BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #987185 przez misia88
aklim Kurcze, niefajnie. To się kuruj tam, kuruj. :*
magmus Zdrówka i powodzenia w pracy!
natB Myśl pozytywnie, myśl pozytywnie... :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987194 przez miśka23
misia jeśli to lepsza oferta a nie jesteś bardzo przywiązana do obecnej pracy to czemu nie zaryzykować? Może się okaże że tam będzie Ci lepiej.

9 lata 6 miesiąc temu #987201 przez aggi
Mały padł na drzemkę więc jestem i doczytuje :-)

martyna ta pani pracodawca wasza śmieszna jest po prostu.. masakra normalnie wyzysk ludzi skoro nie daje wypłat..

nefri wy to niezły przebieg z mężem macie :p :D ja w trafionym cyklu to tak naprawdę cztery razy na cały miesiąc się starałam :-) aż watpilam że coś z tego będzie :-) ładny tort :-) maks też nie ogląda bajek ale ze wszystkich swoich zabawek bawi się właśnie tym czerwonym bajkowym autkiem :-)

aklim ja u siebie na wiosce 8lat już mieszkam, a z dziećmi nie znam nikogo.. w ogóle osób które znam jest niewiele jedynie jak pracowałam w szkole tutaj to poznałam dzieci i rodziców.. ale ty za granicą to zupełnie inna bajka..właśnie tego bym się bała jak mielibyśmy wyjeżdżać.. zdrowiej!!:-)

magmus tobie też zdrówka życzę!!

nat ja mam dokładnie taka sama nadzieję jak ty że jak mały pójdzie do zerowki to poznam jakieś fajne babki bo mimo że mieszkam tu 8lat to nikogo nie znam tak lepiej żeby się spotkać czy pogadać. Mój mąż przyprowadził się do mnie i on to dopiero tu nikogo nie zna ale jemu to wszystko jedno bo i tak pracuje codziennie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
super ci wyszedł ten napis :-)

misia spróbować zawsze można :-) szczególnie jeśli oferują lepsze warunki. A w dzisiejszych czasach o fajna i dobrze płatna pracę ciężko

9 lata 6 miesiąc temu #987216 przez zancik
Martyna Kochana przytulam :kiss: :kiss: :kiss: Przynajmiej wiesz co jest nie tak a załamywać sie nie można :kiss: :kiss: Pewnie ciężko było Ci podjąć taką decyzję w sprawie pracy ale ile można i tak bardzo długo i duzo znosiłaś to co tam się działo :(

Aggi to co czekamy? ;) :P

NatB zdolna bestia z Ciebie :laugh: ;) mnie w cyklu w którym sie udało piersi zaczęły boleć jakieś dwa dni po owu a zawsze bolały ale pózniej jak @ przychodziła :)

Aklim nie choruj tylko zdrowiej :) :kiss: :kiss:

Magmus zdrówka :) :kiss:

Misia ciężka sprawa ale jakąs decyzję musisz podjąć ;) choć na pewno nie będzie łatwo :(

9 lata 6 miesiąc temu #987223 przez aggi
zancik pewnie że czekam do terminu @ a jak się nie udało to mam dwa miesiące żeby sobie castagnus kupić i wiesiolka może :-) także nie ma co się denerwować wkońcu się uda ;)

9 lata 6 miesiąc temu #987224 przez aggi

9 lata 6 miesiąc temu #987226 przez natB
zancik my czekamy na Tosie :) hehe a u aggi na brak @ fajnie fajnie :D

misia no tak z jednej strony juz jakiś dobry start w starej firmie, ale z drugiej strony dużo korzystniejsza propozycja w nowej firmie.. Hm spisz sobie za i przeciw na kartce.. Pogadaj może z kimś z tej nowej firmy hm? Czy już masz takie informacje, ze tam jest fajnie? Ciężka decyzja...

aggi kurde 8 lat? Kupę czasu.. Ja nawet nie mam gdzie ich poznać :D jedynie w Kościele.. No i na tym festynie co Wam pisałam ostatnio jak było beznadziejnie :/ zamknięte wiejskie społeczeństwo eh..

Dzięki dziewczyny, starałam się, wszystko dla synusia :) heh.. Jemu też się podobało :) zwłaszcza traktorek :) a balonów było tyle ile dzieci, każdy wziął do domu :) także żadne później mi się nie kulaly pod girami :P

9 lata 6 miesiąc temu #987232 przez aggi
natno ja też nie mam gdzie ludzi poznać.. moja wieś to jedna droga na przełaj.. nawet placu zabaw jakiegoś nie ma..masakra. tak tak ja czekam na brak @ a jak się nie udało to robię 2msce przerwy w staraniach :-) ja zamówiłam dwa foliowe balony na patyku takie i też jeden dla Maksa zostanie a drugi damy jego kuzynce do domu. I wystrój robię czerwono pomaranczowo żółty chyba :-)

9 lata 6 miesiąc temu #987234 przez misia88

Ja Wam powiem, że ja mieszkam w Legionowie pod Wawą (miasto 50 tys. mieszkańców) już od dwóch lat i też tutaj prawie nikogo nie znam. Ciężko kogoś poznać nowego. Mieszkam na osiedlu, gdzie mało jest młodych rodzin z dziećmi. Codziennie do pracy. Zanim wrócę to już 17-17:30. Potem obiad, chwilę z Lilą i dzień mija. Tak więc czy wiocha czy nie, to ciężko ze znajomościami... :P To chyba takie czasy teraz są. Każdy za czymś goni, czasu brakuje.

9 lata 6 miesiąc temu #987241 przez zancik
Aggi pewnie,że sie uda :kiss: ;) jeju Mksiu juz roczek :woohoo: :woohoo:

NatB ja tez czekam na małą ;) tak chociaz w połowie lipca mogła by wyjsc :) naprawde super Ci to wyszło :)

Misia mysle,ze podjełas dobra decyzje z tego co napisalas to warunki masz tu dobre :) teraz dostac taka umowe w ogóle umowe o prace jest ciezko :(

9 lata 6 miesiąc temu #987242 przez zancik
Aggi pewnie,że sie uda :kiss: ;) jeju Mksiu juz roczek :woohoo: :woohoo:

NatB ja tez czekam na małą ;) tak chociaz w połowie lipca mogła by wyjsc :) naprawde super Ci to wyszło :)

Misia mysle,ze podjełas dobra decyzje z tego co napisalas to warunki masz tu super :) teraz dostac taka umowe w ogóle umowe o prace jest ciezko :(

9 lata 6 miesiąc temu #987275 przez natB
Ja zrobię przerwy sobie na pół roku,musze chyba odpocząć.. Mój organizm tez, za dużo się wydarzyło w przeciągu roku... Oj dużo za dużo.. Powinnam się skupić na tym szczęściu, które mam w domu :) Wład taki tulisinski się zrobił, uwielbia mi dawać buziaki, a ostatnio ma manie przenoszenia mi torebek na prezenty i każe sobie dawać buziaki a przy tym jest taki zadowolony heh :P.. Ostatnio często chodziliśmy na imprezy i ciągle dawalismy jakieś prezenty i to pewnie stąd mu się wzięło heh :)

misia podjęłas bardzo dobra decyzję! Brawo :)

aggi a jak nadmuchasz te balony? Oj będzie impreza heh :) a coś mu kupujeci? U nas wszyscy mówili, że od rodziców to jest impreza, ale ja zamówiłam małemu wtedy śpiworek do wózka la millou ( ale nie oryginalny, tylko w takim stylu właśnie la millou o połowę tańszy)

9 lata 6 miesiąc temu #987277 przez Nefri
Misia pewnie, że jak planujesz dziecko teraz, to nie ma sensu zmieniać pracy, skoro masz umowę na czas nieokreślony. Nowa praca to też okres próbny, często jakieś umowy czasowe i swoje plany pewnie musiałabym odlożyc na później, więc bez sensu.
Ja 3 lata temu przeprowadziłam się z Warszawy, gdzie się urodziłam, do Pruszkowa pod Warszawą, i też nie znam tu nikogo, chociaż mieszkam na nowym osiedlu, na którym jest dużo mlodych rodzin z dziećmi. W sumie to gadam z jedną sąsiadką. A za rok przeprowadzamy się do domu na wsi, też pod Warszawą, więc pewnie lepiej nie będzie, chociaż ostatnio jak tam jeździmy, to zauważyłam, że nawet sporo się tam pobudowało rodzin z dzieciakami małymi, więc mam plan poznać tam jaką mamuśkę, co by moje dzieciaki miały koleżanki i kolegów. Rozważam też wystąpić o jakieś dofinansowanie i razem z innymi rodzicami zrobić tam plac zabaw, ale to pewnie na planach się skończy...

9 lata 6 miesiąc temu - 9 lata 6 miesiąc temu #987284 przez aggi
misia mój mąż tak samo wraca ok 17 i jedyne o czym marzy to pobawić się chwilę z małym i iść spać. Nie ma czasu ani chęci na życie towarzyskie. Jedyne 'imprezy' jakie teraz mamy to winko i tv jak mały śpi ;)

zancik nawet nie gadaj czas tak szybko leci.. przecież przed chwilą test ciazowy robilam :ohmy:

nat Maksiu też Buziaki rozdaje takie to rozkoszne :-) wiesz co nie wiem co mu kupimy w sumie on od nas co rusz coś dostaje :p muszę się zastanowić czego potrzeba, ale na 90% chcemy go wsiąść na sesję roczkowa do fotografa :-) w ramach prezentu i pamiątki :-)

nefri widzisz u mnie jest płac zabaw przy szkole teoretycznie tylko dla uczniów.. ale cóż mi z tego nawet jakbym Maksa tam wzięła to ani hustawki nie ma tylko takie raczej zabawki dla dużych..

9 lata 6 miesiąc temu #987295 przez meli1990
Malinkowa i Milunia gratuluje

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka