BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

9 lata 6 miesiąc temu #987908 przez Miluniaa
nat przykro mi ... ja tez mialam torbiel ale sie wchlonela po duphastonie moze idz jeszcze skonsultuj czy koniecznie musi byc zabieg ;/ moze leki zadzialaja mi z dnia na dzien sie zmniejszala

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #987918 przez miśka23
natka gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

nat współczuję, ja też mam torbiel w lipcu mam iść na wizytę do gin zobaczyć czy się wchłonęła

9 lata 6 miesiąc temu #987922 przez aggi
Ja z nad morza klikam ;) wifi tu szwankuje.. mąż wziął Maksa na spacer a ja zdycham w pokoju :( takie wczasy... Maksa złapał mega katar nie spalam już dwie noce a tej nocy wrzeszczal jak niewiem.. do 3 na rękach go usypialam bo co chwila płakał..potem z nim lezalam ale też nerwowy echhh a apteki nigdzie tu niema :/ a mnie gardło,ucho boli i w ogóle słaba jestem :( niewiem czy nie będziemy dziś w nocy wracać... masakra :(

natka nie umiem otworzyć foto ale jeśli dziewczyny piszą że widać drugą kreskę to ja składam ciche gratulacje :*

nat współczuję, ale zostań z nami tutaj :-)

milunia super że jest wszystko dobrze :*

Udanej niedzieli odezwę się na spokojnie jak w domu będziemy już

9 lata 6 miesiąc temu #987925 przez joanna1991
Witajcie w ta piekna niedzielę :)
@ do mnie wczoraj zawitala, pozniej zmienie suwaczek.a wiec zamawiam testy owu i bede testowac :D

AGGI fajnie macie ze jestescie nad morzem :) tylko szkoda ze te chorobsko was dopadlo...wracajcie szybko do zdrowka

9 lata 6 miesiąc temu #987926 przez natkka
Dziewczyny zrobiłam test z rana no i klops bo kreska jest równie jasna jak wczoraj. Mąż mówi, że jest minimalnie ciemniejsza, ale ja tego nie widziałam (robiłam test o 5 rano) no i oczywiście martwię się straszliwie czy aby wszystko w porządku ze mną. Bardzo się boję, że znowu skończy się to tak jak ostatnio :( Nie wiem co mam robić, najchętniej to postawiłabym całą służbę zdrowia na nogi, ale wiem że to nic nie da.

9 lata 6 miesiąc temu #987927 przez natkka
popycham

9 lata 6 miesiąc temu #987928 przez zancik
Natkka pokaz nam testa :) Mi to 3 albo 4 test dopiero pokazał ciemne krechy.Ja robiłam nawet w ciągo dnia tak mnie powaliło :laugh: :laugh: Leć jutro na bete :kiss:

9 lata 6 miesiąc temu #987933 przez martyna_z
natkka mi Castagnus lekko wydłużył cykl, a wiesz kiedy miałaś owu? a cień cienia widać na 100% :) beta koniecznie i nie martw się, będzie dobrze!

nat zdrówka, oby wszystko jak najszybciej się wyleczyło :*

aggi po drodze zapraszam do mnie aptek tu dostatek ;-)

A u mnie się napodziało trochę, więc tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przepraszam że tak długo, ale mam taki kołowrotek w głowie że szukam pomocy z każdej możliwej strony...

9 lata 6 miesiąc temu #987935 przez Miluniaa
natka u mnie tez na poczatku nie ciemnialy jesli w 2 testach wychodzi jasna kreska to nie ma watpliwosci :) idz na bete i zobaczysz sama ;p;p

9 lata 6 miesiąc temu #987936 przez natkka
martyna - przed środą 10 czerwca bo wtedy było widać już dwa ciałka żółte. Nie wiem kiedy dokładnie była owulacja bo miałam problemy z testami. W miarę ładne kreski, ale jeszcze nie na owu, były w piątek albo sobotę. Pójdę jutro na bete, bo muszę wiedzieć na czym stoję. Mam dwa testy z drugą kreską, ale póki nie przyjdą mdłości i wymioty to będę drżeć ze strachu. Wiedziałam, że jak zajdę w ciąże to będę się martwić, ale nie myślałam, że aż tak. Wczoraj się trochę cieszyłam, a dzisiaj tylko się martwię. W poprzedniej ciąży czułam się rewelacyjnie, w ogóle nie miałam żadnych uciążliwych (poza sennością) dolegliwością. W tej naprawdę mogę wymiotować i mieć mdłości przez cały pierwszy trymestr, byle kropka się rozwijała i była zdrowa.
Martyna jeśli chodzi o twoją pracę to ja zgadzam się z Twoimi znajomymi, zajęłabym się zdrowiem, a wypowiedzenie zawsze możesz złożyć. Nie wiem tylko czy jak zwolnisz się w trakcie roku szkolnego to jak wyglądają przyjęcia do innych przedszkoli. Mam nadzieję, że ci się jakoś poukłada.
Podziękowania: martyna_z

9 lata 6 miesiąc temu #987937 przez misia88
natkkaIdź jutro na betę, a potem powtórz ją za dwa dni i będziesz miała pewność czy dobrze przyrasta. Na pewno wszystko jest dobrze :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: martyna_z

9 lata 6 miesiąc temu #987940 przez aklim88
Natkka - dosyć mało czasu minęło. Od 10, to niecałe 2 tygodnie wiec ta kreska rzeczywiscie ma prawo byc taka jasna. A jak Twój maz mowi, ze jest minimalnie ciemniejsza, to głowa do góry. Na bardzo wyraźne krechy musisz poczekac ze 2-3 dni conajmniej. Biegnij jutro na betę żebyś mogła sie troche uspokoić. Trzymam kciuki.

Martyna - trudna decyzja. Tak jak natkka pisze - co gdy w środku roku szkolnego będziesz miała juz kategorycznie dosyć i chciała zmienić prace? Myślisz, ze jest sie cos w stanie zmienić? Trudno cokolwiek doradzić.

Aggi - oj współczuje. My tylko wakacji 2 lata temu nie przechodziliśmy z przygodami... Tak to byliśmy oboje Przeziębieni i wracaliśmy szybciej, na innych mojego m użądliła osa i okazało sie ze jest uczulony a kilka dni potem ja wylądowałam na antybiotyku, na innych miałam zapalenie spojówek i tez wracaliśmy. Także jakiej fatum po prostu. Wracaj do zdrowia

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71182

9 lata 6 miesiąc temu #987943 przez martyna_z

dzięki za pomoc. Każda opinia w tej sytuacji jest dla mnie cenna i wiem że ciężko radzić. Dlatego tym bardziej jestem wdzięczna :-)

9 lata 6 miesiąc temu #987944 przez natkka
Aggi - przykro mi, że pochorowaliście się na tych wakacjach:( ale ja też na każdych wakacjach jestem chora - w zeszłym roku we Włoszech kupiłam najdroższe krople do nosa ;)
Jutro z rana idę na bete, może to mnie trochę uspokoi :] chociaż i tak myślę, że okres kiedy cieszyłam się ciążą wyczerpałam na poprzednią ciążę, w tej będę się tylko martwić czy wszystko będzie w porządku :]

9 lata 6 miesiąc temu #987946 przez magmus88
Natka - przepraszam, że tak bezpośrednio.... piszesz o poprzedniej ciąży... mogę zapytać co się stało? Bo widocznie mnie jeszcze na forum nie było... Jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać. Zrozumiem :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka