklu w którym sie udało piersi zaczęły boleć jakieś dwa dni po owu a zawsze bolały ale pózniej jak @ przychodziła
Aklim nie choruj tylko zdrowiej
Magmus zdrówka
Misia ciężka sprawa ale jakąs decyzję musisz podjąć choć na pewno nie będzie łatwo
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
misia no tak z jednej strony juz jakiś dobry start w starej firmie, ale z drugiej strony dużo korzystniejsza propozycja w nowej firmie.. Hm spisz sobie za i przeciw na kartce.. Pogadaj może z kimś z tej nowej firmy hm? Czy już masz takie informacje, ze tam jest fajnie? Ciężka decyzja...
aggi kurde 8 lat? Kupę czasu.. Ja nawet nie mam gdzie ich poznać jedynie w Kościele.. No i na tym festynie co Wam pisałam ostatnio jak było beznadziejnie :/ zamknięte wiejskie społeczeństwo eh..
Dzięki dziewczyny, starałam się, wszystko dla synusia heh.. Jemu też się podobało zwłaszcza traktorek a balonów było tyle ile dzieci, każdy wziął do domu także żadne później mi się nie kulaly pod girami
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja Wam powiem, że ja mieszkam w Legionowie pod Wawą (miasto 50 tys. mieszkańców) już od dwóch lat i też tutaj prawie nikogo nie znam. Ciężko kogoś poznać nowego. Mieszkam na osiedlu, gdzie mało jest młodych rodzin z dziećmi. Codziennie do pracy. Zanim wrócę to już 17-17:30. Potem obiad, chwilę z Lilą i dzień mija. Tak więc czy wiocha czy nie, to ciężko ze znajomościami... To chyba takie czasy teraz są. Każdy za czymś goni, czasu brakuje.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB ja tez czekam na małą tak chociaz w połowie lipca mogła by wyjsc naprawde super Ci to wyszło
Misia mysle,ze podjełas dobra decyzje z tego co napisalas to warunki masz tu dobre teraz dostac taka umowe w ogóle umowe o prace jest ciezko
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NatB ja tez czekam na małą tak chociaz w połowie lipca mogła by wyjsc naprawde super Ci to wyszło
Misia mysle,ze podjełas dobra decyzje z tego co napisalas to warunki masz tu super teraz dostac taka umowe w ogóle umowe o prace jest ciezko
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
misia podjęłas bardzo dobra decyzję! Brawo
aggi a jak nadmuchasz te balony? Oj będzie impreza heh a coś mu kupujeci? U nas wszyscy mówili, że od rodziców to jest impreza, ale ja zamówiłam małemu wtedy śpiworek do wózka la millou ( ale nie oryginalny, tylko w takim stylu właśnie la millou o połowę tańszy)
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Ja 3 lata temu przeprowadziłam się z Warszawy, gdzie się urodziłam, do Pruszkowa pod Warszawą, i też nie znam tu nikogo, chociaż mieszkam na nowym osiedlu, na którym jest dużo mlodych rodzin z dziećmi. W sumie to gadam z jedną sąsiadką. A za rok przeprowadzamy się do domu na wsi, też pod Warszawą, więc pewnie lepiej nie będzie, chociaż ostatnio jak tam jeździmy, to zauważyłam, że nawet sporo się tam pobudowało rodzin z dzieciakami małymi, więc mam plan poznać tam jaką mamuśkę, co by moje dzieciaki miały koleżanki i kolegów. Rozważam też wystąpić o jakieś dofinansowanie i razem z innymi rodzicami zrobić tam plac zabaw, ale to pewnie na planach się skończy...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zancik nawet nie gadaj czas tak szybko leci.. przecież przed chwilą test ciazowy robilam
nat Maksiu też Buziaki rozdaje takie to rozkoszne wiesz co nie wiem co mu kupimy w sumie on od nas co rusz coś dostaje muszę się zastanowić czego potrzeba, ale na 90% chcemy go wsiąść na sesję roczkowa do fotografa w ramach prezentu i pamiątki
nefri widzisz u mnie jest płac zabaw przy szkole teoretycznie tylko dla uczniów.. ale cóż mi z tego nawet jakbym Maksa tam wzięła to ani hustawki nie ma tylko takie raczej zabawki dla dużych..
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53